ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

Do novej sezóny bez dlhodobých cieľov, chceme hrať atraktívny futbal

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Vo štvrtok popoludní sa v zasadačke Mestského úradu v Seredi konala tlačová konferencia klubu ŠKF Sereď pred začiatkom nového ročníka Fortuna ligy 2021/2022.

Na otázky prítomných novinárov za klub ŠKF Sereď odpovedali: Marián Černý (generálny manažér), Juraj Jarábek (tréner mužstva) a Ľubomír Michalík (kapitán mužstva).

“Sme radi, že sa blíži začiatok novej sezóny. Po minuloročnej, ale úspešnej sezóne začíname nový ročník takpovediac od piky. Teší nás, že sa nám podarilo angažovať skúseného trénera, pána Jarábka a s ním aj trénerský realizačný štáb. Toto bola taká prvá lastovička, ktorá sa nám podarila ešte pred štartom letnej prípravy. Z minuloročného kádra nám odišlo sedemnásť hráčov, prišli však samozrejme nové tváre,” povedal na úvod generálny manažér klubu Marián Černý.

“Letná príprava bola veľmi náročná, nie je jednoduché kompletne zmeniť hráčsky káder a zároveň podpísať nových hráčov. Po kvalitatívnej stránke bola príprava výborná, najkvalitnejšia z hľadiska histórie klubu. Odohrali sme zápasy s veľmi kvalitnými súpermi. Podaril sa nám minikemp v Slovinsku, kde sme odohrali duel proti Dinamu Záhreb. Sme radi, že sa nám to podarilo,” pokračoval vo svojom príhovore generálny manažér klubu.

ŠKF Sereď bude v novom ročníku Fortuna ligy hrávať domáce zápasy na Štadióne Antona Malatinského – City Arena v Trnave.

“Sme veľmi vďační, je to zaujímavé pre atraktívnosť súťaže a dobrý priestor na to, aby sme po športovej stránke napredovali. Rovnako je možnosť prilákať divákov na tribúny. Chceme hrať atraktívny futbal, aby ľudia prišli do hľadiska,” dodal Marián Černý.

Pred novou sezónou Fortuna ligy si klub ŠKF Sereď nedáva dlhodobé ciele. “Je veľmi náročné niečo povedať k cieľom do novej sezóny. Sme na začiatku, nevieme, ako sa nám podarí naskočiť do súťaže, chceme byť však konkurencieschopní a získavať body. Určite si nedávame dlhodobé ciele, skôr od zápasu k zápasu, aby sme ľudí bavili futbalom a boli hrdou súčasťou Fortuna ligy,” skonštatoval generálny manažér klubu.

“Klobúk dole pred celým vedením klubu, vždy je tam rozpočet, do ktorého sa musíte zmestiť. Nebolo jednoduché znova poskladať mužstvo za pochodu, v plnej príprave s ťažkými súpermi. Zatiaľ sa nám to podarilo doplniť desiatimi hráčmi, dokopy máme šestnásť hráčov a v nedeľu začíname ligu. Stále pracujeme na príchodoch, uvidíme, ako to vypáli. Veľké ciele si určite nedávame,” povedal 58-ročný kouč Serede Juraj Jarábek.

Za háčsku kabínu sa tlačovej konferencie zúčastnil kapitán mužstva Ľubomír Michalík. “Momentálne nemáme takú kvantitu, ale myslím si, že prišla kvalita. Až tak sme sa neoslabili a určite budeme konkurencieschopní. Gro, ktoré zostalo, predvádzalo v príprave veľmi dobré výkony. Samozrejme, ukáže to až samotná súťaž,” povedal skúsený 37-ročný stopér Serede.

 

ODCHODY:

Matúš Kuník (koniec zmluvy, FC Petržalka), Iman Salimi (koniec zmluvy), Tilen Mlakar (koniec zmluvy), Martin Slaninka (koniec zmluvy, MFK Dukla Banská Bystrica), Martin Mečiar (koniec zmluvy, FC Slovan Galanta), Iván Santiago Díaz (koniec zmluvy), Peter Eneji Moses (koniec zmluvy), Mario Kvesič (koniec hosťovania, FK Přepeře), Andrej Fábry (koniec hosťovania, FC DAC 1904 Dunajská Streda), Daniel Espinar Vallejo (koniec zmluvy), Stanislav Danko (ukončenie zmluvy), Nicolas Šumský (koniec zmluvy), Denis Bušnja (koniec hosťovania, HNK Rijeka), Alen Mehič (koniec zmluvy), Alex Iván (koniec zmluvy, FC Spartak Trnava), Miloš Lačný (koniec zmluvy, FK Pohronie), Dino Špehar (koniec zmluvy, NK Olimpija Ľubľana)

 

PRÍCHODY:

Matúš Katunský (hosťovanie, FC Košice), Mihajilo Popovič (KFC Komárno), Roberto Dias Correia Filho (Ermis Aradippou FC), Haiderson Hurtado Palomino (Paraná Clube), Dominik Kříž (hosťovanie, FC Viktoria Plzeň), Nikola Gatarič (Ermis Aradippou FC), Roman Haša (MFK Karviná), Dominik Radič (SK Sigma Olomouc)

