ISSN 1337-8481

utorok, 16. apríla, 2024

Milan Krajniak: „Zabránili sme rozdeleniu ľudí na zaočkovaných a nezaočkovaných“

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

„Pri zákone o očkovaní sme presadili všetky naše požiadavky. Zabránili sme rozdeľovaniu ľudí na zaočkovaných a nezaočkovaných. Dosiahli sme to najdôležitejšie – obe skupiny budú mať rovnaký prístup k práci, vzdelaniu a vstupu do obchodov. Rovnako pendleri nebudú platiť za testy, ak budú vyžadované pre prechod cez hranicu“ povedal Milan Krajniak

Zaočkovaní aj nezaočkovaní budú mať rovnaké práva v prístupe k práci, vzdelávaniu a pri návšteve obchodov.

Preto sme u premiéra, ministra financií a ministra zdravotníctva presadili, že nezaočkovaní v prípade zhoršenia epidemiologickej situácie nebudú platiť za testy pri chodení do práce, pri návšteve obchodov a pri návšteve škôl.

Rovnako pendleri nebudú platiť za testy, ak budú vyžadované pri prechode štátnej hranice. Na hraniciach budú zriadené momky, kde sa budú môcť bezplatne otestovať antigénovými testami, ktoré budú pre pendlerov stačiť na vstup na územie Slovenskej republiky.

Minister Lengvarský sa zaviazal, že v novom covid automate ani v prípade, keď budeme v čiernej farbe, sa nebude pre nezaočkovaných vyžadovať test v obchodoch, budú platiť iba obmedzenia na základe metrov štvorcových.

Vzhľadom na to, že sme presadili všetky naše požiadavky a zabránili sme rozdeľovaniu ľudí na dve kategórie, podporíme tento nový návrh.

 

Podrobnosti si pozrite priamo vo videu:

 

 

zdroj: Sme rodina, Milan Krajniak

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Najlepšia vláda, akú kedy Slovensko malo. Vypočuli hlas ľudu spred parlamentu a sociálnych sietí. Urobili neskutočný kompromis. Všetci môžu byť naozaj spokojní. Ďakujeme Vám z celého srdca, hlavne SME RODINA a pánu ministrovi Lengvarskému, je to naozaj férový človek a špičkový odborník na mieste. Nesmierna vďaka za záchranu Slovenska. Milujeme Vás ! Hlboká poklona. Boh Vám žehnaj !

  2. Najlepšie by asi bolo zrušiť akékoľvek opatrenia. Keď už tak chcú nezaočkovaní slobodu. Nech si každý zodpovedá za svoje zdravie. V prípade covidu u každého dospelého človeka, ak bude treba hospitalizácia v nemocnici, najprv zistiť či je očkovaný. Ak nie, otočiť ho a ťahaj domov. Nikto nie je zvedavý na to ako vďaka svojej slobode zrazu chrčíš na prístrojoch. Radšej uvoľni miesto pre pacienta s inou diagnózou, ktorý tiež potrebuje zdravotnú starostlivosť. Takto ich pekne preriediť.

  3. Daniel, zdravotnicky personal bude respektovat vasu slobodnu volbu a zivotny styl, stym ja snad kazdy vyrozumeny. Snad nikto neocakava ze 10 sestier bude obsluhovat 40 lozok v skafandroch 12 hodin bez vystatia, mesiac na oddeleni bez rodiny v 100% nasadeni. To si chod do karcmy potom lapat po dychu maju tam kompresor.

    Daniel aky alkohol preferujes? Co je teraz najlacnejsie v karcme? Vracal si?

  4. Anonym 23.01 krajšie by som to ani ja nenapísal !!!
    Dezolát,ty preferuješ drogy ? Podľa tvojich príspevkov to tipujem na kokaín

  5. Dezolat tebe z toho uz dobre jebe. A Krajniakove vyhlasenie ze zabranili rozdeleniu obyvatelstva je len politicke ojeb gesto lebo prave naopak potvrdili ze neockovaní ludia bez testu nebudu môcť ist nikam. Toto je podraz na obyvatelstvo ktore sa nechce dat ockovat a podvolit tejto chorej vakcinacnej diktature

  6. Vy zaockovanci sa uz naucte nove vyrazy lebo neviete pouzivat nic ine len slova dezolat a antivaxer..
    Slobodna volba a zivotny styl? Tak nech neosetruju ludi ktori si slobodne vybrali sa vyzrat k smrti, fajcit a dostat rakovinu atd atd.. A nech neosetria cloveka ktory dostal vakcinu zadarmenko lebo vsak zaockovani su nesmrtelni bohovia 😉

  7. Rozdelia ich totižto na bohatých a chudobných. A tato paródia na ministra čo vie len rozhadzovat rukami a berie peniaze pracujúcim a dáva ich… Z tej strany zatiaľ nič dobré nevyšlo

  8. WHO štatistika: na následky fajčenia ročne zomrie vo svete 14 miliónov ľudí.
    Na následky alkoholu ročne zomrie 6 miliónov ľudí.
    Na následky obezity ročne zomrú 4 milióny ľudí.

    Nemali by si platiť aj potom títo ľudia hospitalizáciu a liečenie z vlastného vrecka ?
    Alebo rovno každý kto nezabehne 12 minútovku ?
    Prečo by mal zaockovaný človek platiť hospitalizáciu človeku ktorý vôbec nešportuje a brucho má na hanbu ?
    Aj dnes niektoré deti majú brušisko na svoj vek dosť veľké a to rodičov nezaujíma že je to ich vizitka ?
    Ako povedal jeden blázon #dobrebude

  9. Pitov kamarát čo snim dovolenkoval na Kube opäť oklamal ľudí.
    Matovič, Mikulec, Biela kobyla, Remisova, Nad, Kolikova, Kollár, postava z YouTube s Kocnerom zo Sasanky Sulík do basy!

    Výkvet inteligencie OLajNO sú niekoľko krát obvinený zo zneužívania maloletých nemenovaný OLajNO rómsky poslanec, doktor kandidát vied Jozef Procko či poslankyňa Tabak, ktorá vzdáva Lasicovi poctu pri smradlavej popolnici, chodí do Dubaja keď to je zakázané či sa kúpe v Tatrách v plese v najvyššom stupni ochrany kde to je prísne zakázané 😂
    OLajNO do basy!

  10. Vykrikuje ako vám to padne, ale v podstate ani neviete, Daniel a pod, že iba beekate.
    Najprv covid je vymyslený, potom že za úmrtie môže vláda, potom že očkovať sa nepôjdeš, potom keď sa nedáte, budete kričať že vás pri ošetrení „odsunu“. Tak to bude, nezaockovany bude mať ťažší priebeh a čo to robí sme už mohli vidieť na počte úmrtí…mal som známych čo boli takí istí odporcovia ako vy, ale bohužiaľ dostali covid a svoj názor už nestihli zmeniť.takze pani, držte huby, a robte si podľa svojej slobodnej vôle, a tých druhých so sebou neporovnávajte a nestarajte sa..ja som sa zaočkoval a je mi uprdeli či aj vy, ale za to vás nebudem nazývať pomenovaním ako tu Daniel atď dávajú.. ale do výšky svojho IQ to máš povolene

  11. Rr ja sa budem najviac tešiť keď príde ďalšia vlna covid teroru a vy opichanci začnete kapať ako muchy. Ani za jedným jediným mi nevypadne žiana slza !

  12. Daniel, keď príde ďalšia vlna, ty budeš prvý na SOL čo bude nadávať na vládu, že robí slabé opatrenia. Vy odmietači si dokážete odporovať vlastnými názormi, stačí si prečítať príspevky pár mesiacov dozadu.

  13. Daniel, ešte otázka. Prečo by práve opichanci mali kapať ako muchy? Máš to podložené nejakým vedeckým poznatkom?

  14. Kolega prvé očkovanie – týždeň maródka.
    Druhé očkovanie – odpadol skoro v práci a 3 dni PNka.
    Dnes po mesiaci od druhej dávky stále občasné závrate.
    A to čaká 3 dávka niekedy v decembri.
    Ja som neni zaočkovaný a covid som prekonal ľavou zadnou. Mám dobrú životosprávu.
    Ako sa hovorí ako sa o telo staráš tak sa ti to vráti.

  15. Doteraz vo svete zomrelo na covid 4,14 milio. ludi. Myslis, ze to boli vsetko prepiti tlsti lenivci?
    Lebo potom taky Dano, obezny pijan, hulic…. No neviem ci sa bude na jesen smiat.

  16. Anonym 8.52
    Jak hovoria naši južní bratia : Ono to bude prísť.
    Vakcíny tu nie sú kvôli covidu,tie boli vyrobené už dávno. Tak museli vymyslieť covid aby tie vakcíny predávali ! A teraz ma zožerte že to je konšpirácia ! Ono v budúcnosti sa ukáže že zasa som mal pravdu

  17. Dano, ak by som aj bol ochotný uveriť teórii, že na predaj vakcín bolo treba vymyslieť covid, nič to nemení na tom, že ten covid tu je. Na tom sa hádam zhodneme. A ako s tým covidom môžeme vybabrať, keď už tu je?

  18. Dano chýba mi logika u teba. Uznávaš, že covid tu je, ale vakcínu si nedáš, lebo by si prispel k jej predaju. Aj keby si mal natiahnuť brko, len aby nikto na tebe nezarobil?

  19. 194 427 971 nakazených a 4 168 740 z toho umrelo.
    Celkom pekná šanca na prežitie.
    Bojovník bojuje ale sa neočkuje !

  20. Píšeš si tu sám so sebou a sám si pokladáš otázky a sám si zároveň na to odpovedáš ?
    Takýto blbci robia hanbu všetkým zaočkovaným a potom sa čudujeme že si z nás robia strandu.

  21. Anonym,Anonym,potom Pre:Anonym a zasa Anonym. Vidím že tie „vakcíny“ vám už riadne rozožierajú mozgové závity… už nemáte ani toľko chochmesu dať si sem trebárs nejaký pseudonym

  22. Tak ako od začiatku riešenie pandemie touto vládou chaosom pokračujú aj ďalej.
    Na portáli Korona prezentovali potrebnú 60 percentnú zaockovanosť. Už vtedy mali stanoviť pravidlá pre všetkých obyvateľov a dnes by bol pokoj.
    Teraz môžu byť nespokojní všetci či už zaočkovanî alebo nezaočkovaní.

  23. Aj na tychto komentujucich je hned vidiet kto je zaockovany a kto nie..
    Nezaockovany dement potrebuje nonstop rypat do niecoho,robit sa najmudrejsi,lebo videl par videii na facebooku,ktore zdielaju medzisebou popieraci covidu..

