ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Reakcia predsedu vlády SR Eduarda Hegera na protesty pred Národnou radou Slovenskej republiky

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

„Súčasťou demokracie je aj právo vyjadriť svoj názor. Dôležité však je, aby demonštrácie prebiehali pokojne. Je neprípustný akýkoľvek útok alebo agresia voči policajtom.

Rozumiem, že ľudia sú už z pandémie unavení a nikomu z nás nie sú opatrenia príjemné. Avšak robíme ich preto, aby sme chránili životy všetkých občanov Slovenska. Aj tých protestujúcich“.

 

zdroj: Úrad vlády SR

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Uz chyba len aby ste zacali strielat do ludi.vy degeši.len štvete očkovanych proti neočkovanym.treba revoluciu,nic ine nepomoze proti sprostote.

  2. Ja som mal šestku a ty inžinyyyr ze serede si mal kolkatku?ale nee nohu🤣dobré by bolo vyjadrovať sa k téme a nie kontrolovať gramatiku príspevkov.choď deťom skontrolovať diktát…mudrlant

  3. Kto má služobný preukaz nemusí ísť do karantény napriek tomu že nie je zaočkovaný. Ak tomu dobre chápem tak covid si vyberá aj podľa zamestnania či ako? O tom tu nebude článok?

  4. čege takže takto. Najjasnejším signálom trvalého pomätenia v najzákladnejších veciach života, je lajdácka slovenčina. Taká o človeku veľa prezradí. Okrem iného aj to, že mudrovať a rozdávať rozumy by dnes chceli ľudia, ktorí neovládajú ani svoj materinský jazyk, čo je viac než príznačné. Gramaticky správna slovenčina je prejavom a dôkazom vysokej kultúrnosti a myšlienkového bohatstva. Existuje aj taká múdrosť, ktorá hovorí, že aká gramatika, taká politika. No a vy ste toho jasným dôkazom. Zhrnul by som to takto: zmätené slová svedčia v lepšom prípade o zmätených myšlienkach. A hlúpe myšlienky a chybný spôsob uvažovania vzniká v dôsledku mizerného jazyka. Obávam sa takých ľudí, ktorí si myslia, že presne vedia ako zmeniť svet, a pritom dávajú na obdiv svoju arogantnú nevedomosť v tak základnej veci, ako je vlastný materinský jazyk.

  5. Pán Tomáš,používate veľa múdrosti,ktoré sú jednoducho nepravdivé a ešte k tomu arogantne.Suhlasim,že človek by mal ovládať svoj materinský jazyk,o to lepšie.Zdaleka to však neznamená,že jeho úvahy ,poznanie,múdrosť by s tým musela bezpodmienečne súvisieť.Je mnoho objektívnych príčin,prečo veľa ľudí neovláda pravopis,žite si v tej bubline,ale potom nechápem,prečo tolerujete tých nevzdelancov v politike.Nie obal je smerodajný,ale to,čo je v ňom.Clovek,čo ovláda pravopis môže byť ten najväčší Gainer.Podla toho nemôžete súdiť človeka.

  6. To nie je žiadna bublina! To je najzákladnejšia požiadavka. A ako som už napísal, je to príznačné pre túto dobu, že sa na niečom tak základom nebazíruje. Jazyk má svoje myšlienkové a logické zákonitosti, ktorých ovládaním sa kultivuje človek. Dajte nejaký príklad takého „najväčšieho gaunera, ktorý ovládal pravopis“, aby ste ma presvedčili.

  7. Anonym,taká hlúposť,že niekto vôbec môže takto myslieť.Podla Vás,všetci,čo ovládajú pravopis sú ja neviem čo,a všetci čo neovládajú nie sú na úrovni.Na človeka s takou logikou sa môžem viete čo,aby som bol kultivovaný.

  8. Pendler z Rajky = zločinec, ktorý odmietol platiť developerkej mafii na Slovensku..
    Ak som BA a chcem byt po 100 000 a musím dochádzať do BA, defacto nemám inú možnosť.
    40 m2 v BA, novostavba je cca 200 000, v Rajke za dvojizbák 60 – 70 m2 dáte cca 60 – 100 000. A toto je zločin?? Toto je hrozba?
    Lebo Srb, Ukrajinec bez zdravotných záznamov, čo býva v Senci a dochádza do BA je na tom lepšie..
    Zamyslite sa nad tým, čo sa tu deje!

  9. Všetci špekulanti z Rajky, Kitsee a podobných dier keby rozmýšlali, tak museli rátať s tým, že raz sa môže zmeniť situácia, napr. vyholenci chcú vystúpenie z EÚ, čo potom? Vyhodia nás zo schengenu a budú šóry na hraniciach aj tak. Natrénujte si to, teraz máte možnosť.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img