ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Keď učiť sa cudzí jazyk neznamená problém

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Hlavnou prioritou jazykovej školy TOP-NOTCH je kvalita a profesionalita, ktorú dokazujeme našim klientom už niekoľko rokov.

Majiteľka jazykovej školy TOP-NOTCH Michaela Maslaňáková študovala v Londýne na Middlesex University a odvtedy používa akademický titul BA (hons.). Má 15-ročnú prax a skúsenosti s výučbou anglického jazyka. Na svojom konte má niekoľko osvedčení a certifikátov.

Jazykové kurzy poskytujeme na najvyššej úrovni. Z názvu TOP-NOTCH vyplýva, že vám chceme ponúknuť to najlepšie z najlepšieho. Angličtinu a nemčinu vás naučíme inovatívnymi učebnými postupmi, aby ste napredovali dostatočne rýchlo a efektívne. Garantujeme vám profesionálnych lektorov, príjemnú atmosféru a jazykové vedomosti, ktoré budete schopní využívať kdekoľvek.

Jazykové kurzy angličtiny a nemčiny ponúkame pre všetky vekové kategórie. Detské jazykové kurzy anglického a nemeckého jazyka otvárame každoročne pre deti od 4 rokov. Žiakov vyučujeme v príjemných priestoroch našej jazykovej školy. Pri výučbe využívame interaktívnu tabuľu a kreatívne pomôcky.

 

Lektori v TOP-NOTCH language school sa okrem jazykových kurzov pre najmenších, aktívne venujú aj skupinovým a individuálnym kurzom angličtiny a nemčiny pre staršie deti a študentov stredných škôl.

 

Doučovanie nemeckého a anglického jazyka robíme na základe individuálnych požiadaviek študentov. Jednou z priorít našej jazykovej školy je kvalitná príprava študentov stredných škôl na maturitu a prijímacie pohovory.

Ak preferujete individuálnu prípravu, môžete si vybrať z našej ponuky individuálnych kurzov anglického a nemeckého jazyka na mieru.

Pokiaľ ide o jazykové služby, ponúkame aj odborné preklady, ktoré vyžadujú okrúhlu pečiatku (úradné, technické, právne, finančné, medicínske) a to do nemeckého a anglického jazyka. Dohodnuté termíny vždy dodržíme.

Do kurzov sa môžete prihlásiť zaslaním online prihlášky, ktorú nájdete na našej stránke www.top-notch.sk.

Nájdete nás oproti autobusovej zastávke v budove BS (nad drogériou Teta) na adrese: Námestie Slobody 4283/36 B v Seredi.

Môžete nás kontaktovať aj telefonicky na č. 0907 029 034 alebo e-mailom: maslanakova@top-notch.sk.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img