ISSN 1337-8481

streda, 24. apríla, 2024

Peter Mojzeš sa vyjadril k ohováraniu a podal trestné oznámenie

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Ďalšie trestné oznámenie podané v súvislosti s diskusnými príspevkami pod článkom na SOL si vyslúžil autor príspevkov znevažujúcich konkrétnu osobu a dokonca jej už nežijúcu matku. Trestné oznámenie podal poškodený Peter Mojzeš, ktorý najskôr na polícii podľa svojich slov neuspel a preto sa rozhodol prísť k nám do štúdia a k veci sa verejne vyjadriť pred kamerou.

 

Poškodený pomerne podrobne vyrozprával príbeh, ktorý má byť zároveň aj motívom konania osoby verejne ho urážajúcej v diskusii. Podľa poškodeného touto osobou má byť jeho brat matkou vydedený, čo má byť motívom jeho konania.

Diskusné príspevky pribudli pod článkom – výzvou k pomoci s nájdením pravdepodobne odcudzenej peňaženky vo Váhovciach. Téma teda úplne neutrálna a s predpokladanými konfliktami v rodine nemajúca nič spoločné.

Aj na tomto prípade je vidieť ako neskutočne sa niektorí jedinci spoločnosti radikalizujú, nekontrolujú vo svojich verejných vyjadreniach a sú schopní verejne napísať čokoľvek.

Problém vidíme aj v posudzovaní nebezpečnosti takéhoto konania políciou a prokuratúrou, ktorí toto žiaľ sústavne zľahčujú a bagatelizujú. Vyzerá to tak, že kompetentné orgány si buď nechcú uvedomiť narastajúcu aroganciu, agresivitu a primitivizmus vo verbálnych a písomných útokoch na internete voči konkrétnym osobám, alebo ignorovaním tohto konania zjavne napĺňajúceho znaky trestného činu §373 Trestného zákona – ohováranie, alebo sa snažia vylepšiť si štatistiky v množstve trestnej činnosti.

Je načase, aby sa NEkonaním polície v takto závažných veciach zjednala náprava nech je vinný ktokoľvek  a aby si každý uvedomil, že aj sloboda slova má svoje hranice a že práva jedného človeka končia tam, kde začínajú práva iného.

Diskusné príspevky, za ktorých uverejnenie poškodený podal trestné oznámenie:

 

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Takto si tu robit hambu pred kameru , ved ho každý pozná chytili ho z károu plnú rybami revizory hahah známa firma

  2. Peter Mojzeš Okradol kolegu o celú výplatu, ked išli spolu z roboty z byvalej Porobetonky v Dolnej Strede Tibora Mesároša

  3. Zbabelec, ktorý tu rieši sračky . Rybár najväčši pytliak ktorý predáva ryby v krčme Kurta Rybárska stráž ho pred pár rokmi chytila.

  4. Najväčší zlodej Peter Mojzeš ide plakať k policajtom . A vykrádač rodinných domov ide udávať vlastného brata z ktorým sa pohneval. Smiešne

  5. Jasne že sa tu riešia už sračky . nikoho to nezaujíma primitívne ,sprosté video aj ten človek čo podal akože trestné, fuj

  6. Na tvoje vyjadrenie kašlú všetci . čo to nechápeš , že to je anonymne ? ved tu sa moze hocikto podpisat každý môže povedat svoj názor a podpísat sa pod hocijakým menom že nemusel to písat akurat ten človek čo je pod ním podpísaní.

  7. Dežo je problem sam o sebe, kam pride tam je zle.. Polovicka serede sa ho boji lebo dobil par suchych srbov na diskotekach zo stastim a preto mu lizete rit aj tu.. kazdy kto pozna Deza vie ze to je psychicky naruseny clovek ltory zapreda vlastnu mater.. no povedzme si pravdu ltory normalny clovek ma hentake reci na svoju mamku?

  8. Petrik je jeden zlodej , ktory vedel, co robi…
    Vedel preco ma ist opatrovat mamu pre jej nasetrene peniaze pre jej dochodok a pre dom, ktory vedel ze zdedi nepravom. Pytliak, ktory chodi na ryby a predava v kurta krcme …znama firma je ten Petrik a pride sa opeknovat pred kamerami thujjjj hanba a Dezo? Aky je taky je , ale tiez ma dieta a kazdy ma narok na dedicstvo nielen habrat pre seba . Dlho nic a teraz si kokos vyvaza v BMW na ktore mu tiez manka dala

  9. Ach co spravi ta zavist ludia.. Petrik je moj kamarat poznam ho uz roky ale tak isto aj Deziho tiez som snim nemal nikdy problem.. len pravdou je ze Petrik ako jediny bol ochotny sa starat o svoju mamku .. nikto nemal zaujem ,kazdy sa na nu vysral a teraz by vsetci habali peniaze..

