ISSN 1337-8481

streda, 24. apríla, 2024

STATOČNÍ POLICAJTI, SME S VAMI A ĎAKUJEME VÁM

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

OBYČAJNÍ ĽUDIA a nezávislé osobnosti

👮‍♀️STATOČNÍ POLICAJTI, SME S VAMI A ĎAKUJEME VÁM💚

👮‍♀️Mnoho policajtov dnes nemohlo byť tam, kde ich ľudia naozaj potrebovali. Museli totiž dohliadať na poriadok pred Národnou radou, kde ľudí v boji proti očkovaniu zbesilo burcovali Blaha, Kotleba, Mazurek, Pellegrini a im podobní.

👎Policajti dnes pritom čelili tlupe indivíduí, ktoré sa neštítili zaútočiť na ženu – policajtku, či bezbranných novinárov. Otrasné.

💚Náš odkaz statočným mužom i ženám zákona je jasný – SME S VAMI A ĎAKUJEME VÁM! Pani policajtke, ktorá bola dnes zranená, želáme čo najskoršie uzdravenie. Veríme, že k ďalším zraneniam nedošlo a ani nedôjde.
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Marek, prečo zrovna zaujatosť ? To že majú otvorené oči a sú proti mafii s fašistami ? Veď tí ľudia tam napadli policajtov.

  2. Na YouTube sú videá kde policajti sa ospravedlnujú ľuďom na dnešnom proteste.
    Celé OLANO je ako podvodník Matovič. Moralizuje a pritom robili presne to iste pred voľbami keď burcovali ľudí.

  3. Čo sa divíte? Vláda sere ľuďom na hlavu, tak ľuďom dochádza trpezlivosť a tečú nervy. A darmožráči z parlamentu môžu byť šťastní ako blchy, že Slováci nie sú ako Francúzi. To by dnes inak nafasovali.

  4. pre ja,dufam,ze sa nerozmnozujes.to ze vlada napada sustavne obcanov,pendlerov,gastro,zivnostnikov,ti nevadi ty idiot.

  5. 7 % strana ktorá je najnedvoverihodnejšia podľa prieskumu a kde ich poslancov vyšetruje NAKA tu dáva takýto tak status. Kde každý policajt len čaká kedy táto vláda skončí

  6. som spokojny že sa tu niekto snaží vyčistiť tento chliev ale zaroveň robiť toľko divných rozhodnutí na úrovni ministerstiev až sa bežny človek drží za hlavu . mali by si urobiť poriadok a konečne vyhodiť neschopných hlupákov ktorý za tým stoja inak pride zas vláda fica a peleho a je na 10 rokov všetko zabetónované a zas len naši ľudia a koniec .

  7. toto je jedine medium co sa zastava tejto vlady blaznov, viac sem nepachnem seldac obmedzena , majko preber sa!!!!

  8. Oľano proti mafii? Vážne?
    Tak si zistite, kto je riaditeľom (novozvolený) Poľnohospodárskej platobnej agentúry a kto podpisoval zmluvy na Slovenskej pošte s Bodorovcami.., tak ako všetky nevýhodné zmluvy, ktoré sa teraz „riešia“ v parlamente.
    Ak už toto vás nepreberie..

  9. Ja mám jedno veľké prianie,aby som otvoril noviny,alebo počúval rádio a nemusel by som sa nesmierne rozčuľovať nad toľkými klamstvami a zavádzaním,nad článkami,kde sa človek pýta,že či je v skutočnosti,alebo sníva.To,čo si niektoré naše známe médiá dovoľujú,a hlavne novinári,to už je ozaj priveľa na slušného človeka.To už ani nie je propaganda(lebo tá sa robí vatsinou z presvedčenia),to je zločin.Moralka a etika niektorých novinárov je tak mizerná,že to nemá obdobu.

  10. Smerohlasu stačí ísť do najbližších volieb do sloganom „My sme iba kradli“. To im zaručí dostatočný počet hlasov.

  11. Realita myslis tychto
    Stanislav Backa a člen jej predstavenstva Norbert Polievka. Zdroj Plus7Dní tvrdí, že práve táto dvojica nesie priamu zodpovednosť za prípravu spomínaných podmienok prebiehajúceho verejného obstarávania pošty.

    Ich pokyny má na slovo počúvať ďalší manažér súťaže Marek Grzybowski. Jeho meno sa v súvislosti s Bonulom a možným ovplyvňovaním verejného obstarávania v prospech nitrianskej SBS prevalilo ešte pred ôsmymi rokmi

  12. Taliansko: Od 5. augusta bude vstup do múzeí, divadiel alebo na štadióny podmienený dokladom o zaočkovaní aspoň prvou dávkou vakcíny, negatívnym testom alebo nedávnym prekonaním choroby. Takzvaný GreenPass bude potrebný aj pri vstupe do vnútorných priestorov reštaurácií.

    Francúzsky prezident Emmanuel Macron, podľa ktorého bude doklad o zaočkovaní povinný v kultúrnych zariadeniach, reštauráciách, v nemocniciach či pri dlhších cestách hromadnou dopravou.

