ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

„nešplhám, nezhánam banány ani mi nechlpatie rit“ – odpovedá Zuzane pred 3 mesiacmi očkovaná Sláva

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Na sociálnych sieťach už dlhšiu dobu prebieha otvorený zápas odporcov očkovania proti Covid-19 a zaočkovaných ľudí. Výmena názorov je normálna, pokým reakcie majú zmysel a človek argumentujúci vecne odvolávajúc sa na vedecké štúdie a poznatky pochádzajúce z výskumov, nemá proti sebe čisté nezmysly prezentované antivaxermi o dierach v mozgu, menení sa očkovaných na NEludí a pod. Proti tomuto okrem rady obrátiť sa na odbornú pomoc, iné zmysel asi nemá.

Zuzana teda naapísala:

A Sláva s prehľadom a s nevyhnutnou dávkou irónie na Zuzanin príspevok reagovala:

Iba nedávno boli zverejnené nové prírastky infikovaných na Slovensku, ako aj ľudí, ktorých zdravotný stav si vyžaduje hospitalizáciu v nemocnici. Máme začiatok septembra, deti idú do škôl a Pápež ešte nebol na Slovensku. Resp. nezaočkovaní ľudia za ním ešte nevycestovali do Maďarska, kde úrady ustúpili od akýchkoľvek opatrení, ktoré by šíreniu vírusu efektívne zabránili.

Práve tak dva týždne po odchode hlavy Rímsko katolíckej cirkvi sa dá očakávať nárast počtu infikovaných. Nie, nejde o veštenie, ale o predpoklad založený minimálne na logickej úvahe.

– – –

Možno si v súvislosti s prezentovanými príspevkami zo sociálnych sietí poviete, že sú jedinci, ktorí to nezvládajú. No títo jedinci na seba naväzujú stovky a tisíce ďalších, ktorí by pravdepodobne takto scestne za normálnych okolností nerozmýšľali. A ak áno, neboli by povzbudení k sebaprezentácii a šíreniu takto šialených a ničím nepodložených nezmyslov.

Na protestoch to vyzerá aj takto:

Policajt jasne a zrozumiteľne samotnému mladíkovi umožnil dokázať, že nevie, prečo vlastne na proteste je. Koľko je tam takých? Koľkí z nich si chcú zažiť svojich niekoľko minút slávy? A žiaľ následne ich hanba fackovať nebude. Proti hlúposti už ani to nezvládne…

Osobne som ich dokumentoval desiatky. Fotografoval som Kotlebu, keď aj s kamarátmi  pochodoval smerom na hrad v kanadách a pod vyhotovený videozáznam sme museli dať upozornenie, že sa s prezentovanými vyjadreniami nestotožňujeme, len v rámci spravodajstva prinášame záznam zo skutočných udalostí toho dňa. Následne Kotleba ležal na zemi a policajti ho spútavali.

Následne bol županom a teraz poslancom NR SR. A spolu s ním ďalší, ktorí robia pre stranu najviac vtedy, keď mlčia a verejne nevystupujú.

Na takýchto protestoch som zažil všeličo. Až som pochopil, že vlastne drvivá väčšina ľudí sa len pripája k davu. Že by pre pocit vlastnej dôležitosti? Alebo jedinej možnosti niečo „akoby dokázať“?

Dnes oveľa viac, ako v minulosti, zápasí rozum s hlúposťou, pravda so lžou a právo s nespravodlivosťou a aroganciou voči zákonom. A tak oveľa viac ako v minulosti záleží, kto bude kričať hlasnejšie. Nie, my sme tento štýl komunikácie nenastavili. No keď sa mu nepostavíme, prevalcuje nás a dnešné anomálie sa stanú štandardom…

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Osobne si myslím, že toto sú totálne zbytočné a účelové články. Prečo má prebiehať nejaký boj medzi zaočkovanými a nezaočkovanými? Očkovanie je dobrovoľné, nie? A, že ani vakcíny nie sú zázrak sa ukázalo aj v super očkovacej lotérii, kde zaočkovaná výherkyňa bola doma s kovidom. I keď to asi nikto nechcel počuť a nebežať to live, asi by to ani nikdy nikto nepočul.

  2. Corona Extra 3. septembra 2021, 15:58
    ja som zaockovany a nemam pocit,ze by som niekoho presviedcal, aby sa dal ockovat. Je mi to jedno, je to na kazdom, kto chce, nech sa da, len nechapem, ze v com je toto ucelove? Je normalka protestovat, ak je dovod. Druha vec je zase obmedzovat zivot tym, ktori s protestom nesuhlasia a maju svoje vlastne zivotne starosti (praca, platenie uctov, atd..) a proste zaoberat sa tymto, zbytocne mrhaju cas. Beztak nic sa tymto nevyriesi.

