ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Ochoriet/zomierat na virus a ludsku hlupost su dve uplne odlisne veci

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Dnes protesty v Bratislave aj v Kosiciach. Sledujme cisla nasledujuce tyzdne a mesiace. Kym pri prvych dvoch vlnach som citil spolupatricnost s ostatnymi castami populacie, v tej tretej to bude vyrazne ine. Realne mam problem skladat sa financne na liecenie zdravotnych problemov nasich spoluobcanov sposobenych covidom v nasledujucom polroku. Ochoriet/zomierat na virus a ludsku hlupost su dve uplne odlisne veci. Prijemne protesty mili spoluobcania!
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Jeden deň tu napíše aká je spoločnosť rozdelená a nadáva tu na politikov ktorí tu vyvolávajú konflikt a hneď na ďalší tu zdieľa status tak primitívny len aby pobúril druhú stranu.

  2. Uvidí sa po zime ako na tom budú očkovanci. A vy v SOL radšej sa poriadne rýpte v štatistikách aby sme vedeli koľko očkovancov a neočkovaních pripudlo a odbudlo .

  3. Fasisti Ficovci tepli Felegrini Meciar … zneuzivaju obcanov SR na antikovidovu propagandu , nebezpecne zahravania sa zo zdravim obcanov rozdelovanie obcanov slovakov , pozrime sa na madarov , tichucko drzia stale spolu . Zabudli ste slovaci na TRoskovu ,zalte tehlicky, talianska mafia , vrazda novinarov …

  4. Slováci začali spolu držať. Stačí pozrieť ako skončilo olano a Matovič. Dnes je to mŕtva politická strana ktorá je so svojím vodcom už len na memečka na zomri.
    Olano čoskoro prepustí Cernaka a Kocnera a ich misia bude naplnená

  5. KOcnera drzia v base zidia , za vrazdu ho nikdy neodsudia , cernak ak by neostal dzurinju pri vleku by bol uz davno vonku , novinar bol by zil ? Len ficko si to neustrazil z teplim Pelem troskovou kalinakom atd…..

  6. Pán Farkaš, aj ja mám problém skladať sa na pridrbanú očkovaciu lotériu, ktorú vymyslel idiot Matovič z našich daní. Keď nevie, čo s peniazmi, tak stačí ísť do prvej nemocnice, kde čakajú ľudia na chodbách bez klímy, či na onkológiu, kde po chemoterapiách doslova padajú na huby a najmä tieto oddelenia trpia nedostatkom financií. Pre hendikepované deti sa zbierajú vrchnáky, alebo sa im robia zbierky, aby mohli ísť na slušné rehabilitácie, napr. do Adela centrum v PN. Ale nie, 26 miliónov sa vyhodí do luftu.

  7. Reálne mám problém skladať sa na milióny vyhodené v očkovacej lotérii, na milióny na testy, ktoré nám rozdávali pol roka zadarmo lebo boli dobrovoľné, na 6 000 000 eur na výskum svišťa a 10 000 000 eur na medveďa hnedého, ktoré nám aj tak nič nepriniesli ,… A viete, že mám problém s tým, že p.P podpísala potichučky zmluvu s americkou spoločnosťou a výroba, distribúcia a predaj vody už nie sú slovenské? Už len lesy a nebudeme vlastniť nič. Toto by vám malo vadiť a nie to, či sa niekto dá alebo nedá zaočkovať, je to každého vec. A vlastne , veď aj toto je riešenie, môžeme ešte pritvrdiť, nepreplácajme zdravotnú starostlivosť alkoholikom, narkomanom, cukrovkárom, čo jedia stále sladké, ľuďom s vysokým cholesterolom, lebo určite sa doma preżierajú, ľuďom po haváriách v dôsledku alkoholu,…Budete potom spokojní,kam idú alebo nejdú vaše dane?

