ISSN 1337-8481

štvrtok, 28. marca, 2024

Kto protestuje proti očkovaniu a kto protesty vedie?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Chlap s krizom na siltovke a na hrudi kosak s kladivom. Zena z Obcianskeho tribunalu zalubena do Putina s ruskou vlajkou v ruke, ale s trickom US Army. Kotlebacka, ktora by sama do dvoch hodin dokazala okupovat Drazdany. A to je len zlomok toho, co tam dnes bolo. A teraz si predstavte, ze by neprsalo.
Zdroj: FB
Pri každom proteste je dôležité aj to, kto ho zvolal, organizuje, kto ho vedie. Poznáte pána Arpáda Matejku, popredného funkcionára Mečiarovho HZDS? Áno, aj on sa hlasovaním pričinil o nezákonné zbavenie poslaneckého mandátu dnes už mŕtveho Františka Gauliedera…

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Dnes bolo v Bratislave pekné počasie a pred Grasalkovičovým palácom zopár ľudí. Nejako pominulo nadšenie pomätencov.

  2. Dal som sa zaočkovať a nikoho tým neobťažujem, prečo mám rešpektovať mentálnych retardov ktorí nám oznamujú že chcú covid vyskúšať a považujú za normálne sadnúť si pri tom na asfalt. Kúsok od nás je železničný prejazd, tam sa môžu striedať každé dve hoďky a určite sa objavia aj v telke.

  3. pre Peter 6. augusta 2021, 22:50:
    ti mentalni retardi, ako si ich nazval, protestuju proti porusovaniu zakladnych ludskych prav a proti nutenemu ockovaniu experimentalnymi vakcinami. Gratulujem ti, ze si sa dal zaockovat a zucastnil si sa tak klinickej studie. o niekolko rokov budu vysledky spracovane a dokumentacia ohladom dlhodobych vedlajsich ucinkov doplnena o nove poznatky. Apropo… Firma Biontech oznamila vyvoj vakciny proti malarii. Davam ti to do pozornosti, ak by si sa nahodou chcel stat sucastou klinickej studie aj ohladom tejto dalsej novej vakciny.

  4. Pre ernesto, ake nutene ockovanie ? Nic take sa tu nedeje. To si len tie chore hlavy vymyslaju. Tak isto ani zakladne ludske prava sa na slovensku neporusuju narozdiel od inych krajin. Ale to je odveci.

  5. Tieto malé protesty môžte ešte odbyt posmechom a argumentom kotlebovci,a koho tam ešte medzi ľudí nájdete,ale ten prvý skutočný na deň ústavy,už neodpicujete.To nie je len o očkovaní,ako sa snažíte sami seba presvedčiť .To je o porušovaní ľudských práv,to je o nedodržiavanie ústavy,to je o Tom,že nemáte tie elementarne normy sebareflexie,to je o Tom,že sa beru ľuďom sociálne výdobytky,to je o Tom,že sa stat beznádejne zadlžili,a ľuďom sa nepomohlo,Viete ,ľuďom je fuk,že či zatknete hentoho ,lebo toho,keď si zaslúži,nech sedí,ale nielen z opozície,a skutoční kriminálnici si z toho vytvorili eserocku.Takto by sa dalo pokračovať do aleluja.

  6. Daniel co myslíš, prečo ich bolo tak málo? Lebo v pondelok keď ich bolo veľa si ešte mysleli, že budú robiť bordel na zhromaždení. Keď pochopili, že im to polícia nedovolí, v utorok už neprišli. Myšlienka demonštrovať za nejaké práva bola totiž druhoradá. Ale možno máš svoje vysvetlenie prečo bola malá účasť. Rád si ho prečítam.

  7. Znovu tlieskam zaujatemu mediu seredonline.. Preco nukazete ze aj normalny ludia boli na protestoch.
    Len zavadzat ludi nato by vas bolo

  8. Nekomunikujem s nikým kto si sem dá meno Anonym a vysvetľovať niečo takým ovciam je to isté ako hádzať sušený hrach o stenu.

  9. Takéto primitívne články boli v médiách aj 1989. kto sú títo ľudia čo si dovolili otvoriť huby a s niečím nesúhlasiť .A to tu na SOL M.M píše o zmene zdola

  10. Podľa vás je v poriadku keď poslanci ktorý reprezentujú naše “švajčiarsko” bývajú za hranicami alebo ich decká študujú alebo pracujú v zahraničí? Ako môže takýto politik niečo robiť pre občanov ? Asi nijako a preto robia len pre seba

  11. Nový výskum ukázal, že zaočkovaní ľudia, ktorí sa infikovali variantom delta, vo svojich nosoch a hrdlách niesli obrovskú vírusovú nálož, uviedla riaditeľka CDC Rochelle Walenskyová

  12. Bohuš 7. augusta 2021, 11:07 – mas problem, nie je to clanok, ale nazor obcana. Na rozdiel od Tvojho nazoru ide o nazor PODPISANY menom a priezviskom a podlozeny FOTOGRAFIAMI.

