ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

„U nás majú nevzdelaní, dezinformovaní a vystrašení ľudia, podozrievajúci elity, že ich chcú otráviť, dokonca veľký pamätník!“

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Čudujete sa rozsahu antivaxerstva a „dezolátstva“ na Slovensku? Veď u nás majú nevzdelaní, dezinformovaní a vystrašení ľudia, podozrievajúci elity, že ich chcú otráviť, dokonca veľký pamätník! Nachádza sa v Haniske pri Prešove a je venovaný Východoslovenskému roľníckemu povstaniu 1831. Všimnite si tie podobnosti:
– Povstanie vyvolali preventívne opatrenia vlády proti cholerovej epidémii – konkrétne sypanie dezinfekčného prostriedku (chlórového vápna – používa sa doteraz) do studní a potokov.
– Negramotný ľud to pochopil ako snahu pánov otráviť ich a zmocniť sa ich majetku.
– Súčasne vznikali nepokoje proti obmedzovaniu pohybu počas epidémie, napríklad študentské povstania.
– Šírili sa aj konšpiračné teórie, že pomocou „lockdownu“ sa vláda snaží zamedziť šíreniu revolučných myšlienok.
– Zvlášť citlivo ľudia vnímali obmedzovanie účasti na cirkevných obradoch, najmä na pohreboch ľudí, ktorí zomreli na choleru.
– Vodcovia povstania tvrdili, že nákazlivosť cholery je panský výmysel, hoci na ňu v Uhorsku ochorelo pol milióna a zomrelo štvrť milióna ľudí.
– Vzbúrenci mali aj „dôkaz“ – okrem nesporne rozumných vládnych opatrení bolo jedným z dobových opatrení proti cholere aj podávanie bizmutového prášku (bizmut je kov účinkami podobný olovu). Jeden zvlášť aktívny lekár to s bizmutom prehnal, čo spôsobilo niekoľko detských úmrtí.
– Povstanie bolo chaotické, nekoordinované, a tak ho vojsko ľahko potlačilo. Mnohých zadržaných vzbúrencov zachránilo to, že panovník po pár mesiacoch radšej zakázal ich trestanie.
(FOTO: autor „memida“ na flog.pravda.sk)
Zdroj:FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Tento tupec ide porovnavat zivot v roku 1831 plný biedy a chudoby s terajsim zivotom s internetom. Pričom aj ked je cenzura viac a viac sa ludia maju možnosť dozvediet aj informacie od odbornikov ineho nazoru a podla toho sa rozhodnúť. Smatanovi spaik protein uz zatemnuje mozog

  2. Takže podľa tohoto zaostalca sme my neopichaní všetci padnutí na hlavu ? Ja si to myslím presne naopak. Kto má teda pravdu ? Takto sa tu veselo rozdeľujú ľudia na dve kategórie. Diskriminácia na plné obrátky.
    Mne zaočkovaní nevadia,je to vaša vec ale prečo nám normálnym furt nedajú opichanci pokoj ? Vraj to je dobrovoľné,ale vieme aká je realita. Dobrovoľne – nasilu !

  3. To, ze ste normalni si vycital v tych Obyho skvelych bludateloch? Ty tu rozdelujes, ty tu furt utocis. A potom sa stazujes.
    Asi ta s chlapcami zo zasahovky budeme musiet navstivit.

  4. Jožo ty sám si dobre zasiahnutý ! Vy opichanci sa tu hráte na dobrosrdečných milých a priateľských,ale ste to vy kto tu šíri nenávisť,anarchiu a používa najhoršie nadávky. Kto nemá váš názor,je dezolát ,xenofób,extrémista a podobne.
    Skús sa nad tým zamyslieť ak máš čím

  5. Ja by som sa vôbec neposmieval jednoduchému ľudu bez vzdelania a prísunu informacii spred vyše 100rokov. Vysmieva sa debilom s neprebernym prisunom informácií, ktorí si z nich výberu tie najkonšpirativnejšie a žijú v nich. Čau Dano

  6. Tento článok je trápny výtvor. Porovnávať vtedajšiu dobu s dnešnou? Úbohé. Zobral autor do úvahy vtedajšiu vzdelanosť, možnosti šírenia informácií?

