ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

PRÁVE TERAZ: Opäť dopravná nehoda v križovatke na Čepeňskej ulici – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Iba pred niekoľkými minútami došlo ku kolízii osobných áut na križovatke Andreja Hlinku  / Čepeňská ulica.

V ceste stoja dve autá a čiastočne blokujú prejazd križovatkou.

Bližšie informácie prinesieme po ich získaní od PZ.

Jazdite opatrne !

Za fotografie a informácie ďakujeme čitateľovi SOL.

 

– – –

 

AKTUALIZOVANÉ – 30.07 2021 – ku kolízii vozidiel hovorkyňa KR PZ Trnava uviedla:

„Polícia vec eviduje ako škodovú udalosť medzi dvoma osobnými autami. Pri zrážke nedošlo k zraneniu osôb. Polícia alkohol u vodičov nepotvrdila. Policajná hliadka udalosť vyriešila na mieste uložením blokovej pokuty“.

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Pre všetkých čo píšete o tom že treba kruháč, že je táto križovatka neprehľadná atď. sa zobudťe! Takže od HOLICU je značka DAJ PREDNOSŤ V JAZDE, Od ANDREJA HLINKU je STOPKA! Poznáte to? Ak nie, šup naspäť do autoškoly!!! A nie písať blbosti o tom aké je to celé zlé

  2. Mna zaujima kto tam dal to zrkadlo neni vnom absolutne vidiet prichadzajuce auto.Nemalo bi to zrkadlo bit na lavej strane???

  3. Kristof ma pravdu. minimalne 3 vhsoke skoly musel matbten dement co dal to zrkadlo napravo. je v nom picu vidiet. na lavo by bobbolo rozhodne v nom aj nieco vidiet. ale aj tak si myslim ze by to kruhác vyriesil.

  4. vyriesilo by to odobratie vp kedze minimalne jeden nedodrzal to co je treba kedze nevedia prejst cez krizovatku a k tomu trivialnu, kt. zvladnu aj male deticky na dopravnom ihrisku lavou zadnou

  5. Bolo tam uz dost nehod Ked neovladaju krizovatku nech tam daju semafor a hotovo ale nech to nedopadne ako pred lidlom Pomoze len ist peso

  6. GRAMATIKA TA ZAUJIMA …Kde pracujes ty vysokoskolsky k…..Daj si doma to zrkadlo nad postel aby si videl aspon neco v nem

  7. Tí idioti čo roznášajú jedlá po seredi jazdia doslova ako idioti.. minipr.ab.luk. atď.. a nehovorím o pánoch taxikároch čo jazdia v protismere a letia 90kmh

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img