ISSN 1337-8481

sobota, 27. apríla, 2024

Svätý otec František je na Slovensku

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Dnes popoludní z paluby lietadla talianskeho štátneho dopravcu  ALItalia na Slovenskú pôdu vstúpil Pápež František.

Na letisku M.R.Štefánika v Bratislave ho privítala prezidentka Slovenskej republiky Zuzana Čaputová, predseda NR SR Boris Kollár, predseda Vlády SR Eduard Heger a ďalšie stovky ľudí. Medzi vítajúcimi osobnosťami bol aj bývalý katolícky disident František Mikloško.

Sv. otec František následne sa spolu s doprovodom presunul na miesto úvodného programu, ktorý pá počas takmer štvor dňovej návštevy krajiny  nabitý.

V Bratislave, ale aj ďalších mestách Slovenska sú počas návštevy Pápeža zvýšené bezpečnostné opatrenia a dopravné výluky, o ktorých sme informovali v predchádzajúcich článkoch.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Takže so svätým otcom sa prišla privítať Prezidentka ktorá prišla z PS ktoré celý čas zosmiešňovali cirkev.
    Nehovoriac o tom že ako nezosobášená osoba má milenca…
    Do toho Kolár si tam natriasa ruku s pápežom čo je priam ruhanie. Človek čo má 10 deti s 10 ženami ….
    Samozrejme nemohol chýbať Heger ktorý bol totálne dezorientovaný a len dúfal že keď si podá ruku s pápežom tak sa nevznieti za tie svinstvá čo tu napáchal aj s jeho stranou.
    A samozrejme do toho všetkého Matovicovi status na FB ktorý zas ukázal aký je to ťažký pacient.

  2. Keď bude tá Vatikánska nevesta odchádzať,máme sa na čo tešiť. Len čo zatvorí dvere na lietadle už tu bude tvrdý lockdown,rúška aj doma na záchode…

  3. pre Názor 12. septembra 2021, 18:08, este si zabudol korcoka, usa agenta a chameleona v jednej osobe co uz je v stvrtej strane, kde to sype tam sa prisaje.

  4. Navnivoc vyhodene peniaze. Ten stary pometeny blazon pojde prec a 7/5 miliona eur v pici a nicim nam nepomohol len to ze sme mínus zopár milionov. A význam? Ziadny. Chory jebnuty svet

  5. Daniel rúško na záchode si daj ty, lockdown si urob tiež, pre nás zaočkovaných už corona skončila, už to pochop konečne.

  6. Jaro 13. septembra 2021, 9:43 🤦‍♂️👏.corona nikdy a pre nikoho neskončí.(teda okrem tých čo zomrú) Budeme si na musieť zvyknúť

  7. Ja som len zvedavý,ako odôvodnia neúčasť skoro kompletnej opozicii v paláci.Lebo Fico?Pani prezidentka sa správa,ako keby to bola jej súkromná návšteva.A ešte niečo,som aj zvedavý,či sa všetci títo vzorni kresťania,ako Kollár,Caputova,a par ostatnych opovazia ukázať aj na širokej verejnosti,kde je celkom možné,že ich vypiskaju.Toto rozdeľovanie ľudí na očkovanie h a neočkovaných nie je v súlade s presvedčením pápeža Františka.A dúfam,že bude reagovať

  8. Ja by som očakával takú pomoc, napr. že keď ideš doktorovi tak čakáš tri mesiace (zatiaľ aj zdochneš) alebo napr. dialnica z BA do KE alebo napríklad vyššie výhry pre zaočkovaných v ich lote aby sa aj tý asi “dementnejší” (tak ich nazývate asi) dali popichať alebo… potreboval by som viac času na popísanie všetkého… a ten nemám…. pá pá

  9. Koľko zloby a nenávisti je vo vašich komentároch. Všetci nemusíme so všetkým súhlasiť, ale nie je na mieste niekoho urážať. Či príde opozícia na stretnutie, je ich voľba. Tu sa ukáže ich inteligencia. Inteligentný človek sa vie preniesť i nad porážkou a nekladie polená pod nohy víťazovi a nenabáda aj ostatných k nepokojom. Neupútava pozornosť len na seba, ale sa snaží o stabilitu v spoločnosti. Podáva opodstatnenú kritiku, ale ani on sám sa jej nevyhýba.

  10. 7,5milona na pomateneho starca,s prazdnej spajze,je mi zle z toho divadla co tam vsetci predvadzali,tolko prazdnych fraz a mudrosti som uz davno nepocul.slovensko velmi zle dopadne a nepomoze mu ani papez ani pan boh.

  11. Ferino vraj nepodal ruku Orbánovi a prečo aj. On má radšej iné kalibre mafiánov a svetových teroristov /ARAFATA/ a s nimi sa objímal.

  12. urážky…nemá zmysel sa nad tým pozastavovať…jednému vadí že pápeža privitali oficiálni predstavitelia štátu, druhý by chcel aby pápež počas pár dňovej návštevy postavil dialnicu do Košic či vyriešil problém zdravotníctva…my sme proste takí, budeme hľadať chybu vždy a na všetkom, len aby sme si mohli trochu ulaviť..:-)

  13. presne toto robili vasi degeskovia z olajna ale v podstate maju co chcu, akymi zbranami bojovali, takymi pojdu kadelachsie nastavili politicku nekulturu tak si pekne tu polievocku vypiju do dna

  14. Ak je niekto pomätený, to si ty už teraz, nehovoriac, čo bude, ak budeš mať toľko rokov čo pápež? Ak si taký múdry, že ani pápež, ani boh Slovensku nepomôže, pomôž ty, veď prekypuješ múdrosťou! Veď ty si pobral všetku múdrosť sveta.