  24. Podľa ministerstva zdravotníctva bolo v stredu o 12.00 h hospitalizovaných okolo 143 Izraelčanov s COVID-19 . Päťdesiatosem percent z nich bolo očkovaných, 39% nebolo a 3% bolo čiastočne očkovaných, čo znamená, že užili jednu dávku alebo od ich druhého očkovania neuplynul celý týždeň.

  25. Obyvatel tým chcel povedať že zaočkovaní dostali covid. Veď ak boli zaočkovaní tak mali byť voči covidu odolní,nie ? Ja to tu furt píšem že tie „vakcíny“ sú na dve veci : na hovno a na nič !

  26. Zapredaní politici predsa stále vyblekovali že vakcína je sloboda ! Ale akosi to neplatí,že ?
    Jozef nerýp furt,už ťa mám naozaj plné zuby

  27. Daniel, obyvatel a vsetci ostatní – Treba si uvedomit, ze nemozes mat nizku mienku o niekom s kym iba nesuhlasis, v takom pripade maju vsetci co s tebou nesuhlasia pravo mat taku istu nizku mienku o tebe. To plati samozrejme za predpokladu ze komentator svoje tvrdenia a nazory aj podpori faktami, k zaverom dospeje logicky, rozumnou analyzou, atd. Existuje viac pohladov na vsetko, aj na fakty. Kazdy ma priority nastavene trochu inak. No u dezolatov je to „trochu“ine. Oni totiz popieraju fakty a prehlasuju to za nazor. No nie, popieranie, ci prekrucanie faktov nieje iny nazor. Je to dezolatstvo. Z tohto vyplyva ich argumentacna ubohost – ved ako obhajis nezmysel? Nijak.

  28. Anonym 21:37 snazis sa pisat dolezito ale o nicom. Pochopil si tomu co som se zavesil? Zdroj tejto info je Izrael nie ja. Ja len doplním ze karta sa obracia a mozno Jozinko, ratafak, dezolat a aj ty ak si sa dal zaockovat mozno budete este banovat. Samozrejme nikomu neprajem nic zle len konstatujem na zaklade info ktore som nasiel na nete

  29. Oby, o tych hospitalizovanych v Iz. viem, cital som o tom. A viem aj to, ze momentalne preveruju kedy boli tito ockovani, ci to neboli januar, februar. Ked budeme banovat, budu nas skoro dva mega len na Sk. To bude ban.

  30. Daniel ,ty si z tých dezolátov v meste Sereď…nikto ti nenapísal ,že ak si zaočkovaný,Covid nedostaneš… Ale , neskapeš. Napísal som to hnusne,ale kopci kamarátov v Seredi jeuž pochovaných za koľajami v Seredi…a to niektorí hrali gut na ale,a pľúca mali ok ..

  31. Obyvatel – nepisem dolezito, ale kriticky som ta zhodnotil, kedze geotermalna voda pada podla teba zadarmo a xy dalsich nezmyslov co si tu popisal a ako zdroje uvadzas konspiracne weby. A mimochodom nie som zaockovany, teraz sa ti asi zrutil svet.

  32. Obyvatel 25. júla 2021, 20:20 je pravdepodobne HOAX. Ten text som našiel iba na ac24.cz a dennikstandard.sk konšpiračné a dezinformačné weby výmyslov a bludov. Podľa všetkého je to absolútny HOAX. Uveď zdroj, nech zistím, že sa mýlim!

    Fakty Izrael: Stúpajú hospitalizácie v najzaočkovanejšej krajine na svete. Tu, ale treba povedať, že očkovali vo veľkom Sputnikom a Sinopharm.(neschválené v EU,slabá účinnosť) Uvidíš to v Madarsku v septembri. Ďalej účinky Pfizer v Izraeli sú na bezpríznakový priebeh 67% a na hospitalizáciu 95% pri delte. Kvôli dezolátom zažijeme ešte aj omegu. V septembri sa budete pretekať pred očkovacím centrom, budete sa predbiehať v rade jak na dopravnom inšpektoráte. A môžeš si myslieť o svojej imunite len to najlepšie a mať na bruchu tehličky, žiješ si v dojme, že tebe sa to nestane, za 5 minut dostaneš takú nálož delta variantu, že po prvom dni vymeniš vodku a bromhexin za paralen, po troch dnoch prídeš so saturáciou 90% a za 3 hodiny na urgente budeš so saturáciou 80% odpadávať a čakať na intubovanie, ale nebude mať kto, lebo budú intubovať 20 ročného a ten má lepšiu prognózu. A ešte pripájam bonus z Nemecka.

    Riaditeľ úradu nemeckej kancelárky Angely Merkelovej Helge Braun, ktorý v rozhovore pre noviny Bild am Sonntag tiež uviedol, že ďalší lockdown v krajine však neočakáva.

    Neočkovaní ľudia by podľa Brauna mohli mať zakázaný vstup na miesta, ako sú reštaurácie, kiná a štadióny, „pretože reziduálne riziko je príliš vysoké“. Očkovanie je dôležité na ochranu pred závažným priebehom ochorenia COVID-19, a preto „očkovaní ľudia budú mať určite viac slobôd ako neočkovaní ľudia“, povedal politik. Ako tiež uviedol, takáto politika bude legálna, pretože „štát je zodpovedný za ochranu zdravia svojich občanov“.

  33. Len pre info, ako je možné že politici ktorý nie sú zaočkovaný majú výnimku? Covid si najprv naštuduje koho napadne a ak zistí že dotyčná osoba je poslanec tak sa mu vyhne? Si robíte načisto zo žebroty …

  34. Oby, ty aj citas co sem pastujes?

    Zo 64 vážnych pacientov v krajine, z toho 17 v kritickom stave, bolo 12 invazívne ventilovaných. Avšak zatiaľ čo percento zaočkovaných prípadov bolo vysoké, percento tých, ktorí vyžadovali invazívne ošetrenie, bolo nízke: Iba traja úplne zaočkovaní ľudia boli invazívne ventilovaní.

    skus citat aj nejake odborne clanky, take ktore nie su v zjedenych aero badateloch.

  35. PS.
    Obynko, vidis jak pekne ti hovorim, ked chces niecim podporit tie svoje anti opich hlasky, tak sem nedavaj clanky, ktore prave naopak podporuju vakcinaciu.
    A este jedno, nikto nikdy netvrdil, ze po dvoch davkach sa potvory zbavime. Inak uz davno lekari vedia, ze imunita cloveka klesa, trebars aj s vekom.
    Vek – ako roky, nie veko ako dekel.

  36. Ja som zaočkovaný a dúfam že presvedčým každého aby sa dal tiež. Boh nám zoslal z nebies vakcínu a bol by hriech to odmietnuť. A kto odmietne sa bude smazit v pekle !!
    3 vlna sa blíži vám hovorím !!

  37. Obyvatel – fakta nejak nepotvrdili tvoje tvrdenia.. takze plati co som napisal vyssie, popieranie faktov alebo ich prekrucanie nie je nazor, je to dezolactvo. Z tohto vyplyva tvoja argumentacna ubohost.

  38. Francúzsky parlament schválil návrh zákona, ktorý vyžaduje predkladanie takzvaného covid pasu v reštauráciách a pri domácom cestovaní i povinné očkovanie zdravotníckych pracovníkov.
    Zákon vyžaduje od všetkých zamestnancom v sektore zdravotnej starostlivosti, aby sa do 15. septembra nechali zaočkovať, inak im hrozí suspendovanie. Tiež vyžaduje, aby sa ľudia pri vstupe do všetkých reštaurácií, vlakov, lietadiel a vybraných verejných zariadení preukazovali certifikátmi o zdravotnom stave. Sprvu platí pre všetkých dospelých, od 30. septembra sa však bude vzťahovať na všetkých vo veku 12 rokov a viac.

    Covid pasmi budú ľudia dokazovať, že sú plne zaočkovaní, mali nedávno negatívny test na koronavírus alebo sa zotavili z ochorenia COVID-19.

    https://www.cas.sk/clanok/2568815/francuzi-schvalili-zakon-ktory-vyvolal-protesty-tvrde-opatrenia-nezaockovani-si-neskrtnu/

  39. Oby, preco, ked nahodis temu tak pri nej aspon chvilku nezostanes?
    Ved ked si o svojej pravde presvedceny, skus presvedcit aj nas.
    Ale ty nie, nahodis temu a zdupkas.

  40. Jozinko ja nepotrebujem niekoho presviedčať a bojovat. Ty uz ako zaockovany inu moznost nemas ako verit tomu naco si naletel a naskocil. Nastuduj si tento preklad over si patenty a ak nahodou este stale nechapes a nepochopis realitu tak uz Jozinko nic ine len ze pánboh tebe a dalsim pomahaj

    https://o

  41. Obyvatel ked si v argumentacnych uzkych, utocis, v lepsom pripade neodpovedas alebo sa snazis uhnut preakocenim na inu temu. Ako som ti uz hovoril argumentacna ubohost…

  42. Obynko, nepotrebujes a napriek tomu sem stale pastujes tie sracky. Toto si dal uz treti raz. A mmch. na toto som ti uz odpovedal hned prvy krat. Tak otvor konecne svoju mysel.

  43. Jozinko ja viem ze si odpovedal ale hlupost. Preto som ani nereagoval. Precitaj si ten preklad pomaly a poriadne. Priznam sa ze ja nemam cas tu s tebou bojovat lebo manualne tvrdo makam a nemam tolko casu ako ty co celý den sedi za compom a analyzuje svoje videnie sveta.

  44. Obyvatel, niektori na rozdiel od teba to nemusia citat, ale rozumeju reci vo videu. Problemom ale je, ze zdroje konspiracnych webov robia presne to iste ako ty s tym izraelskym webom – vytrhavaju veci z kontextu. Tak ako ty si vytrhol jednu vetu s clanku nasledujucu po nadpise. Po konfrontacii, si sa uz k tomu nevyjadril a nereagoval si ani na dalsi clanok s toho isteho webu, ktory si sem sam zavesil.

  45. Anonym ta informacia ktoru som ja napisal bola pravdiva alebo nie. Bola. Aj ked som vobec nemusel tak som dal aj zdroj. Ale ja nemam potrebu s tebou bojovat a presviedčať ta. Ved mas svoj mozog a podla toho sa aj zariad. To mas tak aj teraz je velka senzacia ze ake vysoke percento je po navrate z dovoleniek na sk pozit. ale nenapisu ze očkovaných netestujeme tak ich percentuálna pozit. sa nevie. Ale dnes to bude senzacia dna. 😀

  46. Obyvatel – pravdiva sice bola, ale ako som ti povedal, vytrhol si ju z kontextu a pouzil iba tu cast, ktora sa hodi tvojmu presvedceniu. Lebo keby si docital ten clanok, ani by si to sem neuviedol.

