ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

Víkendové očkovanie bez registrácie vo veľkokapacitných centrách župy. V sobotu aj v nákupných centrách.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

TT SK |MM|   V troch veľkokapacitných očkovacích centrách trnavskej župy sa počas najbližšieho víkendu budú môcť záujemcovia nechať zaočkovať proti ochoreniu Covid-19 aj bez predchádzajúcej registrácie.

V sobotu bude trnavská župa očkovať opäť aj v nákupných centrách, a to v Dunajskej Strede, Galante, Hlohovci, Piešťanoch, Senici, Skalici a v Trnave, kde bude podávaná jednodávková vakcína Janssen z portfólia Johnson & Johnson.

 

HARMONOGRAM OČKOVANIA

 

Sobota 7. augusta 2021

 

VKOC Dunajská Streda SOŠ rozvoja vidieka

Čas očkovania: 7:00 -16:00

Vakcína: Pfizer/BioNTech (od 12 rokov vrátane)

 

VKOC Piešťany, Kúpeľný ostrov

Čas očkovania: 8:00 – 18:00

Vakcína: Pfizer/BioNTech (od 16 rokov vrátane)

 

Dunajská Streda, obchodné centrum TESCO

Čas očkovania: 10:00 – 17:00

Vakcína: Janssen – jednodávková (od 18 rokov vrátane)

 

Galanta, obchodné centrum TESCO

Čas očkovania: 10:00 – 17:00

Vakcína: Janssen – jednodávková (od 18 rokov vrátane)

 

Hlohovec, obchodné centrum TESCO

Čas očkovania: 10:00 – 17:00

Vakcína: Janssen – jednodávková (od 18 rokov vrátane)

 

Piešťany, obchodné centrum TESCO

Čas očkovania: 10:00 – 17:00

Vakcína: Janssen – jednodávková (od 18 rokov vrátane)

 

Senica, obchodné centrum TESCO

Čas očkovania: 10:00 – 17:00

Vakcína: Janssen – jednodávková (od 18 rokov vrátane)

 

Skalica, obchodné centrum MAX

Čas očkovania: 10:00 – 17:00

Vakcína: Janssen – jednodávková (od 18 rokov vrátane)

 

Trnava, obchodné centrum TESCO

Čas očkovania: 10:00 – 17:00

Vakcína: Janssen – jednodávková (od 18 rokov vrátane)

 

 

Nedeľa 8. augusta 2021

 

VKOC Trnava, športová hala Družba

Čas očkovania: 7:00 – 11:00

Vakcína: Moderna (od 18 rokov vrátane)

 

VKOC Trnava, športová hala Družba

Čas očkovania: 11:00 – 17:00

Vakcína: Pfizer/BioNTech (od 16 rokov vrátane)

 

 

V uvedených časoch sa môžu dostaviť aj ľudia na podanie druhej dávky vakcín Pfizer/BioNTech alebo Moderna, ktorí sú viac ako štyri týždne po prvom očkovaní a preukážu sa potvrdením o prvom očkovaní.

Je potrebné priniesť si so sebou platný doklad totožnosti, preukaz poistenca a vyplnené dotazníky. Neplnoletí záujemcovia musia prísť v sprievode svojho zákonného zástupcu, a to aj na podanie druhej dávky vakcíny.

 

Dotazník – Anamnestické otázky pre pacienta: https://www.health.gov.sk/Zdroje?/Sources/tlacove_spravy/covid-19/Dotaznik_Anamnesticke_otazky.pdf
Poučenie a písomný informovaný súhlas pacienta o očkovaní: https://www.health.gov.sk/Zdroje?/Sources/tlacove_spravy/covid-19/poucenie-a-pisomny-informovany-suhlas-pacienta-o-ockovani.pdf

 

Informácie o očkovaní, ako aj mapy očkovacích centier trnavskej župy sú dostupné na https://zdravazupa.sk/korona/#ockovanie.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Nie je to nasilu, keď nechceš nechoď tam! Je to ponuka pre tých, ktorý chcú chrániť svoje zdravie. Pretože očkovaný má vytvorené protilátky a pri nakazení jeho imunita okamžite a účinne bojuje s vírusom. Výhodou je, že 90% očkovaných nešíri vírus ďalej a zvyšných 10% iba veľmi veľmi veľmi krátku dobu.

