ISSN 1337-8481

utorok, 19. marca, 2024

KTO SA NEBOJÍ VAKCÍNY ?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Dcéra z Londýna je momentálne v Rumunsku a takáto upútavka je na hrade Bran , kde pôsobil gróf Dracula.

Preložené z Rumunštiny  KTO SA NEBOJÍ VAKCÍNY ?

Naber odvahu a prídi na Bran. (to je ten hrad draculov)
Male bodnutie a je po tom. Bez objednávok.
Bud voľný, daj si vakcínu.

P.S. Na margo témy. Rumunsko je vo vakcinácii populácie na tom EŠTE HORŠIE ako Slovensko. Samozrejme okrem občanov Rumunska žijúcich na ZÁPAD od Jaroviec. #klubvtomájasno🍀VŠETKO VŽDY SO VŠETKÝM SÚVISÍ. Patríme spolu s Rumunskom a ďalšími krajinami na VÝCHOD od Jaroviec k ELITNÉMU zoskupeniu NAJZAOSTALEJŠÍCH krajín postojom k vakcinácii🙂LEN postojom k vakcinácii 😄

Zdroj: FB

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Preco to jebnute obyvatelstvo stále núti niekoho sa dávat ockovat? Nech si ten jed do seba davaju len ty co to chcú a nás normalnych nech stale neotravuju nejakymi loteriami a takymito saskarnami len aby si dali vpichnut tu smrt bordel a chorobu. Ockovany ved vyckajte casu a pochopite aky ste hlupy a na co vas donutili

  2. Opichanci zaryto veria že táto vláda odľudov ktorá u nás vládne sa o občanov svedomito a s láskou postará ! Že naše zapredané média vôbec neklamú a že farma firmy sú tu na to aby nás vyliečili !
    Toľko mediálneho klamstva,nátlaku po dobrom aj po zlom a najnovšie aj štátneho úplatkárstva v podobe lotérie,tak to som ešte nezažil. Myslíte že je to všetko iba preto lebo nám chce táto vláda dobre ?
    Nič dobré pre národ ešte neurobili,prečo by to malo byť teraz opačne ?

  3. Aktuálne máme najlepšiu vládu akú sme kedy mali, aj napriek Borisovi.
    Ak sa nechceš očkovať, tak sa neočkuj, zostaň neočkovaný. Nikto ta nenúti, aktuálne aj tak delta bude rýchlejšia ako vakcína, takže je to už jedno. Stále prezentuješ názor, že vakcína je jed, prečo to robíš, čo z toho máš?

  4. Dezolát chceš tvrdiť že nemám pravdu ? Médiá aj vláda neustále robia nátlak. Len sa očkujte ! Nie je to tak ? Prečo to robia ? Možno ťa už zblbli alebo máš klapky na očiach. Nič v zlom ale takto propagovať očkovanie nie je normálne ! Tu sa deje nejaká špinavosť

  5. Daniel , však podľa Dezoláta máme v súčasnosti najlepšiu vládu. Prosím ťa, kam alebo odkiaľ to dezorientovaný Dezolát berie?

  6. Daniel, čo bude ľahšie, mať zaockovanych ľudí s ľahším priebehom bez potreby hospitalizácie, alebo plne nemocnice a ďalšie opatrenia? Pre hlúpe hlavičky ako tá tvoja asi tá druhá možnosť..ale to ty nepochopíš, sorry

  7. Rr to ty si nič nepochopil ! Neverím tejto vláde a ani tomu čo robí a už vôbec nie nejakej pofidérnej vakcíne ! Výrobca sa za ňu nezaručuje ani vláda nie ale keď ju nechcem tak nezodpovedný som ja,že ?
    Škoda tu niečo písať. Vám opichancom už tá gebuzina čo do vás napichali totálne rozožrala myšlienkové pochody. Sorry

  8. Oficiálne webové stránky Európskej únie

    Farmaceutické spoločnosti sú zodpovedné za vedľajšie účinky vakcín zakúpených v rámci stratégie EÚ v oblasti vakcín