    Pises, ze nemas potrebu bojovat a presviedcat, ale napriek tomu tu na sol pod kazdym jednym clankom tu davas tieto svoje myslienkove zvratky, snazis sa ich podlozit zdrojmi konspiracnych webov, ktorych linky ti server automaticky maze (vsimol si si?).

    Ja na rozdiel od teba ta nepresviedcam ani s tebou nebojujem, iba snazim sa ti vyvratit tie hovadiny co sem davas. Tebe to uz nepomoze, ale su tu aj druhi ludia, ktori v zapale emocii z tychto udalosti by tym hovadinam mohla uverit.

    Slubujem ti, ze na jesen, v zime, na buducu jar…v den ked na SOL pod clankom o covide nebude ziadny komentar od teba, Daniela a vam podobnych, zapalim vam sviecku a spomeniem si na vas ako na dobrych vtipalkov.

  47. Anonym 18:15,ty chumaj ty len nikom nic neslubuj. Staci ked prisľúbiš ze pojdes na vysetrenie do Pezinka lebo je vidiet ze uz mas jebnute myslienky v hlave a druhemu chces zapalivat sviecky. Podla mna si jebnuty cocot🖕🖕🖕

  48. Počuj dedko a čím ťa zaočkovali? Na ľavom pleci peter a na pravom pleci edita ktorý sa hašteria a ty to musíš počúvať 💉

  49. Obyvatel už máš strach? Tak maj, jeseň sa blíži, lekári a sestry na are ťa čakajú, všetci sú tam zaočkovaní, takže chápeš, že? Pretože jedna z kolóniek na prijímacom tlačive je: Zaočkovaný? A pri tebe bude: nie…

  50. Ste už načisto mimo,normálne Vám jebe.Blazni.Jeden druhému želáte zlé veci.Pane bože,také hovada arogantne hnusne.

  51. Nezaočkovaný človek vám nebráni aby ste sa očkovali a rešpektuje vaše rozhodnutie. Prečo v opačnom prípade je pre vás nezaočkovaný dezolát? Hoaxy? Ľudia majú krátku pamäť. To čo bolo pred dvomi rokmi hoaxom je dnes skutočnosťou len si to nechceme niektorí priznať.
    Nech sa nikto do nikoho nestará a nechá nás slobodne rozhodnúť.

  52. Uvedte mi jeden príklad, čo bolo pred dvomi rokmi HOAXOM a dnes je realita. Podme si to priznať.

    Prosím poradte mi ako sa mám slobodne rozhodnúť. Máte na oddelení štandardne 10 lôžok s ventiláciou, 1-3 intubovaných, nejaký personál. Potom príde ten vymyslený covid(soplík). Príde prvý týždeň naplníte všetky lôžka, druhý týždeň vytvoríte ďaľších 10 lôžok v mene rozkazu, personál máte rovnaký, koncom druhého týždna máte plné aj tie, stroje fungujú a nefungujú, staráte sa, príde rozkaz urobiť ďalších 10 lôžok, nemáte kde v tom tam máte na kyslíkovej podpore 3 vo veku 30, 35, 40. Žena každého vyplakáva, že každý má doma 2 deti a hypoteku. Vidíte, že im klesá saturácia a už viete, že ich bude treba intubovať, za hodinu spravíte jedného. Stále Vám hučia alarmi tých dvadsiatich, z času načas niekoho treba resuscitovať, lebo odchádza v tom sa Vám tí traja dusia. Viete ako sa dusí človek? Čo vtedy robí? Viete, že dokážete intubovať iba jedného a že tí dvaja to dve hodiny nevydržia, ako sa mám slobodne rozhodnúť, tuto mi to teraz napíšte ako sa mám slobodne rozhodnúť????????????????????????????? Pod maskou mi pot tečie do očí a nešťal som 6 hodín…..sestra plače lebo exitus 35r….je to frontová línia, je to vojna ako v zákopoch a vy seriete na to. Lebo Kotleba vie že pôjde na 4 roky a 4 mesiace a stará sa len o seba, cielene s vami manipuluje preto vám hovorím, že ste dezoláti. Idete lekárovi robiť pred dom s megafonom protest a silové zložky tejto republiky s vami robia v rukavičkách.

    Ten dement, čo tu písal o 143 izraelčanoch. Ty si dokonči siedmu triedu základnej školy. Čím máš väčšie percento zaočkovaných tým ti pribúda hospitalizácii zaočkovaných. Je to preto lebo vakcína chráni 95%,tých 5 percent ti príde do nemocnice, dáš im kyslíkovú podporu a o 5 dní odídu domov, nemajú takú smrtnosť, ked sa budeme blížiť k 80%-90% zaočkovaným tak budeme mať hospitalizovaných vačšinu zaočkovaných 2x. Ale ked budeme mať zaočkovaných 30% tak si spravte v krčme polnú nemocnicu a tých neočkovaných tam ošetrujte kompresorom a na ARO bude dosť roboty s očkovanými.

  53. Obyvatel – ako som ti hovoril, v argumentacnych uzkych siahas po urazkach. Ja som ta neurazil, prave naopak prejavil som dobru volu, ze si na teba v dobrom spomeniem ako na vtipalka, lebo z tvojim presvedcenim je to velka pravdepodobnost. To ze si si z toho vyvodil jednoduchy zaver, ze ti prajem nieco zle, vypoveda len o tvojej jednoduchosti.

  54. Hmmm – precital si si vobec aspon tuto diskusiu? Alebo aj dalsie dotykajuce sa temy covid? Mas dojem ze nezaockovany Obyvatel respekuje rozhodnutie ockovanych? Precitaj si prosim ta aspon tuto diskusiu…

  55. zabudni…hmmm už neodpovie, maximálne dá príspevok pod iným nickom, kde utečie od témy a začne si zase svoje…dezolat attack, klobúk dolu a díky za robotu ktorú robíte…bodaj by si to aspoň 90% spoločnosti dokázalo vážiť.

  56. Dezolat co sem motas Kotlebu? Nabuduce das aj Putina? To ze nemocnica ma len 10 lozok ako pises, skoro žiadny personal a vybavenie minimum, lebo personal utiekol zo zahranicia, lebo sa zdecimovali lozka na minimum, lebo je cele zdravotnictvo na kolenach rozkradnute, rozobrate a v kastrofalnom stave lebo biznis je prednejsi ako zdravie obyvatelstva, tak zato nemoze clovek ktory cely zivot maka a plati dane, poplatky do zdrav. Je chore a ubohe ze tento skurveny system chce zarabat aste aj na skapinajucom cloveku na chodbe v nemocnici lebo ho nema kto osetrit a čím ošetriť ako píšeš. Chybu hladaj inde a nie na ludoch co si nechcu dat pichnúť tieto experimentalne sracky. A ked ten clovek zomrie na chodbe v nemocnici hoc aj na infarkt tak mu umrtie napis na covid lebo nato ma potom nemocnica prijem štvornásobnu platobnu sadzbu. Chore

  57. Obyvatel – miesto argumentacie iba zas odbacas od temy, lebo system, lebo “experimentalna sracka”, lebo sprisahanie..

    Hned na uvod ti bola dana jednoducha otazka ako sa ma slobodne rozhodnut a popisal ti situaciu. Netahaj sem system, “experimentalnu sracku” atd. a aspon raz odpovedaj

  58. Anonym daj si aspon cislo aby som vedel ktory anonym si. Az si ten anonym co mi chce zapalovat sviecku tak chod do pice a neotravuj ma lebo s tebou nemam zaujem nieco riesit.

  59. Obyvatel – stale nevidime ziadnu argumentaciu a zas iba odbocenie od temy, lebo ti chybaju argumenty. A dovod? Lebo si ich nenasiel na zemavek, badatel, otevrisvoumysl a pod.

  60. Obyvatel, áno zdravotníctvo je dlhodobo v problémoch, ale v prípade pandémie, ktorá sa šíri exponenciálne žiadny počet ložok, doktorov, prístrojov a vybavenia nie je dostatočný ak sa ti každý týžden zdvojnásobí počet pacientov (v závislosti na aktuálnom R)…na toto nie je pripravný nikto, ani tie TOP zdravotníctva sveta, preto boli všade lockdowny a zákazy vychádzania…takže bud to hned na začiatku zavreš a omezíš sociálne kontakty (drahý lockdown, krachujúce podniky, narastajúci štátny dlh atd), alebo vytvoríme kolektívnu imunitu…ak odmietate kolektívnu imunitu ok, je to vaša slobodná voľba ale dosledky asi poznáš – odnesú to zase lekári v nemocniciach, ktorí sa budú „slobodne rozhodovať“ koho liečiť a kto počká a vo finále aj podnikatelia, ktorým zase bude treba zavrieť podniky aby sa zastavilo šírenie epidémie na rozdiel od UK, Nemecka, Holandska atd, kde už majú 60% očkovaných a stále ich tam pribúda…netreba sa potom čudovať že mladí (a nielen lekári) utekali a stále utekajú do týchto krajín…ak sa budete stále chovať takto dezolátne, tak tu naozaj nikto schopní neostane a budete sa mocť slobodne liečit akurát tak vodkou s bromhexinom…ale samozrejme je to vaša slobodná volba

  61. Môžete tu vypisovať do aleluja,zaočkovani,lebo nezaockovani,je to všetko veľké farizejstvo,veľké svinstvo,a je to všetko dôsledok tejto nekompetentné vlády aj prezidentky.Namiesto toho,aby sa ľuďom vysvetlilo ale ozaj vysvetlilo po pravde,zápory a klady,robia s tým politikárčenie.Daju milióny pár médiám,ktoré evidentne rozdeľujú spolocnost,politici a prezidentka si dávajú pred kamerami pichať vakcíny,lebo si myslia,a sú takí sprosty,že ich ľudia žerú.Potom ten bordel so sputnikom atď.Tak to očkovanie majú dať POVINNE,a nie ľuďom klamať do očí a nútiť ich k tomu inými metódami.Preco je to tak? Lebo nechcú prevziať zodpovednosť za možné škody,ktorý by možno nastali A Vy ,Ako Ratafak,a dezolat nechajte láskavo ľudí samých sa rozhodnúť,a nemudrujte neustále,,teraz to bude očkovanie a cestovanie a čo ja viem čo,a ani sa nenazdame a máme tu čo? Sme totižto na dobrej ceste.A okrem toho,vláda nemá žiadnu dôveru u ľudí,sami si robia čo chcú,menia si zákony podľa potreby,ústavny zákon niečo odsúdi,oni na druhý deň zase to isté,tak čo.Bez dôvery viac nedosiahnu.Aj to rozhodnutie s návštevou pápeža.Natlak na veriacich.Podla mňa,budú s tým ešte veľké problémy.Som zvedavý,ako budú ťažkoodenci rozháňať ľudí pred očami Pápeža.

