ISSN 1337-8481

utorok, 19. marca, 2024

Poslankyňa Červeňová výzvu občanov odignorovala

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Dnešný deň dvoj ročného výročia od komunikácie poslankyne Červeňovej s verejnosťou cez status na FB, sme sledovali verejný priestor za údržbu ktorého zodpovedá Mesto Sereď. Chceli sme vedieť, či poslankyňa Červeňová nám občanom ukáže, ako sa to podľa jej predstáv máme starať o čistotu v meste, trhať burinu a možno ešte niečo ďalšie, čím by sme nahradili nami občanmi už raz zaplatenú prácu ľudí zodpovedných za verejný poriadok a čistotu v meste.

Poslankyňa Červeňová verejnú výzvu občanov opätovne úspešne odignorovala a to nielen doobeda, ale do večera.

Znovu sme pani poslankyni chceli dať priestor na vyjadrenie, no telefón  zverejnený na oficiálnom webe mesta ako kontakt pre občanov nedvíhala.

V diskusii pod článkom publikovaným len včera poslankyni Červeňovej diskutujúci Tomáš okrem iného  napísal:  „Vy nemáte právo nikoho ničím drzo “úkolovať”, ale máte za naše peniaze predovšetkým slúžiť a v našom záujme veci spravovať a zodpovedať sa nám občanom-voličom až do posledného dňa svojho mandátu, lebo s tým ste sa uchádzali o našu dôveru vo voľbách. „

Máme zato, že Tomáš to vystihol dostatočne trefne a samotná pani poslankyňa nám občanom ukázala, že za viac ako polovicu volebného obdobia akurát tak dokázala verejne útočiť na občanov oprávnene kritizujúcich neschopnosť samosprávy  vykonávať niektoré so  základých funkcií, ktoré samospráva má priamo v kompetencii a  na ktoré formou minimálne podielových daní od samotných občanov z ich práce dostáva ročne dostatok finančných prostriedkov. V prípade Mesta Sereď je to cca 15 miliónov Eur ročne.

Uvidíme, ako sa bude situácia v tejto veci vyvíjať v nasledujúcich dňoch. O prípadných zmenách aj v tejto veci  a verejne činnej osobe, poslankyni JUDr. Edite Červeňovej budeme ešte písať…

– – –

Stav chodníka 04. 08. 2021 o 20:00 hodine je zadokumentovaný na fotografii.

Včera uverejnený článok a najdôležitejšie linky na články k téme uverejnené v minulosti nájdete tu:

Poslankyňa Edita Červeňová – jej výzvy občanom, plané sľuby a klamstvá

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Čo iné jej zostáva ako odignorovať? Iba že by dala príklad občanom a začala tú burinu vytrhávať, ako to odporúčala občanom.

  2. p.Majko 100 percentné odhalenie pravej tváre pani Červenovej.sú tu ale aj ďalší poslanci ktorý majú za ušami aj na tých si posviedte.len si dohadzujú kšeftíky a hlasujú tak jeho to vyhovuje primátorovi a tiborkovi.

  3. Prečo by mal nejaký človek,a to je jedno kto riešiť nejaké problémy,ktoré viacmenej žiadne problémy nie sú riešiť cez SOL?

  4. Preto, lebo priamo sa to nedá, lebo sú hluchí a slepí, zvysoka na vás kašlú. Pleps im nemá čo rozkazovať. Však môžete vidieť, že ľudia ktorí sa nevedia dostať k riešeniu svojich problémov, to riešia cez televíziu. A potom sa to dá. Otázka znie: prečo sa to nedá priamo, že sa to musí medializovať?

  5. Je velmi zaujimave čitat tieto prispevky našich občanov,zabudli ste,že ste si ich volili? Mozno keby ste hneď nedali na plane sĺuby niektorych kandidatov a dobre si voĺbu premysleli,možno by ste svoj hlas dali prave tomu kandidatovi o ktorom ste si mysleli že je neschopny a prave ten by sa vedel riadne postarat o vas okrsok.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img