ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Zmena v režime testovania na Poliklinike v Seredi

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Mestská poliklinika Sereď  /10 SEP 2021/

Poliklinika Sereď prevádzkuje PCR testovanie formou  kloktacích testov, testov zo slín alebo výterom z hltanu a nosohltanu.

 

Obyvateľ, ktorý chce byť otestovaný má dve možnosti:

 –  nahlásiť sa na testovanie online prostredníctvom stránky https://korona.gov.sk/

 –  priniesť výmenný lístok od lekára.

 

Indikácia lekárom, teda výmenný lístok, slúži  ako náhrada žiadanky a v tomto prípade nie je potrebné online prihlásenie.

V rámci prípravy na PCR testovanie je potrebné minimálne 2 hodiny pred odberom na PCR vyšetrenie nejesť, nepiť, nefajčiť, neaplikovať si nosné kvapky a spreje a nežuť žuvačku.

Testovanie prebieha na Poliklinike v Seredi každý piatok od 7,30 do 12,00 hod.

 

 

zdroj: seredskenovinky.sk

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Obyvateľ,keď to už povedal Prymula,že je to experiment,tak to už je čo povedať.Dúfam,že si to s očkovaním detí rodičia dobre premyslia.

  2. Ja tvrdím od začiatku že to je experimentálna „vakcína“ ale mňa nikto nepočúva,len si robia opichané ovce posmešky. Šak vy sa dosmejete !

  3. Neskutocne ako nas čuraci v politike stale ojebavaju. A stale im to beztrestne zerieme. Stale tvrdia ze je prazdna špajza statu, nato zdrazovanie vsetkeho jak hovado, ludia tu kapu jak muchy, lebo zdravotnictvo je na kolenach a hoveda idu nakupovat dalsiu vojensku techniku za vyše dve miliardy eur. Tak kurva toto je v tomto štáte úplne v pici. Ja som zvedavy kedy sa tento narod spamata a začne tieto hoveda trestat a vešať. Ved toto co robia je genocida, ožobračovanie a týranie vlastneho naroda.

  4. Chýba tu niekto kto by dokázal spojiť ľud a viesť ho napr k masovým štrajkom…. takéto drístanie v diskusii nemá efekt

  5. Obyvatel 10. septembra 2021, 21:58 – je potrebne vyzadovat to, preco tostali mandat. ZMENU systemu, vymozitelnost prava, odstranenie skorumpovanych hajzlikov z verejneho zivota…

    Zatial sa to deje v minimalnej miere. Aj moznosti, ktore mali, premrhavaju. A to je pre obcanov frustrujuce a stale viac z nich zostava bezradnych a nahnevanych.

    Napriek vsetkemu, nevnimam za hlavny problem ruska ani vakciny. To je problem jednotlivcov a skupin navzajom hecovanych ludmi tlaciacimi sa do politiky na teme, ktora je sirokym masam lahucko vysvetlitelna a nateraz je aj trochu viac vybusna.

    Len si treba predstavit takych ludi vo vedeni statu – oni totiz ine temy nemaju a nepoznaju. Ak toto dopustime, tak ti sisti ludia budu na Matovica spominat s respektom a uctou. Lebo korona uz nebude (nemala by) likvidovat svet (aspon ten podstatny) , no zdrazovanie zostane, dlhy za koronu budu a bezpravie s korupciou zostane.

    Skutocne – posledny nech zhasne svetlo…

  6. Nie je niekto kto by nás viedol? 13. septembra 2021, 0:23 – aky dovod na strajk by ten aktualny lider mal obcanom prezentovat?

    Ja vidim tento – NEdostatocny zapas sucasnej vladnej garnitury s korupciou, zlocincami v policii, prokurature a justicii, na ministerstvach, uradoch a v samospravach a nesprisnovanie legislativy v zaujme trestania korupcie a zneuzivania moci na uvedenych instistuciach.

    Ano, chyba aj moralka a etika, no to uz musia do spolocnosti prinavratit samotni obcania, pre ktorych su tieto hodnoty prvorade.

  7. Pán Majko,ak ste chcel ohodnotiť súčasný stav na Slovensku,tak ste so svojimi úvahami UPLNE vedľa,a po takomto výkone Vás už nikto nemôže brať vážne.A čerešnička je,že budeme na Matoviča spomínať,s rešpektom a úctou,,kto môže niečo takého povedať.Chodte viete kam???Stačilo.

  8. Jozef,už sa toľko nenaparuj,aký Ti si múdry.Ohurit môžeš hádam niekoho,ale vatsinu ľudí nie,lebo taki ako si Ty,sa len ľuďom pletú medzi nohami.Kludne si píš čo chces,90 procent ľudí,vie o čom je reč.

  9. Dr. Hodkinson: My nevíme a to je ten problém. Celým hlavním smyslem klinických studií je, že vy nevíte, co nevíte a to je přesně, proč je děláme. Myokarditida, jak ji popisuje CDC, cituji „mírná”, cituji „nevyvážená”. Myokarditida není nikdy mírná, zejména u mladých zdravých mužů. Je to zánět srdečního svalu, pumpy těla. A my nevíme, jaké procento srdečního svalu by odumřelo při jakémkoliv postižení myokarditidou. Velká věc u srdečního svalu je ta, že vlákna srdečního svalu se neregenerují, tak jak se regenerují například u jater nebo ledvin.

    Takže tu máte neznámé procento odumřelých buněk srdečního svalu, my nedokážeme určit to číslo a proto dlouhodobé výsledky jsou naprosto nepředvídatelné. My víme o myokardtidě z jiných příčin před pandemií covidem, že myokarditida se může projevit o desetiletí později s předčasným srdečním selháním, které by jinak nebylo očekáváno. Takže to je strašná obava pro tyto lidi, co se s nimi stane v budoucnu.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img