  7. Možnosť šírenia informácií nie je nápomocná zvýšeniu vzdelanostnej úrovne. Doba je iná ľudia takmer rovnakí. Treba sa pozrieť matriku v mieste kde žijete, zhruba od roku 1830 sú už podrobné záznamy v knihá, vek a dôvôd smrti, do roku 1900 az 1930 sú už spravidla online dostupné. Môžete tam vidieť pohreby, v rokoch 1850-1900 bolo úplne bežné do týždňa v obci pochovať 1-3 deti, dôvody smrti sú choroby voči ktorým sa neskôr očkovalo. Veky dožitia sú katastrofálne. Aj napriek tomu mnohí tomu celé roky neverili.

    Názorov môže byť viac, covidu-19 je to však jedno, dnes ľudia neveria lekárom, autoritám, hľadate si pravdu kde si v temných miestach internetu, na čo vám potom ten internet je, prečítate si blud, osvojíte si ho, nezaujíma vás kto to napísal, aký ma ciel, čo sleduje a čo mu ide, kto to je, je vám to jedno. Hlavne, že to pasuje podráždenej nálade.

    Opäť sa pýtam aká je alternatívna možnosť ochrany pred COVID-19 namiesto odskúšaných, funkčných, svetovo uznávaných a schválených vakcín. Ako by podľa Vás mala vyzerať liečba ochorenia??????????????

  8. dezolat attack, asi sme sa nerozumeli. Ja sa v dnešnej dobe tiež čudujem ľuďom, ktorí veria blbostiam z pochybných stránok internetu, nezatracujem však ľudí spred 100 rokov. To sa jednoducho nedá porovnávať. Vtedy tomu bránilo, okrem iného, aj náboženské videnie sveta. Ľudia to brali ako boží trest, proste ak to tak pánbožko chce, tak to bude. Náboženské presvedčenie v spoločnosti bolo silnejšie ako odborné nazory. Aj to je dôvod čo ich zaslepovalo a nedokázali sa na vec pozrieť reálne. A tých faktorov bolo viac. Dnes je k dispozícii toľko informácií oproti tým časom, že to hádam ani nemusím zdôrazňovať. Myslenie ľudí bolo úplne inde ako je dnes. Takže nielen doba je iná.

  9. Ak dovolis, odpoviem ja. Musis si najst nepriatela a zautocit nanho. To je jedno, ze s ,,tym,, nic nema, hlavne ze potecie krv.
    Ved mas svoje prava. A nejake sracky do nas ONI pchat nebudu. V minulosti bismut a chlor, fuj co to je. Dnes mrna, fuj co to je. Sypu nam jed do studni – hrr na ne.

  10. Nezdoraznujem, bavime sa.
    Len este jedno, ohladom tej urovne vzdelanosti. Studenti a ako tak vzdelani remeselnici sa pridali na stranu cholerovych revolucionarov az v dobe ked urady zakazali pohyb, omse, trhy… A hucali spolu s luzou.