  62. Anonym 27. júla 2021, 13:14…veď ja tam píšem: „ak odmietate kolektívnu imunitu ok, je to vaša slobodná voľba“…ty si z toho nejak vyčítal že nenechám ludí sa rozhodnúť?….nie si to náhodou ty ktorý si napísal „Tak to očkovanie majú dať POVINNE“……to je dost paradox že ty píšeš o povinnom očkovaní a ja o tom že je to každého slobodná volba a ty mi napíšeš že mám láskavo nechať ludí sa rozhodnúť samých…:-D

  63. „Istou motiváciou, najmä pre rizikové skupiny, by mohlo byť povinné podieľanie sa na nákladoch liečby COVID-19 pre nezaočkovaných, čo by z ekonomického hľadiska pomohlo riešiť problém ,čiernych pasažierov‘. Legislatíva na to už dávno existuje,“ upozorňuje Vlachynský a podľa jeho názoru by stačila by jednoduchá úprava zákona.
    Ide priamo o zákon č. 363, podľa ktorého si môže zdravotná poisťovňa voči poistencovi nárokovať uhradenie nákladov, ktoré vynaložila na lieky, zdravotnícke pomôcky alebo dietetické potraviny poskytnuté poistencovi, ak mu boli poskytnuté preukázateľne v dôsledku porušenia liečebného režimu.
    https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/595824-nezaockovani-by-si-liecbu-mohli-hradit-zakon-je-na-to-pripraveny/

  64. Ok tak ja si za liecbu rad zaplatim!Ale chcem naspat od statu peniaze ktore som mu za 20rokov dal na odvodoch.Mesacne davam 2000e a u doktora som nebol 20rokov.Takze stat vrat mi peniaze a ja si rad za vsetko zaplatim

  65. Ratafak plachta, pravdepodobne teraz ti vynada do pohlavnych udov a posle ta do posvy.

    Anonym 27. júla 2021, 13:14, kde konkretne Ratafak, dezolat attack atd. posielali Obyvatela, alebo kohokolvek sa ockovat? Iba vyvracaju nezmysly co tu pise OVERITELNYMI FAKTAMI. Naopak, Obyvatel ich posiela pre tretiu naloz, opichat sa, pichnut si experimentalnu sracku, ze budu banovat ze sa nechali opichat atd. a ako zdroje “faktov” uvadza zem a vek, otevrisvoumysl, badatel…

  66. Ratafak,nemá cenu s Tebou diskutovať,lebo si slúžky ako ryba,nie je tam jasne napísané,prečo a z akých dôvodov “ povinné očkovanie,Ty to samozrejme opominies a napises,že som za povinné očkovanie.?!A vôbec,Vaše blbé predstavy,že si majú liečenie hradiť sami a čo tak fajčiari,a obézni ľudia,a čo pijú alkohol,atď.Takze spomaľte vo svojej horlivo sto,a pokúste sa byť každý najprv človekom.

  67. Ratafak zivot je boj a paradox. Boj je to ze musis stale proti niekomu a niecomu bojovat. A aj proti paradoxu. A jeden paradox je aj to ze virologovia nam radia co mame robit. A prave ich kolegovia virologovia vyrobili, patentovali a pravdepodobne nasledne vypustili tuto nakazu na obyvatelatvo. To je paradox. Ratafak o akej kolektivnej imunite tu pises? Ta nie je a ani nebude. Vakcínovanie v tele exspiruje a straca ucinnost. Cize cesta je pravidelne ockovanie dez znalosti vedľajších ucinkov v dlhodobom horizonte pre ludstvo? A platit neockovany? Ano ale najskor nech platia napr. fajciar, cukrovkar, obezny a pod. lebo si takto umyselne vytvorili ochorenia a rakoviny ktore sa nasledne neliecia zadarmo. A pre dezolata ak si lekar alebo zdravotnik v nemocnici okresnej alebo krajskej kde je len 10lozok na región ci kraj tak potom co toto vlastne je. Tomu majiteľovi nemocnice mal byt uz davno zobrany majetok a mal sediet v base, za vseobecne ohrozenie a zdravotnej starostlivosti. Ako keby bol majitelom domova dochodcov kde si vytvorí len 10 lozok ok beriem je to jeho vec ale byt majitelom regionalnej ci krjskej nemocnice a mat 10lozok ako tu pises tak uz mal byt niekto zaveseny na kandelabry

  68. Anonym 27. júla 2021, 14:26…ešte raz – ja som slovo „povinost“ v súvislosti s očkovaním nepoužil vobec na rozdiel od teba…takže tá tvoja veta asi nemá byť smerovaná na mna „A Vy ,Ako Ratafak,a dezolat nechajte láskavo ľudí samých sa rozhodnúť“ – že nie??…pretože to je to čo ja píšem v spojení: „je to vaša slobodná voľba“…je to takto už pre teba pochopitelné?

  69. Ked stracaju ucinnost a kolektivna imunita nie je, kam sa podeli take ,,one,, ako kiahne, obrna, cierny kasel…? Neboli to vakciny vdaka ktorym zmizli?

  70. Pochybujem, že je to pre neho pochopiteľné. Aj ten chudák nad ním nepochopil, že tých 10 lôžok bolo myslených na jiske, nie v celej nemocnici. Či on si asi myslí, že ho budú intubovať niekde napr. na psychiatrii alebo očnom.

  71. Obyvatel…paradox je, že vždy ked ti vyvrátime nejakú blbosť (ako ked si prišiel s tým že s počtom očkovaní rastie nakazenosť obyvateľstva), tak namiesto toho aby si priznal chybu, zase príjdeš s nejakým bombastickým odhalením prebraným z nejakého konšpiračného webu…to je podľa mňa paradox, tá neschopnosť poučiť sa z vlastných chýb a bez hanby tu prezentovať dookola tie informácie nadobudnuté na aeronetoch, sputnikoch atd…

  72. A este k tej ,,povinnosti ockovat sa,, , nikto nikoho zatial nenuti. Je to o slobodnom rozhodnuti. To, ze budu iste obmedzenia v pripade zhorsenia episituacie je v sulade z uz existujucim zakonom z roku 2006. Skus ci sa trafis, s ktorym. Aj ked nie vo vsetkych prevadzkach.

  73. Hoax? 😀

    Rada Európy zakázala povinné očkovanie!
    Rada
    Európy (CoE), popredná európska a svetová organizácia pre ľudské práva,
    ktorá riadi Európsky súd pre ľudské práva rozhodla 27. januára 2021
    svojím hlasovaním v rezolúcii č.2361 (2021) o zákaze ustanovenia
    povinnosti očkovania členským štátom vrátane SR.
    Rada Európy je odlišná a oddelená od EÚ, však má
    priamy vplyv na všetky štáty EÚ. 47 krajín vrátane všetkých členských
    štátov EÚ sú viazané zmluvnými dohodami Rady Európy a Európskeho
    dohovoru o ľudských právach (ECHR).
    To je vynikajúca správa pre ľudí, ktorí sa obávajú
    povinného alebo vynúteného očkovania alebo diskriminácie na základe
    stavu očkovania!
    Bolo odhlasované nové uznesenie Rady Európy, ktoré
    zakazuje štátom povinné očkovanie proti vírusu. Samotný fakt, že
    odmietnete očkovanie sa nesmie použiť na diskrimináciu pracovníkov
    alebo kohokoľvek, kto nie je očkovaný!
    CoE rozhodla, že očkovanie NIE JE
    povinné a na nikoho nesmie byť vyvíjaný politický, spoločenský ani iný
    tlak, aby sa nechal zaočkovať, ak si to neželá urobiť sám.
    Nikto nesmie byť diskriminovaný za to, že nebol očkovaný kvôli možným zdravotným rizikám alebo preto, že nechce byť očkovaný.
    Členské
    štáty musia zabezpečiť, aby občania boli informovaní o tom, že
    očkovanie NIE JE povinné a že na nikoho nesmie byť vyvíjaný politický,
    mediálne, spoločenský alebo iný tlak, aby bol očkovaný, ak si to neželá.
    Prečítajte si najmä tieto body
    7.3.1 zabezpečiť, aby občania boli informovaní o
    tom, že očkovanie NIE JE povinné a že na nikoho nie je politicky,
    spoločensky ani inak vyvíjaný nátlak, aby sa nechal zaočkovať, ak si to
    sami neželajú;
    7.3.2 zabezpečiť, aby nikto nebol diskriminovaný za
    to, že nebol očkovaný kvôli možným zdravotným rizikám alebo nechcel byť
    očkovaný; ️
    7.1.5 zaviesť nezávislé programy odškodnenia za
    očkovania s cieľom zabezpečiť odškodnenie za neprimerané škody a škody
    spôsobené očkovaním tak zacina boj ludia nebojte sa

  74. Jozinko co tu miesas jablcka a hrušky? Ci u teba je vakcina ako vakcina? Ale uz budes mat aj sprejovu injektaz do nosa 😂

  75. Dostal si dost casu.
    Rada EÚ prerokúva a prijíma nielen právne akty, ale aj dokumenty, ako sú závery, uznesenia a vyhlásenia, ktoré nemajú právne účinky. Rada využíva tieto dokumenty, aby vyjadrila politickú pozíciu k téme týkajúcej sa rôznych oblastí činnosti EÚ. V uvedených typoch dokumentov sa len stanovujú politické záväzky alebo pozície, ktoré sa nepredpokladajú v zmluvách. Nie sú preto právne záväzné.

  76. Jozinko, dezolat a ratafak aj toto je hoax?

    Doktorka Etela Janeková vyliečila 188 covid pacientov Ivermektínom
    27.07.2021 · AUTOR: ZEM&VEK · ČAS ČÍTANIA: 3 MIN.

    Všeobecná lekárka pre dospelých, internistka a klinická farmakologička Etela Janeková sa počas jarnej vlny epidémie rozhodla urobiť všetko pre to, aby sa jej pacienti nedostali na umelú pľúcnu ventiláciu. Napriek neodporúčaniu lieku Ivermektín skupinou odborníkov WHO sa ho rozhodla skúsiť a neľutuje. Z takmer 190 pacientov neskončil v nemocnici ani jeden. Konštatuje však, že lekári nesmú liečiť pacientov po telefóne, ale pacientovi sa treba skutočne venovať a sledovať ho laboratórne aj röntgenologicky.