    Podľa prieskumov asi 70 percent Talianov podporuje tento postup

    Niektoré krajiny už zavádzajú aj povinné očkovania pre konkrétne skupiny. V Taliansku to tak už od apríla je pre zdravotníkov a lekárnikov. Francúzsko a Grécko to budú žiadať pre zdravotníkov a tých, ktorí sa starajú o starších ľudí.

    Grécko zas požaduje pre nezaočkovaných zamestnancov hotelov alebo reštaurácií dvakrát týždenne negatívny PCR test. To doteraz platilo len pre najviac postihnuté ostrovy, po novom to bude platiť v celej krajine.

    V Taliansku vláda teraz zvažuje, že by povinné očkovanie rozšírila aj na učiteľov. „Školy sú absolútnou prioritou,“ povedal taliansky minister zdravotníctva Roberto Speranza. „Musíme zvážiť všetky možné opatrenia, aby sme zachytili tých pätnásť percent učiteľov, ktorí ostávajú neočkovaní.“

    Na slovensku máme preočkovanosť druhou dávkou 30% a dezolati z LSNS nám tu protestujú proti tomu čo je štandard v EÚ a tu ešte nie je zavedení. Cieľom je dostať sa do budúcej vlády, prevziať časť moci, SMER pôjde do vlády s hocikým, len aby dostal všetkých z väzby a zastavil vyšetrovanie. LSNS nezaujíma covid ani občan, je im uplne všetko jedno, ciel je len jeden prevziať moc. Voči tomu sa treba ostro vymedziť, pokial nie je neskoro.

  13. Dufam ze najblizsie pride protestujucich viac! Policajtky mi je luto ale to je riziko povolania a Majko tieto protesty su veeeelmi kludne. Vyhladajte si na internete momentalnu situaciu v Sydney. Ludia vedia preco to robia a tu vlada place ze niekto vykrikuje za bránou. Aj ked bude ockovanie uz povinne ja a dalsie tisice normalnych ludi do seba ten jed a hnoj nedame nikdy a nikto nema pravo nas do toho donutit!

  14. Dufam ze kazdemu zaockovanemu ktory sa dal zastepit len kvoli dovolenke a zdravie mu je ukradnute, skysne usmev na tvari ked zisti ze druhou davkou to neskoncilo. Ze toto je len zacistok konca. Chces ist mimo SR? Zaplat si dalsiu vakcinu za 50€? Chces ist do restiky bez testu? Zaplat si 150€ za dalsiu davku. Presne takto si bude kazdy platit tak ako si znovu platime za uz raz kupene testy z nasich dani..

  15. USA v piatok zaznamenali najvyšší nárast počtu prípadov koronavírusu za posledné mesiace. Guvernérka Alabamy Kay Iveyová vyhlásila, že je čas „začať viniť nezaočkovaných ľudí“ a odkázala im, že si vybrali „hrozný životný štýl“. Ďalej rastie aj počet hospitalizovaných – najmä medzi nezaočkovanými. (axios)

  16. Jozef.., bol som zamestnacom SP.
    Ja si nemusím nič zisťovať.
    Špinavá robota pre vačky J&T a iných „mocných“..
    Práčka špinavých peňazí na úkor štátnej akciovky.
    Čo teraz na oko riešia média a im podobný, aby sa tvárili, že čistia Slovensko, tzv kajúcníci a prevracači kabátov, ktorí okydajú aj vlastnú mater, len aby neprišli o koryto je to, čo nikto nechce vedieť..
    Oligarcha vymenil oligarcha.. „Našich ľudí“ Smeru nahradili „Naši ľudia“ Oľano, Sme rodina a tí, vymenili stranícke tričko.
    Ale kľudne im to papaj, že sa robí „zmena k lepšiemu“.

  17. pre Jozef 24. júla 2021, 9:40, jozko si ty ale ovecka ktora spapka vsetko, naivita a hlupost sa v tebe kulminuje v najvacsej miere, proste hlupak!

  18. A proti čomu to tam vlastne protestujete? Lebo každý píše niečo iné, tak nám to prosím ťa vysvetli, ake konkrétne, nie žvásty tvojho voccu.

  19. Jozef to nerobí z nevedomosť i,Jozef dokiaľ môže,bude takto vypisovať,potom sa jednoducho zmení,a bude vypisovať na druhú stranu.A o nás anonymoch,už vie určite všetko.Taki ľudia boli vždy a budú.To majú v krvi.

  20. Prosím vás, už venujte sa krásnejším veciam. Napríklad vašej drahej polovičke, dobrému jedlu, vnúcatkam alebo hocičomu inému. Uvidíte, budete sa cítiť oveľa lepšie. 🙂😉💚

  21. Autor tohto článku je slušne sfetovany.
    Dúfam že polícia proti nim zasiahne a o týždeň tam bude 5000 a o dva 50 000.
    Matovič, biela kobyla, Mikulec 100 000€ do basy.

