ISSN 1337-8481

sobota, 27. apríla, 2024

PRÁVE TERAZ: Ulica M.R. Štefánika je z časti neprejazdná kvôli servisu signalizácie na ceste

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Práve teraz na ul. M.R. Štefánika servisná firma opravuje výstražné svetlá pri priechode pre chodcov cez hlavnú komunikáciu pri skladoch Hubertu.

Doprava na ul. M.R. Štefánika je obmedzená v celom jazdnom pruhu v smere od svetelnej križovatky na Šintavu. Na mieste sa samozrejme tvorí rad čakajúcich áut, na čo sme boli upozornení čitateľmi.

Na miesto sme sa prišli pozrieť, boli sme informovaní, že niektoré z blikačov nefungovali  a v týchto chvíľach sú servisnými pracovníkmi vymieňané.

Všetko toto považujeme za nevyhnutné pre bezpečnosť cestnej premávky, no opätovne zdôrazňujeme, že investor či už ním je správca komunikácie alebo mesto by malo v týchto prípadoch postupovať spôsobmi obvyklými pre civilizované krajiny s braním ohľadu na dátum, v ktorom sa nachádzame. Nikde vo vyspelom svete totiž servisné práce na takto frekventovaných komunikáciách nie sú vykonávané v najväčšej dopravnej špičke počas dňa, ale v nočných hodinách, kedy je premávka buď prakticky žiadna, alebo minimálna.

Aj u nás v meste v minulosti bývalo zvykom  dopravné značenie maľovať v nočných hodinách, no v poslednej dobe aj tieto práce sú vykonávané počas dňa, čo výrazne obmedzuje premávku.

Pozor ! Jazdite opatrne a venujte zvýšenú pozornosť prejazdu po ulici M.R. Štefánika !

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Nechápem preco takéto opravy nerobia v neskorších hodinách ked nieje taka premávka tak isto aj to maľovanie čiar. Vzdy to robia cez špičku.

  2. už sa až smejem na tychto nazoroch že taketo veci sa majú robit v noci… sranda je že zakaždým to vrvaia ľudia ktorý by takuto pracu nikdy nerobili a duplom nie v noci…
    podalsie či by to robili cez den alebo v noci vždy sa najdu kokoti v tejto hnilej Seredi čo sa budu sťažovať.
    keby to robia v noci tak vznikne članok o tom že robia počas nočneho kludu hluk… aj slepý si všimne že tam je elektrocentrala a zabíjačka.
    a o tom že malo kto robi v noci ked že to skoro nikto nepreplatí tomu pracovníkovi a podalšie maju aj rodiny tiež chcu s nimi tráviť čaš

  3. Počuj dedko dáko si sa nechal uniesť… radšej povedz koľko stojí takýto servis a či ho robí jedná miestna sro… možno to by vysvetlilo tvoje rozčarovanie nad tým… najlepšie by bolo tento servis robiť o 15:00 keď idú ľudia z práce alebo od 7:00 keď idú do práce aby nedajbože nemuseli robiť servis o 19:00 pretože je kopu iných odvetví kde sa nerobí mimo bežnú prac dobu

  4. Uz prestante kydat na mesto,za chvilu su k
    Volby,zvolte si svojich zastupcov.Zvolte si znova svojich 30 roc.poslancov,opitajte sa ich čo urobili pre mesto,pre šport,pre mladež,pre kultúru po 20-30 ročnom pósobení v mest.zastupitelstve,a ešte im tam chýba majko fodograf

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img