  10. Neviem co ma kto za usami a je mi to fuk….kazdopadne toto malo ostat v rodine a medzi nimi. Naco to bolo dobre? Vztahy su tam asi take, ake su a tahat do toho dalsich, nezainteresovanych…

  11. Teraz by mal íst Deži na teba podat trestné oznámenie za ohováranie. Odkial vieš ,že kradne po kauflandoch a prečo ho takto špiníš a ohováraš. Kto ti to povedal ?

  12. Ak je pravda čo mi Deži a jeho brat Rasťo povedal ,tak na mamku sa nikto z nich nevysral. Ona sa vysrala na nich aj na svoju dceru , ktorá za nič nemôže a cez celý lockdawn musela byt vo švajčiarsku. Tak nijako nemohla prísť. A cez to vsetko bola jej jediná dcéra vydedená. Deži jej aj pisal do nemocnice a cez toto všetko mu jeho brat Peter Mojzeš nechcel povedat kde leží v ktorej nemocnice.

  13. Dezo kradne v kauflande uz roky o t.vie cela sered este sa tym chvali na parkoviskach pred kauflandom.. to je rozum neviem co vyraste z jeho syna

  14. Napíšem pravdu : vrátil som sa z NVU Leopoldov ,zamestnal som sa a po práci som išiel na ryby , po rybačke mi dal Peter Mojzeš fotoaparát na tú dobu kvalita ….. Prijal som ho , na druhý deň som prišiel do práce Dong Jin a tam sme sa fotili ako partia , jeden kolega z Váhoviec , volá sa Róbert Farkaš — fiatal Hobó mi vraví : Dezsi odkiaľ máš ten fotoaparát ? a ja hovorím dostal som ho od brata Petra Mojzeša veď ho poznáš chodil sa ku tebe naslopať a jesť a mulatovať , on hovorí veď taký istý fotoaparát som mal a asi pred niekolkými mesiacmi má vykradli ….. Asi do pol hodiny prišli zamnov do Dong Jin do firmi policajti …. vy tu máte fotoaparát taký a taký ? Áno mám a čo sa stalo ? Poďte s nami vzali ma na výsluch a tam sa zistilo že ten fotoaparát pochádzal z trestnej činnosti a krádeže ktorú spáchal MOJZEŠ PETER st. JA SOM BOL ČISTÝ . V TÚ NOC KEDyY môj brat Mojzeš Peter vykradol, Róberta Farkaša vtedy mu zmizla aj úplne všetka elektronika z domu aj Motocykel BABETA A OBROVSKE MNOŽSTVO INÝCH VECÍ JA SOM NA POLICII VYPOVEDAL IBA OD KOHO SOM ZÍSKAL TEN FOTOAPARÁT A NA ZÁKLADE TEJTO STOPY MOJZEŠA Petríka odhalili pomerne po dlhom čase našli tam po ňom stopy krby aj šľapky ktoré pri krádeží pozabudol pozbierať a kopu iného materiálu na ZÁklade ktorého bol MOJZEŠ PETER st. Usvedčený . A TAKTO ZAČALA OBROVSKÁ NENÁVIST MEDZI NAMY . SAMOZREJME ŽE NEVYKRADOL IBA TOHOTO KAMARÁTA NÁŠHO RÓBERTA FARKAŠA !!!

  15. Stanka neber do papule je to fer chlap volaco dokazal mas hnilu skodovku.zacnu ta kopat do riti mlady chlapci dlho to trvat nebude.

  16. Dezider ved si ten fotak predaval v dolnej strede za pivo tak ako to je vlastne nebol si v tom dome nahodov aj ty?tvoj brat maka jeho zena maka tvoja tiez maka? Spoliehas sa na dedictvo?vahovcani mesiari sa maju dobre co si zaspal dobu?cely zivot bojujes a raz dojdes nato ze to nema vyznam.

