ISSN 1337-8481

streda, 24. apríla, 2024

Síce po 26 dňovom čakaní na termín, ale mám už včeličku za sebou – Igor Matovič

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Síce po 26 dňovom čakaní na termín, ale mám už včeličku za sebou,) Na klinike cudzokrajných chorôb ňou zaočkovali vyše 8 tisíc ľudí … a mali minimum vedľajších účinkov a žiadne závažné … a ak by dezoláti v politike, v ŠUKL a médiách Sputnika nedémonizovali, mohli sme mať ním dnes zaočkovaného polmilióna ľudí tak ako Maďari. Pre nich však tupý boj voči Rusku a Matovičovi bol cennejší ako zdravie a životy ľudí … a tak na ich tuposť doplatíme všetci – lebo dnes sa môžu už aj na hlavu postaviť, ale ak odstrašili od Sputnika pochybujúcich v čase covidohrozenia, ničím tých istých ľudí už nepresvedčia na nič iné v čase relatívneho covidpokoja.
ps. Keďže niekto šíril svoje bludy: na termín som sa nahlásil 30. júna večer, 21. júla 12:42 mi prišlo potvrdenie s termínom na včera.
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. a maďari už idú na tretiu dávku, každého pol roka si už všetci budú dávať ďalšie dávky, to je už ako feťáci, stále potrebujú svoju dávku 😀

  2. Tento pometenec už mal byť dávno zatvorený niekde v psychiatrickej liečebni,aj zo všetkými tými psychopatmi,ktorí mu dali hlas vo volbách.

  3. Pesne tak , Mal by zebrat zo sebou tepleho Peleho co byva v Kocnerovej vilke , Ficka z Troskovou , Kaliho pokupil ministerskebudovi . hlavne nezabudnut na POciatka bieleho krala …

  4. Anonym 27. júla 2021, 20:08 svätá pravda! Matoviča ťažko niekto prekoná🤷‍♂️Táto vláda sa zapíše do dejín. Ako povedal I.Matovič

  5. Bohuš 27. júla 2021, 20:26 – existuje esne niekde – kdekolvek na svete (aj v rozvojovych krajinach) stat, kde prakticky vsetci najvyssi policajni sefovia su obvineni zo zavaznej trestnej cinnosti a v base cakaju na podanie obzaloby?

    Existuje snad niekde Dzamahiria okrem tej nasej, kde by byvaly premier a po 20 rokov vrcholovy clen strany (ktorej clenovia maju strach z vysetrovania a basy) z nej odisiel a tvaril sa, ze sa prechodom do strany novej narodil?

    A existuje okrem nas stat, v ktorom by vrcholove vedenie policie bolo namiesto statnych organov riadene a poplatne oligarchovy existujucemu len na vynosnych statnych zakazkach?

    Ludia, prebudte sa !! Sme v prdeli a do nej nas nedostal Matovic. S tym sa len zahral „osud“, ze vladu prevzal v case najhorsej pandemie za storocie – inak znovu jediny pripad na svete, kedy doslo k zmene vlady prave na zaciatku korony.

    Netvrdim, ze som so sucasnou vladou a prinasanymi zmenami spokojny – opacne, NIE SOM ! Ale hodnotme veci realne a NEZABUDAJME ! Kratka pamat sa nam skaredo vypomsti.

  6. Pán Majko,nebudem sa rozpisovať,prečo sedia niektorí ľudia a za akých okolností,nebudem sa rozpisovať ,koľko plagiatorov máme vo vláde,ani že podmienečne odsudeny je špeciálnym prokurátorom,ani o Tom,ze čo sa všetko udialo za rok,ľudia to vedia a vedia aj to že sme prešli z blata nie do kaluže,ale sme padli do hlbokej vody.To Vás netrápi?Kto má strach z vyšetrovania?, Preto odvolávajú vyšetrovateľku?Preto zatkli Pcolinskeho? Pre pána boha,čo nám tu chcete nakukat.

  7. Takže Matovič mal smolu že chytil coronu ? Vááážne ?
    Klamár, usvedčený podvodník a hlavne primitív dokázal celému SVK čo je on zač a aj celá jeho stranička S.R.O.
    História si ho bude pamätať ako človeka ktorý za rok vládnutia bol nútení občanmi slovenskej republiky kapitulovať a hanebne s potupou opustiť premiérske kreslo.
    Matovič dokázal ako jediný človek vrátiť SMERU percentá.
    OLANO je dnes so svojími 7% považované medzi ľuďmi za samotnú meku korupcie a „našich ľudí“.
    Za pár rokov slušní ľudia už nedovolia aby sa niekedy ešte vrátil ten Trnavský plagiátor aj so svojou firmičkou S.r.o

  8. pán Majko ešte by som doplnil – Nájde sa ešte niekde štát, v ktorom z korupcie môže obviniť skorumpovaný zločinec a krivo obviní každého len aby mu zmiernili trest alebo dokonca ho pustili na slobodu? Njde sa ešte niekde štát, v ktorom udavačom za krivé obvinenie dostali niekoľko státisícovú odmenu. Nájde saešteniekde štátv ktorom veria zločincovi a odsúdeného nechajú aj rok hniť vo
    väzbe bez možnosti sa obhájiť sa z krivého svedectva? A je ešte veľa toho čo by sa v iných štátoch nerobilo ale tu je všetko možné. A ešte k tomu ako hájite túto takzvanú očistu ….Nie je to očista, je to len odpratávanie svedkov, ktorí by túto bandu zločincov mohla usvedčiť z oveľa závažnejších zločinov aké sú kladené dnešnej opozícii. To aj slepý už vidí, že toto nie je očista, je to mafia, ktorá odpratáva z cesty nepohodlných

  9. Matovič je zákerný človek.Vynadal už všetkým.Vedcom, lekárom, aj nám všetkým, že sme mu to pokazili. Všetci sú dezolati, mudrosraci, len on je OK.???

