ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Áno očkovanie výrazne pomáha a výrazne znižuje šancu ťažko ochorieť a zomrieť na Covid.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Z hĺbky duše nemám rád tupú propagandu, ktorá svoj úspech stavia na predpoklade, že publikum je hlúpe. Bohužiaľ, takúto propagandu teraz vygeneroval Mikasov Úrad verejného zdravotníctva. Podsúvať ľuďom úmyselne takéto skreslené štatistiky, kedy veľmi dobre vedia, že v januári či februári bolo gro z hospitalizácií a minimum zaočkovanosti, čo drasticky vplýva na výsledok – je hlúpe a neúctivé k ľuďom a pravde. Ak by nechcel Mikas ľudí klamať, tak by efektivitu očkovania počítal tak, že by efekt očkovania tzv. “vážil”, t.j. pri hospitalizáciách by zároveň bral do úvahy podiel zaočkovaných v čase nakazenia pacienta.
Áno očkovanie výrazne pomáha a výrazne znižuje šancu ťažko ochorieť a zomrieť na Covid. Zároveň je pravdou, že očkovanie zďaleka nechráni o 96,9% ako to podsúva ÚVZ. A najmä platí, že ak chceme pre očkovanie presvedčiť doteraz nezaočkovaných, nemôžeme si o nich myslieť, že žerú seno.
ps. Uvedená štatistika by mala výpovednú hodnotu len za predpokladu, že počas celej doby by bola rovnaká zaočkovanosť + by mieru zaočkovanosti zverejnili. Reálnu efektivitu očkovania vie ÚVZ v pohode vypočítať, tak verme, že sa dožijeme aj fér dát.
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Neviem,či sa mám smiať,alebo plakať.Tak také farizejstvo,to už je niečo.Ponaucenie pre všetkých.pouzit a odkopnúť.

  2. Toto je úroveň dezinfowebov a Ľuboša Blahu…u nás to na dosť ľudí výborné funguje, asi preto tento pokus, seriózna inštitúcia si to však nemôže dovoliť

  3. Vy ľudia ste už úplne všetci mimo,a každý má v hlave len to svoje.Je tu vyjadrenie veľkého „odborníka“ pána Matoviča,ktore znamená len jedno,že asi pán Mikado dosluzil.A to farizejstvo je neprekonateľné,a znovu a znovu sa začína prejavovať presvedčenie mnohých ľudí,že žijeme vo veľmi temnej a nebezpečnej dobe.Ak si niekto myslí,že prejdeme k normalite,tak sa mýli.Mame tu aj Nera a aj Caligulu a aj hlasovací automat v parlamente,spravodlivosť,ktorá zlikviduje kohokoľvek na objednavku,Je to cele zle.

  4. Óóó oby, otvorilo mi to oči, ó ja nešťastný, prečo som sa dal zaočkovať, ja nechcem vakcínu, ja chcem covida, pomóc. Ďakujem oby, hneď ráno nás takto rozveselíš, rehocem sa s teba ako kôň…. a teraz porozmýšľaj prečo, keď teda máš čím rozmýšľať, ale zjavne asi nie, lebo všetko si potrebuješ vygúgliť. Na gúúgli nájdeš aj návod ako sa vyšťať, tak gúgli, chudáčisko.

  5. Že sa Pán Testovič ozýva..
    Akú že to on použil štatistiku, keď bliakal tie počty nakazených??
    Prečo si aj v tedy nesypal popol na hlavu, keď mu Dáta bez pátosu poukázali na markantné rozdiely v jeho počtoch a v skutočnej realite? Keď samotná EÚ a WHO upozorňovali na skreslenú a nepodloženú štatistiku v počtoch nakazených a vyliečených?
    Veď jeho kamarát používa jeho taktiku..
    Tak čo sa deje? Už nie je pohodlný alebo odmietol dať nejakému známemu výnimku?

  6. Zverejnením tejto zavádzajúcej štatistiky stratil UVZ akúkoľvek vážnosť. Čísla na úrovni propagandy a neverím, že si to vopred neuvedomili.