 

Prípravné zápasy – výsledky:

 

ŠKF Sereď – MFK Skalica 0:3 (0:3)

GNK Dinamo Zagreb – ŠKF Sereď 3:0 (3:0)

ŠKF Sereď – FC Petržalka 2:3 (1:2)

Góly: Haša 2

SK Sigma Olomouc – ŠKF Sereď 2:1 (0:1)

Gól: Haša

Budapešť Honvéd FC – ŠKF Sereď 1:1 (0:1)

Gól: Haša

ŠKF Sereď – FK Železiarne Podbrezová 1:0 (0:0)

Gól: Hurtado

FC ViOn Zlaté Moravce-Vráble – ŠKF Sereď 2:1 (1:1)

Gól: Hurtado

 

Káder ŠKF Sereď na sezónu 2021/2022:

 

Brankári:

Mathew Yakubu, Ayotunde Ezekiel Ikuepamitan, Tomáš Šípka

 

Obrancovia:

Tomáš Hučko, Ľubomír Michalík, Adam Morong, Alexander Tóth, Matúš Katunský, Mihajilo Popovič, Roberto Dias Correia Filho, Haiderson Hurtado Palomino

 

Stredopoliari:

Ondřej Machuča, Roko Jureškin, Denis Potoma, Dominik Kříž, Nikola Gatarič, Filip Tatranský, Sanusi Ridwan, Moses David Cobnan

 

Útočníci:

Roman Haša, Dominik Radič, Samuel Prachar

 

REALIZAČNÝ TÍM:

Tréner: Juraj Jarábek

Asistent trénera: Roman Hudec

Tréner brankárov: Roland Praj

Kondičný tréner: Michal Kukučka

Vedúci mužstva: Ivan Minárčiný

Masér: Libor Chrenko

Masér: Marián Mareš

Masér: Miloš Macala

Lekár: MUDr. Miroslav Benkovský

Kustód: Ladislav Oroszi

 

Generálny manažér: Marián Černý

PR & Marketing manažér: Peter Cuninka

Technický manažér: Viktor Bucha

 

 

zdroj: skfseredfutbal.sk

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Dúfam, že tento rok nevystriedaju milión trénerov ako minulý rok. Veľkým plusom je, že budú hrať v Trnave. A otázka na zaver: kedy bude dokončený domáci štadión?

  2. Zachvilu daju lockdown a mozte si hrat fotbal doma na chodbe a odpratat tych cernochov z mesta. Momentalne najpodvodnejsia organizacia v meste.

  3. € da mesta na prenajom cudzieho stadiona – roky € vyhadzuju, fanusikom zobrali futbal z mesta…….domaci stadion v nedohladne….pol muzstva ,,esá,, ktovie odkial….a VY sa idete vyhovarat na mesto? Cakate na IDC ze Jakubec Vas zachrani? Kolko ,,horaliek,, sa uz poslalo aby ste dostali rok co rok vynimku?Aky ma vyznam hrat ligu v moravciach nitre a teraz v TT? Som seredan ale nepatrime do ligy !!

  4. Hnily Seredsky futbal odchod do 2 ci 3 ligy…absolutne ziadne vízie do buducna…muzstvo katastrofa…treneri to iste…a vedenie hamba…

  5. Prenájom štadióna v Trnave na jeden zápas cez 20 tisíc euro.Seredske vedenie sami podvodník.odchod hráčov nevyplatené mzdy niekoľko mesiacov.

  6. Len pre zaujímavosť jednoho času pán Poor povedal že ak není na zápase 6000 divákov v Trnave čo pri vstupnom aké v Trnave je 7eur tak klub prerába teda mne to aspoň vychádza 42000 za zápas je mi jasné že tam sú započítané všetky položky ako sbs a podobne ale aj tak nech to šľak trafí keby aj za polovičku tak za sezónu odohrajú 16 zápasov akože doma tak to je 320000 eur Tak toto je silná káva aj pre mňa a oni si ešte zaziadaju o financie z mesta?Koľko hráčov je Seredanov? Jeden?Traja černosi čo sa neustále pohybujú po meste jak matohy a ostatné len čistý odpad čo nikto nikde nechcel.Stoper 37 rokov nejde o vek ale nemá ani na tretiu ligu hocijaký útočník z okresu mu utečie kedy chce a na. takomto idú stavať sszonu apropo Štadión bude postavený jedine tak z Lega vo vestibule že vám není hanba tento cirkus kryt.

  7. Zbytočné minute desaťtisíce eur,na zábavku(alebo aj na niečo iné),obyvatelia majú z toho veľké h…o,zdá sa,že tento rok konečne vypadnu a prachy nebudú ani na 2.ligu,potom treba štadion zbúrať a travniky rozorať a nasadiť tam zemiaky..

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img