ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

Porušil predpisy, jazdil bez vodičáku arogantne, ohrozoval ostatných vodičov a ignoroval policajtov

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|  Seredskí policajti počas nedeľnej služby spozorovali vodiča na aute Mercedes C 220.

Pri jazde cez mesto sa dopustil priestupku v doprave, pred hliadkou sa dal na útek a na policajné výzvy na zastavenie, nereagoval. Bezohľadnou jazdou ohrozoval ostatných účastníkov. 20 ročný muž sa snažil do poslednej chvíle hliadke utiecť. Policajti ho zaistili. Pri lustrácii zistili, že vodič jazdil bez vodičského preukazu.

Po spísaní potrebných úkonov muža prepustili. Policajti predložia správu o priestupku na správne konanie, kde mu hrozí ďalší postih.

 

 

Prvotnú informáciu o zásahu polície v Seredi sme priniesli tu:

 

PRÁVE TERAZ: Policajná hliadka mala so zapnutými výstražnými svetlami prenasledovať osobné auto

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Raz za rok si policajti nieco všimnú a hned clanok o tom napíšete🤣

    Tato seredska policia je jedna velka trapárna😅

  2. Otázka na obyvateľov Sereď.Videl niekto za posledných 30 rokov v Seredi róma ,ako sedí vo vozidle Autoškoly a robí si vodičák….Ja nie….

  3. pre Makoty: ja som videl a bolo to presne pred 30-timi rokmi. Chodil som s jedným rómom do autoškoly – on na kurz dochádzal na Lade 1600 🙂

  4. Čo robí dotyčná osoba keď sa vozí na mercedese? Daňovaci kontrolujú živnostníkov, podnikateľov keď niečo nakúpia a chcú späť… prečo teda nežiadajú vydokladovať od rómov ako nadobudli osobné vozidlo vyššej strednej triedy a na palivo do nádrže? Je to na posmech, my čo pracujeme platíme dane, z našich daní fungujú úrady, polícia, hasiči zdravotníctvo…, no a na oplátku sa nám platiacim odvďačia že nás budú šikanovať, pokutovať a najnovšie zvýhodnovať/nezvýhodnovať 🤮
    je mi zle s tohoto systému

  5. A čo sa má voziť na trabante? Veď na mercedes si ťažkou prácou zarobil. Toto je napísané iróniou, lebo skutočne táto časť našej spoločnosti si žije nad pomery. A že v osadách majú hŕbu detí, to je ich problém. Náš problém je, že ich musíme živiť. Vy sa musíte o seba postarať sám, o nich sa postará štát. Prečo to nevyužiť?

  6. Je mi z vás zle ,samé cigáni toto ,tamto, taký sú ,onaký sú tak viete čo ,aký požičaj taký vráť . Pravopis máte katastrofálny a to čo píšete je len nenávisť a závisť .Ako tak čítam predávajte drogy všetci keď viete presne čo robia budete mať na auto v strednej triede . Každý deň niekoho naháňajú za nedodržiavanie dopravných predpisov ,či z majority ktorý vodičské oprávnenie má alebo nemá alebo cigána rovnako tak dostanú i tresty ! Kto je neprispôsobivý a primitív nemusí byť tmavej pleti ale naopak najviac idiotov je tu z majority ! S pozdravom všetkým vyšetrovateľom ,detektívom a drbnám v jenom prajem pekný zvyšok večera .

  7. Pre hluchy pen.Ano vsade su normalny aj k.koty.Ale daj si do pomeru kolko normalnich je odimencov?20%?neviem ci som moc nenapisal…a kolko normalnich je slovakov?80%?keby slovaci boli ako vy tak to tu zijeme este v jaskyniach

  8. no jak ináč, zas morhoš, v tomto meste ťa môžu napadnúť, opľuť, okradnúť a kradnúť, nadávať do bielych „vyyebancov“, aj dealovať a variť, a nič sa im tu nestane, postih žiadny.
    Urobil by to gadžo a má problém.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img