  8. Po tom,čo som bol včera v Košiciach,a dnes som si prečítal niektoré články v tlači,neverím ,hlavne tým trom médiám už vôbec nič!A niečo podobného je to s týmto článkom.Cim viac budú zatĺkať,deformovať skutočnosť,tým viacej budú ľudia ich takzvané pravdy ignorovať.Neuvedomuju si,že ľudia túžia po pravde,a nie po propagande.

  9. Anonym 9,25,Si nedozierny hlupák,a provokatér,boli tam len úplne slušní,ohľaduplní ľudia,rodiny,nepadlo jediné neslušné slovo.Hovado jedno blbé,ty komu nadávaš do sistov!

  10. Uz by sa to mohlo celkovo ukoncit. Vlada by mala ukazat, ze je vladou a nechat to na ludoch. Kto sa chce zaockovat, nech sa zaockuje a ma patricne vyhody a nezaockovany? Kludne nech funguje dalej. Akurat, ze ak sa dostane do spitalu, tak si vsetko zaplati sam. A tym by som celu diskusiu okolo opatreni ukoncil. Bud sa zaockujes a funguje, alebo nie a fungujes, ale zaplatis si to. A vybavene…

  11. Onanym niečo si si šľahol ? Aj nezaočkovaní si platia zdravotné aj nemocenské. To je akože nič ? Tak potom by to mali prestať platiť ?
    Poniektorí tu máte divné názory. Ja si myslím že vy opichanci ste všetci blázni a nie my neopichaní. Kto má vlastne pravdu ?

  12. Anonym 9:50,Ty tu nikomu nič nerozkazuj,na ten Tvoj nezmyselný argument,čo sa týka platenia pobytu v nemocnici pre nockovany ,to nemá ani cenu komentovať.To nie sú peniaze vlády

  13. Ockovanie bezpecnou a ucinnou vakcinou, ktora zabezpeci imunitu je spravna vec. Ci je ucinne to, co sa dava teraz, uvidime nasledujuce mesiace a ci je to aj bezpecne, uvidime nasledujuce roky.

  14. o akej imunite tu rozpravate p.majko? uz lekari avizuju,ze covid sa vracia aj po tretej davke,viete si predstavit,zeby sa po ockovani na osypky tuberu, tieto choroby v pohode vratili?

  15. nechápem ako ešte stále niektorí ľudia veria na nebezpečný covid.. Už ani neviem koľko protestov sa tu konalo proti tejto vymyslenej chorobe, a nikde sa po týchto stretnutiach neevidoval žiaden zvýšený výskyt tejto fiktívnej choroby a to už ani nehovorím o tom, že všetci protestujúci tam stáli tesne vedľa seba, žiadne odstupy, všetci bez rúšok a žiadne zvýšenie tejto choroby. Takže nemusíme sa báť chodiť bez rúšok, či stretávať sa s ľuďmi. Ale čoho by sme sa mali báť, tak to je nebezpečné testovanie ,ktorým neustále šikanujú národ keby že testujú len chorých, proti tomu nič nenamietam to by zvládli aj obvodní lekári ale miešať zdravých s chorými tak to je už nebezpečné o čom svedčí aj Matovičová atómová bomba. Po tomto nebezpečnom testovaní sa enormne zvýšil počet chorých na covid a ako začali od januára očkovať začali ľudia denne zomierať po stovkách. Ja len dúfam a prosím Pána Boha, aby chránil všetkých očkovaných, ktorí podľahli strachu alebo nátlaku ich zamestnávateľov či tejto tyranskej vláde, aby ich ochraňoval, aby skôr či neskôr nepodľahli týmto experimentálnym neovereným vakcínam a tvrdo potrestal všetkých tých, ktorí sa takto nemilosrdne zahrávajú s ľudským strachom a ich zdravím

  16. Občan 0:04 ty si asi už zabudol na smerácku zdravotnícku mafiu, z ktorej ali paša už nie je medzi živými, po tej trnavskej blondíne Zmajkovičovej sa zľahla zem, na ich predražené CTčka, prípadne sa na to spýtaj Rašiho, ktorý konvertoval do Hlasu. Tam máš tie peniaze, ktoré tak zúfalo pýtaš pre nemocnice.
    A Tony, tie osýpky sa veru aj vracajú, pretože takí dementi ako ty odmietajú dávať očkovať svoje deti proti osýpkam a podobne. Správajú sa tak, že všetci ostatní dajte svoje deti očkovať, aby bola kolektívna imunita, a ja nedám. takže s tými osýpkami si dal blbý príklad.

