ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

Marin Ljubičič prichádza do ŠKF Sereď

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

ŠKF Sereď /  Do ŠKF Sereď prichádza dvojnásobný majster Fortuna ligy Marin Ljubičič. Tridsaťtriročný chorvátsky stredopoliar sa dohodol s vedením ŠKF Sereď na kontrakte do konca roka 2021.

 

“Sme radi, že sme sa dohodli s takým skúseným hráčom, akým je Marin Ljubičič. Na Slovensku hral za popredné tímy, s hráčom sme boli v kontakte už dlhší čas. V týchto dňoch sme sa nakoniec dohodli na jeho príchode do Serede. Je to futbalista, ktorý dokáže dať hre tvár, má cit pre prihrávku. Potrebujeme hráča, ktorý vie byť tvorcom hry, lídrom mužstva. Prajeme mu veľa zdravia a aby sa cítil v Seredi dobre. Veríme, že bude prínosom pre náš klub a bude na ihrisku rozdielový,” vyjadril sa k príchodu novej posily Serede generálny manažér klubu Marián Černý.

 

Odchovanec Hajduku Split je na Slovensku veľmi dobre známy, v rokoch 2015 – 2018 pôsobil v klube FC DAC 1904 Dunajská Streda, kde sa postupne vypracoval na oporu tímu, dokonca nosil aj kapitánsku pásku. Na Žitnom ostrove odohral 100 ligových duelov, v ktorých zaznamenal 8 gólov. Ďalšie štyri presné zásahy vo farbách DAC-u pridal v Slovenskom pohári – Slovnaft Cupe.

 

Následne v auguste 2018 zamieril do ŠK Slovan Bratislava, v drese ktorého sa tešil dvakrát zo zisku majstrovského titulu, raz zodvihol nad hlavu trofej pre víťaza Slovnaft Cupu (2019/2020). V sezóne 2019/2020 si zahral v drese “belasých” skupinovú fázu Európskej ligy UEFA. Nastúpil vo všetkých šiestich zápasoch základnej skupiny a raz skóroval do siete tureckého Besiktasu Istanbul. Skúsený chorvátsky futbalista odohral v európskych pohárových súťažiach celkovo 25 zápasov, v ktorých zaznamenal 2 góly.

 

V drese bratislavského Slovana odohral v priebehu dvoch sezón 37 ligových stretnutí, v ktorých strelil 8 gólov. Jeden presný zásah pridal aj v Slovenskom pohári – Slovnaft Cupe.

 

Rodák z Metkoviča naposledy pôsobil v klube FK Senica, ktorý posilnil v marci 2021. V drese Záhorákov odohral 7 ligových zápasov, v ktorých raz skóroval do siete Pohronia.

 

Marin Ljubičič, vitaj v ŠKF Sereď!

 

VIZITKA – MARIN LJUBIČIČ

 

Narodený: 15. 06. 1988, Metkovič

Vek: 33 rokov

Národnosť: Chorvátsko

Výška: 186 cm

Váha: 85 kg

Preferovaná noha: pravá

Pozícia: stredopoliar

Číslo dresu: 5

Reprezentácia: Chorvátsko U17 – U21

Predchádzajúci klub: FK Senica

Ostatné kluby: Hajduk Split, NK Zadar, SK Tavriya Simferopol, FC DAC 1904 Dunajská Streda, ŠK Slovan Bratislava

 

Autor: Peter Cuninka

zdroj: skfseredfutbal.sk

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Celkom fajn posila….lepšie než hentý černý…čistá chrapač…to čo tam zbierate…idem s dceru okolo štadiona dnes..a začnu tam vyhukovať po mne nečo a škrečat…išli s treningu…takže spravte si s nimi poriadky vedenie škf..šimpanzov sem nazvlakate..a potom im drbe na hlavy

  2. Aháá,takže teraz bude Sereď už iba vyhrávať. Len by ma zaujímalo kedy budú v Seredi hrávať okrem Moronga aj nejakí sereďania.

  3. Jarabek ich učí hrať na hudobné nástroje potom budú vyhrávať.Sered to má spočítané vo fortuna lige . Posledný rok má výnimku potom končia vo fortuna lige ak nespravia štadión.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img