  10. Miloš na 52 rokov by si mohol mať lepší rozhľad a politický úsudok ! SOL stále dokazuje Že ruka ktorá ťa kŕmi sa nehryzie

  11. Bohuš 28. júla 2021, 15:07 – seba a rodinu zivim od revolucie sam. Buduci rok v podnikani oslavim 30 rokov. Priatelu, tolko, kolko ma moja firma, nema ani Slovenska republika.

  12. Miloš to viem. Ale to nevylučuje čo som napísal. Miloš, reklamu a marketing čo robíš pre“ OBYČAJNÍ ĽUDIA a nezávislé osobnosti (OĽANO), NOVA, Kresťanská únia (KÚ), ZMENA ZDOLA“ nevidí len hluchý a slepý.

  13. Bohuš 28. júla 2021, 16:49 – mylis sa, ziadnu reklamu pre tieto strany nerobim.
    Pocas volieb poskytojeme priestor kazdemu, kto ho objedna – platby su cez transparentne ucty, takze su dohladatelne.

    To, co pisem (okrem TS) su moje materialy a pisem o tom, o com chcem ja, nie o com chces Ty, alebo niekto iny. SOL je nezavisle a ako vidis aj pri tomto pripade, nerobime ziaden clanok, len preberame status ministra Vlady SR. A nielen jeho.

    To, ze sa te niekomu nepaci neznamena, ze ja budem menit nazory na politiku, dianie na Slovensku ci svoje politicke smerovanie. NIKDY som nebol v ZIADNEJ strane, nemam sefa a pisem za svoje. Tak si mozem dovolit ten luxus pisat skutocne o com chcem.

    Ak sa to niekomu nepaci, dovolil som si (tiez za svoje) ten luxus, ze ponukam komukolvek registrovanemu pisat to, co chce on.

    A teraz Bohus napis, co Ty robis 15 rokov vo verejnom zaujme a bez naroku na odmenu.

  14. Miloš. Čo robíš Ty vo verejnom zaujme zadarmo? píšeš síce pravdivé ale jednostranne zaujaté články. Pod príspevkami máš otvorenú diskusiu.čím viac komentov,tým viac kliknutí.A tým viacej peňeži za reklamu. Miloš nikto nerobí nič zadarmo! ale je to tvoj biznis model.(je tvoje pieskovisko) Baví ťa to a živí. A môžeš písať a dávať statusi koho chceš. len sa potom nečuduj že ťa niekto kritizuje

  15. Bohuš 28. júla 2021, 19:13 – nebavi a nezivi. Bavi ma cestovanie a zivi praca tak, ako kazdeho ineho. Zarobok som odmietol tym, ze som ponechal slobodnu diskusiu pre obcanov vo verejnom zaujme.

    A teraz ma este bavi to muzeum. To su projekty, ktore po cloveku zostanu, cim sa zapise do historie.

    A pomoze k zapisaniu sa do historie aj dalsich ludi – tych, ktori urobili pre mesto a verejny zaujem hodne a tych, ktori na meste vytazili pre seba a svoje firmy peniaze a niektori v minulosti dokonca aj majetky ludi, ktori skoncili v plyne.

    Bohus, nase deti si este mozno budu pamatat, kto bol a je kym. No nasi vnuci a to uz nie je tak daleko, budu uz cerpat len z toho, co im nechame zachovane.

    Ak bude zachovana pravda a fakty, bude fajn. Ak ale z mestskeho archivu vytiahnu len propagandisticke video so zmanipulovanymi informaciami, tak z nich budu chudaci.

    A pravda je len jedna. Ostatne su nazory.

  16. Bohuš 28. júla 2021, 19:13 – este „drobnost“ – ked nerobis vo verejnom zaujme zadarmo nic Ty neznamena to, ze nikto. Pravdepodobne ani len netusis, co vsetko zopar ludi robi nielen zadarmo, ale dokonca platia tisice a desiatky tisic VLASTNYCH EUR a okrem toho im to tvori len nepriatelov.

    Tak tomu bolo v minulosti a ZIAL, musi tomu tak byt aj teraz.

    Bohus, to, ze o niecom nevies neznamena, ze sa to nedeje…

  17. Miloš. Nechcel som Ti odpovedať. Ale dal si ďalší koment. Tak ešte raz, nikto nerobí nič zadarmo.vždy niečo s toho „kápne“.Karel Schwarzenberg povedalže do politiky by mali isť len bohatý ludia čo nepotrebujú kradnúť. Mýlil sa. Bohatý nemajú nikdy dosť.A čo sa týka mňa, ja som o tohto štátu nedostal nič zadarmo. Tak nech nečakajú nič odo mňa. Podnikám 25 rokov každý mesiac platím odvody. a každoročne dane. A 25 rokov bojujem so štátnou byrokraciou. Toto je môj príspevok Slovensku 🤷‍♂️👍

  18. Bohuš 28. júla 2021, 20:48 – s tym podnikanim a tym, co sme dostali od statu, sme teda narovnako.

    S rozdielom, ze ja systematicky roky tlacim do toho, aby si uradnici a voleni zastupcovia plnili povinnosti a poukazujem na spinavosti a tunelovanie verejnych financii.

    Viem, ziaden jedinec nezachrani svet. Prto ked sledujes co pisem tak vies, ze ludom odkazujem, aby neriesili nepravosti v Syrii, USA ci Ruskej federacii, ale vo svojej obci. Tam ich maju dost.

    Je ale pravdou, ze Putin ci Biden ziadnemu aktivnemu blbcovi nenecha podpalit auto aby ho zastrasil…

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img