  17. Petrikov syn zdedil po babke par eur petrik s bulesom maju volaco rozbehnute ide im karta nechcite vediet co petrik mozno bol kmin ale to bolo laci nech sa spameta stoho sna a nech sa nechova ako 5rocne dieta co ukazuje na druhe to on to on.mal svoj rozum a moc dobru zenu a ten na koho poukazuje snim nebol chovate sa ako deti mate okolo 50 vsetci dezider nema rodinu petrik sa nestara bol na kamere a dost bules sa nestara dezider tvojov mamov som sa stretol a nebol som sam kto sa snov stretol len ti to nechcu povedat rybary co k petrikovi chodia co im povedala a chodila bez problemov po dvore.chudoba ta znici kradnut zranicu poduroven.zastrasovat 70kg chlapov 100kg chlapov zdaleka lizat zadok.nula v seredi.uz sa nato vyser tvoj brat petrik sa o teba viac nestara robis stoho halo mas syna tak sa staraj onho nech slusne zije ohovaras igora ako si mu jebal judi…ked sa opaloval na kaskadach v strede vahu a este knemu chodis nadrzo cela dolna streda to vie aj vahovce.mas sprostu papulu preto ta zmaroval maros nebohy na rakete mozno si viac ukradol ako ten petrik v zivote.sebo jano vzivote sa nechvalili ze su vyhadzovaci nikde nehucia tak sa nechova chlap.ps.igor k……. Z Vaga.

  18. A ze charakter len ozrala papula mu chodi.asi chcel dedit.kar do papule.aj do analu.kame…. poznam aj jeho syna.dezo deges fer chlap.

  19. Ozaj par eur zdedil akurat ju zato pochoval jeho syn a najnormal vnuk ta zena toho moc nemala mala manzela co nelubil nehat.petrikova zena pracovovala v senku a petrik pracoval unas a na bavorak zarobil nedavno s bulesom.

  20. Bul… Je kapo preto ma pri sebe petrika tomu papulka nechodi ako tomu jeho braaaaskovi.a je vsetkeho schopny to je pravy psichopat a nie ten jeho zo serede bráaaaasko to je tlchuba a hucak akurat ma na rumunov ci co ta mlati pardon srbov a beha po seredi ako keby zlatil wildera.ubohost.asi nula nulova.mal pravdu ten pytlak.couz starne brucho zapadnuta hrud.2lufty a hotovo nevladze dalej a mas ho na lopate.deges a este knim chodi na kafe ku kam….. Do vaga a chvali sa ze tutu mutu vo vahu na kaskadach a igi sa opaloval.

  21. Este ze je par ludi v chladku vychadzovac by nemal slovo akurat v trnave ma moznost kradnut z kabeliek a tu osiera svoju nebohu mamu co prdel utierala saso v rodine uznajte unas bol problem choreho otca som mala a taketo pisat petrik dolu klobuk aj ked si zamlada bol dobrotnik vyhadzovac si nula zlodej kabeliek.
    Petrikov syn je kapacita stanko roman je kapacita si obecna nula aj v seredi.

  22. Robert aspon usetil na farbe a tibor ma vyplatu v banke v uschove.vyhadzovac vyhadzuja ludi max srbov co nevedia udat no a lacko iniciator so prebral z deliria petrik si zapytlaci bules s petrikom zarobia a je po telenovele.a serte nato.

  23. Kabelka strazena vyhadzovacom lachka korist pre nezamestnaneho.nezamestnana zena aj dieta treba papat slanina z regala 2dni cpz oplatilosa.podmienka ten vyhadzovac to asi nema pokope tam hore na krku.a ze masar stanko v norsku zaraba slusne prachy a este ho bere lopata do papule.stanko si nas.vyhadzovac dede je lopata kabelka ze ta tam drzia medzi sebov v trnave zisti to sef pojdes kade lachsie.kamarata igora kam… osierat brata osierat mamu si osierat si nula peter ti dal dobre meno.

  24. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣aj vieme kto toto píše a ten druhý kto sedí vedľa neho len sa obaja opeknujete ……..jedna a tá istá osoba

  25. Igor aj s Juditou týmto intrikanskym vetám niekedy neuveria 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 lebo sú inteligentní a vedia čo je život takže Dežovi s týmito intrikami život neznepríjemníte 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  26. Petrik BMW este tak neklesol z dedictva kupovat to ne ale vyhadzovac nema na rybarsky listok.mozno sa najde kabelka.ubohost dievca si odlozi kabelku hajzel sa vnej hrabe a kamaratovu zenu trtka.