  17. Miloš.“Je zvlastne, ze si niektori ludia nechcu pripustit, ze skor ci neskor aj tak bude nutne prejst ockovanim a jedine to casom zabezpeci imunitu spolocnosti voci virusu.“aj tomu veríš čo si napísal? alebo….?už teraz sa ukazuje že to s tými vakcínami nebude až také jednoznačné. Začínajú dávať 3 dávku.každe 3 mesiace nová dávka na novú mutáciu. Dokolečka dokola

  18. Anonym 2. septembra 2021, 13:20 – patate sa, preco sa neevidoval na protestoch ludi bez rusok ziaden zvyseny vyskyt nakazenia Covidom?

    Odpoved je uplne jednoducha – SARS-COV-2 nie je ludska blbost – ta sa siri okamzite a stupnuje po kazdom vystupeni niektoreho z ludi majucich osobny prospech z protestov a teda aj ucasti ludi na nich.

    Covid-19 sa vzhladom na jeho vlastnosti prejavi az v case, kedy ucastnici ani len netusia, kedy, kde a s kym si bez ochrany zakricali a zanadavali na nieco, co Slovensko ani neregistruje, lebo decimuje cely svet.

  19. ja len pripomeniem že toto sú ti ľudia ktorí najprv na covid ani neverili a potom keď ho dostal vocca tak ho liečili vodkou s bromhexinom, následne protestovali aj proti opatreniam ktoré nedodržiavali, a potom obviňovali vládu že na ten neexistujúci vírus umrelo 12000 ľudí, pravdepodobne by si to radi zopakovali každú sezonu…alebo už zase zabudli že ten neexistujúci vírus dokáže aj zabíjať a idú protestovať proti nejakému „vakcinačnému teroru“…no tak snáď sme už dobre premorení a tých 12000 už nezopakujeme…ale aby sme neboli len negatívni, tak si dajme pesničku – v hlavnej role vocca, ktorý dostal neexistujúci vírus: https://www.youtube.com/watch?v=i-Q4_PqB3X8

  20. Kolektívna imunita…populárna vetička. Podľa študie britských epidemiologov a matematikov..(www.sciencedirect.com..názov študia je..Vaccination and-non pharmaceutical interventions for Covid-19: a mathematical modeling study)….samotne očkovanie asi na zamedzenie prepuknutia choroby nepostačuje..ľudovo povedane..vakcínáciou zrejme kolektívnu imunitu nedosiahneme. A aby Vám nestúpal adrenalín,som zaočkovaný!!!!!!! Chcel som,len podotknuť,že je zbytočne na seba útočiť,ked ani sami lekári,vedci..nevedia,ako to s Covidom bude pokračovať..

  21. Bohuš 2. septembra 2021, 13:57 – dnes este netusime (a aj vedci sa pravdepodobne len domnievaju), kolko mutacii bude, kolko uprav vakcin bude treba a teda, co nas este caka.

    Ked by ale ludstvo nechalo tomu volny priebeh a neriesilo by obranu vakcinami, pravdepodobne by sme casom boli preriedeni tak, ze by spolocnost zazila podstatny restart.

    Urcite by sa Ti to pacilo no verim ze len do momentu, pokym by sa ta prirodzena selekcia netykala Teba, Tvojich blizkych a pod.

    Logika da, ze bez zasahu vedcov by sa virus siril rychlejsie, naberal by na sile, mutacie by boli stale nebezpecnejsie a s najvacou pravdepodobnostou aj so smrtelnejsimi nasledkami.