    V rozhovore pre televíziu TA3 zdôraznila, že takýmto spôsobom vyliečila 188 pacientov a len 35% z nich (67 ľudí) potrebovalo aj doplnkovú liečbu. Okrem 5-dňovej liečby Ivermentínom to bol hlavne vitamín C, D, aspirín a v prípade potreby aj nízkomolekulárny heparín. Zdôrazňuje však, že pacientov je potrebné laboratórne sledovať každý týždeň.

    VIDEO:

    „Nie je možné telefonicky liečiť pacientov, treba ich laboratórne, röntgenologicky a objektívne vyšetrovať,“ trvá na svojom lekárka.

    K liečbe Ivermektínom pristúpila po tom, ako jej ho odporúčali odborníci, ktorí vypracovali FLCC protokol. Lekárka chcela za každú cenu zabrániť tomu, aby sa jej pacienti dostali na umelú pľúcnu ventiláciu. Hľadala teda možnosti, ako by sa to dalo a Ivermektín jej pripadal ako najvhodnejšia možnosť v ambulantnej praxi.

    „K dnešnému dňu už existuje vyše 100 štúdií, 110, ktoré sú zverejnené na Ivermektínovej stránke, kde sú dostupné aj laickej verejnosti, ktoré sú randomizované, čiže nie sú to štúdie, ktoré by boli nekvalitné. Samozrejme že nekvalitná štúdia sa vždy vytiahne ako tá, ktorá je tá zlá a vyvolajú sa okolo nej emócie. Ale myslím si, že pandémia napriek tomu, že vyvoláva emócie u obyvateľov, tak by u lekárov nemala vyvolávať emócie a treba racionálne k tomu pristúpiť,“ apeluje na lekárov doktorka Janeková.

    Nie je potrebné teraz diskutovať o tom, odkiaľ vírus prišiel. „Choroba tu je, pacient sa nemá dobre, treba ho liečiť,“ vyhlásila lekárka.

    EMA a WHO neodporúčali využívanie Ivermektínu z dôvodu zvýšených pečeňových testov. Lekárka však tento argument vyvracia a tvrdí, že pätina pacientov s Covidom má zvýšené pečeňové testy už pred zahájením akejkoľvek liečby. Zvýšenie pečeňových hodnôt teda spôsobil samotný zápal, nie nasadenie Ivermektínu.

    Vo všeobecnosti sa je vhodné dávkovanie 0,2 miligramu lieku na 1 kilogram váhy človeka.

    „Zjednodušene, do 85 kíl 12 miligramov denne, to je vlastne 5 dní liečba, nad 85 kíl do tých 110 kg to vychádza na 18 miligramov a vyššie už asi 24 miligramov. Liek sa užíva po jedle, jedenkrát denne a je možné ho kombinovať s vitamínmi,“ vysvetlila lekárka.

    Aj pri vitamínoch je však potrebné dodržiavať správnu dávku. U vitamínu D je to 4000 jednotiek počas akútneho ochorenia, u vitamínu C asi 500 mg a u aspirínu asi 100 mg denne.

    U pacientov navyše apeluje na dodržiavanie správnej životosprávy, a to aj v čase zdravia. S vírusom sa totiž musíme naučiť žiť.

    „Musíme sa s tým naučiť žiť. Tak ako v minulosti, keď sme mali mor alebo akékoľvek iné infekčné ochorenia, tak sa s tým ľudia naučili žiť. Dodržiavať treba hygienu a treba sa správať ohľaduplne voči sebe a aj voči ostatným. Myslím si, že táto pandémia prišla aj preto, aby si ľudia uvedomili, že starostlivosť o svoje telo by mala byť výraznejšia, ako bola predtým,“ dodala na záver doktorka Janeková.

  77. Obyvatel – zas tu trepes nezmysly, Francuzsko bude mat povinne ockovanie, Taliansko taktiez a uz o tom uvazuju aj v Nemecku. Ale ty toho vies urcite viac.

    Ivermektin? Liek Ivermektín a jeho používanie na liečbu ochorenia Covid-19 vyvolali počas jarnej vlny pandémie obrovské vášne. Časť lekárov ho odporúčala odvolávajúc sa na pozitívne výsledky, iní ho predpisovať nechceli a argumentovali nedostatočnými štúdiami a vedľajšími účinkami.

    Tak “experimentalna sracka” v podobe ockovacej latky ti prekaza, ale ivermektin oslavujes?

  78. Chlapci vidim ze ste mudrejsi ako ta lekarka. Nastastie je to slovenska lekarka a viete jej zavolat a overit fakty. Milos co ty nato? Inak je tam aj video tak hadam nechcete spochybniť este aj tuto lekarku. Alebo aj toto je podla vas konspiracia lebo je to podla vas na konspiracnom webe? Ale uvedomujete si ten jej obsah. Zo 188 covid pacientov co mala tak ani jeden jej nezomrel a ani nebol na plucnej ventilacii. Uvedomujete si co to znamena a co to dokazuje?

  79. Obyvatel – takze jedna lekarka kapla bozskou a xy dalsich su idioti podla teba?

    Dalsia vec Ivermectin na vsi a blchy je pre teba prijatelny, ale vakcina na covid19 vyvijana na zaklade sars a mers vakcin je neprijatelna? Myslis to vazne?

    Tu na diskusii si sa branil, ze nemas cas… bla bla… lebo manualne makas. Tak preco sa vyjadrujes k veciam ktorym nerozumies a nevyjadrujes sa radsej k lopate a miesacke? (Vsetka cest normalnym manualne pracujucim!)

  80. Ja netvrdim ze sa nieco take nemoze stat,ako sa stalo jemu. Mozno mal neskorsie nasadenu liečbu, mozno nespravny protokol liecby atd. Urcite je tam viacero faktorov. Ale ze u nej zo 188 covid pacientov ani jeden na kysliku? Ze by zazrak? To hadam nie. Ale mozno keby sa vcas postupovalo podla jej protokolu tak by pravdepodobne zomrel na sk len kazdy 188my clovek z celkoveho poctu doterajsej covid mortality obyvatelstva. Uvedomujete si to?

  81. Jedno je však neodškriepiteľne,ľudia napadnutí covidom boli ponechaní svojmu osudu,a keď prišli do nemocníc,už bolo vatsinou neskoro

  82. Presne tak. Namiesto vcasnej liecby sa zavreli ambulancie a ludi boli ponechaní na pospas osudu a cakaniu na smrt. Maximalne bolo liecenie online paralenom. Preco ked to dokazala tato odvazna doktorka a ma taketo vysledky to takto nerobili vsetci lekari? Ona je dôkaz nie konspiracia. Tolko zbytocne mrtvych a ziadna zodpovednost a vysetrovanie?

  83. Pred pár dňami vyšlo najavo, že štúdia, ktorá oslavovala Ivermectin bola sfalšovaná a tak bola nenápadne stiahnutá. Ale Obyvatel a tebe podobní kľudne sa tým kŕmte a začni preventívne už teraz, aby ti to na jeseň zabralo. To je už fakt na psychiatra.

  84. Môžem ivermektín užívať v liečbe alebo prevencii COVId-19?

    Rozhodne neužívajte ivermektín v liečbe a už vôbec nie v prevencii infekcie COVID-19 svojvoľne. Ak bude potrebné, aby ste liek dostali, malo by sa tak stať ideálne v rámci klinickej štúdie a len pod dohľadom lekára, ktorý bude liek podávať bezpečne a cielene, aby mohol následne účinok liečiva objektívne vyhodnotiť. Dôvody na obozretnosť sú nasledovné:

    nepotvrdená účinnosť v liečbe COVID-19 vo veľkej klinickej štúdii
    nepotvrdená účinná dávka liečiva potrebná na liečbu COVID-19
    nepotvrdená nutná dĺžka liečby infekcie COVID-19
    nepotvrdená bezpečnosť pri dlhodobom užívaní – ivermektín je síce relatívne bezpečný, ale pri schválenom prevažne jednorázovom podaní. Nevieme ako pôsobí pri dlhodobom užívaní u veľmi starých ľudí, u detí, u pacientov s chronickými chorobami.
    nepotvrdený interakčný potenciál pri dlhodobom používaní – momentálne nevieme posúdiť interakcie ivermektínu s inými liečivami pri dlhodobom používaní ivermektínu, keďže väčšinou sa ivermetkín podáva v chudobných krajinách, kde ľudia neužívajú toľko liekov ako v krajinách vyspelých.
    Informácie o použití ivermektínu v terapii koronavírusovej infekcie k nám prišli prevažne z chudobných krajín tropického a subtropického pásma, kde ľudia nemajú dostupnú adekvátnu zdravotnú starostlivosť (lieky, zdravotnícky personál, vybavenie nemocníc) a siahajú po akejkoľvek, čo i len kúsok nádejnej liečbe. A ivermektín je pre nich dostupný a lacný.

    Ivermektín môže byť bezpochyby do budúcna prínosom v liečbe infekcie COVID-19, ak sa dokáže jeho bezpečnosť a účinnosť. Ale mať nepodložené nádeje v jeho zázračný efekt by mohlo mať nežiaduce zdravotné následky u všetkých, zdravých aj chorých. Pri rozhodovaní buďte preto triezvo kritickí a poraďte sa s odborníkmi na liečivá a lieky, aby ste predišli akýmkoľvek rizikám a ublíženiu na zdraví.

    PharmDr. Tomáš Srnka

  85. Aj na tej akože demonštrácii bola odvážna zubná sestrička, ktorá vykrikovala do megafónu zaujímavé veci vhodné pre poslucháčov ako oby

  86. Obyvatel má tu zázračnú schopnosť vždy nájsť toho jedného lekára/odborníka/právnika, ktorý mu potvrdzuje jeho videnie sveta. To, že tisíce dalších majú opačný názor je úplne jedno, lebo existuje aspon 1 ktorý mu to potvrdí a ten jeden má vždy pravdu a ostatní sa mýlia. A aj to že samotný výrobca – firma Merck, ktorá by na prípadnom „lieku na covid“ mohla vyťažiť najviac, tvrdí že zatial neexistuje dostatok informácií a štúdií ktoré by preukazovali bezpečnosť a učínnosť liečby je nerelevantný, pretože si jedna doktorka myslí opak. Je tiež zaujímavé že Obymu stačí na schválenie lieku test jednej lekárky na 188 ludoch a pravdepodobne bez referenčnej skupiny, zatial čo vakcíny testované na desiatkach tisíc ludí a už podané stovkám milionom sú experimemtnálna sračka….len na doplnenie a upresnenie: Ivermectin naozaj može pomáhať na Covid, len k tomu zatial nie sú dostatočné dáta…

  87. A uz sa objavili aj spravy o predavkovani a tazkych stavoch po pouziti ivm.
    A to vsetko preto, ze ludia uverili takymto mesikom liptakom a becikom.
    Je to pochopitelne, vsak kazdy chce prezit, o to je strasnejsie, ze takyto „X“ propaguju to, co nie je overene a bezpecne.
    Ale sracky a este experiment – to nee, sak nejsuouce.

