ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

Bola som na Kube. Dobre tam nie je.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Jana Konečná

Bola som na Kube. Dobre tam nie je.
Ďalej takto ísť memôžu, lebo cesty niet. Vláda od roku 1959 od revolúcie vedie štát do pekla. A mali vedenie výhradne vo svojich rukách. Lenže keď sa ministerstvá rozdávajú kamošom a rodine bez vzdelania, znalostí, dobre to nemôže dopadnúť.
Nehovoriac o tom, že ľudia majú rokmi vládnutia pod komunistami v strachu totálne pokrivené charaktery. Úplatnosť úplne všade!!! Už si viem predstaviť, ako otočia kabáty smradi komunistických pohrobkov.
Druhá vec je, že kam to povedie teraz.
Kúpi ich západ a bude diktovať budúcnosť, záleží opäť na vedení štátu, ako im to dovolia. Ale zrejme inej cesty niet. Smutný príbeh krásnej krajiny !

Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. V prvom rade sa nesnazme cube vnucovat nasu choru demokraciu a nas chorý system. Ono staci aby sme zabezpecili ze ziadny stat nesmie nastolit globalne ekonomicke embargo voci Cube. Neviem o tom ze by doteraz Cuba nejako ublížila USA. Tak naozaj nevidim dovod preco USA a ich spojenci globalne praktizuju embargo voci Cube. Nesnazme sa vnucovat a rozdavat nasu choru demokraciu na zaklade ekonomickeho embarga.

  2. Ja som na Slovensku a tiež tu nie je dobre.

    Vraveli nám, že budeme slobodní, ale nemôžeme nikam cestovať. Buď sa musíme neustále testovať, aj keď sme zdraví, alebo si musíme dať do seba nejakú experimentalnu vakcínu, o ktorej tvrdia, že je bezpečná, aj keď sa takým typom vakcíny nikdy predtým neockovalo.

    Neustále nás sledujú. Rozprávam sa pri telefóne napríklad o pneumatikách a do hodiny mi vyskakuju reklamy na pneumatiky.

    Kamkoľvek idem, musím byť registrovaný.

    Neustále v obchodoch bezdôvodne zdražujú tovar, o ktorom tvrdia, že sú to potraviny, ale pritom z toho máme len zdravotné problémy. Napr. Rajčiny nechutia ako rajčiny (ani tie bio).

    Tvrdia, že je kríza a pritom za posledný rok vzniklo vo svete najviac miliardárov.

    Media neinformuju… Minulý týždeň bol u nás niekoľko tisicovy protest a v niektorých médiách ani čiarka o tom, alebo len útoky a osočovanie protestujúcich. Kdezto dnes je v Maďarsku protest 1000 ľudí a už sú v tom istom médiu články o tomto proteste a rozhovory s protestujúcimi na ich podporu. Je to účelové dezinformovanie.

    Nevedia sa žiadna diskusia. Do rôznych relácii aj vo verejnoprávnych médiách sú pozyvani ľudia jedného nazoroveho spektra. Médiá verejne podporujú a propagujú záujmy iných krajín a cez mediálny priestor nám vnucuju ich názor.

    V tých istých médiách denne zverejňujú články o nejakej zdegenerovanej incestnej kralovskej rodine a vymýšľajú o nich nádherné články a príbehy, miesto toho aby písali o skutočných ľuďoch žijúcich skutočne životy a rozoberali a upozorňovali by na ich problémy.

    To len tak v skratke…

  3. Narodil som sa na Slovensku a asi tu aj vystrem brká, momentálne sa však hanbím za to že tu žije v tomto raji na zemi…

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img