ISSN 1337-8481

utorok, 23. apríla, 2024

5 pacientov. 4 neočkovaní, jeden očkovaný. Jeden z nich pojde dnes po troch dňoch hospitalizácie domov. Hádajte ktorý…..

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
A znova ideme na to!
Po viac ako mesiaci pokoja sa opäť obliekame a liečime pacientov s Covid-19. Ešte pred dvoma týždňami, ako som sa v noci počas služby zahladel na prázde lôžka na izolačných boxoch na JIS a spomenul som si čo sa tam cez zimu odohrávalo (a bude sa odohrávať znova) ma prepadol veľmi skľučujúci pocit a plíživé nutkanie od všetkého utiecť. Teraz ako máme za sebou to nekonečné čakanie na ďalšiu vlnu, sklúčenosť vytláča odhodlanie a chut bojovať. Dúfam, že to tak zostane.
Dnešná bilanci na našom, zatiaľ veľmi malom Covid-19 oddelení:
5 pacientov. 4 neočkovaní, jeden očkovaný. Jeden z nich pojde dnes po troch dňoch hospitalizácie domov. Hádajte ktorý…..
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Zdroj FB ? Takto sa informujú ľudia zo statusov z FB ?
    A potom že ľudia neveria na SVK médiám a novinárov považuje za ….
    Rovno zavrieť VS školy žurnalistiky veď máme statusy z FB kde stačí CTRL C – CTRL V.

  2. Niektoré médiá,sú už úplne mimo,vôbec si neuvedomujú,aké škody páchajú ,ako si škodia sami sebe,ako zo zaslepenosti,a zrejme z prospecharstva defacto zničili stav a dôležitosť novinárov a aj verejno právne médiá,ktoré si my všetci platíme neomalene zaujíma v tejto ťažkej dobe len jedno.A to nie je to,čo by odpovedalo demokracii.Ked sa hádam niekedy spamataju,tak bude neskoro aj pre nich

  3. pre 7:10 – čo má článok s médiami? Príspevok napísal špičkový infektológ, ktorému reálne zomierali ľudia na oddelení na covid. To je realita, nie články nepodpísaných a neznámych konšpirátorov, ktorí sa reálne so zomierajúcim na covidovom oddelení nestretli. Ale pravda sa zle číta, že áno.

  4. Anonym 23. augusta 2021, 7:44
    aha, tak predstav si, ze budes umierat kvoli covidu, prides do nemocnice a povedia ti ze cakaj, mame plno. Budes spokojny? Snad ano.

  5. A diskusia už naberá na obrátkach, každý skáče do každého, krvný tlak stúpa, spoločnosť sa rozdeľuje.. Sledujem, či a kedy si to redakcia začne uvedomovať a či vôbec. Ja viem, redakcia sa bude brániť, že predsa nezodpovedá za každého jednotlivca a jeho názor. To je v poriadku. Ale zodpovedá za to, že dáva priestor anonymným príspevkom (často mentálnych akrobatov) , ktoré prispievajú k rozdeľovaniu spoločnosti. A s tým by už niečo redakcia urobiť mohla. Keby chcela. Ale zatial nechce.

  6. Ako vravím.. Každý rýpe do každého. Napríklad anonymnému diskutérovi nado mnou vadí, že som ja zostal v anonymite. Salto mortale? Tebe anonymnému vadí, že ja som anonymný? Pod akým číslom nájdem túto diagnózu prosím? Atd. To je jedno. Nekonečné množstvo samozvanych mudrcov sem zvracia cez svoju frustráciu príspevky, odkazy, všetci si tu ulavujú na druhých. Toto je podla redakcie spôsob podpory pohodoveho štatneho zriadenia, v ktorom všetci tak túžime žiť? Každý má právo vyjadrovať sa verejne k čomkoľvek?

  7. Anonym 23. augusta 2021, 11:28 – zial ano. A dokonca hlas kazdeho z nas ma rovnaku silu vo volbych. To je demokracia. Bud sa da dohromady dostatok rozumnych ludi, ktori nazormi a vystupovanim poslu debilov do zabudnutia, alebo aspon na okraj spolocnosti, alebo nechame dobre organizovanych debilov, aby na okraj spolocnosti vytlacili nas.