  88. Pánové uz som vam sem dal video po poziti vesej zazracnej vakciny. Uz aj na Sk boli ludia co neziju po podani vanciny. Kolko ludi zomrelo na sk po podani ivermektinu? Nikto. Tak tu netrepte hluposti. Ta lekarka nastastie zatial zije a je na sk. Keby takto postupoval každý lekar tak verim ze mortalita na sk by bola podstatne ale ze podstatne nižšia. Ale vase reci maju byt dokaznejsie ako prax a dôkazy lekárky? Ja netvrdim ze ivermektin je zazrak na covid ale preco hned spochybnujete lekarku a jej prax a vysledky ktore su dokazatelne? Chore. Verite komu? Ved aj ona je lekarka a dokonca jej mozete zavolat a overit si fakty. Propaganda vam uz nacisto zatemnila mozog

  89. Obyvatel, ja tej lekárke verím, mohla mať pozitívnu skúsenost s týmto liekom ale tá vzorka 188 pacientov je strašne malá a nereprezentatívna..kludne sa može nájst iný lekár ktorý ti na podobnom počte pacientov jej tvrdenie vyvráti…samotné testovanie má nejaké pravidlá a nerobí sa na stovkách, ale na desiatkach tisíc ludí aby to malo nejakú výpovednú hodnotu…máš pacientov ktorým podávaš liek, ktorým podávaš placebo a skupinu ktorá nedostane nič a porovnávaš výsledky týchto troch skupín, v tých skupinách sú zastúpené rozne vekové kategorie, diagnozy atd, a následne to ešte prejde niekolkými vedeckými skúmaniami….myslíš že to tak tá lekárka robila..ten výrobca MERCK asi má k dispozícií omnoho viac údajov od x lekárov a nemocníc s ktorými spolupracuje a aj od svojho výzkumného týmu a ak on sám na základe omnoho vačších dát ako má lekárka od 188 pacientov usúdi, že tá efektívnosť a bezpečnosť liečby ešte nejde preukázať tak to má asi vačšiu váhu ako výzkum jednej lekárky…..ešte raz: ja tej lekárke verím, mohla mať na tejto svojej malej vzorke pacientov pozitívny efekt, ten výzkum sa ale robí na desitkach tisíc ľudí (podobne ako pri vakcínach), prečo ty teda zpochybnuješ stanovisko výrobcu, ktorý na základe omnoho vačších dát a skúsenosti lekárov hovorí že ten efekt a bezpečnosť nejde preukázať? Veď samotný výrobca musí mať ohromný záujem na tom aby ten liek bol na covid učinny a on na nom zarobí….celý čas nám tu hovoríte že korona je biznis pharma firiem a teraz tu máš firmu, ktorá podla teba a doktorky má vyvinutý liek a mohla by rozprávkovo zarobiť a napriek tomu tá firma vydá stanovisko v ktorom ten prínos spochybní…toto si ako vysvetluješ, že tá pharma firma by šla proti svojmu záujmu a zisku?

  90. Obyvatel, aby som svoje tvrdenia podporil aj niečim konkrétnym…ty argumentuješ jednou lekárkou…tak ja tu mám vyjadrenie výrobcu – Merck (NYSE: MRK), known as MSD:
    https://www.merck.com/news/merck-statement-on-ivermectin-use-during-the-covid-19-pandemic/
    Spoločné vyjadrenie piatich českých lekárskych združení (združujích tisíce lekárov) – konkrétne:
    Česká společnost anesteziologie, resuscitace a intenzivní medicíny (ČSARIM) ČLS JEP
    Česká společnost intenzivní medicíny (ČSIM) ČLS JEP
    Společnost infekčního lékařství (SIL) ČLS JEP
    Česká pneumologická a ftizeologická společnost (ČPFS) ČLS JEP
    Sdružení praktických lékařů ČR (SPL)
    https://koronavirus.mzcr.cz/wp-content/uploads/2021/02/Stanovisko-CSARIM-k-pouziti-ivermectinu-u-pacientu-s-covid-19.pdf
    Konkrétne si prečítaj bod 1 a 2: Ivermectin prokazuje v laboratorních podmínkách účinek na množení viru, k jeho dosažení je ale zapotřebí podat až stonásobek běžné dávky. Klinické studie s podáváním přípravku u covid-19 vykazují protichůdné výsledky a jsou kritizovány pro malé počty pacientů a
    metodické chyby. Stávající stav odborného poznání neumožňuje formulovat jednoznačné doporučení k jeho podávání.
    Léčba ivermectinem představuje v současnosti (tj. ke dni vydání stanoviska) experimentální léčbu bez dostatečného množství důkazů získaných metodami medicíny založené na důkazech a nelze ji považovat za součást náležitě odborné péče v léčbě pacientů s covid19.
    Ty máš zem a vek a jednu lekárku, ja som ti sem dal výrobcu a 5 združení – čomu veríš viac. Nechaj má hádať – ty predsa nie si ovca, takže veríš to čo bolo v Zem a vek…že?

  91. pri tebe sa uz ani nezda. ty si jasny.
    Preco vy tupela, ked neviete kam z konopi, sa stavate este vacsimi?
    aj bez davkovania.

  92. Neboj sa ratafak, však oby ti to za chvíľu natrie zase nejakým článkom z otevrisvou… alebo zjemtavlek, práve ho hľadá

  93. Veterinárne antiparazitikum Invermectin nemá žiadne účinky voči COVID19. Ale keďže takmer nič nie je absolútne, tak jeho protizápalové účinky nemožno opomenúť. Voči COVID19 sú pravdepodobne rovné nula celá nula nula. Jeho užitie môže spôsobiť orgánové zlyhanie. Nie je schválený Európskou liekovou agentúrou. Účinne zabíja parazitov. Nečítajte Zem a vek.

    Zároveň Vás vítam v tretej vlne COVID19 s variantam delta, ktorému neočkovaním pomáhate mutovať. Sme preočkovaní na 30%. Zároveň vieme, že je nedostatok všetkých lekárov.

  94. FARMAFIRMA PFIZER ZAROBILA NA VAKCÍNACH UŽ 33,5 MILIARDY DOLÁROV

    Silný predaj vakcíny proti ochoreniu COVID-19 a ďalších liekov pomohol americkej farmaceutickej firme Pfizer takmer zdvojnásobiť jej tržby v druhom kvartáli a zvýšiť zisk o impozantných 59 percent.

    tu priklad doveryhodnost pharma firiem ,pokuty za miliardy dolarov za podvody a UPLATKY.
    dezolat a ratafak nieste nahodou na zozname provizii pripadne profitu z vakcinacneho biznisu? Mozno ano len sa to nevie.

    https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_largest_civil_only_pharmaceutical_settlements?fbclid=IwAR2mTd_NEwAfdOiyJsH5NNORWRM0fEAXAyOQ7Ub_T_jqeZLkXG7lDrki3KY1

    dezolat spochybnujes sk lekarku a fakty ktore udava z jej praxe? Nechapem ako si vobec mozes taketo nieco dovolit.

  95. obyvatel, zase odbáčaš od témy…takže jednoduchá otázka: podľa teba tá jedna naša lekárka má relevantnejšie a presnejšie informácie ako samotný výrobca lieku a 5 českých lekárskych združení?

  96. Poviem to asi takto. Pre mna osobne je bližšia košeľa ako kabat. Ked si pozriem tu zmluvu od pfizeru ktora je vonku tak sa ani necudujem ze zazracne vsetci co su nejako napojeni a profituju z pfizeru zatracuju ivermektin. Ako netvrdim ze je to zazrak ale moze mat pozitívne ucinky a hlavne ked to ma ambulancii overene sk lekarka. To co tu prezentujes ty si ja overit neviem ale to co som sem zavesil ja si vies hned zajtra overit priamo u tej lekarky. A ked si ludia precitaju tu utajovanu zmluvu pfizeru a tie podmienky tak pochopia kde je sever. Katastrofa pre ludstvo

  97. Dezolat tebe to napisem asi takto. Najskor otazka. Kolko krat si sa odčervoval od parazitov pocas tvojho zivota? Odpoviem za teba. Pravdepodobne ani raz. A takto isto je na tom obyvatelstvo na celom sk. Ale az mas psa alebo kocku tak tieto zvierata pravidelne odcervuješ a zbavujes parazitov minimalne raz pripadne dva krat rocne. To je pomer, domace zviera 1 az 2 x rocne a ty alebo obyvatel sk ani 1 x za celý zivot. Myslis ze zvierata maju parazitov a clovek nie? Tak to hadam nie😀 A co ak prave ten ivermektin znizi hladinu a aktivitu parazitov v tele co ma za nasledok znizenie zapalov v tele a telo nasledne reaguje lepsou odozvou imunitneho systemu? Co ak to takto funguje a preto tej lekarke nezomrel ani jeden pacient a ani jeden nebol v nemocnici na kysliku. Pravdepodobne mas nejaky covid výnos tak preto tu ta tvoja prehnana propaganda.
    Ratafak teraz moja jednoducha otazka na teba. Si nejako alebo niekde financne covid motivovaný?