  7. Pre Som zvedavý 21. augusta 2021, 6:21

    Keď odíde pápež, nastane panika, lebo čísla už budú hore. Ale dovtedy nedajbože niečo riešiť. Nejako sú politici a „odborníci“ podozrivo ticho, asi sa nepatrí o tej téme až do odchodu pápeža hovoriť. Typické farizejstvo. Až potom budú zas všetci múdri, ako sa to podcenilo.

  8. najskôr by som chcel povedať že som zaočkovany
    Nesúhlasím však s diskrimináciou nezaočkovanych a ich urážaním. Očkovanie by malo byť dobrovoľné a nemal by sa robiť rozdiel medzi zaočkovanými a nezaočkovanými. Chápem ľudí ktorí sa nechcú dať zaočkovať napríklad aj pre obavy z následkov vakcíny. Sám som po očkovaní strávil skoro týždeň v nemocnici. Tvrdenie že výhody očkovania ďaleko prevyšujú riziká je podľa mňa zdá sa pravdivá. Aspoň v tomto okamihu a pre ľudí ako spoločnosť. Ale vôbec to nemusí platiť pre jednotlivca. Prirovnal by som to k vylodeniu v Normandii. Pre svet bolo veľmi dôležité a dobré poraziť Hitlera ale pre tých mladých clapcov čo sa nedostali ani na breh a zomreli tam bolo jedno ako skončila vojna. Pre nich vojna slončía v ľadovej vode oceána. Myslím že je otázne či sú vakcíny aj z dlhodobého hľadiska bezpečné . Keby boli 100% tne bezpečné výrobca by nemal dôvod na to aby odmietol niesť aj právne následky za svoj výrobok ako to v skutočnosti dnes je. A obavy zaočkovaných zo šírenia vírusu nezaočkovanými sú podľa mňa tiež bezpredmetné. Výskumy jasne dokazujú že zaočkovaní ľudia môžu byť rovnakými nositeľmi vírusu ako nezaočkovaní a to aj s rovnakou náložou vírusu. Z môjho pohľadu očkovanie pre jednotlivca ak mu vakcína nejakým spôsobom neublíži (myslím si že takých prípadov je pomerne málo) ma význam iba v tom že v prípade nakazenia bude mať ľahší priebeh. Preto som presvedčený že je právom každého slobodne a bez nátlaku sa rozhodnúť a zvážiť všetky pre a proti. A znovu opakujem, nikto memá právo nútiť a akýmkoľvek spôsobom diskriminovať a ani urážať tých čo sa nechcú dať očkovať

  9. Pavol Kurbel. ✔👍.ale podľa niektorých(Jozef) je očkovanie dobrovoľné. Tak ako testovanie. A potom Igor v televízii povie že ho mrzí že nútil ľudí sa testovať. Testami z kinder surprise. A teraz priznávajú že mali vysokú chybovosť a označovali aj zdravých za pozitívnych.

  10. Matovič..v prvom rade Ty si účelovo a úmyselne klamal o perfektných AG testov,ktorými sme sa testovali,sám si často verejne priznal,že si niekedy účelovo klamal..na Slovensku sa možno už nik nenájde,kto veril,že niekedy hovoríš aj pravdu..

  11. Pán Kurbel ja by som Vás iba doplnil „Výskumy jasne dokazujú že zaočkovaní ľudia môžu byť rovnakými nositeľmi vírusu ako nezaočkovaní a to aj s rovnakou náložou vírusu.“ Jednoznačné ÁNO v prípade, že dostanú takú nálož, ktorá prekoná ich imunitnú bariéru získanú očkovaním(ktorá nie je nekonečná) čo sa v praxi stáva 10% očkovaným, s klinickým obrazom pod 1%. S hospitalizáciou cca 0,05%. Tu treba ešte dodať, že ak takú istú nálož nakúpi nezaočkovaný bez protilátok, tak bude mať čo robiť. Z môjho pohľadu má vakcína význam, že v prípade nakazenia si to drvivá väčšina nevšimne, súčasne si ani nevšimne, že sa mu opäť vybuduje silnejšia imunita. Tí ktorí sa nakazia vyššou náložou sa pravdepodobne vyhnú hospitalizácii a problémom post covid syndromu. Nič nie je čierne alebo biele a môže sa stať, že aj očkovaní bude hospitalizovaní.