  11. Aj keď vzdelanie a prístup k informáciám si na úplne inej úrovni tak aj teraz sa nájdu ľudia, ktorí veria že covid vyliečia bromhexinom s vodkou alebo jodom atď. ..takto pred rokom sme tu mali 40% ľudí ktorí ani na koronu neverili,…takže o tom prístupe k informáciám to není…

  12. Pre priemerného nervózneho občana je dnes na internete toľko informácií a dezinformácii, že nemá šancu nimi prejsť. Nemusíme chodiť ďaleko…veterinárne liečivo invermektín. Ktosi kdesi, čo sa staral sám o seba povedal lebo mu to pasovalo, že to je účinné liečivo na COVID19, prešlo to facebookom, slovenskí lekári boli sprostí lebo tím neliečili, všetci boli múdri z infointernetu. Dnes liečime postcovid ochorenia a jedným z nich je poškodenie orgánov týmto antiparazitikom pre kone. Všetci lekári vedeli, že to je blud a že to nemá absolútne nič spoločné s liečbou koronavírusu, nikde na svete to nefungovalo, len v rozvojových krajinách sa tým trovili. U nás sa to vykúpilo najprv u veterinárov a potom to prišlo do lekárni a aj tam. Pri 50% populácii nie je rozdiel medzi stredovekom, informácie sú zbytočné, v časoch komunizmu sa povedala ako a nikto nemusel rozmýšlať, dnes keď sa musí rozmýšlať tak to nejde. Všetko čo má hodnotu, za čím sú celé armády výskumných pracovníkov, vedcov, dokáže zničiť jeden blud cez facebook. Teraz tu tvrdím, že u nás nepomôže ani keď bude na koronu najvačšia smrtnosť na počet obyvateľov na svete, rovnako tak ako to nepomohlo na dedinách v 19-tom storočí, keď pochovali týždenne 1-3 deti do 15 rokov a celé desaťročia vkuse.

  13. Jozef,dezolat attack,a Vy vsetci nesmierne podceňujete názory iných.Je hádam 5 procent ľudí ,ktori ozaj šíria bludy a hoaxy,a to si neustále beriete na mušku.Ti ostatní majú svoj názor,či už správny alebo nesprávny na očkovanie(čo bolo správne,ukáže čas.) Tak ich nechajte láskavo na pokoji.

  14. Pre dezolat attack

    Prečo teda Ministerstvo zdravotníctva vydalo povolenie na terapeutické použitie neregistrovaného lieku Ivermectin Tablet IV-Bect 6 tbl 100×6 mg s hlavnou indikáciou prevencia a liečba ochorenia COVID-19? Ak sami podľahli tlaku ulice, tak sú rovnako blbí ako tí, ktorí to chceli požierať.

  15. Anonym 14. augusta 2021, 12:49…nie je to 5%…je studia z jesene 2020, ktorá zistila že v tom čase naozaj 39%ľudí na Slovensku tvrdilo že Covid je vymyslený s 20% že cez vakcínu ti pichnu nanochip..štúdiu vypracoval Globsec..na jar sa asi veľa ľudí prebralo ale stále dosť ľudí verí na kraviny…

