ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

Proti Slovanu s najtesnejšou prehrou

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

5. kole Fortuna ligy sme na Štadióne Antona Malatinského – City Arena v Trnave podľahli Slovanu 0:1. Jediný gól duelu strelil v úvodnej minúte Dejan Dražič.

 

5. kolo Fortuna ligy 2021/2022:

 

ŠKF SEREĎ – ŠK SLOVAN BRATISLAVA 0:1 (0:1)

Gól: 1. Dražič

ŽK: Kadlec, Dias – Križan, Rabiu

Rozhodovali: Sedlák – Weiss, Galo

Divákov: 328

 

ŠKF Sereď: Iliev – Kadlec, Roberto Dias, Hurtado, Morong – Potoma (83. Kříž), Haša (83. Radič), Gatarič – Popovič (90. Michalík), Jureškin, Yann Yao (67. Machuča). Tréner: Juraj Jarábek

 

ŠK Slovan Bratislava: Chovan – Hrnčár, Abena (45. Kašia), Križan, De Marco – Kankava, Lichý (80. Rabiu) – Dražič (80. Čavrič), Green – Strelec (90. Zmrhal), Henty (80. Weiss). Tréner: Vladimír Weiss st.

 

Komentár zápasu:

 

Slovan išiel do vedenia nad Sereďou už pred uplynutím prvej minúty, dlhú prihrávku Lichého za obranu si spracoval Dejan Dražič, obišiel brankára a pohodlne skóroval – 0:1. Tlak Bratislavčanov neutíchal a druhý gól mohol pridať v 8. minúte, Greenovi však nevyšiel pokus prelobovať Ilieva. Prvá príležitosť domácich prišla v 12. minúte, pred šestnástkou sa do lopty oprel Haša, ale jeho strele chýbala presnosť a Chovan nemusel zasahovať. V 22. minúte skúsil po rohovom kope prudko vystreliť Morong, lopta spoza šestnástky mierila vedľa. Osamotený Haša mal v 36. minúte na hlave vyrovnanie, ale po centri z rohového kopu poslal loptu nepresne. V 40. minúte mohol pridať druhý gól Slovana De Marco, ale v blízkosti brankára minul v ťažkej pozícii bránu. Krátko pred koncom prvého polčasu musel striedať tréner hostí, zraneného Abenu nahradil Kašia. V nadstavenom čase prvého polčasu nemal pokus Strelca z priameho kopu potrebnú presnosť a do kabín išiel Slovan s jednogólovým vedením.

 

Po zmene strán, v 52. minúte, bol blízko gólu Bratislavčan Henty, strelu z bezprostrednej blízkosti vyrazil Iliev na rohový kop. Haša dostal v 54. minúte prihrávku do šestnástky od Kadleca, ale jeho strelecký pokus sa nevošiel medzi tri tyče. Jureškin vyslal na Chovana v 56. minúte presnú strelu po zemi asi z dvadsiatich metrov a brankár Slovana ju s námahou vyrazil na rohový kop. V 69. minúte ostal v pokutovom území Serede po súboji ležať Kašia, hra však pokračovala a domáci zásluhou Potomu takmer prekonali Chovana. Skóre sa však nemenilo. Záver duelu poznamenali viaceré striedania a stupňujúca sa nervozita na oboch stranách. Slovan však zápas kontroloval, Sereď do výraznejších šancí nepustil a napokon vyhral najtesnejším rozdielom.

 

HLASY PO ZÁPASE:

 

Juraj Jarábek – tréner ŠKF Sereď:

“Boli sme na Slovan pripravení, je to šampión Slovenska. Vedeli sme, že zmenia zostavu, ale taký gól, aký sme dostali v 45. sekunde, nesmieme dostať. Ťažko sme sa dostávali vpred, chýbala kvalita vo finálnej a predfinálnej fáze. V druhom polčase sme urobili zmeny na krídlach, dostali sme sa do šance, najmä cez Potomu. Chlapcov musím pochváliť, bojovali, boli agresívni a zápas si užili. Chceli sme vyrovnať, nepodarilo sa, ideme ďalej.”

 

Vladimír Weiss st. – tréner ŠK Slovan Bratislava:

Vedeli sme, že to nebude pre nás ľahký zápas, že tréner Jarábek má dobrú disciplínu a hráči Serede budú bojovať, čo sa aj potvrdilo. Stalo sa nám presne to, čo doma s Trenčínom, strelili sme rýchly gól, prišlo uspokojenie. Nemali sme okrem Hentyho strely iné šance, iba zopár centrov. Sereď bojovala a má hráča číslo desať, ktorý je kreatívny. Pre nás je teraz každý zápas ťažký, máme veľa cestovania, nie je to výhovorka, ale fakt. Nemáme dvadsať hráčov, ale iba osemnásť, teraz sa opäť zranil Abena. Myslím si, že Sereď bude s týmto kádrom a trénerom v strede tabuľky, určite nebudú hrať o záchranu.”

 

zdroj: skfseredfutbal.sk

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img