  22. Jozinko, Ratafak, dezolat a dalsi, prosim vas venujte tomuto prekladu aj s videom 10 minut. Pozorne si hlavne precitajte ten preklad. Su tam fakty ktore si môžete overit. Ak si to precitate tak aspon trosku zamyslite a pochopite aka trestuhodna zvratenost na tomto svete nastala.

    https://o

  23. Radšej by mali urobiť opäť demonštráciu pred domom bielej 🐎🐎🐎.
    Na YouTube sú pekné videá z demonštrácie aj ako policajti striekaju dôchodcom do očí slzný plyn.
    Všetci z tejto vlády musia skončiť v kolúznej väzba aj 🐎🐎🐎 Arca Capital.

  24. Podľa prieskumov 9 z 10 Slovákov nedôveruje tejto vláde 😂👍👍👍
    Kto vlastne dôveruje tejto vláde? Ten čo dostal z mozoli pracujúcich slovákov 3600 💶 prídavky? 😂💶💶💶

  25. Zranenie policajtky majú na triku vlastní, stalo sa to, keď bezdôvodne začali striekať slzný plyn (a v dave boli hlavne ženy) . Statoční ťažkoodenci sa priblížili cez zadný vchod, takí sú odvážni.
    Ako vieme, že Covid nešíria zaočkovaní, keď nemusia za poslušnosť ísť do karantény a testovať sa. Pokiaľ viem, vakcína má len zmierniť priebeh ochorenia a nie chrániť pred nakazením. Takže medzi nimi môže byť kopec bezpriznakových, ktorí sa medzi nami môžu pohybovať bez obmedzenia, ale samozrejme zvalíme to na neočkovaných. Ale takto to chce režim. My máme demokraciu? My nemáme ani totalitu , my sme sa rovno vrátili do r. 1938 a kastujeme ľudí. Už nám len chýbajú tie ligotavé brošne na hrudi.

  26. otevrisvoumysl.cz je konšpiračný a dezinformačný web plný výmyslov. Údajný „David Martin“ odborník na patenty a údajný právnik z nemecka tzv „Fuellmich“, sa vyjadrujú k mechanizmu účinku mRNA vakcíny. To sme kde? V rovníkovej Afrike? K tomuto dokážete si vytvoriť vzťah?

    Pre No comment 25. júla 2021, 11:40 Vieš zle, pokial vieme vakcína chráni pred nakazením, tvoj zaočkovaný imunitný systém je pripravený na okamžitú odpoveď. Nič nie je absolútne, závisí to od toho akú máš imunitu a akú nálož dostaneš. Preto cca 10% (nie kopec)zaočkovaných dokáže šíriť vírus(ale zase ako dlho a akú nálož) a preto mizivé percento zaočkovaných, nula celá nula nula…končí exitusom. Ak budeme všetci zaočkovaný zdravotníctvo to zvládne.

  27. Ulica sa dobíja do parlamentu, ulica zmlátila policajtku, ulica si žiada …..! Demagógia samozvaných a všetkého schopných. Bol raz na slov. jeden politik, ktorý povedal, že „moc leží na ulici, len ju treba zdvihnúť“. Dnes už ani to netreba, moc sa stavia na nohy sama, lebo občan, je tá moc. Iba občan je moc. Boli tu kade-aký feldvébli, ktorí občana nazývali opicou. Skúšali to aj komentátori s vyhasinajúcou hviezdou na mediálnom nebi nad Slovenskom nadávať občanom. Niektorí novinári dnes dokonca presadzujú „čistotu názoru“. Čistý je iba ten ich. Veľmi podobné tridsiatim rokom v Nemecku. Ak nie totožné. A čoraz intenzívnejšie to praktizuje mainstream samozvaný „hlavný prúd“. Upália každého kto si myslí niečo iné, ako práve kážu oni. Vyšetrovatelia, žalobcovia, žalárnici a kati v jednej osobe. Alebo teda – dnešný slov. mainstream.
    Občan koná v zmysle ústavy. Nie je to burič, nie je to ulica, nie je to dav, je to občan, ktorému v tomto režime zostal už iba článok 32 Ústavy Slov. republiky. Nie ľudia ani občan nie je sprostý. Nie je opicou, nie je ulicou, nie je lúzou. Je vlastníkom moci. Je tým, kto o moci rozhoduje, kto ju prepožičiava a kto si ju má právo pýtať späť od všetkých, ktorí sa mu spreneveria. A ak to inak nejde, aj spôsobom už citovaným z Ústavy základného zákona štátu. Už by to raz mohli okrem politikov pochopiť aj im za odplatu slúžiace média. Inak občanom nezostane nič iné, ako vrátiť sa k biblickému „oko za oko, zub za zub“. Ak je už teda podľa nich, ulicou iba ulicou. Vhodnou akurát tak na platenie daní.

  28. Občan nie je ulica,napísal ste to naprosto presne,a každý,kto má len trochu zmysel pre pravdu ,musí s tým súhlasiť.

  29. pre Anonym 19:54, v živote to tak chodí, že každý má svoju bandu – každý svoju bandu pozná. Tvoja banda je L. Jaška, SMEtisko a spol. Viac k tomu nie je čo dodať.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img