    Zodpovednosť za výrobok vždy nesie spoločnosť, ktorá je držiteľom povolenia na uvedenie na trh. Spoločnosti sú zodpovedné za bezpečnosť svojich výrobkov a majú osobitné povinnosti, ako napríklad povinnosť vykonávať úplný plán monitorovania rizík, nahlasovať akékoľvek nepriaznivé účinky výrobku a prijímať potrebné následné opatrenia. EÚ niektoré pravidlá týkajúce sa vakcín upravila s cieľom zabezpečiť bezpečnú a účinnú vakcínu v kratšom čase. Pravidlá týkajúce sa bezpečnostných noriem sú však rovnako prísne ako predtým, a aj v tomto prípade stále platí smernica o zodpovednosti za výrobky. Inými slovami, tvrdenia, že Komisia uzavrela zmluvy, podľa ktorých výrobcovia vakcín nie sú zodpovední za prípadné vedľajšie účinky, sú jednoducho nepravdivé.

    zase taras.

  9. Skutočne je to jedna z najlepších vlád, aké tu kedy boli.
    Daniel, tvrdím, že nemáš pravdu. Vláda nerobí nátlak, práveže nerobí ani žiadnu kampaň a mohla. Vláda sa snaží motivovať ľudí očkovať sa, lebo potrebuje šetriť verejné prostriedky. V opačnom prípade republika prichádza o peniaza za lockdown alebo liečbu. Liečba post covid bude násobne drahšia ako priamy covid. Čím viac táto krajina minie na opatrenia tým chudobnejšia bude. Vakcína je špičková, oproti minulosti absolútne špičková. Očkovanie už iba pozvolna, rušia sa centrá, nie je už záujem, tak kľud. Kto sa chcel očkovať sa očkoval, kto nechcel neočkoval. Život ide ďalej. Prečo si taký podráždený???

  10. Dezolat attack,prosím nerob také žarty,lebo sa už 80 procent ľudí na Slovensku Uchechta k smrti.Doteraz som Ťa považoval za seriózneho,ale stymto hodnotením si to zabil.

  11. Precital:
    Dolu podpísaný/á ……………………………………………………………………………………………………….
    potvrdzujem svojím podpisom že som bol/a informovaný/á o povahe navrhovaného
    diagnostického výkonu, ktorý absolvujem za účelom prevencie, ako aj o jeho možných
    následkoch a rizikách (nežiadúce účinky aplikovanej vakcíny sú zverejnené v tzv. Písomnej
    informácii pre používateľa, ktorú je možné nájsť na stránke http://www.sukl.sk a v priestoroch
    pracoviska ………………………………………………………………………………………………………………..
    Bol/a som tiež poučený/á o možnostiach voľby navrhovaných výkonov a o rizikách ich
    odmietnutia. Poučenie mi bolo poskytnuté zrozumiteľne, ohľaduplne, bez nátlaku, s
    možnosťou a dostatočným časom slobodne sa rozhodnúť. Poučeniu som porozumel/a.
    Svojím podpisom potvrdzujem, že s navrhovaným diagnostickými výkonmi
    súhlasím – nesúhlasím.* Tento súhlas dávam pri plnom vedomí, slobodne a vážne.
    Pokiaľ by vyššie uvedené navrhované preventívne diagnosticko-liečebné výkony nebolo z
    kapacitných dôvodov možné vykonať na ……………………………………………………………………….
    bezodkladne, vyhlasujem, že napriek možnosti podstúpiť vyššie uvedené výkony v iných
    zdravotníckych zariadeniach, na vykonaní predmetného výkonu
    na………………………………………………………………………………………………………………………………
    trvám a som pripravený/á vyčkať až do termínu, na ktorý som objednaný/á.

  12. Už na tomto svete ostane iba Daniel, zopár Slovakov so základnou školou a Rumuni. Všetci ostani vymrú kvôli ockovaniu. No dobre a ešte nejakí ti afrikanci, ktorí potom dôjdu na Slovensku aby mu tu nebolo samému smutno. Tam sa ockuje pomaly, tak ti už budu vidieť tu genocidu ktorá nastane podľa Daniela.
    Čo si potom počne ? Koľko prežije ? Dávam mu tak týždeň na zvládnutie tej apokalypsy ktorá po hromadnej genocíde nastane.

