ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

Pred 120 rokmi sa ľudia báli elektriny, dnes napr. 5G sietí

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Na zamyslenie…

Dnešní oplašenci z 5G sietí sú len taký čajíček oproti oplašencom z roku 1900, ktorí takýmito kresbami varovali pred tragickými dôsledkami zavádzania elektrických vedení do miest.

(Prvýkrát publikované in: Judge Magazine, New York, 1910)

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Ľudia sa báli aj atómovej zbrane a oprávnene.
    Dnes je potvrdené že vysielač 5G vo svojej blízkosti má negatívne účinky na zdravie človeka.
    Proti technike osobne nemám nič ale som zásadne proti tomu aby niekomu nedobrovoľne dali napríklad na strechu paneláku vysokofrekvencny vysielač a tváril sa že je to v poriadku.
    Niektoré západné štáty už museli pre 5G meniť zákony ktoré nariaďuje že vysielač musí byť v určitej vzdialenosti od ludského obydlia.

  2. Čím dalej je mobil od siete tým viac sa snaží byť pripojený. Vtedy je potenciáne škodlivý a može sposobyť aj šedý zakal očí. Ale v bežnom živote to nehrozí ak to niekto neprehána.

  3. V minulosti si dávali ľudia na strechu azbest a používali farby s olovom…dôverovali vedcom

    A dnes sa dávajú pichať experimentálnymi vakcinami…dôverujú vedcom…

  4. Počas studenej vojny v amerike denne televízia vysielala pre obyvateľov návod ako sa zachovať prípadne atómového útoku z Ruska.
    Vedci radili obyvateľom aby mali vždy pred domom zelený pokosený trávnik a natretý plot.
    A ľudia tomu verili že to ich ochráni veď vláda a vedci by ich hádam neklamali.

  5. Miloš ty máš zvláštne myšlienkové pochody. Si presvedčený že vláda nám chce tými „vakcínami“ dobre ? No každý sme nejaký…
    Monika mi mala niečo poslať,že ? Musím to takto verejne lebo sa nerozhýbete ! 🙂

  6. ach jaj…proste človek verí tomu čomu chce veriť…niekto verí že je ovládaný cez 5G vysielač, a další že sa z choroby vylieči ak bude chlastať vodku s bromhexinom, že vo vakcíne je nanočip atď..proste hoaxy všade ale napriek tomu žijeme dlhšie a lepšie..je pravda že v minulosti sa pár vecí vedcom/medicíne naozaj nepodarilo, no tieto „slepé uličky“ sú len zlomok toho čo sa naopak podarilo a vďaka čomu sa dnes v pohode dožívame 70-80 rokov….len pre porovnanie v roku 1800 sa europan dožil priemerne 33 rokov – vtedy sme to viacmenej nechávali na imunitu (čo by dali za vakcíny), v roku 1900 sa europan dožil priemerne 43 rokov – ohromný skok, no a dnes je to skoro 80 rokov…u nás je to trochu menej pretože slovák verí viac populistovi ako lekárovi či vedcovi ale práve také objavy vedy ako rontgen, CT, penicilín a dalšíe lieky + vakcinácia može za to že sa dnes dožívame skoro dvojnásobok toho čo naši predkovia pred 100 rokmi….matematika nám moc nejde, ale z tých čísel vyššie snáď vačšina ludí pochopí že je omnoho vačšia pravdepodobnosť že vám najnovší výdobytok vedy/techniky život predlži a pomože ako to že ho vám ho skráti…

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img