ISSN 1337-8481

štvrtok, 28. marca, 2024

Robert Fico nazval Petra Kažimíra zradcom a samozrejme všade tam, kde sa objaví akákoľvek špinavosť, aj Petra Pellegríniho.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
„Rozumiem politickému marketingu, oveľa lepšie, ako súdruh guvernér Peter Kažimír, no na rozdiel od neho roky posielam pripomienky k faktúram o 90 percentnom znížení cien energií Ficom, firmy sa smejú a nerešpektujú súdruha Fica a ja už tiež „trhám faktúry“ ako on. S poznámkou – zaplatené. Neúspešne.
„Ale z podstaty výkonu svojej funkcie“, ako súdruh guvernér píše k obvineniam v kauze Mýtnik, budem reagovať na vašu politiku.
Budem útočiť a vyzývať, aby ste zmizli z funkcie guvernéra. Pretože je to iba otázka krátkeho času, kedy všetci , ktorí ste boli v službách mafiánskeho štátu Roberta Fica, skončíte za mrežami.
Pre neschopnosť dôveryhodne preukázať pôvod vášho majetku, ktorý zodpovedá 250 ročnej práce veľmi dobre zaplateného občana.
Robert Fico nazval Petra Kažimíra zradcom a samozrejme všade tam, kde sa objaví akákoľvek špinavosť, aj Petra Pellegríniho.
Ako sa dá dovolávať ohavnosti o zrade, keď zradca Fico, zradil November ´89, zradil SDĽ, zradil všetkých, ktorým sľuboval v roku 2005 „návrat k ľudskej dôstojnosti“, zradil mafiánskeho priateľa Vadalu, zradil milenku Troškovú s Jasaňom, zradil manželku.
Neviem, ako by súdruh guvernér zareagoval, keby po neústavnom pokuse o referendum občana Erdélyiho v službách Pellegríniho, boli občania úspešní v referende o možnosti rovnakej, ako všetci obžalovaní i ešte neobžalovaní, v práve okrádať vás.
S kľúčmi od štátnej pokladnice, ktorú súdruh Kažimír spravoval.
Podľa nového ústavného zákona o práve a beztrestnosti občanov Slovenska vykradnúť vám paláce, vily, jachty, tučné bankové kontá, luxusné autá i ovlažiť ich radodajné zlatokopky.
Ako hovorí Tomáš Janovic – „Treba veľa tmy, kým začne ľuďom svitať“.
Ibaže Slovensko, krajina politikov bez fantázie a domýšľavých občanov, kde iba my sme tu doma, potrebuje ešte dvoch Tomášov, aby svitalo.
Svätého Tomáša Akvinského, ktorý poskytol dôkaz, že žiaden kresťan neoľutuje svoje kresťanstvo v posledných chvíľach svojho života, na smrteľnej posteli.
Vy, boľševická šľachta zo Smer-SD i HLAS-SD, ste zaľahli do „smrteľných postelí“ už v júni 2006, po voľbách, aby ste ukázali všetkým neveriacim podobu vášho sľubu „o návrate k ľudskej dôstojnosti“.
Oligarchickej, mafiánskej, kriminálnej.
Osobitému náboženstvu a viere, kde od začiatku bolo zrejme, že príde čas, kedy zapieranie zločinov bude chabým dôkazom hlúpych politikov.
Slovensko potrebuje aj tretieho Tomáša, toho neveriaceho s troma prstami v krvavej rane.
Vašim voličom ani tretí nechýba, lebo keby sa Slovenskom valili povodne krvi nevinných Kuciakov a Kušnírovcov, velebili by vás, tých z pohanského oltára hamyžnosti slaboduchých zlodejov. Rovnako slaboduchých, ako povestný graf súdruha Kažimíra o poklese cien energií za Fica.
Raz postavené základy štátu, vždy nestabilná stavba.
V tradícií, zločinca Rudolfa Schustera : „Komunista z donútenia, katolík z presvedčenia“ !
Súdruhovi Petrovi Kažimírovi z mojej podstaty výkonu posvätnej funkcie Občana, pre neho v tejto ťažkej chvíli hrozby odchodu z výslnia do väzenia, treba pripomenúť, že tu po tisícročia funguje jeden princíp.
Princíp, ktorý je vložený aj do Ústavy Slovenskej republiky :
„Štátna moc pochádza od občana“ !
Biblický znie aj pre slaboduchých ktorí dokázali ožobračovať seniorov, deti, chorých i núdznych oveľa hrozivejšie.
„Boh stvoril človeka na svoj obraz“.
Obraz človeka volajúceho aj po spravodlivosti.
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img