  13. Hmmm..možno ste zaregistrovali protichodne tvrdenia o latke SM-102,ktorú obsahuje Moderna.. Moderna tuto látku používa na dodanie mRNA..SM-102 je lipid,tuková molekula,ktorá sa nerozpúšťa vo vode..vyrába ju americka biochemicka spoločnosť Cayman Chemical..ked si na ich stránke najdete definíciu látky SM-102..je tam odkaz..For research use only,not for human or veterinary use..čert sa má v tom vyznať

  14. Čiastočne nepravdivé. SM-102 je lipid používaný vo vakcíne Moderna COVID-19, ale bezpečnostný list Cayman o chemickej bezpečnosti v stĺpkoch ukazuje nebezpečenstvo chloroformu, nie SM-102

  15. Nehaňte ľud môj, ústa nečisté!
    že odhodok on je hlúpy;
    múdrosťou jeho vykúpení ste
    a ešte vás raz vykúpi!
    Či nepočuješ slová rozumné,
    čo deň po dni opakuje?
    Večné v nich pravdy, hlboké, umné;
    ten ľud vedu si hotuje.

  16. Anonym 17:59..máš dojem,že som prezentoval svoje neochvejne tvrdenie?
    Očkovaný som bol v Seredi… vakcína Moderna..čiže mne tie rôzne tvrdenia sú aj tak nanič…Jozef…podľa zahraničnej tlače je SM-102 obalená v Chloroforme..podľa Moderny je látka SM-102 rozpustená v ethanole,zmieša sa s molekulou mRNA a potom sa ethanol odfiltruje..píšu to rôzne odborné media..

  17. Ano, ale vakcina obsahuje len lipid sm 102 a nie ten s chloroformom. Popatraj na nete, je to viackrat vysvetlene. To je ten problem, niekto streli capacinu na net a spolieha sa na nasu lenoru, ze si nepreverime kde je pravda.

  18. .Tohto uja som nečítal,ale čítal som napr. factcheck.org..článok..Vaccine Ingredient SM-102 Is safe……ale ako povedal Krčmery..relevantne výsledky budeme poznať za pár rokov,teraz je všetko,len vo faze..špekulácie..

  19. Zase si toho Krčméryho vytrhol z kontextu. On to povedal v úplne inej súvislosti. Cielene tu strielaš takéto múdroty nenápadne aby to vyzeralo ako pravda. Presne takto funguje nenápadné ovplyvňovanie a vymývanie mozgov.

  20. Ono to je tak so vsetkym ,,cudzim,, co si dame do seba. Uvidime az po…
    Ale vtomto pripade – vakcinacia na hnusobu IM verim, ze benefit z pichu prevazuje vedlajsie ucinky ,,experimentalnej,, vakciny.
    A len dufam, ze kvoli zaplneniu nemocnic niesomoucami nebude v buducnosti odmietnuty nikto z mojich ak to bude potrebovat.

  21. Jaro..čo som napísal zle,sám som to pozeral na TA3,kde sa ho moderátor pýtal,či môžu nastať aj nejaké dlhodobe nežiaduce účinky očkovania..tak odpovedal,že to zatiaľ nikto presne nevie,nakoľko sa očkuje krátku dobu a výsledky budú známe až o pár rokov..jedine,kto tu vymýva mozog si Ty..