  16. Stáť mimo ……
    „Spoločnosť“ nenávidí tých ktorí „stoja mimo“. Nenávidí, lebo nimi nemôže manipulovať, nemôže ich ovládať, nemá na nich dosah, nedajú sa spacifikovať, umlčať. Stáť a hrdo stáť mimo znamená byť nezávislý. Neovládateľný. Ale aj byť nepriateľom číslo jeden. Práve pre tú nemanipulovateľnosť.
    Naopak, mnohí ešte za éry socializmu rýchlo zistili, že je výhodné byť na, pri, vedľa a pod. Príroda také organizmy volá cudzopasníky či dokonca parazity. Priživujú sa silnejšom organizme a ich jedinou starosťou a životným ideálom je dostatočne sa nakŕmiť a zabezpečiť si tak prežitie. Nepotrebujú oponovať, stačí im blahobyt biologického prežitia. Stačí im stáť pri kecpultíku niekoho s postavením, niekoho s funkciou, mocou a tváriť sa, že sú súčasťou systému. Súčasťou moci. Súčasťou vplyvu.
    Je jasné, že akýkoľvek nesystémový prvok tohto systému, ktorý sa zaviedol ešte za čias socializmu a pestujeme si ho tu dodnes, je nepriateľom. Ohrozuje samotnú existenciu systému „byť pri tom“. Je verejným nepriateľom politikov, ktorí si privlastnili pravdu, je verejným nepriateľom médií, ktoré si privlastnili právo hlásať jedinú dogmu.
    Každé štyri roky si volíme tento systém. Každé štyri roky si volíme tých, ktorých obklopia cudzopasníci a vytvoria okolo nich nepreniknuteľnú zábranu pred prienikom do sveta bežného voliča. Sú na kandidátkach, vidíme kým a čím boli /vlastne neboli/ až do volieb. Väčšinou nikým. A nikým sú ajj po nich. Akurát dostali do rúk hlasovacie kartičky a hlasujú, ako nariadi ich boss. Veľká česť veľmi vzácnym svojstojným a samostatného rozhodovania schopným jedincom. Tým, ktorí sa vyčlenili zo schémy. Tým, ktorí sa vystavili ohrozeniu, či už pracovnému, alebo inému. Metódy likvidácie mimosystémových sú v našej spoločnosti vypracované do absolútnej dokonalosti. A aplikované priebežne, bez ohľadu na nejaký November 89. Paradox, súčasťou toho systému, sú žiaľ, aj tí, ktorí sú presvedčení, že nad ním zvíťazili
    Čím viac nás bude mimo takého systému, tým bližšie bude náš spoločný sen – demokracia na Slovensku.

  17. Smatana aj ty si tu pri valove a ze prazdnej špajze?

    Ministerstvo životného prostredia SR (J. Budaj/OĽaNO):

    Generálna riaditeľka environmentálnych programov a projektov : 7 500,- €
    Riaditeľka osobného úradu: 6 650,-€
    Ministerstvo zahraničných vecí SR (Ing. I. Korčok/SaS):

    Riaditeľ kancelárie ministra: 6 400,-€
    Vedúci oddelenia ODHH: 6 350,-€
    Ministerstvo zdravotníctva SR ( gen. Lengvarský/OĽaNO):

    Štátna tajomníčka: 7 800,-€
    Štátny tajomník: 7 200,-€
    Riaditeľ odboru legislatívy: 12 079,-€
    Vedúca kancelárie štátneho tajomníka: 10 943,-€
    Ministerstvo práce, sociálnych vecí a rodiny SR ( Bc. M. Krajniak/Sme rodina):

    Riaditeľ odboru programovania a hodnotenia: 8 250,-€
    Riaditeľka odboru kvality a metodiky: 8 000,-€
    Ministerstvo obrany SR (PhDr. J. Naď/OĽaNO):

    Štátny tajomník: 8 000,-€
    Generálny tajomník služobného úradu: 7 250,-€
    Riaditeľka kancelárie ministra: 8 500,-€
    Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR ( JUDr. Vlčan /OĽaNO):

    Riaditeľka kancelárie ministra: 7 100,-€
    Generálny riaditeľ sekcie rozvoja vidieka a priamych platieb: 7 414,-€
    Generálny riaditeľ sekcie poľnohospodárstva: 9 245,-€
    Ministerstvo financií SR (I.Matovič/OĽaNO):
    Generálny riaditeľ sekcie – útvar hodnoty za peniaze: 16 800,-€
    Generálny riaditeľ sekcie – Inštitút finančnej politiky: 18 000,-€
    Generálny riaditeľ sekcie – osobný úrad: 13 250,-€
    Generálny riaditeľ sekcie auditu a kontroly: 23 428,-€
    Podpredseda vlády SR pre legislatívu a strategické plánovanie (JUDr. Hollý/Sme rodina):

    Generálny riaditeľ sekcie vládnej legislatívy: 6 937,-€
    „Tak máme tú ‘špajzu’ p

