ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

Nové trhovisko sa otvára 31. júla

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

PhDr. Silvia Adamčíková, vedúca organizačného oddelenia /27 JÚL 2021/
Vážení občania, oznamujeme vám, že v sobotu 31. júla 2021 sa otvára nové trhovisko na Mlynárskej ulici. Od 7,00 do 9,00 hod. bude pre každého návštevníka pripravená pozornosť – káva v stane mesta Sereď.

Srdečne vás pozývame.

 

zdroj: seredskenovinky.sk

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. zase sa daco spravilo a zase sa najdu hlupaci co to idu osocovat. Karolko vidim ze si velmi inteligentny clovek podla tvojho komentara. Dufam ze nemas parapety na oknach, lebo ked prsi tak dazd na nich buchoce a pocuju to aj tvoji susedia. A ty predsa s tvojou inteligenciou nemozes pripustit, aby ten dazd buchotal o tvoje parapety a niekoho to rusilo. anonym 28. júla 2021, 21:17 hromozvod vedie tadial kadial viest aj ma. Treba sa ist poprechadzat a urcite si vsimnes ci je to uzemnene alebo nie. Ale ked sa tolko bojis tych burok mam pre teba navrh, daj si jeden hromozvod aj na hlavu, nech ta co najviac chrani, ved predsa clovek nikdy nevie kedy a kde ho zastihne burka. Trosku ironicky je tento moj komentar, berte to s nadhladom, ale to vase vecne frflanie na vsetko ma uz fakt serie.

  2. Seredan ty si veľký dilino. O akom osočovaní hovoríš? Táto poznámka zaznela od obyvateľov kde sa trhovisko nachádza. A najmä odkedy je parapet železnej konštrukcie? Tuším by si niekomu aj do analu vliezol len aby si mu pohonkal jeho ego. No a paródie na nase trhovisko sa začínajú šíriť po nete vo veľkom.

  3. na tom prekrytí chýbajú háčiky/oká na zachytenie clony/plachty nad stredovým chodníkom, nakoľko je to štandardný model prekrytia a stánkov, aký sa používa/montuje/predáva všade po Európe (napr. Rakúsko, Španielsko, Taliansko, Holandsko aj Británia).

    Osobne som veľmi zvedavý na cenu verejného obstarávania a položkový rozpočet, vrele dúfam že zmluva je zverejnená alebo dostupná aj s PD a nacenením (či sa išlo podľa UNIKA, alebo „naši ľudia“).

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img