  98. čo si nevieš overiť? veď som ti tam dal linky priamo na vyhlásenia výrobcu a dalšie lekárske spoločnosti, všetko to tam máš…vyhlásenie, kontakty – mená, telefonné čísla..už som ti minimálne 2x písal že doktorka može mať dobré skúsenosti, ale na vzorke tých pár ludí by možno fungovali aj lentilky, z toho asi nemožno robit závery..ak toto nie si schopný prečítať a pochopiť, tak mi prosím nepíš, že si bol schopný prečítať a pochopiť nejakú zmluvu s pfizerom…tá predpokladám bude mať niekolko desiatok strán v angličtine,…a naozaj myslím že si ju nečítal, to čo si ty čítal bol zas nejaký článok na zjemajvlek atd…že mám pravdu?..možeš nám sem dať link na tú zmluvu? aby sme všetci videli tú katastrofu pre ludstvo o ktorej píšeš…a ideálne napíš na ktorých stranách/odstavcoch nájdem tie najkatastrofálnejšie body (asi sa mi nebude chcieť to čítať celé)…díky

  99. Nie som nijako finančne motivovaný,…naopak to vyzerá že ty si motivovaný aby si propagoval ivermectin – je to tak? a prosím ten link na zmluvu s pfizerom – rád sa na to pozriem…díky

  100. Ivermektin uz nieje uzavrety patentom a vyraba ho kde kto. Takze preto je to lacny liek na ktorom sa uz skoro nic nezaraba. 5dnove davkovanie tusim napriklad v Egypte 3eura. Naproti tomu taky Remdesivir cca 2000 euro tak to je super biznis. Len neviem ci nahodou ivermektin nezachranil viac zivotov ako Remdesivir😀 Ale biznis je biznis. Ratafak ta zmluva leti na weboch ktore niesu tvoj šálok kávy. Zavesil to niekde nejaky izraelcan a aj ked je to zmluva s Albanskom nic to nemeni podstatu lebo zakladny vzor zmluvy maju rovnaky pre každý štát. Ved aj tak citas tie weby tak si to tam urcite najdes🙂

  101. nie nečítam tie tvoje weby, pozrel som narýchlo na zjemajvlek a tam som to nenašiel – tí by tú bombastickú správu určite uverejnili, ale nie je tam o tom nič, takže to asi nebude taká bomba..viac to hladať teda nemienim., a aj som si myslel že si nečítal orginál zmluvu ale len nejaký článok, ktorý ti už nejaký dezinformátor preformuloval tak ako mu to vyhovuje….zase si pravdepodobne niekomu naletel, rovnako ako ked si tu vyhlasoval že s počtom očkovaných rastie nakazenosť…Už len to že nejaký Izraelčan(teda spojenec USA) sa nejak dostal k zmluve s albánskom a vyvesú ju na web je trochu podozrívé…PS: myslím že naše dodávky su rokované na úrovni EU, ktorá má asi trochu inú vyjadnávacie postavenie a právnikov ako Albánsko, tam naozaj verím že to prebiehalo podobne ako ked Igor kupoval Sputnik a zmluvu ani nečítal…

  102. Dobre, tak si ten remdesivir rozmenme na drobne.
    Gilead ho predava za cca 390 dolarov. Je treba 6 davok na liecbu jedneho pacienta-takze x6. to je tych cca 2000.
    Kedze ho ale gilead ponukol aj Indom, ktori vyrabaju generikum tam sa da kupit za cca 60. x6 = 360. (Pokus s Iverom kolko?)
    Ale, kedze nechcete do seba strkat experimentalne sracky, bude treba investovat do dalsieho vyskumu, klinickeho testovania a nasledne do stavby vyrobnych zavodov. Gilead sa zaviazal investovat miliardu. Takze aby sa im investicie vratili, planuju mat z jedneho pacienta zhruba tisicku naspat.
    tolko k cene za prevereny a registrovany liek na liecbu covidu.

  103. Jozinko niekde som raz cital o tom ze tento remdesivir ma chabe ucinky na liecbu covidu a povodne bol na ine ochorenia. Nechce sa mi to hladat.
    Ratafak skus pozriet zmuvu tu a je tam aj nove zaujimave citanie o prenose a rezistencii delta prave u ockovanych

    https://a

  104. Aj obyvateľ,aj Jozef ,Ratafak a ako sa všetci voláte,nepripadate si trošku trápne?Každý z Vás tu dáva nejaké vedomosti,ktoré nadobudol googlovanim,jeden z takých zdrojov, druhý z onakych.Ja sa pripojím,a budem tvrdiť,že zem je plocha uvidím koľko „zaručene spravnych“ zdrojov nájdem.

  105. takže som mal pravdu, nečítal si žiadnu zmluvu ale článok od tvojho hrdinu – Vedoucího kolotoče…ach jaj….tebe vážne nie je divné že toto bombastické odhalenie nepublikuje napríklad aj Zem a vek, Badatel a dalšie dezolátne weby?….že jediný kto s tým prišiel je vedoucí kolotoče a inak po tom bombastickom odhalení neštekne ani pes a ani nikto iný z tej tvojej dezinfo scény?….uvedomuješ si že ak by to naozaj bola pravda a bolo to také bombastické tak by už Blaha, Fico, Harabín, Kotleba a spol. organizovali 4 tlačovky denne….či aj oni podla teba profituju z pfizeru, kedže o tom mlčia…zase si naletel..

  106. Anonym 29. júla 2021, 11:14…od toho je diskusia, ktorej sa možeš a nemusíš zúčastnovať…ak chceš tak sa pripoj..

  107. Ratafak myslim ze je tam sken zmluvy. Ok ale skus najst oficialny original uvidime co tam bude. Ale aj toto je dosť vazna realita
    Podle šéfky CDC bylo na základě nových dat zjištěno, že objem virů mutace Delta je u očkovaných osob stejně vysoký jako u lidí, kteří vůbec očkovaní nejsou! Podle CDC mohou být vakcinovaní lidé stejně nakažliví pro své okolí jako neočkované osoby! Data CDC nově ukazují, že vakcíny neposkytují bezinfekčnost a virus Delta se v tělech očkovaných osob může bez omezení množit!

  108. zase odbočuješ od témy….nie, nie je tam scan zmluvy ale účelne povypichované nejaké body z nejakej neurčitej zmluvy…takže vlastne ty z toho vobec nevieš o akú zmluvu ide a čo je písané v tých bodoch, ktoré nie sú v tom článku vypublikované…je tam bod 1.11, potom 1.54, potom 2.5 + 2.6 a skok na 3.2 a následne 4.4 atd….takže nie, ty si naozaj nečítal zmluvu, ty si čítal to čo chcel vedoucí kolotoče aby si si prečítal a ešte to doplnil svojími zavádzajúcimi komentármi….a z toho čo tam vidím sa nikde nič nepíše o Ivermectine, podla toho čo tam vidím si Albánsko objednalo 250 000 dávok pfizeru a tie sú povinný si odobrať – čo je teda asi logické keďže si ich objednali,..je to teda pfizer vakcína pre 125 000 albáncov, čo sú teda asi 4% ich populácie, prečo by zvyšných 96% percent nemohlo dostat inú vakcínu alebo iný liek (napríklad ten tvoj ivermectin)?….a teda tá logika že kvoli zmluve na 250 000 tisíc objednanch vakcín je blokovaný ivermectin alebo iný liek je naozaj tak dementná, že sa čudujem že na to može niekto skočiť…..vážne si myslíš že ta jedna zmluva na vakcínu pre 4% obyvatelstva, blokuje akúkolvek inú možnosť liečby? čo je to za logiku….musia odobrať objednané množstvo, to je všetko….aby si tomu rozumel: ak ste napríklad doma štyria a ty si objednáš pizzu z jednej reštiky, tak ti ju dovezú a musíš ju zaplatiť, zvyšok tvojej rodiny si može objednať jedlo z akéjkolvek inej reštiky…rozumieš?…velitel kolotoče ťa zase raz napálil a mal by si mi velmi ďakovať že mám tolko trpezlivosti ti to zakaždým vysvetliť…

  109. An Obynko, s tym CDC mas pravdu.
    Ale este to pokracuje:

    U delty se ale se mohou i plně očkovaní lidé výjimečně nakazit a šířit ji na další osoby, jak ukazují nové údaje z několika států a dalších zemí, uvedla šéfka CDC. Množství viru, které očkovaní lidé s průlomovou infekcí varianty delta produkují, je totiž podobné jako u neočkovaných, řekla. „Tyto nové vědecké poznatky jsou znepokojivé,“ uvedla.
    Vakcíny jsou nicméně stále účinné v prevenci závažných onemocnění, hospitalizace i úmrtí, ukázaly podle ní studie. Dokud nebude očkována naprostá většina osob v USA, „pomůže nošení roušky snížit počet přenosů nemoci, zabránit vážným onemocněním a úmrtím, omezit zátěž místních nemocnic a odvrátit vznik ještě znepokojivějších variant,“ uvedla ve svém prohlášení Barbara Alexanderová, odbornice na infekční nemoci z Duke University School of Medicine a prezidentka Infectious Diseases Society of America.

  110. Aha Jozinko tak us som to pochopil. Ze staci jeden nazaockovany a ten nakazí vsetkych zaockovanych. 😂Ako fuka vietor tak to potom menia. 😂

  111. Ratafak neodbocujem od témy tak ako uz si nasiel ten originál zmluvy a hlavne tu cast kde su penalizacne a ich diktatorske podmienky? A este mi prosim vysvetli preco ten corona virus upravili modifikovali a patentovali uz asi 10rokov nazad? Videl si v akych uplatkarskych srackach za miliardy len na pokutach su namočení? Teraz to zahadne napadlo celu planetu. Patentovane vakciny ma len prave ten kto ten virus vyrobil. Kurva to je zhoda nahod.

  112. Jozinko a ty si uz pochopil ze je to cele len ojeb a ziadna kolektivna imunita neexistuje a nikdy nebude ked uz oficiálne potvrdzuju ze coronavirus prenasaju a opakovane maju aj zaockovany?

  113. ano je to cele ojeb, uz aj kolotocari o tom pisali.

    a dali si to patentovat.

    Na stránke americkej databázy patentov Justia Patents je pri tom istom patente taktiež upozornenie (disclaimer) s nasledujúcim znením: „Koronavírus je názov širokej rodiny vírusov. Tento patent NIE JE na nový vírus spôsobujúci COVID-19 a Pirbrightov inštitút ani v súčasnosti nepracuje s ľudskými koronavírusmi. Ak zdieľate tento patent online, uvedomte si, že v skutočnosti zdieľate nesúvisiaci patent na vírus vtáčej infekčnej bronchitídy a delta-koronavírus ošípaných. Toto nie je patent na nový vírus spôsobujúci COVID-19.“

    Status tohto patentu je aktívny a mal by vypršať v roku 2035. Vzťahuje sa na živú atenuovanú verziu vírusu vtáčej infekčnej bronchitídy kurčiat (IBV) patriaceho do skupiny gama koronavírusov. Patent používa reverzný genetický prístup a má používať „tento koronavírus na vakcínu na prevenciu a/alebo liečenie choroby“.

    Tento patent teda priamo nesúvisí s novým koronavírusom, ktorý sa prvýkrát objavil vo Wu-chane v Číne na konci roku 2019 a rozšíril sa po celom svete. Taktiež to neznamená, že tento koronavírus (IBV) bol vynájdený v laboratóriu. Podľa popisu patentu boli príslušné vírusy izolované z infikovaných kurčiat.