  18. Majko Miloš ked som sem dal video kde to bolo lekarom vysvetľovane ze sa to v tele ockovaneho deje, tak si to video tu zmazal. Teraz ked to je potvrdene a na topkach tak to tiez zmazes? Miloš uz sa preber a necenzuruj tu informacie, videa od odbornikov. Robis muzeum minulého rezimu ale robis presne to iste co robili v nom. Zatial cenzurujes dolezite informacie a co bude dalej?

    https://m.topky.sk/cl/13/2165937/KORONAVIRUS-Europska-liekova-agentura-upozornuje-na-zavazny-mozny-vedlajsi-ucinok-jednej-vakciny

  19. Obyvatel 14. augusta 2021, 21:12 – nepis hluposti, nevkladaj sem linky na clanky bez autorov z webov bez uvedenia vydavatela !! Teda take, kde za Tebou verejne sirene informacie NIKTO NENESIE ZODPOVEDNOST.

    A snaz sa obmedzit sirenie akychkolvek linkov na minimum – diskusia je za ucelom prezentovania Tvojho nazoru a nazorov dalsich diskutujucich, nie kopirovania linkov na ine weby a media.

    Alebo nemas na to, aby si ssa k veci vyjadril sam?

  20. Oby, ty sa nepoucis. Zase ides objavovat ameriku.
    Pribalovy letak janssenu znamy minimalne tri mesiace, cize pred zaciatkom registracie:
    Veľmi zriedkavé (u menej ako 1 osoby z 10 000): krvné zrazeniny častokrát v neobvyklých miestach (napr. mozog, pečeň, črevo, slezina) v kombinácii s nízkou hladinou krvných doštičiek.

    Po očkovaní bola veľmi zriedkavo pozorovaná kombinácia krvných zrazenín a nízkych hladín „krvných doštičiek“ (buniek, ktoré pomáhajú zrážaniu krvi) v krvi. Zahŕňa to závažné prípady s krvnými zrazeninami, vrátane ich výskytu v neobvyklých miestach, ako je mozog, pečeň, črevo a slezina, v niektorých prípadoch v kombinácii s krvácaním.

  21. Práve som sa kdesi dočítal že vírus znova zmutoval a na ľudí s dobrou imunitou sa neprilepí,zato opichanci zažijú niečo nevídané.
    Vírus totiž na očkovaných útočí rovno z TV obrazovky… 🙂

  22. Daniel ako sa zisťuje, či mám dobrú imunitu? Poraď mne úbohému neznalému, ty si lekár, vedec a odborník na túto problematiku. Dá sa to tistiť z krvi alebo moču? Aj ja chcem vedieť hodnotu svojej imunity. Vieš, aby som si dal vyrobiť značku STOP Covid, imunita nad 100, alebo niečo podobné.

  23. Miloš tak tu mas moj nazor. Odkedy si sa stal Budajov poradca, zamestnanec alebo jeho onuca, neviem ako to presne pomenovat, tak si sa zmenil a zaroven nastupila propaganda a cenzura ineho nazoru a pohladu. Ked sem dam link ineho odborneho nazoru ktory vyjadruju odbornici, lekari a pod. tak to zmazes. Bohuzial diskutovat sa neda bez nazoru odbornikov. A tvoja cenzura a propaganda to len cielene dehonestuje. Vidis sam ked som sem dal nazor a prax lekarky na liecbu ivermektinom tak dezolat nereaguje. Aj Jozinko odbornik je mudrejsi ako tato lekarka. Tato propaganda je katastrofa a uz aby boli volby. Aj ked k normalnej zmene uz asi nikdy nepride

  24. Ty vole, vyciti? Takze drahe, zdlhave a bolestive vysetrenie z kostnej drene je vdaka Danovi minulostou.
    Zas budes v novinach – amatersky nositel Nobelovej ceny zo Serede ukoncil pandemiu.
    Sa zaradis k stlpu v ceste a kablu cez izbu.