  27. Dežo je tak inteligentný , ze nepôjde sa sem strapnovat na video. A mohol by podat trestné teraz na teba Peter Mojzeš , to video je dôkaz ohovárania . Si len primitív nič viac a vidia to teraz všetci ako klameš a ohováraš.

  28. Načo je tebe BMW tá stará hajtra , ked na nej ani do Trnavy netrafíš nie to ešte do Čadce dilinko 🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂

  29. Pánečku to ale máte zo ženou lukratívne roboty hned aj auto po 50 tich rokoch kúpite. Doteraz ste spali ? Jaj čakali ste kedy mama chudatko stará žena majetok podpíše. Ináč by ste nemali . Aj na strechu dala mama peniaze aj vnukovi na auto .

  30. Pokial dobre viem dezo sem zacal vypisovat na petra vymyslene sracky, peto sa len obhajil to by urobil kazdy si myslim.. na bmw si nasetril sam a nemusel nikdy kradnut po obchodoch jak tuto PAN VYHADZOVAC a kabelky mladym.dievcatam na diskotekach

  31. Pre Seredan a hento je obhajoba ? sa breber chlapček ohováraš tu deža. Každy by to neurobil len nula ako si ty Petrík. Ved si na posmech celej dedine . Na tvojom mieste sa hambím aj po ulici chodit.

  32. Nikto z nich si nezasluzi ani cent .. vsetci sa vysrali na mamku ked potrebovala pomoc preto ich aj vydedila .. tak sa to robi

  33. Pre KIKA dobre Janulka aká si len múdra ale rodina vraví iné veci a ako si sa strašne si svokrou neznášala po svokrovej smrti a ako si Petrovi mamu chodila po VáHovciach ohovárať a skoro ste sa aj pobili a Marcelu Dežovu sestru keď ste aj jeho mamu napádali a osierali na to si zabudla ? Neboj sú ľudia ktorí tomto incidente vedia a nebolo málo takýchto incidentov .

  34. Pre Peter Tak podla teba len ty si zaslúžiš. Ved jej nikdy neublížili. A ked potrebovala pomoc pomohli jej. Nemohli mamu naštevovat pretože bývala u teba. Však si ich tam nechcel pustit za mamou. A nedal si im ani vediet ,že mama je v nemocnici , ako mohli vediet , že mama bola chorá ,ked bývala v Liptovskom Hrádku. Donútil si k tomu mamu ,aby ich vydedila. Kamarátom si hovoril , že nechala peniaze pre bratovho syna .

  35. Vo videu spomínaš, že ani brat nebol na pohreb . Nespomenul si ktorý brat ! Starší brat Dezider, ktorého tu ohováraš bol mame na pohreb

  36. Prva vec ja som neni peter ale poznam ho a viem kde je pravda a za druhe never vsetkemu co dezi povie ja som snim nemal nikdy problem poznam sa snim roky ale polka dediny a serede vie co je zac .. ja viem tak ze vedel v ktorej nemocnici lezi jeho mamka sam mi to hovoril

  37. Podľa mňa bude a je to iba priestupok, tie príspevky mohol hocikto tam napísať, a predstaviť sa jak Dezider Mojžes. A niekto vo videu ohovára svojho brata za Kradoša v Kauflande?! To je už čo pre Boha- Aj to sa dá nazvať trestným činom paragraf 373 a to – verejne. Sa uvedomte. Dediť má právo každé jedno dieťa nebohej panej. A nie iba jeden syn, čo si ju zobral do starostlivosti pred smrťou, a ktovie či tej bezvládnej panej nepodstrčili papier od Notára, nech podpíše Darovaciu/Dedičskú zmluvu!! A na pohreb nešli, lebo súrodenci sú pohnevaní. Asi tak môj názor. Nehrajte sa tu na Bohov, a nehrajte sa tu na Obetnych barankov. Pritom je Vlk.
    Nestrannosť. Spravodlivosť. A nemajú šancu to dokázať že to bol on. Hocikto to mohol napísať, a možno aj ,, obeť,, kamuflovaného trestného činu. Len aby na súde ,, v spore o dedičskom konaní,, mohol ukazovať na brata. Pekný deň Mudrci.

