ISSN 1337-8481

štvrtok, 18. apríla, 2024

Rodinný výlet ukončila nehoda. Vážne sa zranilo 10 ročné dieťa

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|   Polícia vyšetruje okolnosti dopravnej nehody, ktorá sa stala včera, krátko pred 22:00 h, na diaľnici R1.

Tesne za hranicou okresu Galanta, v smere z Nitry na Trnavu, mal dostať vodič auta Peugeot 5008 šmyk. Narazil do zvodidiel a zostal stáť uprostred cesty. V aute sa nachádzala celá rodina s tromi deťmi. Dvom z nich sa podarilo dostať mimo cestu a krátko na to došlo k ďalšiemu nárazu. Vodič auta Tesla sa snažil havarovanému autu vyhnúť. Vodič Škody, ktorý išiel za ním, nestihol na situáciu dostatočne zareagovať a narazil do auta Tesla a aj do Peugeotu.

V Peugeote bol stále otec s dvomi deťmi, ktorý sa ich snažil dostať mimo auta, do bezpečia. Vytiahnuť z vozidla ich už však nestihol a pri silnom náraze sa 10 ročné dievčatko dostalo mimo auta. To, s vážnymi zraneniami, záchranári transportovali, spolu s jej 4 ročnou sestrou, do bratislavskej nemocnice. Ich otec utrpel zranenia, s ktorými taktiež skončil v nemocnici. Matka a ich najmladšie dieťa vyviazli bez zranení. Spolujazdkyňu zo Škody na mieste ošetrila privolaná RZP. Akoby to nestačilo, do už prázdneho auta Peugeot ešte narazil vodič kamiónu. Celková škoda sa, podľa prvotných odhadov, vyšplhala na viac ako 100 000 eur.

Riziko nehody alebo kolízie je vždy vyššie na mokrej vozovke. Vodičom odporúčame, aby v každej dennej či nočnej dobe prispôsobili rýchlosť jazdy najmä stavu vozovky a svojim schopnostiam. Nielen na diaľnici je nutné dodržiavať dostatočnú vzdialenosť medzi autami, a to v každom počasí. Lepšie je prísť do cieľa vašej cesty o pár minút neskôr, ako neprísť vôbec. Pokiaľ sa vám už stane nehoda alebo porucha, zapnite výstražné svetlá a urýchlene opustite aj s celou posádkou vozidlo, mimo cestu. Bezodkladne kontaktujte políciu na linke 158, príp. núdzové číslo 0800 100 007.

– – –

KR HaZZ Trnava |   Dňa 30. augusta 2021 krátko pred desiatou hodinou večernou bola ohlásená dopravná nehoda nákladného motorového vozidla s návesom a troch osobných motorových vozidiel na rýchlostnej ceste R1 na 27 km, smer z Nitry do Trnavy.

Na miesto udalosti bola vyslaná hasičská jednotka zo Serede a Nitry s 12 príslušníkmi a troma kusmi hasičskej techniky. Príchod hasičskej jednotky k miestu udalosti bol sťažený vzniknutou dopravnou kolónou. Celkový počet účastníkov dopravnej nehody bolo 6 dospelých a tri deti. Zranenia utrpeli dvaja dospelí a všetky tri deti.

Po príchode hasičov sa všetci cestujúci nachádzali mimo havarovaných vozidiel a bola im poskytnutá predlekárska prvá pomoc. Následne zranené osoby boli transportované do vozidiel záchrannej zdravotnej služby.

Cestná komunikácia bola po odprataní úlomkov z dopravnej nehody sprejazdnená v jednom jazdnom pruhu.

 

Fotografie KR HaZZ:

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img