ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

Na podporu generálneho prokurátora a § 363 píšu všetci tí, ktorých charakterizuje jediné slovo : Hrabivosť.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Na podporu generálneho prokurátora a § 363 píšu všetci tí, ktorých charakterizuje jediné slovo :
Hrabivosť.
Tak píšem aj ja. Nehraboš. Podobný tým deväťdesiatim percentám občanov Slovenska, ktorým tou neslávne slávnou vetou – „Bez komunistov to nejde“ – niekto tretíkrát vnútil vyživovaciu povinnosť v prospech zločincov.
Pán Žilinka, prepusťte Mariána Kočnera na slobodu.
Samozrejme s jedinou podmienkou.
Že príjme ponuku od štátu, kde od roku 1998 vládne Mečiarov právny suterén,
kde pokračuje úsilie o zotrvanie „právneho suterénu predchodcu“ povýšený na neprávny štát Roberta Fica,
kde šampusový politik Peter Pellegríni v atmosféra nebývalej manipulácie verejnej mienky médiami sa hotuje prevziať štafetu oboch menovaných,
prepusťte Kočnera na slobodu, aby vytvoril v každom bode moci tv štúdia na princípe jeho kamery u generálneho prokurátora Dobroslava Trnku,
všade tam, kde sa stretáva zločin, zločinci v sprievode svojej hrabivosti.
Tej založenej v insitnom stredoveku, tej vyjadrenej v slávnej vete patróna nacizmu a Tretej ríše, H.S.Chambrleina, parafrázujem, kde Nemcov strieda tento obraz biedy, Taláre :
„Slovenským talárom chýba ostrovtip“.
Stav myslenia, ktorý by sa zmenil pri predstave, ako by reagovali, keby zlo páchane na občanoch akého sa dopúšťali ľudia na ľuďoch od roku 1938 dodnes protagonistami moci dvoch zločineckých ideológií, bolo na Slovensku pojednávané čínskym právnikom a podľa čínskych zákonov.
Lebo každému jednému rozumnému musí byť pochopiteľné, že pri koncipovaní rozsudkov má povedľa zákonov a skutkových podstát hlavne vnem sudcu o prítomnosti sveta sociálneho, sveta moci i formy vládnutia i nevyslovených predstav politikov o znení rozsudku.
Počnúc tzv. Židovským kódexom fašistického slovenského štátu, kde na začiatku boli zákony a na konci 70 tisíc mŕtvych,
Pokračujúc obrazom Milady Horákovej, ktorú komunistickí kati v nezákonnom procese pod šibenicou hrdúsili desať minút,
Pokračujúc obrazom státisícov občanov Slovenska „poslaných na ľad“ po okupácií Československa v auguste roku 1968,
Končiac, teda neverím tomu o konci, aktom, kedy päť ľudí Hrabivosti položilo jeden milión eur a spustilo vrždiacu mašinériu, na konci ktorej bol novinár Ján Kuciak a jeho snúbenica, Martina Kušírová.
Tak sa spýtajme, pán Žilnka, surovosťou vety vášho predchodcu – „Boli na nesprávnom mieste v nesprávny čas – koľko obetí je ešte potrebných, aby tých desať percent Hrabivých žilo beztrestne a bez strachu ?
A , aby som bol úprimný. Netreba púšťať Mariána Kočnera na slobodu, ani kriviť § 363.
V deň, kedy súd odsúdi Mariána Kočnera obvineného zo sprostredkovania vraždy dvoch mladých ľudí z čias , kedy sa za Fica vládlo z piateho a šiesteho poschodia, a on pochopí, že mu bude dôchodok chodiť do väznice až do konca jeho života, objaví sa na rovnakom princípe ako Threema, jej pokračovanie.
Aby preukázalo váš omyl dnešných dní. Dôkazmi a bez dôkaznej núdze a bez Kajúcnikov.
„Ad oculos“ – pred očami. „Demonstratio ad oculos“ – očividný dôkaz.

Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img