ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

Na podnikateľa Miroslava Výboha je vydaný medzinárodný zatykač

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Pred niekoľkými rokmi na Slovensku nepredstaviteľné…

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. 30,126 v tieni,no to sa budeš veľmi čudovať,ako sa toto skončí.Totizto velikánskou blamážou a hanbou pre Slovensko!

  2. Anonym 17. augusta 2021, 8:16
    Tvoj názor Ti nikto neberie, aj keď s ním nesúhlasím. Svoj som už napísal vyššie. Blamáž bola podľa všetkého vláda Róberta Fica a jeho prisluhovačov.

  3. Adam Valček si všíma veľmi podozrivé výpovede tzv.kajúcnikov:
    Imrecze a Suchoba označujú ako miesto údajných korupčných schôdzok kanceláriu, ktorá v roku 2014 neexistovala.

    Imrecze tvrdí, že Pellegrini pýtal peniaze, lebo vláda dala na virtuálnu pokladnicu šibeničný termín v pláne boja proti daňovým podvodom. V pláne žiadna kasa nie je.

    Dvaja rôzni spolupracujúci obvinení vypovedajú rovnaké nepresnosti, hoci jeden z nich bol väzbe.

    Úplatok, ktorý mal byť údajne aj za „sfinalizovanie“ legislatívy k virtuálnej pokladnici, sa vraj platil pred jej schválením, keď ešte zákon mohol vrátiť vtedajší prezident Kiska.

    Výboh podal trestné oznámenie pre krivé obvinenie. Rozhoduje o ňom generálna prokuratúra.

    Tím na policajnej inšpekcii, ktorý rieši aj podozrenia z koordinácie kajúcnikov, zatiaľ výpovede v prípade Mýtnik 3 nerieši.

    Vo výpovediach bývalého prezidenta finančnej správy Františka Imreczeho a podnikateľa s informačno-komunikačnými technológiami Michala Suchobu sú významné nezrovnalosti, ktoré spochybňujú vierohodnosť ich výpovedí proti predsedovi politickej strany Hlas Petrovi Pellegrinimu a oligarchovi Miroslavovi Výbohovi.

    Národná kriminálna agentúra na základe výpovedí Imreczeho a Suchobu tvrdí, že údajné korupčné schôdzky v súvislosti so snahou presadiť virtuálnu registračnú pokladnicu sa uskutočnili vo Výbohovej kancelárii v hoteli Carlton v roku 2014.

    V skutočnosti to nemôže byť pravda, pretože v roku 2014 Výboh ani monacký konzulát nesídlili v hoteli Carlton a konkrétna kancelária, ktorú Imrecze a Suchoba opisujú, vtedy ani neexistovala. V ich výpovediach sú aj ďalšie nezrovnalosti.

  4. Imrecze tvrdil, že úplatok pre Pellegriniho bol potrebný preto, lebo sa zákon k virtuálnej registračnej pokladnici schvaľoval na poslednú chvíľu a potrebná bola široká politická podpora. „Diskutovali (Imrecze s vtedajším štátnym tajomníkom ministerstva financií Pellegrinim, pozn.) predovšetkým k tomu, aby legislatívna zmena pre zavedenie virtuálnej pokladnice bola zrealizovaná včas, riešenie virtuálnej pokladnice bolo súčasťou Akčného plánu boja proti daňovým podvodom, ktorý bol schválený vládou a termíny plnenia tohto plánu boli časovo veľmi náročné, nakoľko išlo o krátke obdobie na splnenie týchto úloh,“ opisuje polícia Imreczeho výpoveď.
    Valček však poukázal na to, že akčný plán proti daňovým podvodom bol schválený ešte v roku 2012 a projekt vrituálnej registračnej pokladnice nebol jeho súčasťou. Okrem toho, údajne nesedí ani vyjadrenie o rozsiahlej politickej podpore, pretože v rokoch 2012 až 2016 vládol Smer-SD, ktorého bol Pellegrini súčasťou, sám. Tým pádom sa nemusel o zákonoch radiť s koaličnými partnermi. A v čase, kedy sa finalizovali rokovania o eKase, Pellegrini z rezortu financií odchádzal a nahradil na poste odchádzajúceho ministra školstva Dušana Čaploviča.

  5. Dobrý postreh,veď to všetci vieme,ako sa veci majú,ale to nevadí novinárom umiestňovať podobne vymysli na predných stránkach novín.O správe SIS,a o skutočne úradných záznamoch sa tam nedočítate nič.To ide brutálne proti občanom,a oni sa spamataju,až keď bude neskoro,a totalita zavrie huby aj im.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img