ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

Oznam o rekonštrukcii povrchu atletickej dráhy na ZŠ Juraja Fándlyho

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

ZŠ Juraja Fándlyho /27 JÚL 2021/
Riaditeľka Základnej školy Juraja Fándlyho oznamuje občanom, že od 16. 08. 2021 do konca októbra budú prebiehať rekonštrukčné práce na atletickej dráhe v areáli školy. Z toho dôvodu bude areál uzatvorený.

Ďakujeme za pochopenie!

 

 

zdroj: seredskenovinky.sk

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Bolo načase, atletická dráha bola hanbou tejto školy. I keď nie ani tak jej ako jej zriaďovateľa – mesta Sereď. Ale najprv museli odklepnúť futbalistom nový trávnik, dotácie, nový štadión tak teraz sa môžu robiť konečne iné veci. Lebo rozhodujú priority. Každopádne ZŠ Fándlyho držím palce aby vychovali ďalšie generácie úspešných športovcov. Ľudia z vedenia mesta si s nimi určite ochotne spravia pekné fotky.

  2. Pani riaditeľka, areál bude uzatvorený? A odkedy je otvorený? Jedina bránka od cukrovarskej ulice zatvorená už minimálne rok

  3. Je to hanba mesta. 30rokov je otrsasnom stave každá jedna Základná škola a o nehovoriac Materskych škôlok hlavne ze mestu idú peniaze. Nič sa tu nerobí… len sa lepí na oko… A tie trápne nové ihriska. Ale vrchnosti to je jedno majú svoje deti odrastene…Mohly by ste si zobrať príklad z druhých miest ktoré budúj a starajú sa o svojich občanov. Ale Sereď sa toho asi nedočká

  4. Môj názor na túto vec je taký, že keby sa všetci riaditelia čo tam boli a nebolo ich málo, starali o tu dráhu tak ako sa patrí, nemusela vyzerať tak ako vyzerá! O to viac je to smutné, že boli medzi nimi aj riaditelia, ktorím bol šport veľmi blízky!!!

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img