ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Veterán & Truck víkend v Seredi

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Veterán car club a Oldtimer múzeum v Seredi usporiadali v dňoch 20. až 22. augusta podujatie s názvom VETERÁN & TRUCK víkend. Podobná prehliadka ťahačov sa konala už minulý rok, no v oveľa menšom rozsahu. Pre veľký záujem návštevníkov sa organizátori rozhodli výstavu zopakovať aj tento rok.

Hlavnou myšlienkou a cieľom akcie bolo poskytnúť majiteľom, vodičom ale najmä fanúšikom TRUCK vozidiel priestor na ich stretnutie, relax a zábavu. Milovníkov veľkých strojov čakali nablýskané ťahače rôznych značiek, farieb či vybavenia. Každý kto zavítal do areálu múzea mohol nahliadnuť do interiéru vozidiel a pozrieť si, aký majú život kamionisti, ktorí trávia celé dni za volantom. Jedným z nich je Karol Bača: „Jazdím na aute značky Volvo a vozím hlavne obilie. Trasu mám po celom Slovensku aj Rakúsku. Vozidlo je moja srdcovka, preto sa o neho aj patrične starám.“ Ďalšie kamióny počas všedných dní vozia spotrebný tovar, potraviny i nové osobné autá. Záujem vzbudzovali aj dve vozidlá, ktoré prepravujú nepojazdné a havarované autá. Peter Mikuláš a Martin Kinský sa odťahovej službe venujú už dlhé roky a na túto činnosť používajú vozidlo zn. Iveco: „Jazdíme hlavne po Slovensku ale ak je to potrebné, nie je pre nás problém ísť aj do zahraničia. Vozidlá udržiavame v stopercentom stave, k čomu patria samozrejme aj čisté vonkajšie aj vnútorné priestory.“ Medzi veľkými ťahačmi si málokto všimol aj menšie vozidlo a to dodávku Opel Movano. Majiteľ Róbert Suchánek na nej už najazdil 176 000 km. S vozidlom rozváža pivo po Záhorí. Denne najazdí 250 až 300 km, ale svoju lásku má v perfektnom stave a aj preto sa s vozidlo rád prišiel pochváliť do Serede.

Návštevníci mali možnosť počas víkendu navštíviť aj Oldtimer múzeum a prezrieť si vystavené veterány. Spojenie moderných velikánov a historických strojov urobili z celého podujatia nezabudnuteľný zážitok.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img