ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Na Slovensku začala tretia epidemická vlna

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

MZ SR |MM|  Táto vlna bude poháňaná infekčnejším delta variantom koronavírusu, ktorý sa šíri výrazne rýchlejšie ako predchádzajúce mútácie.

Očkovanie však predstavuje účinnú ochranu aj pri tomto variante.

76% nových prípadov za posledné dva týždne bolo medzi nezaočkovanými osobami.

Vďaka očkovaniu sa z ochorenia Covid-19 stala preventabilná choroba.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Cuduj sa kazdy svetu ze sa musi riedit ludstvo. Ved polovica sveta je nadbytocny odpad a tato zem to uz ledva zvlada a kazdy sa cudujete preco toto urobili. Len nech sa to preriedi lebo japonsko cína su na miliard ludi a ako india afrika a ostatna odnoz co sa tu len kotí a vyziera to planétu je tu nadbytocny druh. Kludne ma zozerte ale vacsina planety ako som vymenoval je len odpad ludstva a zatazuje to celu planetu. Uz je nas viac ako 7miliard co bude za 20rokov? Treba to riedit aby zem prezila.

  2. Sered 28. júla 2021, 19:42 – nemaj obavy, nikto Ta nezozerie. Keby sme boli v pravnom state, po precitani Tvojho prispevku by kompetentne organy:

    1. – obvinili by ta z TS
    2. – nasadili by Ti kazajku a setrne Ta transportovali do blazninca

    Ja by som sa priklonil k variantu c. 2 …

  3. pre M.M., neboj sa nikto ťa nezožerie, možno. No v takej Indie je v niektorých regiónoch taká preľudnenosť a taká chudoba, že hrozí údajne až kanibalizmus. Toto nie je z HS ani Z a V.
    P.S. – Môže naša planéta uživiť stá miliardy obyvateľov? Určite nie.

  4. Ved otom pisem a on mi chce davat kazajku. Tu sa uz nemoze pozerat na ludske prava ale na to co tato planeta este zvladne. Ci afrika ci india ci ine krajiny tretieho sveta su preludnene nemaju co zrat umiera to od hladu a len sa to kotí a kotí. Co tu bude za 20-50 rokov? Bohuzial je to tak ale tato zem potrebuje preriedenie lebo koniec moze byt katastrofalny! Ale Majko zije v Seredi a v europe on nad tym ostatnym neuvazuje radsej za pravdivy komentar da kazajku lebo si mysli ze mi jebe.

  5. Zem sa sama pretransformuje a vírus..s názvom ľudia..časom odíde do zabudnutia,stačí väčšia slnečná erupcia a skokom sa môžme ocitnuť v stredoveku..

  6. Bill Gates chodí po svete, prezentuje svoje názory na redukciu svetovej populácie, okrem iného aj vakcínami a jemu za to ešte aj tlieskajú.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img