ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Pozastavenie očkovania v Seredi od 01.08.2021

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Mestská poliklinika Sereď /28 JÚL 2021/
Mestská poliklinika v Seredi oznamuje, že vakcinačné centrum v rámci polikliniky Sereď, dočasne pozastavuje očkovanie od 1.8.2021.

Ak máte záujme sa dať zaočkovať proti ochoreniu Covid-19 – je to možné najbližšie v Galante či v Trnave.
Očkovaní, ktorí dostali prvú dávku vakcinácie v Seredi – dostanú vyrozumenie v SMS správe s miestom podania ich druhej dávky (predpokladáme Trnava).

 

 

zdroj: seredskenovinky.sk

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Nové skutočnosti:

    Prezident Federácie nemocníc Francúzska Frédéric Valletoux vyzýva na povinné očkovanie celej populácie proti covidu a nalieha na vedenie krajiny, aby k vakcinácii pristúpilo napriek odporu tábora antivaxerov a odporcov covidpasov. S výzvou prišiel Valletoux v čase, keď vo Francúzsku stúpajú počty infikovaných i hospitalizovaných s vážnym priebehom.

    Na Floride je hospitalizovaných viac ako 10 200 pacientov s covidom, čo je najviac od začiatku pandémie. O deň skôr tamojšie úrady hlásili rekordný denný nárast počtu infikovaných. V prepočte na obyvateľov teraz Florida eviduje najviac hospitalizovaných pacientov s covidom v USA. Nemocnice po celom štáte medzitým hlásia, že musia nových pacientov umiestňovať na lôžka v chodbách. Množstvo nemocníc tiež informovalo, že výrazne klesol vek hospitalizovaných ľudí.

  2. Dezolat skus doplnit aj pomer zaockovani a nezaockovani. A vidis ako naberaju na obratkach demonstracie prave vo Francúzsku? Ak to takto pojde dalej tak z toho bude občianska vojna

  3. Francúzsko plne zaočkovaný 52%, zaočkovaný prvou dávkou 62% 41 milionov ľudí. Môžeme im ticho závidieť rýchlosť ktorou očkujú …

  4. Pane Bože, daj mi silu čítať príspevky od Obyvatel. Ja chápem, že na svete je aj veľa chorých ľudí, ale tento je potrestaný príliš. Daj silu aj všetkým ľuďom v jeho blízkosti, nech majú s ním súcit a trpezlivosť.

  5. A komu to budeme my zaočkovaní roznášať? No predsa vám nezaočkovaným, ktorí skončíte v nemocnici. Už ti Daniel mrzne úsmev? Myslíš, že kvôli takým ako ty bude lockdown? Nebude, je to tvoja voľba a lotéria. Odtrhni si margarétku a trhaj; prežijem, neprežijem, prežijem, neprežijem…

  6. Oby ty tlk, uz som ti to hovoril viac krat – aspon si tie clanky precitaj, kym ich sem pastnes. Potom snad nebudes za blba. Snad. Nie, budes aj potom, ale aspon budes vediet co sem davas.
    Dano, osvietený? To akoze vo vyklade, aby vsetci videli? Setri energiu, uz vsetci vedia.

  7. Jozinko co to pan Fauci povedal?

    Virálna nálož v nasofarynxe u vakcinovaných pri tzv. „breakthrough“ infekcii (t.j. prepuknutiu ochorenia napriek dvom dávkam vakcíny) je úplne rovnaká ako u nevakcinovaných.

    Čo to znamená?

    Vakcinovaní sa stávajú pri delte údajne superprenášačmi. Stávajú sa teda hrozbou pre všetkých, vakcínovaných aj nevakcínovaných.

    Aj keď nevakcínovaní s normálnou imunitou a logickým úsudkom sa asi veľmi nemajú čoho báť. Hlavne pokiaľ poznajú rozdiel medzi pojmami infekčnosť, virulentnosť a patogenita. Ak sa doteraz nebáli nádchy a chrípky, nemusia sa báť ani Pavelkových rečí o delte a iných písmenkách.

    OKLAMALI VÁS. Lebo ste sa nechali. Zase. Ako by povedal Američan: HERO to ZERO. Vaša „fajzer vitonka“ je fejk, vážení.

    Nechránite seba a ešte ohrozujete iných. Veríme, že toto ste nechceli. Možno ste chceli iba ísť na dovolenku alebo vás vydierali vaše deti, že ak sa nezavakcínujete, neuvidíte svojich vnukov.

  8. Ja ozaj neviem,že niektorí ľudia musia stále segregovat,a neustále deliť spoločnosť,to ten život je u Vás taký prázdny a jednoduchý a taký čierno bieli?Nechajte tých druhých na pokoji,nesnažte sa im vnucovať Vaše presvedčenie,ktoré môže byť vonkoncom nesprávne.Co Vás vlastne do toho, čo robia iní ľudia a neustále do nich vŕtať.Ze sa bojíte,? Hlavne sa bojíte svojej vlastnej hlavy,ktorá si myslí,že všetko,čo sa v nej udeje musí byť správne!

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img