ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

Ďalšie nové tváre v ŠKF Sereď

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Z Rijeky prichádza Dani Iglesias

 

Ofenzívne rady ŠKF Sereď posilní 26-ročný španielsky stredopoliar Dani Iglesias. S vedením nášho klubu sa dohodol na ročnej spolupráci s možnosťou opcie.

 

DANIEL IGLESIAS GAGO – je odchovancom španielskeho klubu Deportivo La Coruňa. Dvadsaťšesťročný ofenzívny stredopoliar strávil jarnú časť sezóny 2020/2021 na hosťovaní v trnavskom Spartaku. Na svoje konto si pripísal 11 zápasov (pozn. 370 odohraných minút). Za chorvátsky klub HNK Rijeka odohral v 1. HNL celkovo 12 stretnutí. V sezóne 2019/2020 sa v tomto klube tešil zo zisku národného pohára. Predtým pôsobil aj v chorvátskom klube NK Istra 1961. V rodnom Španielsku hrával za kluby CD Guadalajara, Deportivo Alavés či Deportivo La Coruňa.

 

Dani Iglesias, vitaj v ŠKF Sereď!

 

VIZITKA – DANIEL IGLESIAS GAGO

 

Narodený: 17. 07. 1995, Santiago de Compostela

Vek: 26 rokov

Národnosť: Španielsko

Výška: 173 cm

Váha: 70 kg

Preferovaná noha: pravá

Pozícia: stredopoliar

Číslo dresu: 20

Reprezentácia: Španielsko U16, U17

Predchádzajúci klub: HNK Rijeka

Ostatné kluby: Deportivo La Coruňa, Deportivo Alavés B, CD Guadalajara, NK Istra 1961, FC Spartak Trnava

 

– – –

 

Alysson ďalšou novou tvárou v ŠKF Sereď

 

 

Do kádra ŠKF Sereď pribudol 19-ročný brazílsky ľavonohý stopér Alysson Tonelli Tirloni, ktorý naposledy pôsobil v klube FC Capivariano. Seredi podpísal ročný kontrakt s možnosťou opcie.

 

Rodák z brazílskej obce Canarana pôsobil aj v klube Real Brasília U19.

 

Alysson, vitaj v ŠKF Sereď!

 

VIZITKA – ALYSSON TONELLI TIRLONI

 

Narodený: 05. 08. 2002, Canarana

Vek: 19 rokov

Národnosť: Brazília

Výška: 190 cm

Váha: 79 kg

Preferovaná noha: ľavá

Pozícia: obranca, stopér

Číslo dresu: 72

Predchádzajúci klub: FC Capivariano

Ostatné kluby: Real Brasília U19

 

 

– – –

 

Na hosťovanie z Udinese prichádza Petar Mićin

 

Do ofenzívy prichádza 22-ročný srbský stredopoliar Petar Mićin. ŠKF Sereď bude hosťovať do konca roka 2021 z talianskeho klubu Udinese Calcio.

 

PETAR MIĆIN – je odchovancom klubu FK Vojvodina Novi Sad. Dvadsaťdvaročný srbský stredopoliar je aktuálne hráčom talianskeho tímu Udinese Calcio. V drese tohto klubu si v talianskej Serii A pripísal dva ligové štarty (pozn. 16 odohraných minút). V rodnom Srbsku obliekal dresy FK Vojvodina Novi Sad, FK Crvena Zvezda Novi Sad a FK Čukarički Belehrad. Za tento klub odohral celkovo 32 súťažných duelov, v ktorých strelil 5 gólov. V Taliansku pôsobil aj v klube Chievo Verona Primavera (U19). Petar Mićin reprezentoval Srbsko v kategóriách U17U21 (6/0).

 

Petar Mićin, vitaj v ŠKF Sereď!

 

VIZITKA – PETAR MIĆIN

 

Narodený: 29. 09. 1998, Novi Sad

Vek: 22 rokov

Národnosť: Srbsko

Výška: 189 cm

Váha: 81 kg

Preferovaná noha: pravá

Pozícia: stredopoliar

Číslo dresu: 29

Reprezentácia: Srbsko U17, U21

Predchádzajúci klub: Udinese Calcio

Ostatné kluby: FK Vojvodina Novi Sad, FK Crvena Zvezda Novi Sad, FK Čukarički Belehrad, Chievo Verona Primavera (U19)

 

 

Autor: Peter Cuninka

zdroj: skfseredfutbal.sk

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. celé škf sa môže hanbiť , samí cudzinec, nikto zo slovenska a nie ešte zo serede. je mi na grc. aj pre toto majú na zápasoch 230 ľudí!!!!!!
    futbalový zväz by mal dať podmienku všetkým, že na ihrisku počas zápasu musí byť vždy najmenej 7-8 hráčov zo slovenska!!!!!!!! potom by naša reprezentácia možno vypadal inak.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img