  22. Zase trochu čísel:
    U nás bolo zatial odhalených cez 392 tisíc výskytov Covidu19 a z toho 12 500 úmrtí, desatisíce hospitalizovaných…tisíce majú aj mesiace po nákaze zdravotné problémy…a dlhodobé následky covidu19 nepoznáme…
    Oproti tomu máme 2 282 000 ludí zaočkovaných aspon jednou dávkou a hlásené 4 úmrtia s možnou súvislosťou po očkovaní…aj tu sa mnohí obávajú dlhodobých účinkou vakcíny….
    Nechám na vás si spočítať čo je vačšie riziko – či riskovať nákazu bez očkovania alebo vakcína…

  23. My normálni zomrieme keď príde náš čas. Ale o opichancoch sa to povedať nedá. Oni si totiž nechajú aplikovať čosi za čo sa nikto nechce zaručiť. Ja si nejakú vec bez záruky nekúpim a aj potraviny po záruke si nevšímam ale keď niekomu nie je rady…
    Sa budem smiať ako sa opichanci začnú po 8-9 „vakcíne“ meniť na á la mucha z filmu.

  24. Daniel…po aplikácií som sa 3 cítil ako netopier a spal na povale dolu hlavou, no už je to lepšie…vieš, ak by si bol naozaj taký zodpovedný a išlo ti skutočne o zdravie tak sa tie tvoje príspevky dajú pochopiť, no vzhladom k tomu že si fajčiar a aj piješ je jasné že o zdravie ti naozaj nejde….bojíš sa dlhodobých účinkov vakcín, no dlhodobé účinky fajčenia o ktorých vieme že sú na 100% negatívne ti nevadia…dáva ti to logiku??

  25. Na Slovensku máme dva typy ľudí.
    Jedni veria TV Narkóza,Hnoj , Rtvs. Denníkom SME „N“ či Novému času. Tá druhá skupina používa mozog.

    Raťafák ja sa do nikoho nestarám čo si robí v súkromí,prečo máš potrebu hrabať sa v mojom súkromí ? Ako vieš kolko toho vypijem a vyfajčím ? Podľa úchylákov čo tu o mne vypisujú nezmysly ? Sa zobuď !
    Mne ide o moje vlastné zdravie,preto nenechám do seba pichnúť čosi … no škoda o tom písať. Tvoje zdravie mi je úplne u prdele !

  26. prečítaj si po sebe svoje príspevky….v každej jednej diskusií vypisuješ o opíchancoch atď…prečo máš potrebu ty toto neustále komentovať a starať sa o to či si niekto dá vakcínu alebo nie? a potom ťa trápi ak ti na to niekto odpovie….sám si bol ten „uchylák“ čo priznal že chlastáš a fajčíš – konkrétne tu: https://www.archiv2.seredonline.sk/2021/06/25/zaciname-s-ockovanim-12-az-15-rocnych/
    ,..preto si myslím že tebe o tvoje vlastné zdravie, tak ako píšeš naozaj nejde a na druhú stranu máš potrebu sa starať do tých čo im zdravie naozaj ide…..

  27. Dano vidis? ja som ti to hovoril. Kym nebol internet, len ta tvoja vedela co ma doma. Teraz, vdaka tvojim 5. minutam slavy, ked si daval rozhovory o tom ako ta stat oondil ta poznaju aj v Tesedikove.
    A vobec, preco nie si na voccovom proteste?

  28. Ľudia, už sa preboha zobuďte. Fakt sa tu mienite žrať medzi sebou, zaočkovaný vs. nezaočkovaní? Vydrbanci vo vláde sa len smejú ako málo stačí pre ľudí a tí sa požerú medzi sebou. Drbnutí matelko vysolí z našich daní vyše 2 mil. eur na kktinu. s názvom očkovacia lotéria a mnohým onkologickým pacientom sa nepreplatí liečba, mladí ľudia, ktorí by mohli fungovať a žiť, nedostanú možnosť na liečbu v zahraničí, lebo naše zdravotníctvo z doby kamennej a nenažrané poisťovne proste uhradia len to čo uzná za vhodné náš zaostalý systém. A vy sa tu drbete medzi sebou kvôli vakcínam. Je očkovanie dobrovoľné? Je. Mám právo sa rozhodnúť? Mám. Takže o čom sa tu ku.va furt hádate? Radšej by sa mal národ spojiť a stupiť tým smradom na krk aby sa začali starať o republiku, aby sme aj po 17 rokoch v EU neboli furt ako zaostalá banánová republika, s klesajúcou živ. úrovňou, s almužnami miesto platov a dvojakým metrom v justícii. A nie tu furt počúvať v médiách aj od papalášov kraviny o 3, 4 a ešte neviemkoľkátej vlne. I keď jednu logiku to má, so strachom sa ľahšie vládne.