    Citujem Vás: „Preto som presvedčený že je právom každého slobodne a bez nátlaku sa rozhodnúť a zvážiť všetky pre a proti.“ Plne s Vami súhlasím a pridávam aj lekárov na OAIM, hlavne na oddeleniach s desiatimi špecializovanými lôžkami obsadených jedným pacientom priemerne na 20 dní a personálom k piatim. Zvlášť v situácii, keď naraz zlyhá kyslíková podpora dvom. A ešte zvlášť v situácii keď ich niekto núti reprofilizovať na štvornásobok stále s rovnakým personálom. Pridávam k Vášmu názoru aj svoj názor nech je na slobodnom rozhodnutí lekára, koho nechať dožiť na kyslíkovej podpore na bežnom lôžku a koho intubovať. Nech Úrad na dohlad nad zdravotnosťou starostlivosťou nerieši pri sťažnostiach slobodné rozhodnutie lekára v krajine bez personálu.

    Plne súhlasím, že nikto nemá PRAVO nútiť a akýmkoľvek spôsobom diskriminovať a ani urážať tých čo sa nechcú dať očkovať. A už iba pridávam, že nech naše PRÁVA nad samým sebou sú v rovnováhe k našej ZODPOVEDNOSTI za samého seba.

    A ešte dodávam, že je mi lúto, že sme vakcínu nevyvinuli v Seredi, a že je taká drahá až 20 eur a musíme ju nakupovať od voliakych zahraničných firiem, ktoré na tom zarábaju a po správnosti by mali na tom prerábať, tie zle zlé zahraničné firmy.

  12. Si si isty, ze Ta tito profesori a ini specialisti pochopili? Ved vobec si nespomenul experiment, ivermectin a ani diskriminaciu.

  13. Pan Kurbel vedel som o tom ze ste mali po vakcinacii vazne problémy a ocenujem ze ste sa tu odhodlali o tom napisat. Ono tie rôzne nasledky po vakcinacii ma vela ludi len mlčia a čakajú.

  14. v rodine mam hadam desať pripadov včetne mňa, ktorí mali pomerne važne komplikácie po očkovaní a nikam nič nenahlasovali. Aj preto je štatistika vedľajších účinkov taká priaznivá. Ľudia si to medzi sebou ale povedia a preto sa nedivim obavám niektorých ľudí že to nechcú riskovať. Podľa mňa je to tak že očkovanie je pre spoločnost ako celok výhodné ale zopár jednotlivcov za túto výhodnosť zaplatí. A niektori zrejme aj tú najvyssiu cenu.

  15. Pan Kurbel. Mali ste AstraZeneca?
    Nikde sa tu nespomina akou Vakcinou.
    Ja som tiež vakcinovaný bez Covid nakazenia a v pohode ale Moderna.
    Nebolo by od veci spomenuť akou Vakcinou ste boli.
    Čo poznám Pfizer tiež u niektorích horučkuju

    Jak to celé dopadne sa dozvieme o rok.

    Teraz mi čo sme sa dali uvidime to na tých čo to memaju. A to príde…

  16. Pan Kurbel, naša rodina je komplet zaočkovaná, 40 až 45 ľudí, od 14 rokov po 83 a okrem niekoľkých chvíľkovývh bolestí ramien nikto nič. Tak to prosím nedramatizujte a nezveličujte. Zato nám 4 v rodine a 1 môj najlepší kamarát na covid zomreli, doteraz som z toho v šoku, päťdesiatnik a nič mu pred tým nebolo. Samozrejme je to aj o psychike, keď si niekto nahovorí, že mu teraz po vakcíne bude zle, tak mu zle bude.

