ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

„môžu sa ti vytvoriť diery v mozgu“ – píše Zuzana chrániaca svoje micky dekontamináciou

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Tak tu je september, ďalšie protesty proti výsledkom vedeckého poznania založeného na sto rokov trvajúcom výskume máme za sebou a útoky ďalších mentálne nevyzretých alebo vyšinutých jedincov na sociálnych sieťach žiaľ pred sebou.

Tak teda Zuzana to skutočne zabila. Teda diery v mozgu… Zabudla napísať v koho mozgu ich videla. Že by ranný pohľad do zrkadla?

No nie len Zuzana to dáva s absenciou základného myslenia a pudov sebazáchovy. Čo tak toto?

Alebo toto?

No a na záver videjko, v ktorom Ferko hasič dostáva povoz na cestu z protestu.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Prosím Vás,prečo sa sústreďuje autor tohoto blogu na takých chorých jedincov,veď je to trápne,a teraz bude pár ľudí vypisovať,aký sú oni zodpovední a múdri,lebo sa dali zaočkovať.Koho reprezentuje táto osoba? Pár ozaj debilkov,takže takých sonarov nájdete všade,len z toho nerobte filozofiu.Ti čo sa nechcú zaočkovať,majú určité iné výhrady.

  2. Anonym 2. septembra 2021, 16:10 Šak o to ide.čím kontroverznejšia téma.tým viacej klikov a komentov. a to sú bubáčiky do kešene

  3. Anonym 2. septembra 2021, 16:10 – smutne. Chori jedinci? POZOR ! Tazka realita dnesnych dni. Skutocne sa nejedna o ojedinele pripady, ale zial velke skupiny ludi, toto zdielajucich na socialnych sietach.

    Z antivaxerstva sa stava zivotna filozofia a ludia odmietajuci ockovanie su na seba hrdi a tych, ktori respektuju vysledky vyskumov a vedecke poznatky oznacuju za neludi. Tak, ako tato hmmmmm… ako by som to povedal, no – diskutujuca, tvrdi, ze sa niekto meni pred nou a ze videla diery v mozgu. Ked tym ona zije, da sa predpokladat, ze tym ziju aj jej deti, rodina…

    V kazdom pripade ti, ktori maju zaludok taketo nezmysly zdielat a sirit.

    Ale ten chren zeru viaceri, fakt dekontaminuje? 😉

  4. Liečba kktitídy zatiaľ neexistuje.

    Doporučuje sa však prevencia, vyhnúť sa ľudom, o ktorých vieme, že trpia na kktitídu, ak to však nejde doporučujeme vyzbrojiť sa dávkou ignorancie a sarkazmu.
    Avšak ani pri takýchto opatreniach negarantujeme že, pri styku s bacilokktičom budete imúnny pretože stále hrozí infekcia alebo iné ochorenie.
    treba sa zaoberať dalej týmito stupídnosťami 😀

  5. Anonym 2. septembra 2021, 18:19 – ja nehodnotim ludi podla vzhladu. Ci je vysoky, maly, stihly alebo tlsty, ale komentujem to, co VEREJNE na socialnu siet publikoval. Zuzka evidentne chce, aby ludia jej nazory poznali.

    A ja NIKOHO nepresviedcam, ze sa ma ockovat. Verejne ale prezentujem svoj nazor a nemam problem, ked sa k nemu vyjadrite – ale nemusite. Ide o moj nazor a moj postoj.

  6. Ak človek odmieta jednu vakcínu,ktorej nedôveruje,je antivaxer???Ste sa naučili niečo nové a stále dookola to omielate,antivaxer, dezolát,lebo Fico a podotýkam,že Ficovi tiež neverím.Táto propaganda a nátlak je už na nervy.O chvíľu bude reklama na vakcínu aj na toaletnom papieri.

  7. Myslim si, ze povodom tych bludov na soc. sietach su falosne profily, ktore zhorsuju informacny sum. Podoba sa to fenomenu Chemtrails, ked je publikovane kvantum nezmyslov podlozenych a dokazovanych este vacsimi nezmyslami, zatial co realne fakty nie su spomenute ani raz.

  8. Za včera 330 nakazených, 1 mrtvy, v nemocnici leží 105 ľudí na ventilátore 11. Prognóza násobný rast.
    Nezmysli sa publikujú preto, lebo máme tu viacero cielov. Z ruska je to destabilizácia EU, ficovská oligarchia bojuje o slobodu a majetky. Občan úplne zamotaný a stratený nadávajúci na Matoviča :-)))

  9. realita 3. septembra 2021, 10:56 – presne tak. Plus totalna frustracia ludi zijucich svoje virtualne zivoty na socialnych sietach v bublinach, ktore pre nich vytvorili algoritmy systemu v zaujme co najvacsieho zisku z ich blbosti.

    Navraty do realneho zivota su pre nich tazke, preto stale viac casu travia na nete. Zacarovany kruh rovnajuci sa zavislosti na drogach.

    Jasne, oni si to nepripustia, jednoduchsie je napisat nieco na Matovica, na tlsteho Mikasa, polutovat Lucanskeho a bez rozmyslania este kritizovat aj nas, co LEN UKAZUJEME REALITU.

    Problem je, ze bude horsie. Normalni ludia su totiz stale ticho, lebo odmietaju utoky Zuzan vidiacich diery v mozgu a jej podobnych, aj ked mozno menej slahnutych, no obdobne ambicioznych jedincov pisucich sposobom „co na jazyku, to na internete“.

    A zial nie je podpisovanie sa menom vseliek. Zuzana nam to dokazala.

    Situacia sa zhorsuje a my sa mozeme znovu pripravovat na problemy, podnikatelia na straty a stat na protesty.
    A to len preto, lebo pojem demokracia hodne ludi nepozna rovnako, ako fasizmus, vojna, ci teror, no vsetky tieto pojmy pouzivaju bez respektu voci tomu, co v skutocnosti predstavuju a vtedy, kedy sa im do kontextu hodia.

    O zufalchoch co sa cez tieto temy chcu dostat do politiky, alebo v nej zotrvat radsej teraz pomlcim.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img