    Kto nemá záujem a chce si vyskúšať svojú imunitu premorením bez protilátok, tak nikto mu v tom nebráni a veselo do toho. Tretia vlna začala, dnes počet nakazených stúpa, postupne bude stúpať aj počet hospitalizácií, ministerstvo žiada dáta z nemocníc o veku a informácii o očkovaní, tak dáta budete vidieť pravdepodobne denne.

    Úplna sloboda. Ty sa rozhodneš neočkovať sa, si slobodný máš názor. Rakúsko sa včera rozhodlo zavrieť hranicu pre neočkovaných, tiež sloboda a vlastný názor.

  2. Dezolat atack,dobrovoľne,nasilu.Ludi štve najviac toto,že všetci máte plnú hubu že je dobrovoľné,a pritom sa prijímajú zákony,ktoré znemožňujú ľuďom žiť ,keď sa nedajú zaočkovať.Ake farizejstvo,aka vychcanost,a potom ešte tvrdiť,že dobrovoľne.Dobrovolne bolo aj plošné testovanie.Ziadna iná krajina,s podobným počtom obyvateľov nemala následne toľko mŕtvych.Dufam pevné,že za to sa bude niekto musieť zodpovedať Teraz sa robí tá istá chýba,Nech sa každý dá zaočkovať,nie som proti,ale nechajte na pokoji tých,čo to nechcú.Zdravych ľudí obmedzovať,a zaočkovani,aj keď sa vrátia zo zámorenej oblasti budú mať voľnosť.To je logika?

  3. Faktorom počtu mŕtvych je aj stav zdravotníctva a počty lekárov. V čase keď nebolo liečivo, bola jediná cesta detekovať akýmkoľvek spôsobom nakazených a snaha o ich izoláciu. Testovanie pomáhalo zabraňovať šíreniu vírusu. Mnohí boli pri testovaní prekvapení pozitivitou, po dychu však lapali až o sedem dní neskôr. Dnes plošne testuje Čína, testovali mnohé krajiny. Štát má dve možnosti. Buď obmedzí počet prichádzajúcich covidových pacientov a to práve opatreniami, ktoré kritizuješ alebo to pustí a zahltí nemocnice. Potom sa nebude robiť nič iba starať sa o covid pacientov. Zrušia sa všetky ostatné vyšetrenia, zákroky. Nie každý však má nervy zo železa a vydrží dlhodobo brutálnu mortalitu na oddelení, resuscitácie každú chvíľu a radšej zo zdravotníctva odíde. Štát je povinný chrániť zdravie svojích občanov. Ako ti zákon znemožňuje žiť?

  4. anonym 5. augusta 2021, 9:26…klameš:“Ziadna iná krajina,s podobným počtom obyvateľov nemala následne toľko mŕtvych.“…takže fakty:Madarsko má 3 117 mrtvych na milion obyvatelov, Bosna a Hercegovina 2 973 mrtvych na milion, Česko má 2 830 mrtvych na milion, Bulharsko 2 645…my sme v tomto na 9. mieste s 2 296 mrtvymi…takže tých krajín, ktoré mali viac mrtvych je niekoľko……a ak chceš porovnatelne velký štát tak sa pozri na Dánsko..velmi pekné porovnanie…Dáni (počet obyvatelov 5,8 miliona), spravili cez 76 milionov PCR testov – každého obyvatela otestovali 13x, kolko mali antigenových testov som nenašiel ale asi tiež nie malo, my sme spravili 3 miliony PCR + 37 milionov antigenových testov…tzn. omnoho menej ako Dáni a teraz sa podrž oni majú len 439 mrtvych na milion obyvatelov tzn. 5x menej ako my…takže testujú omnoho viac ako my a majú menej mrtvych,…takže nie, vyšší počet testov ti negeneruje viac mrtvych….

  5. oprava – našiel som presné čísla: 76,8 milionov danskych testov je dohromady PCR aj antigen …je to teda stále takmer dvojnásobok nášho počtu testov

  6. Ratafak Plachta,Tvoje ZVRATENE,myslenie má už ozaj série.Takze tešme sa ľudia,sme len deviaty na svete v počtu úmrtí.Ti ostatní mali o pár stoviek viacej.Nenormalni ľudia,skutočne je mi z Vás na vracanie.Neskutocna arogancia.Len a len ospravedlňovať,hľadať všelijaké štatistiky.Prebudte sa konečne.

