ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Pozvánka na pietny akt “ Pamätný deň obetí holokaustu a rasového násilia”

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Oddelenie školstva, rodiny, kultúry a športu /27 AUG 2021/

Trnavský samosprávny kraj, Galantské osvetové stredisko, Mesto Sereď a Slovenské národné múzeum, Múzeum židovskej kultúry v Bratislave a Múzeum Holokaustu v Seredi pozývajú občanov na pietne podujatie v rámci celoslovenskej spomienkovej tryzny NEZABUDNUTÍ SUSEDIA, pri príležitosti Pamätného dňa obetí holokaustu a rasového násilia.

Pietna spomienka sa uskutoční vo štvrtok 9. septembra 2021 o 10.00 v Mestskom parku v Seredi.

 

zdroj: seredskenovinky.sk

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Treba poslať pozvánku do nemecka. Mesto Sereď nemôže zato že v meste bol zriadený koncentračný tábor. V prvom rade to bol nemecký tábor. Mená arizatorov a gardistov treba zverejniť v múzeu holokaustu.

  2. Anonym 18:37 ty naničhodný niktoš ty sám nevypotíš z tej tvojej prázdnej hlavy nič ale do mňa rýpať to je teda naozaj to jediné čo dokážeš.
    Si úbohá duševná troska ktorá sa schováva za počítačom lebo sa bojí že by bola odhalená. Ja mám aspom gule lebo sa podpisujem vlastným menom ale zbabelec ako ty niečo také nedokáže. Zožiera ťa neskutočná závisť že ja nemusím do roboty a žijem si s peknou cigánkou a ty musíš na mňa robiť a honiť si péro…

  3. To je na pováženie, ak sa socka vyškiera ostatným, že musia chodiť do práce. Čo mu máme závidieť? Že čaká na lacnejší chleba? Nechcel by som jeho životný štandard. Nemali by sme sa my jemu vysmievať? Svet sa v riť obracia.

  4. Juj co nam tu daniel dal prednasok, to musi byt vystudovany chlap ktory vie o com hovori…
    Naposledy robil u sbs straznika, tam ziskava vsetky tie informacie z knih

  5. Ďalší pako čo mu ležím v žalúdku… a to ma teší,aspom je vidieť vaša tuposť a obmedzenosť ! Majte sa fajn hlupáci !

  6. Dano, to akoze vazne ti mame zavidiet, ze si neschopny najst si robotu a ze nemas na viac ako zit s ciganku?? to ako fakt??

  7. Ďalší starostlivý blbeček čo nemá nič iné na robote iba sa starať do toho čo Daniel,prečo toto a hento. Ja sa do vás starám vy opichané ovce ? Mne ste úplne ukradnutý.
    Máte všetci doslova mániu z toho čo a ako Daniel. Teba je do toho hovno prečo ja nerobím a prečo žijem s cigánkou ! Ja si žijem dobre skoro ráno o 9.vstávam a rozmýšľam čo s načatým dňom. Zožiera ťa to že pán „pre Daniela“. Sa smejem akí ste úbožiaci. Len tak ďalej,len sa rozčuľujte,mne to robí dobre a dúfam že v kombinácii s „vakcínou“ vás všetkých skoro povezú v čiernej sanitke !

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img