ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Detský cyklomaratónik 2021

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Dňa nedeľu 8.augusta 2021 sa ako súčasť veľkých cyklistických pretekov Sereďmaratón konala aj súťaž pre deti pod názvom CYKLOMARATÓNIK. Preteky určené pre mladšiu generáciu sa organizujú od roku 2014, to znamená že tento rok sa jednalo už o 6. ročník. Deti boli rozdelené do 5 kategórií podľa veku.
Trasa pretekov prebiehala na krátkom okruhu na Námestí Slobody. Počet okruhov sa zvyšoval v závislosti od kategórie.

V prvej kategórii súťažili deti do 4 rokov s dĺžkou okruhu 300m. Títo najmenší cyklisti mohli okrem bicyklov použiť aj kolobežky, odrážadlá či trojkolky. V druhej kategórii si zmerali sily deti od 5 do 7 rokov a dĺžka okruhu merala 600m. Do tretej kategórie boli zaradené deti od 8 do 10 rokov a museli si odšľapať 900 m okruh. V štvrtej kategórii súťažili staršie deti a to od 11 do 12 rokov na 1 500 m okruhu. Poslednej piatej kategórie sa zúčastnili deti od 12 do 15 rokov a trasa týmto cyklistom merala 2 400 m.

Každé dieťa obdržalo balík so sladkým prekvapením, cyklistickými doplnkami, cyklistickou fľašou z limitovanej edície Sereďmaratónu, vodu, medailu a tombolový lístok. Prví traja najrýchlejší cyklisti získali v každej kategórii medailu a vecné ceny.

Všetkých potešila aj pripravená detská tombola, kde boli všetky ceny určené pre mladú generáciu ako cyklistické doplnky, hračky, sladké ceny, školské potreby a iné.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img