  3. Corona extra, presne o to ide pri očkovaní, lebo keby nebola zaočkovaná, tak by neležala doma so skoro žiadnymi príznakmi, ako povedala, ale ležala by v nemocnici v lepšom prípade, chápeš? Očkovanie chráni proti ťažkým stavom a úmrtiam. Prečo by to nemali ľudia počuť? Normálni ľudia to vedia, iba ty si nejaký mimo.

  4. Takyto clanok moze byt ucelovy napriklad v tom, ze generuje zobrazenie reklam, podobne ako diskusie bez registracie, co je v poriadku. A henta Suestromingova je evidentne falosny profil, lebo neviem ktora by sa chcela volat ako smradlava ryba.

  5. Dnes uz nie je za kazdu cenu podstatne ci dolezite, o aky profil ide. Ci regulerny, alebo falosny. Staci si pozriet, co je na nom a koho ma za „priatelov“. To znamena, v akej komunite zdiela informacie. To je ta bublina.

    Verte, ze mna nebude ovplyvnovat, kedze system mna neidentifikuje ako relevantnu „dusu“ na na posobenie cez tieto nezmysly. Ale vsetky tie slniecka, srdiecka, kvetinky, laska je zivot a ostatne dusicky su na rade. Ako rybycky v jazere. To je ten system cieleneho sirenia informacii socialnymi sietami.

  6. Niekde som počul že asi keby to nebol beloch bola by to asi policajná brutalita a veľa zástupcov neziskoviek by asi dosiahlo orgazmus

  7. Anonym 3. septembra 2021, 21:44

    Nie si schopny vyplnit policko Meno? Potom nema vyznam ti nic vysvetlovat.
    Ozbrojene zbory nie su demokraticke organizacie, kde kazdy kona podla svojho uvazenia a na vlastnu zodpovednost.

  8. Išiel do policajta blbecek? Dobre mu tak. Doprial by som mu ešte zopár rán a do vajec aby sa takýto tupci nemohli množiť.
    Načo tam saskovali? Zase blokovali dopravu? Keď boli vyzvaní aby uvoľnili cestu majú sa pratat do pice !!!

  9. Kto je dr young? To je ten co presviedca pacientov s rakovinou, aby sa vzdali liecby a presli na jeho ph zazrak. Ze potom zomieraju je mu jedno. Uz za to aj sedel.

  10. Obyvatel 3. septembra 2021, 23:33 – dokedy budes zasierat diskusiu tymi srackami bez kontaktov, mien autorov clankov, videi a teda bez akejkolvek zodpovednosti za uverejnovane nezmysly? Dokedy chces sirit to, o com ani len netiusis z akych dovodov a kde vznika?

  11. Jozinko aj si si nastudoval dolezitost ph organizmu alebo len trepes. Daj si lakmusovy dapierik do papule alebo ho ošti a budes zhrozeny sam zo seba aky mas dlhodobo prekysleny organizmus.
    Milos prepac zabodol som ze ty si v tvojom sol najmudresi pod slnkom a ze tie tvoje propagandisticke sračky sa uz niekedy nedaju čitat.

  12. Obyvatel 4. septembra 2021, 10:25 – kedy napises nieco VLASTNE, svoje skusenosti, poznatky, osobne odporucania?

    To Ta fakt neserie, ze len kopirujes nezmysly, pod ktore sa hanbi autor podpisat a sirene su len webmi bez uvedenia kontaktu a vydavatela?

  13. Jozinko ved vies ze len na sk zomrelo na covid cez 12000 ludi. A zomreli hlavne preto ze neboli lieceni vcas a ak potom ked uz boli v podomacom lieceni naordinovanom online lekarom s rozvratenym a skolabovanym imunitnym systemom chodili do nemocníc uz len zomierať. A cuduj sa svete nik nieje stíhaný a ani zodpovedny za takyto postup liecby resp. neliečby. A co teraz?

  14. A hovorime o Youngovi, ktory presvedcil pacientku s rakovinou, aby sa vykaslala na liecbu a presla na jeho zazrak. A predstav si, ona zomrela.

  15. Jozinko a predstav si ze denne zomrie na rakovinu na sk cca 38 ludi tak ako si pisal a presto vsetko ze im lekári predpisali a podavali chemoterapiu a dalsie liecebne procedury tak aj tak zomreli a zomieraju. Pocuvali lekarov a aj tak zomreli. Boli alebo su za to lekari súdení alebo trestani? Nie,tak nechapem co tu riesis. Jozinko a vies kolko ludi odmietlo takuto farma liecbu kde im bola povedana lekarska prognoza dlzky zivota a nezomreli a ziju?

  16. anonym nechces riesit pocasie? Ries podstatu a pointu videa a toho co Lengvar povedal. KED FARMA FIRMY POVEDIA ZE OCKOVAT 3 DAVKOU TAK BUDEME OCKOVAT

  17. Jozinko ale okrem odbornosti aj jeho vek a vitalita by mohli byt ukazovatele realnosti jeho celozivotnej skusenosti a praxe. Nemysliš?

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img