ISSN 1337-8481

štvrtok, 18. apríla, 2024

Vodiči pozor ! Značka „zákaz odbočenia vľavo“ na parkovisko pri Progrese

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Mestská polícia Sereď /  Pre tých čo jazdia po pamäti… aby nemuseli platiť pokutu…
Na Železničnej ul. v smere od svetelnej križovatky je osadená dopravná značka „zákaz odbočenia vľavo“ na parkovisko pri Progrese.

 

 

zdroj: Mestská polícia Sereď Fb

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. ta znacka tam je uz dlho …informovat je sice pekne ale ja som ta este nevidel nikoho zeby kontroloval/pokutoval……pritom rano pri špičke ak niekto odbáča, tak ,,kolóna je na svete.

  2. Komu čomu to pomôže ?
    Ak aj volny vjazd na parkovisko tak to nemôže obmedziť ani ohroziť dopravu
    Radšej mali dať značku upozorňujúcu na vjazd a výjazd z parkoviska aby sa tam nepostavili čo čakajú na semafor

  3. Ja to tam blokujem pravidelne. Nemajú tam co odbacat. A ešte som nevidel. Križovatku kde sa dá v križovatke odbocovat na parkovisko do protismeru

  4. Pre Anonym. Výjazd z parkoviska je podriadený cestnej komunikacii, preto po viacerých problémoch to z Lidla zmenili a dali tam semafoooor, douč sa pravidlá.

  5. Trošku inteligentní vodiči takéto situácie mali predvídať a to miesto na výjazd tam nechať, nie zablokovať. Podobne to je aj pri odbočení k Lidlu a následnom odbočovaní doľava do menšej časti parkoviska. Nie je nič lepšie, ako keď to tam nejaká teta za volantom zablokuje.

  6. Co to je „trosku inteligentný vodič“? A keďže situácie z praxe ukazujú, že tzv.trosku inteligentných vodičov neni veľa, tak to musia riešiť príkazy. Co je na tom nepochopiteľné?

  7. no asi to, ze existuje okrem tabule este aj vyhlaska, ktora hovori,
    Vodič nesmie vojsť na križovatku, ak mu situácia nedovoľuje pokračovať za križovatkou v jazde, takže by bol nútený zastaviť vozidlo na križovatke; to neplatí, ak vodič musí zastaviť vozidlo v križovatke z dôvodu dávania prednosti chodcom prechádzajúcim cez vozovku alebo pri odbočovaní doľava podľa § 19 ods. 4.

  8. Mas to napisane v komentari pod tym tvojim…. Trosku inteligentni vodici su pre mna ti, ktori rozmyslaju dopredu o tom, ze ked sa postavim do krizovatky a zablokujem ju, tak protiiduce auto neodboci… Easy, nie?

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img