ISSN 1337-8481

streda, 24. apríla, 2024

Demonštratívne ubitie napolitánky kladivom a taxikár nútiaci zamyslieť sa nad jeho zdravím

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Po kladivom demonštratívne rozbíjaných napolitánkach na protest proti ich výrobcovi, sa sociálnymi sieťami šíria ďalšie nezmysly žiaľ dokumentujúce extrémne zjednodušené vnímanie sveta jedincami neschopnými akceptovať nielen vedecké poznanie, ale ani rešpektovať práva ľudí mysliacich na úrovni dátumu, ktorý sa v súčasnosti píše.

Jednou zo šírených fotografií je chválenie sa (?) taxikára názormi a postojmi, ktorá príčetnému človeku pravdepodobne o taxikárovom videní sveta a mentálnom nastavení napovie viac, ako predpokladal.

Ani v najmenšom neriešime postoj taxikára (alebo kohokoľvek iného) k očkovaniu, či vôbec nahliadaniu na Covid-19. Pri verejne vystupujúcich osobách ako Ha ra bin, Blaha či niektorí pomýlení jedinci na propagáciu svojich mini politických strán zneužívajúci dokonca už aj utrpenie iných ľudí, to ani veľmi nemá zmysel. Pýtame sa len, či je prezentácia služby takouto fotografiou normálna a či je správne  v spoločnosti tolerovať úplne všetko.

Agresivita niektorých ľudí výrazne stúpa a jej prejavy aj v tejto podobe veľa napovedajú.

Opätovne je ale na mieste otázka – kde to celé skončí?

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Blaha tiež demonštratívne hodil výrobky do koša, len zabudol napísať, že si pre istotu doma nechal plnú špajzu výrobkov od tejto firmy. Ak povie takúto vec minister zdravotníctva, tak prestanú títo ľudia chodiť k doktorovi? Však prečo by aj chodili, keď je to len chripôčka

  2. Sadnem do taxíka, dám si respirátor, alebo rúško, človek nikdy nevie, kto a v akom stave tam sedel pred ním. Chránim v prvom rade seba. Tak ako si nesadám priamo na dosku na verejných záchodoch. Aj keď niekto možno áno, na protest 😁

  3. No, chcel sa zviditeľniť a nevedel ako. No zdravím rozumov neprekypuje. Keď má niečo proti napolitánkam, nech ich nekupuje a nežerie! Ostatní ľudia sú nadmieru s nimi spokojní.

  4. kazda akcia vyvola reakciu. Ked chce dakto diskriminivat neockovanych, tak oni sa budu branit. A budu sa branit cim dal viac. Bohuzial tato vlada neschopnych hlupakov rozostvala ludi. A uplne nezmyselne. Nie vsetci ludia su ovce, ktore robia to co im hlupaci z vlady a spriaznene media natlacaju do hlav. Posledne dni dost cestujem po Slovensku a vidim ze aj restauracie, rozne prevadzky sa zacinaju branit statnej sikane a sikane neockovanych ludi. Pomaly sa ludia zacinaju davat dokopy a uvedomovat si, ze ich prava su posliapavane. A su posliapavane nehoraznym sposobom. Kazdy, kto bude diskriminovany zato ze nie je ockovany by si mal udalost pekne zadokumentovat, privolat policiu nech spise zaznam a sudne sa branit. Niet pochyb ze tento sud vyhra a aj s odskodnym.

  5. A kto zastupuje prava vyse 2 500 000 ludi ktori sa dali zaockovat? Lebo sa chcu uz cim skor vratit do normalneho zivota… Taki blbci ako ty to cele len natahuju a ides si tu svoje mindraky vybijat na tatranke a vakcine.. Urcite ked ti tvoj sef slape na krk tak drzis usta a krok pretoze ta peniaze a uver v banke drzia za vajcia to ti nevadi tam asi nebojujes lebo ta na hodinu vyhodi. . Prosim ta najdi si inu vojnu napr. Bojuj proti odpadkom a prestante tu hecovat ludi ktori na vas aj tak ser…ú

  6. Pre pre Seredan,môžete mi vysvetliť,aké práva sa sa majú zastupovať pre zaockovanych?Tu je totižto ten problém,že niekto sa tu snaží spoločnosti nahovoriť,že zaočkovani by mali byť zvýhodnení,a tým sa rozdeľuje spoločnosť.Aj v čase pandémia platí ústava a zákon,aspoň by mala platiť.To je každého jeho telo a jeho organizmus,a nikto Vás nemôže prinútiť niečo s ním robiť,pokiaľ Vy sám nechcete.

  7. no som vážne zvedavý koľko z tých zásadových hrdinov čo dali na p.ču nejakému keksu prestane používať aj google a facebook…taký Blaha by mohol ísť príkladom a konečne sa oslobodiť od závislosti na tej americkej sieti..:-D

  8. Nechaj ich. Radšej si kúpia horalku, rozbijú ju kladivom a myslia si, že majiteľovi urobili zle. Že mu prispeli na tržbu im akosi nedochádza.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img