  15. Zabudli ste ako nase babenky dedkovci pracovali na panskom kde boli farari co ich pohanali vo viere ze treba , KDH rozbilo nase druzstva , KDH si urobilo vysoke skoli Sro ..

  16. …tak do očí si po prečítaní týchto príspevkov nalejem kyselinu octovú 👀

    ale keďže nie som tak si ulejem aspoň trošku medicíny či po novom vakcíny 🍺

  17. Skutocne povazujem za vazny problem cakanie na vysetrenie aj 3 mesiace, na operacie aj pol roka a pod.

    Uz je len na srandu fakt, ze od revolucie nevie stat dokoncit dialnicu z BA do KE.

    A ja osobne sa nestotoznujem ani so systemom zvolenym v covidovej loterii.

    Ale:

    Za zdravotnictvo zodpoveda prislusny minister a ti pred nim. Stav zdravotnictva je potrebne riesit u nich.
    Vykony objednavaju zdravotne poistovne – dve su sukromne – s tym ja osobne nesuhlasim. Nie je normalne, aby niektore firmy mali biznis zabezpeceny zakonom.

    Dialnice su na NDSke a prislusnych ministroch dnesnych ale hlavne tych minulych.

    V obidvoch pripadoch je potrebne pytat sa kolko financii smerovalo doteraz do rezortov a priamo tam, o com piseme a na druhej strane, kolko odmien bolo vyplatenych manazerom nemocnic v strate, sukromnych poistovni, NDS, sprav ciest, kolko bolo vselijakych poradcov a ake odmeny za rady zobrali / im boli vyplatene.

    Ja loteriu nepotrebujem na ockovanie – akosi som mal vnuknute, ze to je spravne hned, ako to bolo mozne a legalne.

    No a co sa tyka Papeza Frantiska?

    Ten nebude ani asfaltovat dialnice, ani riesit predrazene tendre, upratovanie v nemocniciach a pod.

    Papez sa ale za nas, obrodu Slovenska a znovunajdenie rozumu tym, ktori ho akosi potratili, moze pomodlit.
    Ci to bude stacit, ja netusim. No chciet od neho viac tu v diskusii, je ako cakat, ze macka bude lietat…

  18. anonym 14:49,nezjedol som urcite mudrost sveta,ale hneva ma,ze aj z mojich dani islo na papeza 7,5mega,pritom nie som veriaci.
    tiez nie som zaockovany tak na loteriu tiez islo z mojich dani,
    testy na covid kupene aj s mojich dani si musim tak isto platit,
    700tis€ ktore poslal mili pan korcok do bieloruska tiez islo aj s mojich dani,
    nakup zmilitarizovanej vlady casto nezmyselnej bojovej techniky za miliardy.
    ved tie vladne hovada nakupuju a rozdavaju ako arabsky sejkovia a to ma trapi.
    ides do nemocnice,ak sa tam ovsem dostanes a na wc ani zach.papier a to je ten najmensi problem.

  19. Tony mám ti vyrátať tie strašné miliardy vyhodené do luftu za posledných 12 rokov? Kedy si mal naposledy toaletný papier v nemocnici v minulosti? A prečo to žiadaš až teraz? A tie miliardy do armády máš odkiaľ, je to už reálne a schválené? Čo by za takú reklamu ako je návšteva pápeža dali iné krajiny, aj sto násobne viac, ale po nich ani pes neštekne, hádaj prečo, no daj. Máš červené oči, nenávisť z teba priam srší.

  20. To že tu bude svätý papa nás určite zviditeľní ale to, že je to celé pripravené (hovno v alobale) nám určite nepomôže… svätý papa uvidí len alobal, to druhé mu neukážeme (Lunetic IX pred prerábkou) …
    to ako sa tu žije je mu úplne u riti, žiaľ žijeme tu my a denno denne vidíme to čo je pod tým alobalom čo sme ukryli pred “zviditeľnením sa”

  21. TEn stary foter v bielom je iba posol dalsich jeho blizkim politikom , robi tu maskaradu pre nas za nase peniaze a co z toho ? zabudol ten strec ze tu mame pomiesane vieroviznania ktore sa v zivote nebudu respektpvat ich kulturi su diametralne odlisne takako napr Caputka rozvedena flirtuje … Kolar 10 zien 1000:::: kurvi a deti vie iba on kolko 100… tieto monstra ktore nemaju vobec ponatia co je zaklad rodiny podali ruku staremu v bielom Hanbaa nam

  22. anonym 20:09 preco sa pustas do mojich komentarov,ked su tu omnoho ostrejsie a vulgarnejsie?zeby ta oslovili a bolo v nich kus pravdy?zakladne potreby v nemocnici som ziadal aj pred 32rokmi,
    tu reklamu ohladom papeza mi musis vysvetlit co sa reklamovalo,omsove vino,alebo zrujnovana krajina na chvoste EU?CO NAM PRINESIE TA REKLAMA SKUS DAT TY.
    v jednom mas pravdu nenavist zo mna srsi len to upresnim,nenavist k politikom dzurina,meciar,fico,matovic-zlodeji,gauneri,klamari.

  23. Pozri sa na seba a potom posudzuj druhých! Pozametaj si pred svojim prahom! Kto čo bude robiť, je jeho vec a nie tvoja. Ty si samá dokonalosť. Aj ty budeš starý, ovšem ak toho dožiješ a potom nech sa aj o tebe tak vyjadrujú ako ty!

  24. Je fajn,že sa pápež stretol aj s emeritným trnavským arcibiskupom Bezákom..koncom juna Bezák služil vo Vatikane súkromnú omšu spolu s pápežom Františkom s ktorým potom aj večeral..

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img