  25. Obyvatel 15. augusta 2021, 9:24 – ja som nikdy nezmenil svoj postoj k sireniu nezmyslov. Od zalozenia SOL vyslovene trpim pressadzovanim pravdy na zaklade overenych faktov.

    Nemrdaj sem neoverene anonymne nezmysly z webov bez identity. Na to je FB, ktory dokur*il uz aj tak myslenie milionov ludi, kludne sa pridaj. Ale SOL udrzime podla moznosti ako medium respektujuce overene zdroje a fakty. Bez vplyvu propagandy nech sa jedna o Covid, Ivermectin alebo Savo.

  26. Miloš ja nič proti tebe nemám ale Obyvatel má v niečom pravdu. Zmenil si svoje postoje. Niekedy si uznal aj nejaké názory opozície ale dnes už zastávaš iba tvrdý postoj ako provládny zástanca a obdivovateľ Bruselu a globalistov. Nijaký iný názor neprijímaš.
    Nedávno si kdesi tuto napísal že poniektorí majú na FB v priateľoch iba takých čo majú rovnaké názory,ale to tvoje SOL je presne také isté ! Ak tu niekto vystrčí nos proti očkovaniu alebo Bruselu a globalistom ´,hneď ho idú všetci proSOL obdivovatelia zašľapať pod čiernu zem ! Vidí sa ti to normálne ?
    Každý kto má iný názor ako tu diskutujúci liberálni čaputovci je hneď označovaný rôznymi nadávkami a zosmiešňovaný.
    Liberálni čaputovci sú ti najhorší z najhorších,netolerantní plný nenávisti a zloby !
    A teraz ma všetci zožerte !

  27. Oby, takze po poriadku . Vakcina , ktora je v stvrtej faze klinickeho testovania – to znamena, ze je uz hromadne pouzivana, bola podana viac ako dvom miliardam ludi je fuj fuj sracka. Ale doktorka etela pomiesa s ktovie akymi liekmi ivermektin a toto ty povazujes za vrcholnu a uspesnu studiu. Skus si nechat vysvetlit ten rozdiel.

  28. Daniel 15. augusta 2021, 10:18 – mas nejaky problem napisat SVOJ NAZOR na SOL?

    A neprekrucaj fakty. Nikto ma neplati, tak nikoho nepresadzujem. SOL prinasa fakty, verejne vyhlasenia a statusy oficialnych predstavitelov statu, ktore je mozne komentovat obcanmi, z ktorych penazi su plateni.

    Co viac by SOL mohlo poskytnut?

    Ano, nezmysly NIE !! Len podpisane a identifikovatelne zodpovednostou kryte veci.
    Takze takto to bolo, je a bude.

  29. Lekarka, ktora si vyziadala medializaciu sa starala sama o seba a sledovala svoje ciele. Bud uplne a ucelovo uviedla informacie alebo zabrali ine lieciva, ktore pouzila. Na MZ to preslo, bol tam lobing ludi z MZ, ktory to tak chceli. Dezinformacie k tomuto liecivu boli globalne, MZ to odobrilo v case, ked uz boli nemocnice v koncoch. Nemali to vsak nikdy schvalit.
    Imunitu voci koronavirusu necitis. Predstav si ju ako barieru, o jej prekonani rozhodne ake mnoztvo virusu za aky cas prijimes. Vacsiu barieru mas ked si uz chorobu prekonal, ale tu nevies aku velku ked si nemal priznaky tak najskor velmi malu. Najvacsiu barieru mas ked sa das ockovat a aby si aj tu neprekonal tak nebudes sediet v karcme pri stole cele hodiny s niekym kto ma riadnu naloz.

  30. Jozinko Jozinko zas si mudrejsi ako lekarka. Si lekar alebo mas taketo vzdelanie? Nie, venuj sa atomke a nezpochybnuj lekarov co maju iny nazor.
    Milos ten FB ja neriesim ale za to ty tu davas dolezite sracky z FB. Naozaj si sem dal dôležitú zaujimavu a potrebnú informaciu pre obyvatelov. Zabudnuty vibrátor na lavičke.
    Grandiozne a zaroven chore ze takuto picovinu sem vobec zavesiš.