  7. nie je to naozaj nahovno, ludia umierali (ja osobne som poznal minimálne štyroch) a bohužial umierať aj budú, sú to tragédia tisíciek rodín, ja ale vyvraciam klamstvo že ich u nás umrelo najviac a že za úmrtiami je plošné testovanie…

  8. nikde som nenapísal aby sme sa z toho tešili…toto tvoje zvrátené prekrucovanie toho čo som napísal ma už naozaj serie…..minulý rok ste tu vy anonymovia vypisovali že žiadny koronavírus neexistuje, že nám chcú cez testovanie importovat do tela čipy a podobné chujoviny, chodili ste protestovať proti opatreniam, na ktoré se sa vykašlali, umierali tisíce ludí a dneska tu máte tí istí máte plnú hubu rečí o škodlivosti vakcín a obmedzovaní slobody..klamete a keď vám to tu človek vyvráti tak namiesto toho aby ste priznali chybu len urážate a prekrucuje, domýšlate si…neskutočná arogancia a neschopnosť poučiť sa z vlastných chýb…

  9. Ratafak Plachta,nezovseobecnuj.Ja som nič nevypisoval.Toto je presne tá hnusná segregácia,lebo už neviete ani inak ako vo škatuľkách rozmýšľať.Zobud sa a prestaň stále rozdeľovať ľudí na za a nezaockovanych.To už prestáva ozaj všetka sranda.

  10. Anonym 5. augusta 2021, 13:02…čo príspevok to klamstvo alebo niekolko:
    Klamstvo č.1 – „Ziadna iná krajina,s podobným počtom obyvateľov nemala následne toľko mŕtvych“ – vyvrátené aj keď ty si omyl priznať odmietol a útočil
    Klamstvo č.2 – „Takze tešme sa ľudia,sme len deviaty na svete v počtu úmrtí.“ – nikde som to nepísal, toto si si v hlavičke vykonštruval že sa niekto by sa mal niekto tešiť z úmrtí…
    Klamstvo č.3 – „Zobud sa a prestaň stále rozdeľovať ľudí na za a nezaockovanych“ – kde presne ja rozdelujem ľudí takto, prosím vykopíruj mi tu časť….
    To že si zrovna ty z tých x anonymov nevypisoval a dodržoval opatrenia je chválihodné…klamať by si však aj tak nemal…

  11. Ratafak,neviem o akých klamstvách stále trepeš,ľudia,čo si zachovali trošku súdnosti a zdravého rozumu vedia a rozumia,čo som chcel povedať.To Tvoje žonglovanie s číslami,nemení nič na Tom,že sme mali skoro 13 tisic mŕtvych..Preco to tak bolo,to ukáže čas a iní experti a nie Ty.

  12. Ratafak, už by som sa snim nebavil..to ako dokázal prevrátiť akú kraviny povedal a dostal rozumnú odpoveď, tak ešte teba obviní že si chuj.. ešte pán majster sveta, vsevedko Daniel tu chyba.
    Keď príde tretia vlna a budú plné nemocnice takýchto, tak začnú zas vykrikovať čo sa nespravilo a jak za všetko môže vláda len nie oni

  13. áno, korona je svinstvo, 13 000 mrtvych je velmi veľa, súhlasím, už minulú jeseň som písal že je to svinstvo ale ludia aj tak na koronu neverili..ale to nič nemení na tom, že klameš ako sa ti to hodí…doslova som ti vykopíroval tie vety v ktorých si klamal, lepšie ti to už vysvetliť nedokážem…..ak ty napíšeš že u nás zomrelo najviac ľudí a ono to ani zďaleka nie je najviac, tak je to proste klamstvo a možeš sa tu vypisovať o súdnosti a zdravom rozume kolko chceš…na to nepotrebuješ nejak žonglovať s číslami, proste 1 nerovná sa 9, ale toto sa uči ešte na základke…pokial v tom ty nevidíš rozdiel, debate nemá zmysel…tipnem si že ty si v máji oslavoval titul majstra sveta v hokeji aj ked sme skončili na 8. mieste…:-D

  14. Pamätáte sa na film z roku 2007,Já legenda ? Z vás opichancov sa stanú takí istí zombíci lebo aj vo filme sa to začalo špatnou vakcínou proti nejakej chorobe. A zhodou okolností sa film začína odohrávať v roku 2021. Náhoda ?