  17. Nasa rodina vratane 13 rocneho syna je plne ockovana Pfizerom. Kazdy z nas mal vedlajsie ucinky v podobe jedneho dna (nasledujuci po ockovani) unavy. Syn mal v ten den malo zvysenu teplotu, manzelka unavu slabsiu – mozno preto, ze Covid v 12/2020 prekonala. Povazujeme to za uplne bezne vedlajsie ucinky na ktore sme boli upozorneni.

    Netvrdim, ze je vsetko idealne, no uz viac krat som napisal, ze doverujem vedcom a vedeckemu poznaniu pocas stoviek rokov (hlavne posledna stovka bola klucova) vyskumov.

    Zaroven opakujem, ze ak ma v dohladnej dobe zrazi auto, alebo po neuspesnom zastraseni podpalenim auta ma objednavatel dorazi inym sposobom, prosim nech to nie je pripisovane vakcine a vedcom z oblasti mediciny, biologie a inych pribuznych vedeckych odborov, ale neschopnosti statu vysporiadat sa so zlocinom, korupciou a vagabundami na najvyssich postoch vedenia policie, prokuratury a justicie. Ak dostanem infarkt, tak to bude pravdepodobne so zivotneho stylu, ktory mi je zial vzhladom na moznosti a potreby blizky.

    Umyselne to pisem takpovediac polopate, aby si ludia skutocne uvedomili, ze pravdepodobne kazdy z nas je uplne iny, denne zije v riziku hroziacemu z roznych stran a to velakrat uplne netusenemu. Nie je dobre vsetko co sa udeje po ockovani, pripisovat prave vakcine, aj ked kazdy podozrivy pripad je potrebne preverit a vyhodnotit. To je presne ten dlhodoby vedecky vyskum a nasledne z vyskumu vychadzajuce poznanie umoznujuce vedcom ist stale dopredu v prospech (a v pripade napr. vyvoja zbrani v mnohych pripadoch neprospech) spolocnosti.

    Za mimoriadne dolezite povazujem skutocne zistenie, kde virus vznikol, ako bol rozsireny do ludskej populacie (osobne sa priklanam k nazoru, ze vznikol / bol upraveny v laboratoriu a unikol nechtiac) preto, aby sme sa poucili a aby sa nieco take uz neopakovalo. Aj ked si zaroven myslim, ze k tomu pride znovu a otazka je len, ci to potom ludia rozchodia…

  18. Pre Anonym 8,29,To je ťažko s takými ľuďmi,čo nevedia čítať,a z celého príspevku pána Kurbela(ktorému musím dať vlastne prvý krát úplný súhlas),si vyberú niečo úplne iného,o čo tu vlastne išlo,a ešte ho obvinia,že nehovorí pravdu.Pripomeniem,že tu išlo o dobrovoľnosti očkovania,a nie o Tom,aké účinky má vakcína.Aj ja som očkovaniu,a aj ja okrem čiastočnej únavy,som nič iné nemal,ale pochopil som,o čom sa vlastne písalo.