    Problem je, ze spolocnost si musela vybrat. A tu druhu cestu v „plnej parade“ nastastie neotestujeme. A tak vznika hodne siroky priestor na konspiracie, ako by to bolo, keby…

    Vyvoj, skusenosti z minulosti a vedecke poznanie dokazuju, ze bz to bolo (znovu s najvacsou pravdepodobnostou) uplne na hov*o.

  22. ja by som si rád prečítal že čo teda títo ľudia vlastne navrhujú…nechcú žiadne opatrenia, nechcu vakcínu…tzn. necháme to prebehnúť prirodzenou cestou a každú vlnu nás desiatky, a možno aj stovky tisíc umrú,…toto vážne chcú alebo teda aké je to ich riešenie?… pretože šak je demokracia, mám svoje práva a nikto ma nebude obmadzovať….ani mne sa opatrenia a vakcíny nepáčia a nepoznám nikoho komu áno, ale ako sa teda chcú oni vysporiadať s tým vírusom?..rád si prečítam čo navrhujú..

  23. Ako to vieš? Si veštec? Baba vanga? Alebo Noe? Tie tvoje premúdrelé komenty sú hodné hlavnej ceny u tvojho obľúbenca. Prečo by mal niekto kto sa nechce zaočkovať z dôvodu obáv o svoje zdravie platiť si liečbu keď sa vám zaočkovaným zložil na vakcíny a navyše ako odmenu dostane že je znevýhodnený??? Akým právom?

  24. pre Anonym 2. septembra 2021, 14:47:
    Nie je nutne znovu vymyslat koleso. Na boj s nebezpecnymi nakazami su uz dlho vyvinute prostriedky a postupy, ale zrejme z politickych dovodov nie su uplatnovane. Namiesto toho sa ide cestou obmedzovania prav a slobod obcanov v style zabi bobra – zachranis les.

  25. Ernesto….ja myslím že tie osvedčené postupy sú práve to, kvoli čomu títo ludia protestujú. V minulosti nám už x krát pomohla vakcína, ale pre týchto je to „vakcinačný teror“…dalšímim postupmi sú zníženie mobility obyvatelstva a obmedzenie sociálnych kontaktov = opatrenia proti ktorým protestovali pred rokom…aké iné prostriedky a postupy máš na mysli, prosím bud viac konkretny…

  26. A koho to trapi, ze si platite zdravotne. Ja platím tiez a? Ved sa nemate coho bat, ved covid pre vas znamena chripocku. Kludne si preto zaplatte komplet pobyt a liečbu, ved ziadna nebude, tak co take stresy. Ked nie je covid nebezpecny, tak nie je problém si vsetko uhradit. Ved beztak ste nesmrtelni a nic sa vam stať nemoze, alebo predsa ? Kto sa chce zaockovat, da sa. Len dotycnemu netarajte o nezmysloch, ako vyvoj, ucinky, vakcin. Hlavne ak ste vyštudovali nejaku ucnovku a la kuchar, automechanik atd…

  27. Onanus 3. septembra 2021, 11:23
    Keď nepôjdu idioti k voľbám, kto potom zvolí Olano, Sme rodina, Za ľudí a pod. dementné strany?

  28. pre Ratafak plachta 2. septembra 2021, 21:46:

    Ako si spravne podotkol, ze vakcinacia a obmedzenie mobility su ucinne opatrenia, ale iba v pripade ak su spravne pouzite. Inak su skody sposobene vacsie ako bez tychto opatreni. T.j. vakciny musia byt ucinne a musia zabranovat prenosu. Obmedzenie mobility musi byt cielene. Virusu je srdecne jedno, co vyhlasuje nejaka rit v televizii, ten sa riadi prirodnymi zakonmi. Snad sa na tychto elementarnych aspektoch zhodneme.

