ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

Na zápas so Slovanom skupiny detí do 14 rokov vstup zdarma

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

ŠKF Sereď /   Klub ŠKF Sereď umožní skupinám detí do 14 rokov vstup na domáce fortunaligové zápasy zdarma. Platí to už od duelu 5. kola Fortuna ligy proti ŠK Slovan Bratislava (nedeľa, 22. 08. 2021, 18:00 hod. – Štadión Antona Malatinského – City Arena v Trnave).

Športové kluby alebo skupiny detí zo škôl do 14 rokov sa budú môcť na daný zápas prihlásiť e-mailom: marketing@skfseredfutbal.sk

Z tejto e-mailovej adresy bude záujemcom zaslané potvrdenie prihlásenia + všetky potrebné informácie k voľnému vstupu na Štadión Antona Malatinského – City Arena v Trnave. Nahlasovanie je možné najneskôr do piatka 20. augusta 2021 do 20:00 hod.

Podmienkou je vek do 14 rokov, skupiny detí musia prísť v sprievode dospelej osoby. Vstupné pre detidoprovod (1 dospelá osoba na 10 detí) je voľné! Je potrebné však dodržiavať aj platné protipandemické opatrenia, z ktorých majú výnimku len deti do 12 rokov. Pre prihlásené deti + doprovod budú vyčlenené sektory 27 a 28 (západná tribúna, vstup B). Na duel proti ŠK Slovan Bratislava bude opäť otvorená len západná tribúna – vstup B.

Vstuppobyt na štadióne je možný len s prekrytými hornými dýchacími cestami (napr. rúško, šál, šatka). Bufety na štadióne budú zatvorené!

 

PRAVIDLÁ PRI VSTUPE NA ŠTADIÓN:

 

V čase začiatku hromadného športového podujatia bude musieť divák (podľa najnovších opatrení, ktoré platia od 23. júla 2021):

  • disponovať negatívnym výsledkom testu na ochorenie COVID-19 (RT-PCR/LAMP testu – nie starší ako 24 hodín).
  • alebo potvrdením o očkovaní proti ochoreniu COVID-19: a) najmenej 14 dní, ale nie viac než 12 mesiacov po aplikácii druhej dávky očkovacej látky proti ochoreniu COVID-19 s dvojdávkovou schémou, b) najmenej 21 dní, ale nie viac než 12 mesiacov po aplikácii prvej dávky očkovacej látky proti ochoreniu COVID-19 s jednodávkovou schémou, c) najmenej 14 dní a nie viac než 12 mesiacov po aplikácii prvej dávky očkovacej látky proti ochoreniu COVID-19, ak bola prvá dávka očkovania proti ochoreniu COVID-19 podaná v intervale do 180 dní od prekonania ochorenia COVID-19.
  • akceptované je aj oficiálne potvrdenie o prekonaní ochorenia COVID-19 nie staršie ako 180 dní.
  • Výnimka platí pre deti do 12 rokov.

Dôležité upozornenie! Negatívny výsledok AG testu už nie je akceptovaný najaktuálnejšou vyhláškou Úradu verejného zdravotníctva SR!

 

Autor: Peter Cuninka

 

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Seredani sú lenivý dôjsť aj do Trnavy a to majú za rohom. Zapíšu sa do histórie že hrajú prvú ligu štyri roky stále vonku. Maly ich už dávno vyhodiť. Klub bez zázemia, fanúšikov a celkovo bez ničoho nemá čo robiť v lige aj keď si to vybojovali ale mali s pokorou povedať že do prvej ligy nejdu. Načo toto všetko?

  2. Brtko – Sereď má fanúšikov. Ale to, že nechodia na zápasy má skôr iné dôvody a to finančné. Nie každý si môže dovoliť ísť minimálne 2x za mesiac na zápas do Trnavy. A to, že nie je štadión je v tomto meste vizitka súkromného klubu financovaneho mestom. V najlepšom prípade skončia ako Nitra. A v najhoršom sa peniaze na štadión premrhaju a po štadióne ostane diera a prvá liga (až šiesta) bude v prdeli. Veď aj za akadémiu nenápadne zdvihli mesačné poplatky (financuju si rodičia tréningové veci, mesačné poplatky a najmä deti ešte musia voziť aj na zápasy svojimi autami)

  3. Karol nehovor mi že nemajú 80 alebo 90 centov na vlak to neni žiadna položka a pritom lístok čo stojí v Trnave by stál aj v Seredi. To je mužstvo bez fanúšikov lebo Sereď si vlastne postupom do prvej ligy zničila fotbal v meste sama Pre koho vlastne hrajú ten fotbal!!

  4. A veľa z tých fanúšikov sú vlastne ľudia z okolitých obcí, čiže reálne sereďskí futbalisti zaujímajú len málo ľudí zo Serede. Tak nechápem pre koho sa ten futbal v Seredi za toľké prachy vlastne robí.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img