  19. Pre anonym
    Problém je v tom, že mnohí ľudia nechcú, alebo nedokážu tolerovať slobodné rozhodnutie toho druhého a hneď ho obviňujú z dramatizovania či preháňania, potom začnu urážať a na koniec by najradšej toho druhého násilím či pod rôznymi sankciami donútili sa zaočkovať. Osobne nesúhlasím s takýmto postupom a som presvedčený, že tadiaľto cesta nevedie.
    Vo vašej rodine bolo 45 ľudí zaočkovaných a nikomu nič nebolo. Ale veď keby po zaočkovaní každý druhý zomrel tak by sa očkovanie zastavilo a nestihlo by sa vašich 45 príbuzných zaočkovať. Očkuje sa preto ďalej lebo iba malé percento ľudí má vážne problémy a ešte menej pravdepodobne s prispením očkovania zomrie. Ja som po prvej dávke vakcíny nemal absolútne žiadne problémy. Po druhej som skončil na infúziách v nemocnici. V našej rodine je viac ako 45 ľudí zaočkovaných a viacerí mali niekoľko dní štyridsať stupňové teploty, vracanie a silné bolesti. Prečo spochybňujete že je to možné? Takto nejak začína netolerantnosť a neohľaduplnosť voči ľuďom, ktorí odmietaju očkovanie. Aj tu na SOL sme mohli byť svedkom ukážkovej tolerantnosti ale častokrát z oboch strán.
    Mne osobne na očkovaní napríklad vadi aj to, že sa „musia“ dať očkovať aj ľudia ktorí prekonali covid a maju protilátky.
    Veď čo je zmyslom očkovania? Zmyslom je vytvorenie protilátok. V tlači som zachytil informácie že u niektorých ľudí sa ani po dvoch dávkach nevytvorila silná imunita. Podľa zdravého sedliackeho rozumu by to malo byť tak, že ten kto prekonal covid a nechce sa dať očkovať by si mal dať urobiť testy na množstvo protilátok. Referenčné možstvo dostatočné na imunitu by mali stanoviť odborníci a kto ho dosiane, alebo prekročí by mal byť v podstate ako zaočkovaný.

  20. problem je v tom ze tieto ockovacie latky su veľmi malo testovane oproti dalsim liekom vakcinam ktore sa testuju niekolko rokov kym sa pustia na trh!!!

  21. Pán Kurbel ale nikto vás predsa neurážal. Až teraz ste napísali, že tých 10 prípadov s vedľajšími účinkami bolo zo 45 zaočkovaných, to už vyznieva úplne inak. V prvom príspevku ste napísali iba o tej desiatke ťažkých príznakov, to je tá hra s čislami, to je to dramatizovanie. Ako už pán Majko spomínal, tie infúzie a podobné problémy nemuseli celkom súvisieť iba s očkovaním. A ten čo prekonal covid do 180 dní má predsa rovnaké “výhody” ako zaočkovaný. Tie protilátky dlhšie ako 180 dní má minimálne, to je vedecky dokázané.

  22. Napísal som nasledovné:v rodine mam hadam desať pripadov včetne mňa, ktorí mali pomerne važne komplikácie po očkovaní a nikam nič nenahlasovali. Nikde som nepísal že zaočkovaný boli iba desiati. Keď ste to vy tak pochopil za to ja nemôžem. Vôbec som nemal v úmysle hrať nejakú hru s číslami, načo by som to robil?
    Čo sú to podľa vás minimálne protilátky? Môžete uviesť čislo minimálnych protilátok a číslo dostatočných protilátok? Lebo ja to druhé číslo neviem.

  23. Neviem, asi som fakt uplne inak zmyslajuci jedinec, ale vazne mi hlava neberie, preco mame mat slobodnu volbu ci sa ockovat proti Covid-19, alebo nie.

    Covid beriem ako jeden z virusov – bolo ich tu vela a zial s najvacsou pravdepodobnostou este aj bude – a jedine POVINNE ockovanie v minulosti virusove choroby z ludskej populacie vykynozili.

    Fakt si pamatam na moje skolske casy, kedy pocas hodiny na ZS do triedy vosla lekarka (mozno len zdravotna sestra), do striekacky natiahla nejaku ockovaciu latku (v danej dobe nejakeho prapredka Sputnika) a kazdemu z nas sa z nej trocha usla. Netrufam si povedat, ci tie kovove ihly a sklenene striekacky menila, skor si myslim ze nie, lebo ruksak s novymi a druhy s uz pouzitymi a pripavenymi na sterilizaciu na chrbate nemala…

    Nikto z nas neprotestoval (po papuli od ucitelky by to vyriesilo) a ani rodicia neblokovali dopravu elektriciek a starych sanitiek S 1203 v centre Bratislavy.

    Ja fakt odmietam nasilne konanie voci ludom, odmietam obmedzovanie prav a slobod, ale su veci, kde by mal vitazit rozum a vedci.