  38. No akože aj ja poznám Dežiho. On ma pozná od malička a není taký ako hovorí Peťo. To je pravda že sem tam niekoho vyklepal ale ten niekto si to aj zaslúžil takže papa debili

  39. Ked si neni Peter načo nato odpovedáš. To bola otazka pre Petra Mojzeša. čo je z peniazmi , ktoré dala tvoja mama pre Deziderovho syna ? Alebo aj to tu chceš zatajit ? ako všetko ostatné ?

  40. Debilko si Peter sereš si do papule, Predával si handry po dedine. Najskor si sestru vykradneš, vybielil si jej všetky skrine a potom si to chcel zvalit na Dežiho chudáka čo za nič nemôže. A ešte aj tú chuderu matku si vliekol na chrbte chorú k policajtom udávat nevinného .

  41. špinavý, primitív sa radčej spláchni nič dobré ti ani z očí nekuká. To sa tu nedá počúvat tie tvoje klamstvá potkan

  42. Ludia prosím Vás nepočúvajte tohto pána na videu. Nemá to v hlave v poriadku. Po dedine rozpráva , že má dieťa z Durianovú

  43. BULES najmenej 9 komentárov si namňa písal ty ale už som ti pred rokom povedal aby si mi nepodrážal tak strašne nohy lebo nemáš prečo a neintrigoval stále ale aj tak si neprestal chcel si ma strašne ponížiť pred Váhovčanmi dobre teda !!!!!!!!!!! Presne viem ktoré komentáre si písal , !

  44. bules ma vas v piii.nezaujem.neber moje meno.ja mam nato kontakty aby som zistil.kto ma berie do huby pod falosnima nikma.ale nezeujima ma to.ja vyuzivam cas na rozumnejsie vecy.a nestracam cas piii.takze dik.za pochopenie

  45. Nechápem čo tu ešte riešitťe .. cudzí ludia …týždeň po
    Rieste si svoje problémy zúfalci..
    Tí čo tu kydáťe na bulesa a petra ich z dialky zdravíte blbci

  46. Nic v zlom som z obi dvomi za dobre ale nerozumiem co myslis pod pojmom zavist.. co mu ma zavidiet? Ze nema ani cent ? Ze musi kradnut?😂😂 Vy ste mimo ludia naozaj uz

  47. Pana B neberte do papul nestara sa do tejto veci povedal to aj mne aj DM.ja osobne som ho udal agenture ktora tam ma sbs.pravda neni ohovaranie.mas podmienku.

  48. Vyhadzovac aj pani D ako druzka nemate co napraci nuditesa? Zufalci nemate peniaze to je vas problem.Peter ich ma dost.vyhadzovac si v srackach nezvladas to starnes.Konec Praha.nedokazes si zabespecit buducnost. Zufalec.

  49. Aby ste vedeli Bulesko a ten druhý ,,, vyhadzovača nemôžu robiť , Záprdky a Záškrťi a Krypli Dežino to robí štvrť storočie ale taký ako vo dvaja to môžete robiť jedine v bábkovom divadle a ten Dežino je ešte stále nebezpečný bombardér a ne ako ten druhý liečený alkoholik —- Petrík 😁🤣

  50. Peter ved ked mas teraz dost penazí načo išla tvoja družka robit upratovačku za 300 éček čo ju neuživíš ? Ved po starej panej si zdedil dost.

  51. Ešte je otázne či vy dedenie platí. To nie je len tak – – – vy dediť. Na to sú zákony. To, že dcéra neprišla na pohreb pre lokdawn, to nikoho nezaujíma? Ale Petrík jej syn—vnuk, dúfam, že bol. P. Eva Mojzešová v poslednom období bývalá u chlapa preč, prečo sa o ňu nepostaral on? Ona sa oňho starala keď bola ok. Dežo bol od decka vyvrheľ. To už je roky

  52. dezko.pises tu len stale ty a tvoja pekna modelka.nik viac.neries uz to.nema to zmysel.chodobny si chudobny aj umries.ale to kazdy aj ja.max posli zenusku robit.a budes troska lepsie zit.zlata monika.nie?

  53. Majko, sranda ako sa tu obhajuje niekto kto je známa firma, len škoda že dosť s negatívnymi referenciami 🙂 metafora: ale tak to na slovensku je, keď potkan robí zle je to oukey.. ale keď potkana chceme odstrániť aby neškodil tak tých dobrých čo sa bránia budú stíhať a pokutovať za pravdu a ochranu normality.. trebalo by už očistiť spoločnosť..

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img