  31. Je potrebne uvedomit si fakty aj v suvislosti s Covidom-19. Inak sa pise zdravym ludom z pohodlia obyvacky od nedelnej pohody pri kave a inak je realita vnimana pri posteli cloveka napojeneho na pristroje a umele dychanie.

    Ak ma clovek perspektivu prezitia do vybitia bateria pristroja je faktom, ze sa hlavne jemu blizky clovek odhodla dat mu cokolvek. Aj z konskeho zadku cerstvo vypadnute hov*o, ked bude co i len jedno percentna sanca na pomoc.

    Pri tych bateriach ma koniec totiz matematicky vypocet rovnajuci sa istote.

    Nespochybnujem uspech Ivermectinu rovnako, ako acyrpilinu. Kazdy organizmus je individualny a niekto to da so soplikom, iny to nezvladne ani v najlepsej nemocnici na pristrojoch.

    Prave pre nesporny uspech a relevantnost udajov pochadzajucich zo statistik z milionov pripadov, musime odmietat sarlatanov a polodebilov spochybnujucich vsetko.

    Verim vedcom a vedeckemu poznaniu s vysledkami znamymi za storocia. Nezmysly odmietam a cudujem sa autoritam, ze im davaju stale neskutocne velky priestor.

  32. Dezolat a ty si kto ze si dovolis spochybnovat lekarku? Si lekar alebo zamestnanec MZ, ze si taky múdry a s prehladom na MZ? Podla tvojho scenara s pred dvoch týždňov sme tu mali mat uz velke mnozstvo mrtvol na deltu a?? Netrep tu hluposti a nešir tu propagandu aj s Jozinkom.

  33. Milos keby som sem dal to video lekarky nie z tv ta3 ale z nejakeho webu tak to tvojou cenzurou zmazes. A to ze ju tu dementi hned spochybnuju a ty narazas na jej sarlatanstvo je co?? Kto si ty? Miloš neprehanaj a nerob sa mudrejsi a dolezitejsi ako je menezment spravodajstva ta3. Ty si lepsi novinar a mam pocit ze podla teba su v ta3 debili a nevedia co robia ked dali do eteru reportáž lekarky ktora skoro 200 pacientov uspesne odliecila Ivermektínom, bez umtria a potrebneho kyslika. Milos zacal si fetovat? Lebo inak nechapem co sa s tebou deje ze tu pises a obhajujes taketo hluposti. Alebo vie co, daj este nejaku reportaz o vibratore, to bude lepsie. 😂😂😂

  34. Obyvatel 15. augusta 2021, 12:07 – poslednym prispevkom si ZIAL klesol na uroven dezolatov NEschopnych pochopit zodpovednost inych ludi, no zato schopnych zneuzit cokolvek v prospech sirenia svojho presvedcenia. A to este s utokmi a invektivami voci konkretnym osobam.

    Je to skoda a ja radsej nebudem pokracovat, lebo dalsim pisanim by som pravdepodobne poodhalil Tvoju identitu.

  35. Úplňe spochybňujem výsledky lekárky medialne prezentujúcej úspech liečby ivermektínom. O tom kto loboval na MZ si sa dozvedel z dennej tlače. Chápem, že nezainteresovaný cieľ nemôže pochopiť. Ivermektín nemá žiadny účinok voči COVID19, zbaví ta hlístov za riziko poškodenia pečene. Preto sa to používa desiatky rokov vo veterine. Opakovaná a vyššia dávka ti s veľkou mierou istoty môže poškodiť pečeň. TA3 vieš, že je v plných službách SNS. Vieš, že vlastnící majú svoje záujmy v SNS. vieš to už celé roky, rovnako vieš aké zaáujmy mala SNS pri emisiach a Pôdohospodárskej platobnej agentúre. Tiež vedia, čo reportážou sledujú. Denník Pravda je friendly ku konšpiračnými správam a hrubším spôsobom sleduje to isté. Na ivermektín nemôžeš mať názor, rovnako ako nemôžeš mať názor, že do dieslového auta natankuješ benzín a pôjde rýchlejšie, to je exaktná vec.

