ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Stretnutie “ Bližšie k sebe „

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

V sobotu 21. augusta sa v Domove dôchodcov a domove sociálnych služieb v Seredi konalo spoločné stretnutie klientov zariadenia s ich rodinnými príslušníkmi a priateľmi. Pozvanie prijali aj zástupca primátora Ľubomír Veselický a starosta obce Dolná Streda Ľuboš Šúry. Podujatie nieslo názov „Bližšie k sebe“ a bolo príjemným spestrením všedných dní v zariadení.

Podobné stretnutie sa konalo v decembri 2019 a v tomto trende chcela riaditeľka Milada Floriánová pokračovať ďalej: „Minuloročná akcia Deň rodiny sa stretla s pozitívnym ohlasom a chceli sme ju pravidelne opakovať. Žiaľ epidemiologická situácia nám to nedovolila.Teraz sme cítili, že musíme niečo vymyslieť a tak vzniklo stretnutie s príbuznými, ktorí prejavili záujem k nám zavítať. Veď dlhý čas sme mali k sebe veľmi ďaleko. Celé podujatie bolo organizované s cieľom vzájomnej podpory, porozumenia a vďačnosti za výdrž a trpezlivosť v ťažkých dňoch, ktoré sme prežili a ktoré nás možno ešte čakajú.“ V úvodnom príhovore ďalej riaditeľka spomínala na obdobie pandémie, izolovanosti ale aj obetavosti personálu. Prítomných oboznámila so zmenami, ktoré v zariadení vykonali: pribudli oddychové stánky, bola vymenená sanita, nábytok, interiér dostal novú maľovku a bolo zakúpené rehabilitačné zariadenie. Domov získal aj financie na zriadenie senior ihriska. Klientov čakajú rôzne novinky, výlety ale napríklad aj lekcie používania moderných technológií. Na záver riaditeľka poďakovala mestu Sereď za stálu podporu, zamestnancom za špičkovú opateru klientov a vyjadrila presvedčenie, že sa takéto príjemne stretnutia stanú pravidelnými.

Po príhovore nasledoval kultúrny program. Zaspievať prišiel spevokol Pohoda z Denného centra pre seniorov a z Detvy sem zavítala tanečná skupina Radosť a spevácky súbor Senior. Spolu s chutným občerstvením si sobotňajší deň všetci pochvaľovali.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img