    Demokracia je naj sam fasa vec, no k uspesnemu zvladnutiu demokracie je potrebny dostatok vzdelanych a v zaujme spolocneho ciela mysliacich ludi.

    A v pripade chorob kedze nie som terorista s ampulkou Sarinu v stanici metra ani velitel vojenskej jednotky „rutiacej sa na nepriatela“ s bandaskou nejakeho svinstva, tak pre ludi vidim jediny spolocny ciel…

  24. prečo by malo byť očkovanie dobrovoľné pán Majko?
    No jednoducho preto, lebo vám idú do tela pichať niečo, za čo samotný výrobca odmietol brať zodpovednosť. A čo sa týka tých očkovaní počas našich detských rokov, tak to bola doba, keď ste si nemohol veľmi otvoriť ústa aj v mnohých iných veciach. Ako píšete prišli do školy, nikoho sa nepýtali a každého zaočkovali. A keby aj chceli rodičia protestovať tak už bolo po funuse. Som za očkovanie, ale dobrovoľné a bez diskriminácie. Včera sa bola zaočkovať manželka, ktorá prekonala covid s veľmi, veľmi ťažkým priebehom a do dnes má následky. No a dnes leží s boľavou a opuchnutou rukou a teplotou v posteli.

  25. Pavol Kurbel 22. augusta 2021, 14:35 – so zodpovednostou za podanu vakcnu je to inak ako pisete – zistite si podrobnosti.

    Dakujem za to, ze sa mojho pradeda, babky a rodicov NIKTO nepytal na to, ci sa nechaju ockovat. Keby namiesto ockovania sedeli pred domom a debatovali by so susedmi o zlozeni vakcin 😉 (az mi je smiesne co pisem), s najvacsou pravdepodobnostou by som tu ja uz nebol. S Vami je to obdobne.

    Pan Kurbel, zastavam skor nazor, ze Vy by ste mal uz dnes vyspovedat ludi poznajucich klady Vami dodavanych (dnes uz aj vyrabanch) pastiliek a ich pozitivne ucinky na imunitu.
    Tu vidim cestu a viem o com pisem, kedze som ich osobne „zopar“ 😉 vycmulal.
    Prave tie Vase pastilky, resp. nimi posilnena IMUNITA organizmu by mohli byt pre vela, hodne vela ludi velmi dobrou cestou a to nielen v sucasnej dobe. Ale to chce vypovede skutocnych ludi, kori vedia o com hovoria.

  26. Bohuš 22. augusta 2021, 14:55 – nic si z toho nerob. Som na to zvyknuty. V niektorych pripadoch to trvalo niekolko rokov, co som pocuval o koninach, ba este horsie. Tak to chodi hlavne u tych, ktori sice vedia ze su to koniny, len sa im nechce poskytnut argumenty – preco.

  27. p.majko pisete ,ze by mal zvitazit zdravy rozum a vedci,pytam sa ktory vedci? ja uznavam a beriem nazor len od svetovych spiciek,napr svetovy virolog 88r. Luc Montagnier nositel nobelovej ceny,alebo Vladimir Zelenka americky lekar zidovskeho povodu a cuduj sa svete ti su proti vakcinacii,dokonca americke ministerstvo zdravotnictva vyzvalo rodicov aby zvazili ockovanie mladistvych vakcinami moderna a pfizer.
    alebo sa mam riadit polomozgovym tarajom krcmerim co mesiac to iny nazor,alebo sopliakom visolajskym ,zapredancom jarcuskom to su ti odbornici?
    spominate,ze ste boli ockovany(podobne ako vsetci) len ste trosku zabudli dodat ze to nebolo proti virusovym ochoreniam.
    pokial sa nemylim este vedci nevynasli vakcinu ani na obycajnu chripku ktora tiez mutuje a ma cca 145 virusovych mutacii. to len aby sme si ujasnili,ze aj vo svete su odbornici a urcite lepsi ako ti uboziaci zo slovenska.

