ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

„Dlho sme mlčali“ … „Mafia však nemlčala.“ – Igor Matovič

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Poslanec Fico dnes s typickým priblblým úšklabkom svojim druhom v pléne: “Zajtra dáme Mikulca a v pondelok Lipštajna.”
Dohodnutý vyšetrovateľ. Dohodnutý prokurátor. Dohodnutý sudca. Presne takto to vyzerá, keď mafii slúžia žoldnieri. Dlho sme mlčali, lebo sa predsa “nepatrilo vyjadrovať k nezávislým OČTK”. Mafia však nemlčala. Organizovala svinstvá, nakupovala a najmä hlasno kričala. Zoradila šíky svojich verných na kľúčových miestach a výsledok vidíme v tieto dni. Arogantne, bez hanby v čase vzácnej návštevy sa rozhodli nám všetkým ukázať, kto je tu pán. Ukázať, že nie pravda a česť, ale prachy a lesť majú byť našej ceste majákom.
Urobili sme chybu. Mysleli sme, že každý sa môže zmeniť k lepšiemu. Boli sme milosrdní a oni dôveru zneužili. Nastal skutočný bod zlomu. Buď ich zastavíme, alebo Slovensko znova stratíme.

Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Igor, nevyhovaraj sa stále na niečo. Čo si urobil za 2roky, čo vládnes? Hanbu vo Francúzsku, vBruseli.Vynadal si všetkým, že ti to pokazili.Bud chlap a odíď. Nevieš nič,len kecat. To nestačí.

  2. Tým len priznal akí neschopní a naivní diletanti sú pri moci. Takže ich boj proti mafii spočíval v tom, že boli milosrdní a čakali, že sa zmenia k lepšiemu? Choďte do pitche. Ak sa Smer vráti naspäť, bude to len a len vaša zásluha a výsledok vašej neschopnosti.

  3. Koho chce pán Matovič ohlupovat. Blázna treba izolovať. Je dokázané že je podvodník. Slovensko je svetu na posmech vďaka Matovičovy.

  4. bohuzial: radsej zlodej fico,ako tyran matovic.a to ficovu zlodejsku bandu nenavidim.
    ale tato psychicky narusena vlada nema problem strielat (do krku) pokojne protestujucich ludi.

  5. Ten „pokojne protestujúci sa rozhodol vyraziť proti policajtovi …nezmyselne…a mladý asi spanikaril, no nevidel čo ma ten „pokojne“ protestujúci v ruke a ani ake ma umysli, na rozmyslenie mal asi pol sekundy a nie, naozaj nevolal Matovičovi aby mu on poradil nech ho strelí do krku…ak by „pokojne“ protestujúci naozaj iba pokojne protestoval nič sa mu nestane..

  6. Ten pokojne protestujúci až taký pokojný nebol. Ako si vôbec môže dovoliť niekto agresívne vystupovať na policajta a hulákať na neho? Nech to skúsi v USA a príde nielen k zraneniu. Netreba si mýliť demokraciu s primitivizmom.

  7. Všetky kritické články,sú elegantné obrátené úplne iným smerom,a všetci sa tu naraz bavíte o veciach ,ktoré s článkom vôbec nesúvisia.A majster v tomto je hlavne Ratafak,ten Váš vždy oblbne s 1000 slovami,a už potom nikto vlastne nevie,o čo tu v článku vlastne išlo.

  8. Jozef 18. septembra 2021, 19:12
    Jasné Jozef, všetci sú sprostí, len ty si letadlo. Ty si jak ten náš univerzálny minister, najväčší odborník je ten, ktorého vidí v zrkadle.

  9. Trestanec je špeciálny prokurátor co ešte treba dodať. Svetová ostuda. Tento maras narobil Matovič a ešte mu zverejňujete hluposti.

  10. Nikto nevie ze Lipšic zabil človeka? Dostal smiešnu podmienku, dúfajme že pan sudca ktorý ho odsúdil dobre spáva, trest lipšicovy ešte beží. Za rovnaký skutok niekto sedí v base a niekto vykonáva funkciu prokuratora, hoci má trest. To to bolo možne hádam za komušov.

  11. Dalsi co tara. Podmienka nie je trest, podmienka je odlozenie trestu. A ked uz vycitas spanok sudcovi, pozri si tak za styri roky rozsudky za to iste, co sa stalo Lipsicovi.

  12. Jozef, s tým trestom neprekrúcaj. Aj podmienečný trest je trest. Podmienkou mu bolo len odložené odňatie slobody. Ale bol právoplatne odsúdený a bol mu právoplatne vymeraný trest. Tvrdiť, že podmienka nie je trest, je zavádzajúce.

  13. Ano, bol pravoplatne odsudeny na tri roky, s podmienecnym odlozenim trestu na pat rokov. Spokojny?
    + 6 rokov zakaz soferovat + skolenie a nahradu pre pozostalych . Trestancom sa stane pokial sa neosvedci.
    Takze trest sa odklada.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img