    Ide o slobodnu volbu jednotlivca. Ja som sa rozhodol a preto napriek hejtom, podpalenemu autu, nepriatelom ktorym sa tazsie tuneluju verejne peniaze idem stale pod svojim menom v rovnakej linii, s rovnakymi zasadami a za rovnakymi cielmi, ako pred takmer 15 rokmi, kedy som zacal na SOL pracovat.

    Je aj na Vas, ci zostanete anonymom kritizujucim anonymov, alebo si spomeniete na meno, ktore Vam dali rodicia, aby Vas odlisili od ostatnych deti.

  8. Neexistuje nič také ako dostatok rozumných ľudí. Spoločenské zriadenie môže dobre fungovať len vtedy, keď rozumní ľudia riadia tých nerozumnych ( bez ohľadu na vzájomný pomer) . Nie vtedy, keď rozumní množstvom a hlukom prekričia tých nerozumnych.

  9. A prečo som anonymný? Pred par dnami tu niekto obvinil nejakého podnikateľa z drogovej činnosti a co ja viem čoho. Budujem firmu 13 rokov, zamestnávam ľudí, ktorym vyplácam vyplaty. Po ničom inom netúžim, len aby ma nejaki zavistlivi nezamestnaní anonymní lúzri obvinili z podobného nezmyslu a ja prídem na základe niečoho podobného o prácu a dobre meno. Ďakujem pekne, ale neprosím si. Mam krásne dcérky. Nepotrebujem, aby mi tu ďalší typ uboziakov nadával, že sú kurvy a podobne. A takto môžem vysypať ďalších X dôvodov, prečo si tu meno nikdy nezverejnim. Je to dosť pochopiteľne, alebo mam ešte ďalej vysvetľovať.. ?

  10. Ale áno, vyčítam. Rád by som sa zapájal do diskusií. S diskutérmi. S ľuďmi, ktorým záleží na blahu mesta, spoločnosti ( ja úprimne verím, že pánovi Majkovi ide predovšetkým o toto). Ale akonáhle je diskusia anonymná, stráca parametre diskusie a stáva sa z nej miesto pre osočovanie, urážky, útoky a ten tlak tupcov nepretlaci hŕstka slušných ľudí svojimi slušným príspevkami. Ak diskusia, tak neanonymna. Ak sa taka nedá online vytvoriť, tak potom radšej žiadna. Toť môj názor.

  11. Bohuzial, diskutovat s clovekom sa da a dokonca aj neanonymne. Diskutovat s davom, ktory sa v okamziku nesuhlasu zmeni v luzu sa neodporuca. Prave z dovodov, ktore si uviedol.

  12. ..zdá sa mi,že tento výtvor slovenského zdravotníctva sa doslova teší na Covidových pacientov…bolo by dobré keby aj napísal,ako konkrétne v nemocniciach liečili Covidových pacientov,nielen napojenie na kyslík..daj štastiku,koľko percent pacientov napojených na nejaké vetraky z turba prežilo a koľko neprežilo..už prichádza jeseň a asi zase budeme nosiť respirátory,primárne určené,ako protiprachové,ktore istorne zadržia vírusy,ktorých veľkosť je niekedy menšia,ako 16 nanometrov.Podľa NCZ ..je na JIS v celej SR 7 covidových pacientov a zaujímavé,že on ich má na oddelení 5…asi ich tam zvážajú ..

  13. Chorý si ty,kde konkretne osočujem doktora a mimochodom,pozri si historiu jeho tvrdení o Covide,o očkovaní,o testovaní ..

  14. 5 ludí má na covidovom oddelení, nie na JIS….osočuješ ho tým že o lekárovi píšeš ako o nejakom „výtvore“ a z toho že „sa doslova teší na Covidových pacientov“…ver mi, neteší sa na to určite nikto….

  15. ..aha..mne ten jeho príspevok tak vyznieva a čo je zle na slove..výtvor,lepšie je pomenovanie..produkt? Ved aj v TV novinách,často spomínajú,nejaký úspech lekára a podoktnú,že je to výtvor slovenskeho zdravotníctva..

  16. Niektori ludia uz otupeli tak dokonale, ze prestali rozlisovat moralne od amoralneho, zdrave od choreho, lekara od sarlatana a vidia len to, ci om ponuknu obdobne zmyslajuci jedinci.