    Neosočuj druhých, neurážaj, nejeduj sa, viac čítaj reálne spravodajstvo, snaž sa čo najviac uvažovať, mysli v pokoji, snaž sa viac kriticky myslieť a viac si pamätať, viac spájať súvislosti. Hlavne sa nevymedzuj na čierne a biele, za všetkým hľadáš nepriateľa celého systému, úplne zbytočne.

    Najprv stúpa počet nakazených, potom počet hospitalizácií a potom smrtnosť. Nie je to za dva týždne. Aktuálne nám stúpa počet nakazených, predpokladá sa, že je možné, že v septembri to veľmi rýchlo naberie vrchol a pád. Čiže ak sme mali v nemocniciach max. 3800 hospitalizácii a vlieklo sa to, tak teraz môžeme mať pokus o násobne viac hospitalizácii a vliecť sa to nebude trištvrte roka ale iba 2-3 mesiace, lebo mi to nevieme hospitalizovať.
    To sa teraz iba predpokladá, nádej máme v tom, že snáď máme najviac premorenú populáciu na svete bez klinického obrazu a snáď s počtom preočkovaných cez to prejdeme a snáď….všetko ukáže čas.

  36. Tretiu dávku vakcíny by mali výrobcovia poskytnúť bez platenia, nakoľko majú už vysoké zisky z prvých dvoch.
    Informácie nikde pred očkovaním nehovorili o troch dávkach , to znamená , že vakcíny zlyhali. Napríklad pri očkovaní proti chrípke sa vie, že očkovanie treba opakovať každý rok aj sú doporučené obdobia na podanie vakcíny.

  37. Anonym 15. augusta 2021, 15:17 – kolko dni v mesiaci Vy pracujete v zamestnani zadarmo? A kolko svojich penazi investujete do firmy v ktorej pracujete, do materialov a rezii spojenych s realizaciou predmetu cinnosti Vasej firmy?

    Dakujem za pravdivu odpoved.

  38. Odpoviem protiotazkou:
    Ak firma vám dodá nekvalitný alebo parametre nespĺňajúci výrobok, tak vy si kúpite ešte jeden.
    15. augusta 2021, 15:42

  39. Milos pises ze, , dalsim pisanim by som pravdepodobne poodhalil Tvoju identitu. To ma byt ako nejake vydieranie ci vyhrazanie sa? Ako to co tu naznacujes mam brat ako nejaké praktiky pouzivane v štb minuleho rezimu. Milos asi som spravil chybu ze som ta kontaktoval. Asi som tebe a sol malo pomobol, ze? Moja chyba a moja hlupost. Milos prosim ta vymaz si moje cislo a uz mi viac nevolaj. Nastala zmena ale v prvom rade u teba a tuto propagandu si tu uzivaj. Jozinko a dezolat pa pa

  40. Aby v tom Obyvatel nezostal sám,končím tu aj ja. A zostanete tu iba opichanci a vyznavači covid teroru. Môžete si navzájom gratulovať akí ste chytrí,múdri a jedineční !
    Aby vás šľak trafil !

  41. Miloš Majko15. augusta 2021, 15:42
    15. augusta 2021, 16:19 je odpoveď na vašu otázku , zrejme ste si nevšimol.
    Tak vám z časti odpoviem inak.
    V zamestnaní za plat stanovený dohodou vrátane nadčasový ako riadiaci pracovník. Oblasť práce financie, rozpočty a kalkulácie.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img