    Tvoj nazor nie je ani podpisany, ani nicim podlozeny – je to len nazor.

    Hladajme pravdu. Stratila sa, alebo ju len niektori ludia nechcu vidiet?

    😉

  13. Ale…
    Vakcíny jsou nicméně stále účinné v prevenci závažných onemocnění, hospitalizace i úmrtí, ukázaly podle ní studie. Dokud nebude očkována naprostá většina osob v USA, „pomůže nošení roušky snížit počet přenosů nemoci, zabránit vážným onemocněním a úmrtím, omezit zátěž místních nemocnic a odvrátit vznik ještě znepokojivějších variant,“
    Nevytahuj z clankov len to, co sa ti hodi…

  14. Obynko to bolo zase otvaranie mysle?
    Chces po nas aby sme otvarali mysel, ale ty si tu svoju zastuplujes tak, ze ani tuk. A potom takto dopadnes.

  15. pre nezaočkovaných..chvíľu vydržte,ved podľa Vás zaočkovaní čoskoro vymrú..tak potom sa tu budete mať fajn.. môžete vyberať,kde budete bývať,kde budete robiť…budete mať na zemi hotový raj…

  16. Miloš .môj koment je podpísaný mojim menom. Miloš je to ich právo. A rozoberať kto má aký znak alebo nápis na odeve je úbohé. Taketo PR robí každá vláda a jej posluhovači ktorá je pri moci! Miloš každý má svoju pravdu, ako povedal klasik Igor M. „Nie je dôležité či to je plagiát ,ale dôležite je čo si myslím ja“

  17. Bohuš 7. augusta 2021, 20:56 – ja si nemyslim:

    1. – ze rozoberat napis na odeve je ubohe v kontexte, co sa snazi konkretna osoba prezentovat. Prave opacne, povazujem to za dolezite – vystihuje to jej charakter, uroven a zrejme aj vzdelanie a prehlad.

    Pripomina mi to velebenie Putina a RF a zaroven kritiku USA slobodne napisanu na americkom FB, cez americky iPhone v krajine, ktorej k demokracii a slobode slova vyrazne dopomohlo USA desatrocia financovanym vysielanim Hlasu Ameriky.

    2. – nesuhlasim s tym, ze vo veciach ako plagiat diplovovky zalezi na tom, co si kto mysli. Plagiat je plagiatom – ZLODEJINOU a tou aj zostane. A to teraz nebudem rozoberat motiv ziskania titulu a vyhody, ktore mnohym policajtom, uradnikom a pod. NElegalne priniesol.

    3. – netusim o akom PR ktorej vlady hovoris. Ja vidim foto, ktore vzdy dokumentuje realitu…

  18. Obyvatel 7. augusta 2021, 23:18 – nemam nic proti zverejnovaniu OVERENYCH A PODPISANYCH materialov, ak nejde o propagaciu nejakeho media.

    Uz som Ti aspon 10 X povedal, ze odmietam poskytovat priestor tym, ktori SAMOTNI NIE SU OCHOTNI NIEST ZODPOVEDNOST za to, co napisu a verejne siria.

  19. Niekto by mal založiť vlastné SOL,ktoré bude prinášať skutočné a pravdivé informácie… toto tu je iba vedľajšia vetva zapredaných Sk médií

  20. pre Daniel 8. augusta 2021, 1:34, suhlasim, ale nestaci ti jedna takato srandovna /SOL/ stranka??? ja sa vzdy na tejto zabavnej stranke pobavim!

  21. jojco šak ja sa tiež bavím ale občas by sa zišli aj nejaké iné informácie ako sú tie provládne aby sa ovečkám trochu otvorili oči. A to sa na tejto stránke nemôže stať !

  22. Daniel,jojco preto čítam SOL 👍.Miloš a čo sa týka PR koalicie OLaNA. tu si urobil chybu http://www.zmenazdola.sk/blogy/media/milos-majko-novinar. .ako majiteľ SOL si sa nemal tlačiť do politiky a budovať si priateľské vzťahy s politikmi. A ako majiteľ SOL by si nemal reagovať na komenty.Ale je to tvoj piesoček na ktorom sa hrajkaš.je v celoslovenskom ponímaní tak isto nepodstatný ako môj názor na SOL. Miloš ale úmysel si mal dobrý, venovať sa situácii v Seredi ✔

  23. Pre Bohuš aj zdieľam podobný názor. SOL bolo autentické bez článkov vládnucich strán aj na čítanosti je vidieť , čo zaujíma občanov.

  24. ten kto so všetkým súhlasí čo mu prikážu, urobí čo mu prikážu a nepoloží si otázku prečo ten si nezaslúži žiadnu slobodu, pretože je to len obyčajný robot v ľudskom tele, ktorý stačí správne naprogramovať

  25. Ahá, takže pani predsedníčke strany Národná koalícia (čo to je?) vadí, že zadáva svoje číslo účtu. A do daňového priznania čo zadáva, číslo topánok?

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img