ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

„Je sex s očkovanou osobou hrozba a poškodzovanie si zdravia ?“

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sledujúc statusy niektorých ľudí na sociálnych sieťach a následne diskusie pod týmito statusmi, nemôžem sa nezamyslieť nad tým, či môže niekto verejne prezentované názory myslieť vážne, alebo len testuje reakcie menej mentálne zdatných jedincov.

Vzhľadom na fakt, že títo ľudia spravidla v diskusiách reagujú na množstvo odoziev od diskutujúcich, s najväčšou pravdepodobnosťou to myslia vážne, aj keď ich myšlienkové pochody pripomínajú skôr psychiatrickú diagnózu ako zmýšľanie svojprávneho človeka, držiaceho v ruke občiansky preukaz.

Doba poznačená protipandemickými opatreniami významným spôsobom zmenila správanie sa ľudí na sociálnych sieťach, ale aj v bežnom živote. Nárast agresivity a presadzovania najmä odporu voči cestovaniu a následnej vakcinácii je zrejmým prakticky na dennom poriadku.

Problémom ale takéto správanie začne byť v momente, keď je nie názorom jednotlivca ale je organizované a to za účelom získania politického kapitálu u ľudí, neschopných iným spôsobom zaujať aspoň určitú vrstvu populácie.

Imigranti a hrozba ich obsadenia Slovenskej republiky – téma strany Smer, Kotlebovcov a nezabudnime podotknúť aj predstaviteľov súčasnej strany Hlas stratila na sile, prestala byť zaujímavou. Podpisy vyzbierané Kotlebovcami napríklad aj na mítingoch v Trnave skončili nevedno kde, no na pobláznenie a vystrašenie časti ľudí tou hŕstkou zúfalých jedincov prahnúcich nie po našom Slovensku, ale ďaleko vyspelejšom Nemecku stačili na získanie mandátov tejto strany v NR SR. Mocenské ambície a pravdepodobne aj financie spôsobili delenie strán a nové politické subjekty na scéne potrebujú nové témy. Žiaľ práve tie doba korony priniesla.

Dnes vidíme billboardy ďalšej politickej strany (aké má vlastne číslo v poradí? 160 či viac?)snažiacej sa zviesť na vlne flustrácie z opatrení proti šírenia koronavírusu  nehľadiac na škody, ktoré takýmto spôsobom môžu byť napáchané na mentálnom zdraví práve oslovovanej časti populácie.

Dnes už vieme, že množstvo hoaxov, dezinformácií a statusov navonok vyzerajúcich ako dielo nepríčetných jedincov, je v skutočnosti súčasťou propagandy zameranej na destabilizáciu všetkého smerom na západ od Ruskej federácie a teda k nim treba aj takto pristupovať. Zároveň je ale potrebné uvedomiť si, že nie každý človek dokáže priamo identifikovať čo priamo propagandou je a preveriť si relevantnosť zdrojov šírených informácií.

Za čias socializmu sme mali problémy dostať sa k informáciám. Museli sme tajne počúvať komunistami cielene rušené vysielanie rozhlasovej stanice Hlas Ameriky a Slobodná Európa, riskujúc perzekúciu režimu či dokonca väzenie. Dnes takýmito problémami netrpíme. Slobodu máme, no problémom je, že nie všetci s ňou vedia naložiť rozumne a zodpovedne.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Miloš problém nie je dostať sa k informáciám,problém je že skutočné a pravdivé informácie sa v slovenských médiách obyčajný človek nedozvie. Všade iba covid teror a očkovanie.
    Médiá sú jednostranné,zmanipulované nosatými spoza veľkej mláky. Chceš tvrdiť že to tak nie je ?
    Prečo sa nikde v sk médiách nedozvieme že práve v týchto chvíľach to pred parlamentom vrie ?

  2. Ja mám internet akurát tak v PC doma na stole a ak PC vypnem,nemám ani internet. V telefóne také čosi nechcem.
    Dúfam že ti stačí také vysvetlenie

  3. Pozornosť na seba dezinformátori pútajú predovšetkým obsahom, ktorý apeluje na pocity neistoty a strachu z pandémie. S varovaniami odborníkov o možnej tretej vlne pandémie spôsobenej variantom Delta, prichádza aj nová vlna dezinformačných naratívov.
    Presne to sa deje teraz pred parlamentom, LSNS tam bojuje proti očkovaniu. Je to dôsledok konšpiračných webov, deziformácii, úplne choré. Hlas včera na seba pútal pozornosť na čiare,ich cielom je otočiť diane na slovensku, dostať von korupčníkov. Nechajte vyšetrovateľov pracovať.
    Pred rokom tvrdili, že covid neexistuje, že si ho vymyslel Warren Buffet, potom ochorel vodca a nič to nebolo vyriešil to vodkou. Potom zomrelo na slovensku 12500 ľudí, a len vďaka testovaniu nie viac.

  4. ..fakt citat tie tvoje nezmyselne prispevky je zabavne…spamujes tu diskusie svojimi kravinami a oznacujes ostatnych ludi s inym nazorom za ovce a neviem co..ty fakt veris tej svojej pravde o chode tohto sveta??? Fakt si myslis ze to tu ovladaju nejaki slobodomurari,nejaki zidojasteri🤣..a Bill Gates spojeny s farmakofirmami a aby som nezabudol vsetkymi mediami..okrem Zem a Vek???🙉

  5. Spavat budem skym chcem, zaockovat sa nedam lebo sami neviete co vam dali a kazdeho je osobna vec co bude robit ale ja zo svoje zdravie nedam nikomu a kto si necha do seba vpustit nieco ocom sa docitate len na internete a potom ste vsetci mudri su to len a len vase sracky. Ockovany drzte sa a neockovany aby sa vam raz nevysmievali ze ste sa nechali ojebat…

  6. Prečo článok na ktorý si nám tu nechal odkaz nemá autora? Prečo sa nedopátraš kto stojí za daným internetovým médiom cz24news? Porozmýšľaj!

  7. Cz24.news je az neuveritelne ake bludy publikuje. Je to dezinformacny web prokremelskej propagandy. Mnozstvo odkazov na dalsie ruske konspiracne weby. Je to silno dotovany web. Cielom je destabilizacia europskeho hospodarskeho priestoru, teraz neockovanim, co su priame a silne skody, inokedy politicka propaganda v prospech proruskych stran a politikov ako bol kapitan, sudruh Blaha alebo Kotleba. O demokraciu sa musime kazdodenne starat inak skoncime ako Bielorusko.

  8. Pre anonyma 23. júla 2021, 18:50 – cakat od ludi sledujucich menovane portaly ze sa budu zaujimat o zdroj publikovanych informacii, vydavatela ci autora clanku, je utopiou.

  9. Miloš teba osvietil Ročild ? Alebo Rokefeler ? Je to tvoj názor,to je fakt,ale také niečo tu napísať,to mi pripadá ako keby ťa prešiel rýchlik Osaka – Tokyo… a ten je kurevsky rýchly.

  10. Daniel 23. júla 2021, 22:19 – za pripomenutie toho „rychlika“ dakujem a hned opravujem – nepresiel ma, ale som sa nim viezol. Je fakt rychly – nejake reportaze o mojej ceste Japonskom Od Hiroshimy az po Hokaido najdes aj na SOL.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img