  15. Mňa by zaujímalo, či odmietači opatrení, testovania a vakcinácie majú aj nejaké iné riešenie v rámci boja proti COVID19? Zatial sa stretám iba z názorom „nechať tak šak som zdravý“ alebo „vymyslené covid neexistuje“. Daniel ty poznáš nejaké iné riešenie?

    V nemocniciach naprieč slovenskom sa začína odohrávať film o neočkovaných. Môžeš sledovať online, bude to na pokračovanie. V tomto filme Daniel, sa to začalo tým ako sa Kotleba staral sám o seba a svoje 4+4, Danko sa staral sám o seba a svojich dobytkárov, Fico sa staral sám o seba a svojich od Imreceho až po Výboha a medzi tým burcovali národ bludmi v snahe o revolúciu, lebo im išlo iba zachrániť samých seba a svojích. Dávno sú všetci zaočkovaní.

  16. Daniel, keď mi to povieš ty, vôbec to neberiem vážne 😂.. si presne typ o ktorom sa dobre rozpráva, lebo vacsieho blbca nenájdeš, ty legenda..sa mi zdá, že vôbec nemáš život, lebo či je rano,obed, večer stále tu vypisuješ tie tvoje vymyslené príbehy..na pivo s borovičku už si bol ?

  17. Daniel…ty ráno vypisuješ ako ti je naše zdravie u prdele, aby si si ešte v ten istý deň večer robil starosti že sa z nás stanú zombíci…možno by si mal menej sledovať tú televíziu..

  18. Rr ty si tiež prestarávač čo robím,kde som… nechceš náhodou vedieť aké hovno som dnes vysral ? Bolo to na tvoju počesť. Prečo som tu skoro celý deň ? Ty si asi chodil po kanáloch keď si si nevšimol že celý deň pršalo. No dosť srandičiek. Robím v SBS u jednej nemenovanej firmy mimo mesto. Stačí ti také vysvetlenie ?
    A teraz ty. Ako sa voláš,kde robíš a koho si volil…. to už nie,že ? Si frajer len za počítačom ale keby sme sa stretli osobne a špatne by som sa na teba pozrel,určite by si mal hnedý pás na trenkách… hrdina

  19. Daniel ako vždy, vyhrážaš sa, také typické pre vyholencov voccových, vôbec sa nečudujem, že si SBS, ešte možno vyhadzovač v krčme by sa ti hodil, to pasuje k tvojmu IQ

  20. Fíha, aké silné reči..to že dnes pršalo fajn, ale teba sa to netýka, ty si tu furt aj keď je pekné počasie, ale počas pracovnej doby v sbs pochopitelne, takže opäť smola pre teba 😀.. inak, takých vymletych magorov čo sa tu oháňajú pohľadom poznám, ale moc si fandis.. čo sa ty chces na koho škaredo pozerať, akurát tak na seba do zrkadla ty magor posahany..

  21. Rr takže sa nepriznáš kde robíš a koho si volil ? Teraz sa ukázala tvoja odvaha…
    posranec posraný.
    Na dnes stačilo. Dobrú noc všetkým !

  22. Daniel, a teba sa niekto pýtal kde robíš a koho si volil ? Predstav si že pracujem mimo mesto.. Zase máš abstak?
    Ale podľa tvojej profesie, správania, asi tuším o koho ide 😀😀..

  23. Veď práve Obyvatel, presne kvôli takým ako ty. Čo myslíš, keď skončia neočkovaní na jeseň v nemocnici, čo asi tak bude? Bude sa treba zase starať iba o vás a ostatné diagnózy pôjdu bokom. Preto vaša sloboda neočkovať sa ohrozuje moju slobodu, chápeš konečne? A to nehovorím o tom, koľkí z vás skončia v tých čiernych vreciach.

  24. Ved uvidime len aby si v tom vreci neskoncil skor ty a aj dalsi ockovani co tu stale pisete a vyhlasujete katastrofické scenare. Este nekrič hop pokial si nepreskocil.

  25. Oby nemam. Nejde odfotit, lebo pri kazdom pokuse ten grafen v mojej krvi zmagnetizuje fotony a preto sa fotka nepodari. Ale zas to ma aj vyhodu. Cajti ma nedokazu odfotit pri prekroceni rychlosti.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img