    Spomeniem len jedno opatrenie z mnohych, ktore tu snad nebude nikoho iritovat a to: dat si doma napr. na verandu germicidny ziaric na dekontaminaciu oblecenia a veci, ktore nosime von, a raz za cas tymto ziaricom vydezinfikovat miestnosti, ktore sa najviac pouzivaju.

  29. Ernesto…súhlasím len čiastočne…bolo by super ak by vakcína úplne zabranovala prenosu ale ak zabráni ťažkému priebehu tak predsa účinná je…ide o to aby sa nezaplnili nemocnice a následne aj cintoríny….desatísíce ľudí s lahším kovidom doma v posteli je predsa úplne niečo iné ako desatisíce ludí na nemocničných ložkach (a následne cintorínoch)….jak konkrétne si predstavuješ tie celené opatrenia? veď každá krajina má predsa opatrenia na zakláde regionov – toto je podobné pre celý svet….germicidny ziaric?? taká hračka stojí aj stovky eur…ako to chceš dostať medzi ľudí?..ty sám máš na verande tento žiarič?….toto je to čo podľa teba tí demonštranti chcú? viac cielené opatrenia a germicidny žiarič na každú verandu? za toto protestujú?…podľa mňa im o toto ani náhodou nejde..

  30. ratafak,ide hlavne o to aby sa kazda choroba najprv liecila,aj covid sa da liecit(osobna skusenost)naozaj ten sku…ny lacny ivermektin zabera,netvrdi to len moje nepodstatne ja,ale aj svetovi odbornici a virologovia.,co nemozno cakat od nasej obeznej lekarskej elity platenej od vsetkych moznych farmafiriem.
    tu vidim hlavny problem preco sa zaplnaju nemocnice,primarne neliecenie dostupnymi aj ked lacnymi liekmi.
    zahranicny virologovia tvrdia,ze pocas pandemie sa ockovat nema,ma sa liecit dostupnymi liecivami(ak su vyvinute) ,ak pandemia ustupi a je dostupna ,schvalena a hlavne ucinna vakcina, ma zmysel ockovanie.

  31. tony…neviem, samotný výrobca Ivermectinu – firma Merck, vyhlásila že ich štúdie nepreukázali že liečba covidu ICH VYROBKOM je účinná a bezpečná…a to Merck je jedna z tých „všetkých možných farmafiriem“, ktorá by na tom zarobila úplne najviac ak by sa preukázalo že to funguje, takže predpokladám že sa naozaj snažili aby sa tie účinky a bezpečnosť preukázali a mohli vyhlásiť že majú liek…vieš ako by to vystrelilo ich akcie a to bez nejakej námahy, lebo ten liek už majú vyvinutý?….to že nejaký jednolivec a možno aj lekár može naozaj mať dobré skúsenosti s pár prípadmi nerozporujem, no tieto štúdie liekov a vakcín si farma firmy robia na desiatkach tisícov prípadov prípadoch…rovnako ako to bolo s vakcínami…takže zatial čo doktorka z Bratislavy hlási úspech pri liečbe Ivermectinom a asi nebude sama, tak x dalších doktorov hlási neuspech…možno ta zaujme aj vyjadrenie českých lekárov, takže naozaj nejde len o našu obeznu lekársku elitu,…https://www.infekce.cz/Legislativa/Ivermectin-16-2021.pdf

  32. Ernesto….tie žiarivky sú snaď vtip, toto nie je ani na serioznu debatu…a určite to nie je to kvoli čomu tam tí ľudia protestujú….tu sa vynakladajú ohromné miliardy na vývoj vakcín a liekov, robia po celom svete lockdowny a umierajú ludia, a ono na to vlastne stačí Osram žiarivka za 5 eur…..čo myslíš, kolko ludí z tých protestov to má doma?..:-D

  33. Parašutista vyskočil z lietadla ale z technických príčin sa mu neotvoril padák. Keď prišiel na miesto dopadu lekár,skonštatoval smrť coronavírusom… 🙂

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img