  29. Vlado 6. augusta 2021, 0:12 – Ty vies velmi dobre, ako strasne ma serie tunelovanie verejnych penazi – taky Kocner, Basternak, Bodor, konecne zdochnuty Paska a dalsi zmrdi si z nasich penazi kupovali a stavali vily, bytove komplexy, luxusne jachty, uzivali dovolenky, podplacali politikov, prokuratorov, sudcov a sudkyne, policajtov…

    Ini to este stale robia.

    A ludia sporia plastove vrchnaky, aby mohli chorym detickam pomoct s liecenim …

    Ale Ty si vo svojom prispevku pomiesal viac veci dohromady. Liecenie plati poistovna (aj sukromne) nie Matovic, za korupciu v state mozeme sami, lebo ju tolerujeme a testovanie a ockovanie nesposobila sucasna vlada, ale Covid a ten si nikto na svete (nielen u nas) nepytal.

    Vlado, skus oddelovat nezlucitelne, lebo inak su to fakt len krcmove reci.

  30. Vlado máš pravdu.Majko tu neustále pretláča covid , očkovanie a veci okolo toho. Ja sa snažím byť niečo ako protilátka na túto propagáciu a kadejakí všiváci čo si nevidia na koniec nosa sa snažia ma ponižovať a urážať ale ja už som tu písal že mňa môže uraziť jedine inteligent…
    A o tom dobrovoľnom očkovaní sa tu už popísalo veľa. Nie je dobrovoľné ! Nasilu k tomu všetkých tlačia. A čím viac tlačia,tým viac som proti tomu a dúfam že aspom 10.ľudí som od toho odradil.

  31. pre Miloš Majko 6. augusta 2021, 3:08
    Ok, tak teraz nekrčmovo. Aké peniaze rozdeľuje Matovič, zdravotné poisťovne – štátna aj súkromné? Nás občanov. Prečo sa korupcia nerieši na všetkých úrovniach rovnako tvrdo? Prečo máme v justícii neskutočne okatý dvojitý meter? A čo sa týka testovania a očkovania, súhlasím, máme tu nejakú pandémiu ale jej dosahy a následky, ktorých výsledkom je aj zdevastovaný gastro sektor a tisíce ľudí v koncoch sú výsledkom politických opatrení. A ako sa ukázalo, častokrát veľmi chaotických.

  32. Vlado 6. augusta 2021, 10:01 – otazky ohladom nedostatocneho riesenia korupcie na vsetkych urovniach riadenia spolocnosti musis adresovat jednotlivým ministrom. Ked budes mat odpovede ozvi sa, radi ich zverejnime.

  33. Pán Majko citujem Vás“ konečne zdochnutý Paska‘ a iní zmrdi,každý komentár je zbytočný,to hovorí o Vašej úrovni,a nemá cenu to komentovať.A presne takú výpovednú hodnotu majú Vaše články a komentáre.

  34. pre Miloš Majko 6. augusta 2021, 13:07
    Zbytočné, ministrom – aktuálnym som adresoval niekoľko otázok, priamo na ich profily na fb a bohužiaľ, odpovede do dnes nedorazili. Oni totižto nemajú záujem odpovedať. Potrebujú len hladkavé rečičky, plné chvály od ich ovečiek, kritika sa nenosí. Veď sú pozitívna zmena, tak kto už by si ich panstvo urodzené mohol dovoliť kritizovať. Ale nejde iba o kritiku. proste odpovedajú, nato čo im vyhovuje. Doteraz ukazovali na Fica a spol. Po 1,5 roku katastrofy s názvom nová vláda sa dá povedať jediné, šanca bola, skutek utek. Čiže nijaká pozitívna zmena. Naši ľudia vymenili ich ľudí.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img