  114. V Česku virologovia tvrdia ze s velkou pravdepodobnostou to bolo upravene a modifikovane v laboratoriach. Ale to som fakt nevedel ze ty si mudrejsi ako odbornici😕

  115. Ratafak co hovoris na tuto analizu a fakty

    No a vypadá to, že se pomalu hroutí i poslední argument vaxařů, že tedy vakcína chrání proti těžkému průběhu/úmrtí. Před pár dny vyšly nové britské statistiky za období únor-červenec, které stojí za pozornost, na stranách 18 a 19 si můžete sami zanalyzovat výsledky.
    https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1005517/Technical_Briefing_19.pdf

    Počty úmrtí do 28 dnů od vykázání pozitivity:

    Neočkovaní 165
    Plně očkovaní 224
    S jednou dávkou 65

    Úmrtnost pozitivních, kteří byli plně očkovaní dvěma dávkami, vychází z té tabulky 0,78%, u neočkovaných je to 0,13%, tedy 6x méně.

    Na druhé straně vycházejí několikanásobně vyšší čísla u neočkovaných u pozitivity a hospitalizací, zde je ale třeba zohlednit, že tabulky obsahují čísla od 1. února, kdy byla plná proočkovanost v Británii 0,7% a alespoň jednu dávku mělo jen 15% lidí. Takže i přesto, že neočkovaných bylo za celé sledované období logicky i v nemocnicích daleko více, bylo jejich úmrtí méně.

    Jen tak na okraj – oni už z těch statistik samozřejmě vědí, že “vax ochrana před těžkým průběhem” je blábol. Všimněte si, že v mainstreamových médiích se žádné studie potvrzující tuto hypotézu aktuálně neobjevují. Maximálně tam nějací chytrolíni šmoulí své ničím nepodložené názory a prognózy a omílají starou vax propagandu. A když dojde na tvrdá čísla, zoufale se snaží vytáhnout alespoň něco pozitivního nebo kopírují z globalistických médií, co se jim hodí. Naposledy Novinky – které přebraly “britskou studii” z Financial Times. Uvádějí tam pro skupinu nad 50 let nesmysle jako například: “V nemocnicích pak skončilo 0,012 procenta naočkovaných, u neočkovaných je to 0,2 procenta. V případě neočkovaných je tak hospitalizace bezmála sedmnáctkrát pravděpodobnější.” Jasně, pokud si vyberete testovací skupinu “správným způsobem”, použijete “správná kritéria” a “správné sledovací období”, dostanete výsledky, jaké potřebujte. Mimochodem, i z toho výše odkazovaného dokumentu Public Health England si můžete snadno spočítat, že článek na novinkách je kravina. Ovšem o pravdu tady nejde. Jde o strašení a vyvolávání nenávisti k neočkovaným, kteří kvůli své neochotě se opíchat “neúměrně zatěžují nemocniční systém”. Lžou, dokud to jde. Ale je třeba vydržet, už nemají moc z čeho brát 🙂 Hezký den všem.
    https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/ockovani-a-neockovani-analyza-ukazala-jakou-zatez-predstavuji-pro-zdravotnictvi-40367236

  116. Trvám na svojom vyjadrení, že invermectin nemá účinok pri liečbe COVID19. Najlepšie čo sa ti može stať je nič, v horšom prípade a pri vyššej dávke hrozí poškodenie organov. Ak to máš vymyslené tak, že sa nedáš zaočkovať a ked bude zle dáš si invermectin tak to je fatal error. Tak isto predstava, že všetci sú sprostí lebo tím neliečia alebo, že ťa spasí remdesivir je sci-fi.

    Je mi úplne jedno koľko zarobia farmafirmy na vakcíne, nemá to pre nás žiadny význam. Doteraz si bol kde, ked Fico celé roky otváral večierky slovenských farmafiriem? To ťa nezaujímalo aké mali zisky ich zdravotnícke firmy na úkor zadlžovania štátnych nemocníc, vid ex predseda parlamentu a pod.

    O schopnosti čítať zmluvy a čítať účtovné závierky zahraničných firiem sa nebudem vyjadrovať, hádžeš sem hoci aké čísla, čo nájdeš na dezinformačných weboch. Máš len názor, slobodu a právo, ale poradiť mi ako sa mám slobodne rozhodovať už o dva týždne mi nevieš.

    Niekto tu písal, že má doma zaočkovaných rodičov so slabšou imunitou ale sám sa očkovať nedá, zrejme má pocit že je zdravý. Rodičia sú teda chránený vakcínou voči náloži určitéj hodnoty, ak im donesieš domou deltu a slušnú nálož, ktorá bude vačšia ako ich imunitá odpoved tak covid dostanú.

    Očkovanie je jediná možná cesta, všetko čo Vám narozprával zatial neprávoplatne odsúdený z LSNS sú bludy, stará sa len sám o seba a na vás serie, manipuluje s vami vo svoj osobný prospech, je neskutočné ako hlboko ste ovplyvnitelní úplne sprostými rečami. Snáď vás nie je veľa.

  117. No a vypadá to, že se pomalu hroutí i poslední argument vaxařů, že tedy vakcína chrání proti těžkému průběhu/úmrtí. Před pár dny vyšly nové britské statistiky za období únor-červenec, které stojí za pozornost, na stranách 18 a 19 si můžete sami zanalyzovat výsledky.
    https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1005517/Technical_Briefing_19.pdf

    Počty úmrtí do 28 dnů od vykázání pozitivity:

    Neočkovaní 165
    Plně očkovaní 224
    S jednou dávkou 65

    Úmrtnost pozitivních, kteří byli plně očkovaní dvěma dávkami, vychází z té tabulky 0,78%, u neočkovaných je to 0,13%, tedy 6x méně.

    Na druhé straně vycházejí několikanásobně vyšší čísla u neočkovaných u pozitivity a hospitalizací, zde je ale třeba zohlednit, že tabulky obsahují čísla od 1. února, kdy byla plná proočkovanost v Británii 0,7% a alespoň jednu dávku mělo jen 15% lidí. Takže i přesto, že neočkovaných bylo za celé sledované období logicky i v nemocnicích daleko více, bylo jejich úmrtí méně.

    Jen tak na okraj – oni už z těch statistik samozřejmě vědí, že “vax ochrana před těžkým průběhem” je blábol. Všimněte si, že v mainstreamových médiích se žádné studie potvrzující tuto hypotézu aktuálně neobjevují. Maximálně tam nějací chytrolíni šmoulí své ničím nepodložené názory a prognózy a omílají starou vax propagandu. A když dojde na tvrdá čísla, zoufale se snaží vytáhnout alespoň něco pozitivního nebo kopírují z globalistických médií, co se jim hodí. Naposledy Novinky – které přebraly “britskou studii” z Financial Times. Uvádějí tam pro skupinu nad 50 let nesmysle jako například: “V nemocnicích pak skončilo 0,012 procenta naočkovaných, u neočkovaných je to 0,2 procenta. V případě neočkovaných je tak hospitalizace bezmála sedmnáctkrát pravděpodobnější.” Jasně, pokud si vyberete testovací skupinu “správným způsobem”, použijete “správná kritéria” a “správné sledovací období”, dostanete výsledky, jaké potřebujte. Mimochodem, i z toho výše odkazovaného dokumentu Public Health England si můžete snadno spočítat, že článek na novinkách je kravina. Ovšem o pravdu tady nejde. Jde o strašení a vyvolávání nenávisti k neočkovaným, kteří kvůli své neochotě se opíchat “neúměrně zatěžují nemocniční systém”. Lžou, dokud to jde. Ale je třeba vydržet, už nemají moc z čeho brát

  118. no vypada to, ze sa hrouti neco ine.
    Oby ty tupelo, ked zoberies vek 50+ z tej tabulky a das pri 13400 mrtvych 220 po dvoch davkach vyjde ti 1,64%
    Pr 2300 neockovanych das mrtvych 131 tak to bude 5,7%.
    Ponjatno? Ci stale nee?

    „Jasně, pokud si vyberete testovací skupinu “správným způsobem”, použijete “správná kritéria” a “správné sledovací období”, dostanete výsledky, jaké potřebujte.“

  119. Kto to je Dr.Martin? Ty mi neporadíš ako sa slobodne rozhodnút? Hovorí vôbec niekto o tom o koľko je tu medziročne menej lekárov a sestier?

  120. Ja ti poradim. Ale najskor mi napis ake opatrenia si navrhol v tej nemocnici pocas predchadzajucej vlny covidu? Vlastne si sa poucil z katastrofalneho chodu cize technickeho a personalneho zabezpecenia nemocnice na vlastnej koži. Moc ma to zaujima co si spravil preto aby si sa nemusel rozhodovat komu das kys. pristroj a nie lebo nebol aky.

  121. Jozinko, ratafak, dezolat sledujete Singapur a Gibraltár?

    Na Gibraltaru jsou očkovaní skoro všichni, ale denně narůstá počet nových případů o 2500%
    A největší pecka je to na Gibraltaru. Tam je naočkováno 99% populace a poslední data ukazují, že denně tam narůstá počet nových případů o 2500% a není to k zastavení

  122. Obynko, uz sa nezhovaduj. 7 dnovy priemer ochoreni na Gibraltari je k 29.7. 28 ochoreni. To su oficialne cisla nie aerobadavlek….
    Ozaj k tym % nic?

  123. Obynko, vies co je na tom najsmutnejsie? Ze zas si sa nechal osrat. Teraz ta oondil Del B. Uz ti tu viaceri radili, aby si si preveril to, co sem pastujes. Ale ty ne. Zacinam si mysliet, nie, som uz presvedceny, ze si dyslektik a nerozumies pisanemu.

  124. Vo stredoveku sa hádali mnísi,že koľko anjelov sa mesti na špičku ihly.Toto je diskusia podobná.Googlujete oba o sto šesť,a jeden sa prikladá k jednému,druhý k druhému názoru.Vedci?

  125. Obyvatel 31. júla 2021, 13:16 – tu mas nieco o cleoveku stojacom za Tvojim oblubenym webom:

    Kdo tedy stojí za novým dezinformačním projektem? Podle CZ.NIC je to David Formánek z Kojetína. Jeho výdělečnou činností je překládání textů. Už od 2013 vytvářel kanál věnující se (citujeme) „osobnímu rozvoji, sebelásce, motivaci, pozitivnímu myšlení a tvoření reality.“ To hovoří samo za sebe. Realita je taková, jaká je a není třeba ji „tvořit“.

  126. Milos a? Co si chcel tvojim prispe kom povedat? Je to normalny chalan ako ty. Ty robis clanky a on robi preklady. V com vidis problem a dezinformacie? Ved nerobi preklady bezdomovcov a alkoholikov, ale ludi ktori maju vdelanie daleko vyššie ako mas ty ja alebo Jozinko.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img