    Dnes uz utoky voci mediam az tak velmi nesmeruju preto lebo niektore veci odmietaju publikovat – ich mentalne nastavenie je evidentne take, kedy nedokazu pochopit dovody, preco normalne media nechcu nezmysly zverejnovat – ale vyzaduju, aby media pisali to, comu oni veria a co chcu pocut. Akoby skutocne nechapali, ze registrovane media pracuju prave preto inak ako weby tvariace sa ako media, ci nazyvajuce sa alternativnymi mediami siriacimi alternativnu pravdu, lebo dodrziavaju zasady tymto webom UMYSELNE CUDZIE.

    Uplne uchylne spravanie.

  17. Jaj pardon. Ty si doktora a zdravotníctvo neosočoval, ty si ho svojim prispevkom..hm..neviem čo..vies čo, skus to pomenovať ty sám, čo si svojím príspevkom vlastne chcel povedať. Ok? Lebo mne ten tvoj ‚príspevok tak vyznieva‘, že ho osočuješ. ( použil som tvoj spôsob obhajoby, ak by si si nevšimol). Len mi to tak vyznieva.

  18. Pozdravujem výtvor konšpiračných webov nadomnou.

    Pred rokom sme diskutovali, že covid19 neexistuje, potom, že testovanie je matovičov výmysel, potom boli rúška trovenie sa CO2, chvílku pomáhala vodka potom nám chvílu pomáhalo veterinárne antiparazitikum a na konci tohoto všetkého budú lekari sprostí. Ak by ti tu doktor napísal ako lieči, tak je to pre teba zbytočná informácia lebo tomu nerozumieš ani okrajom a neporadíš si s tým, ale predpokladám, že si študovaný na dezolatnom webe a rád by si ho poučil, čo robí zle.

    Máš svoj názor, svoje práva slobodne sa rozhodnúť a prevziať za toto rozhodnutie zodpovednosť nad samým sebou a lekár to vie, to ti garantujem.

    On sa neteší, on len odkazuje všetkým, že zostal na fronte a ide tomu čeliť. Množstvo jeho kolegov totižto bude v tom čase na dovolenke a čerpať PN, lebo tiež majú svoj názor.

    Respirátory zadržali vlaňajšiu aj tohtoročnú chrípku, žiadnu sme tu nemali.

  19. Predstav si,že poznám ľudí,ktorý boli v nemocnici,ako Covidoví pacienti,príbuzní im zohnali tzv.veterinárne antiparazitikum,dostávali ho na tajnáša a možno aj preto to prežili,ked má človek na kahánku,tak využije aj niečo experimentálne.Na TA3 boli viacere relácie s lekármi,čo toto antiparazitikum spolu s vitamínmi používali a popisovali aj davky,ktore sa denne menili..myslíte si,že aj tie relácie boli hoaxy?

  20. Nie, veterinárne antiparazitikum nemá žiadnu účinnosť voči COVID19. Ako pacienti dostávali všetko možné od vitamínov cez liečivá. Vždy to je komplex viacerých vecí. Nie je to nič experimentálne, je to niečo absolútne neúčinné nesúce významné riziko poškodenia pečene. Voči COVID nulové a vymyslené.

    TA3 je záujmová skupina SNS odvysielajúca rôzne materialy, v závislosti od požadovaných cieľov majiteľov. Spolu s dennikom Pravda tvoriac celok…často krát na hrane konšpirácií. Tie relácie boli v kontexte danej doby, kedy bolo cieľom odhovoriť ťa od vakcinácie, hoax o liečive proti hlístam bol globálny, v rozvojových krajinách vo veľkej miere akceptovaný aj ministerstvom 🙂 Ak sa spoliehaš iba na to, že ak vôbec dostaneš covid tak ťa z toho dostane na tajnáša dávka veterinárneho parazitika tak to je fatalny omyl. Neverím, že dnes nájdeš lekára, ktorý by o tom vobec diskutoval, alebo ti liek podal, nikto.

  21. Na rakovinu tu zomiera denne cca 30 ludi a nikto z vas co tu strasite covidom na to nereaguje. Ale zato ze su zijuci 5ludia u Sabaku tak tu robite paniku a šírite natlak na vakcinaciu. Este sa to moze aj otočiť ze tam bude viac zaockovanych a potom co?

  22. https://youtu.be/CYjYtU6XCrg toto je pacient psychopatov, ako plynule hovorí, ako keď má kovida, asi je to len ten ľahší priebeh, a keď sa vylieči určite sa pôjde 💉💉💉💉💉💉💉💉 a ešte oooveľa viac, vlastne každý pol rok

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
Predchádzajúci článok
Ďalší článok
spot_img