  28. tony 22. augusta 2021, 15:22 – a Vy ste zabudol, ze nasi vedci su „len“ sucastou tisicov inych. Vsetci robia dlhodobe vedecke vyskumy a na ich zaklade su postupne vylepsovane aj vakciny a aj ostatne procesy v liecbe ochoreni.

    Nasi vedci sami osebe by vela neznamenali a nenariesili. Covid nie je problemom Slovenska, ale celeho sveta. Zial…

  29. Pred pár dňami si sa s nami lúčil, tak čo tu zase obsmŕdaš. Či nevydržal si? Si ako narkoman, mal si absťák zo zverejňovania linkov na konšpiračné weby?

  30. Obcas sem nieco zavesim len cielene a presne kvôli takym curakom ako si ty. Lebo vidim ze by si bol najradsej zadusil umlcal a cenzuroval inakši názor. Presne ako Čekan usmernoval tusim Blahu aby sa vzdal okrem horaliek aj prispevkov na fb. Najlepsie je vsetko umlčať aby sa mohla propaganda naplno aplikovať. Tusim som tu videl asi 1den ten clanok stiahnutý od „odbornika“ Čekana. Pardon od super covidtestbiznismena Čekana.

  31. Miloš. Pozri si vedecké výskumy a propagačné videa o neškodnosti a prínosu DDT . A vypisovať o tvojich „argumentoch“.? To by bol elaborát.a na tie tu máš čas a právo len ty.

  32. Bohuš 23. augusta 2021, 11:34 – v stredoveku cirkev upalovala vedcov a ludi, ktori sa vzpriecili jej hlasaniu videnia sveta. Dnes pomaha bezdomovcom a chudobnym ludom.

    Bohus, vsetko prechadza vyvojom a prave vedecke poznanie zalozene na dlhodobych vyskumoch posuva spolocnost dopredu.

  33. p. Miloš Majko, žiaľ aj morálka vo svete prechádza vývojom. To platí nielen u politikov, sudcov, novinárov ale aj u vedcov. S takouto morálkou sa svet rúti do záhuby. V dnešnom svete vládnu len many, many ……

  34. Miloš.“– v stredoveku cirkev upalovala vedcov a ludi, ktori sa vzpriecili jej hlasaniu videnia sveta. Dnes pomaha bezdomovcom a chudobnym ludom.“ Zabudol si na 🤣,lebo toto si nemohol myslieť vážne.či?

  35. je to kvalitný + sofistikovaný fet s účinkami,ktoré prichádzajú postupne..ale 3 dávka je už jasná a potom každý polrok daľšie covidoví feťáci sa už tešia ako budú zodpovedne napichaní každý rok.nepochybne si budú udeľovať aj také čosi ako Janského plaketa…povedzme Zlatá Covidová ihla..za 50 zaočkovaní…držitelia ocenenia nebudú musieť na daľšiu dávku čakať ale príde im poštou a strelia si to sami..

  36. P.Majko, ako sa v čase očkovania mohlo tak silné priateľstvo medzi Vami a p.Kurbelom narušiť? Očkovaní ste obaja, tak kde je problém? A mohli by ste p.Majko vymenovať aspoň jedného vládneho politika, ktorý má príslušné vzdelanie a nie plagiát? Minister financii má ekonomické vzdelanie? Predseda vlády Heger, predavač vodky? Minister školstva? Ten má aké vzdelanie? Obuvník? Kaderník? A ešte k tomu Sulikovho syna žena 👍,predsada parlamentu Alfa samec, aké má vzdelanie? A mohli by sme menovať celú túto vládu odborníkov doradu, chcete p. Majko reagovať? A ešte k odborníkom ako jarčuška, pelka, čekan, krčmery s polovicou funkčného mozgu, preto to všetko tak vie a potom trepe blbosti, pravda? Skúste p. Majko čítať aj konšpiračné média a počúvať odborníkov, ako Mudr Bukovský, a podobne, možno preto ho psychopat matovič nazval sračom atď. Pekný večer.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img