ISSN 1337-8481

utorok, 23. apríla, 2024

Na očkovanie v Seredi sa už netreba prihlasovať. Vybavia vás na počkanie

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Ing. Zuzana Slahučková, referent komunikácie MÚ a projektov mesta /22 JÚL 2021/
Proti ochoreniu Covid-19 sa môžete dať zaočkovať v Galante, v Trnave a úplne najbližšie to Seredčania majú na mestskej poliklinike v Seredi. Žiadne objednávanie už nie je potrebné, stačí prísť v ktorýkoľvek deň od pondelka do piatku v čase od 7.15 do 12.00 a od 12.30 do 14.30 hod. a postaviť sa do radu.

Očkovanie je prístupné pre všetkých občanov – klientov od 18 rokov.

Kde sa očkuje?
Vakcinačné centrum v rámci polikliniky nájdete na prvom poschodí. Vojdite cez hlavný vchod polikliniky a choďte smerom doprava. Miesto vakcinácie je neprehliadnuteľne označené.

Čo treba k očkovaniu?
V deň očkovania si so sebou prineste vlastný občiansky preukaz a platnú kartičku poistenca. Druhú dávku dostanete 28 až 40 dní od prvej dávky a pozvánka na ňu vám príde na telefón alebo do mailu.

 

 

zdroj: seredskenovinky.sk

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. pre Tttt – úplná ovca si ty. Ľudia to robia na základe slobodného rozhodnutia. Ak ty sa nechceš dať zaočkovať je tvoja súkromná vec ale svoje choré názory nevnucuj ostatným. Len aby si v skutočnosti nepatril tiež medzi očkovaných a teraz hráš formu, že si IN

  2. Jožo čo furt máš s tými sluchátkami ? Je vidieť že si sa riadne udrel pri pôrode. Ak sú všetci policajti ako ty,tak sa ani nečudujem že to tu vyzerá tak ako to tu vyzerá

  3. No ked sme ta so sestrickou rodili, uz vtedy si bol tuko, skoro si nam spadol, ale to si nemozes pamatat. Vtedy som si ozaj buchol ruku. A tych cajtov sa uz neboj, nie su za dverami.

  4. Tie svoje priblblé reči si nechaj pre seba a nenavážaj sa do pápeža! Tebe asi ani keby ti lievikom rozum nalievali, by nepostačovalo. Aspoň svoju obmedzenosť takto prezentuješ, lebo iné asi nedokážeš. „Komu není z húra dané, v apatejce nekúpiš“.

  5. pán pre Daniel : ja ti na tvojho pápeža zvysoka kašlem ! To je tiež jeden zo zapredancov čo islamistom boskáva nohy,fuj ! Môže sa hambiť ! Mám viac rozumu ako si ty kedy videl,ale dementovi to ťažko vysvetlím. Si tiež jeden z tých pomätencov čo si nechali vymyť mozog Slovenskými médiami. Nemám s tebou o čom diskutovať

  6. Ten dement a pomätenec si ty. Keď na pápeža zvysoka kašleš, potom načo ho spomínaš? Na iné si sa už nezmohol?

  7. Daniel, úprimne…hovoria teraz z teba drogy alebo alkohol?
    Myslíš si, že 2 miliardy kresťanov na čele s pápežom sú blbci? A len ty si povolaný hlásať im nejakú pravdu, alebo ukazovať správny smer? Alebo podsúvať svoje videnie sveta? Nebuď smiešny. Zdáš sa mi čudný, veď buď v kľude, nikoho nezaujíma čo si myslíš. Ty internetový niktoš.

  8. Mňa dokáže uraziť jedine inteligent a taký tu na SOL nie je… 🙂
    Môžete sa snažiť ako chcete.
    Christian… to je odvodené od mena Kristus,že ? Je mi jasné že si čudný, náboženský šialenec. Drogy neberiem a alkohol som mal včera. Stačí ti také vysvetlenie ? Niekde si tu čítal že by som sa ja niekoho pýtal kde robí,kam chodí,čo má oblečené alebo koho volil ? To sa tu vypytujete len vy,pošahanci !

  9. Anonym 23.08
    Ja s tebou súhlasím ale musíš napísať adminovy aby sem nepodsúval iba články o očkovaní,testovaní a vakcínach ! Všetky slovenské médiá robia iba propagáciu covidu,preto ich ani nepozerám a otvorím SOL a tu to isté. Ako keby ich Miloš všetky kopíroval. Nijaké nestranné informácie tu nenájdem. Dnes ľudia zablokovali diaľnice a hraničné prechody kvôli covidovému šialenstvu ale tu na SOL som sa nič o tom nedočítal. Zvláštne ? Ani nie

  10. Novinári takzv.investigativny,podľa názvu a v dôsledku toho,by mali odhaľovať pravdu a široku verejnosť oboznamovať s tým,čo je aktuálne,čo má vplyv na formovanie spoločnosti a sociálneho mieru a v nemalej miere tým podporovať demokraciu.Ako nazývať novinárov,ktorí dávajú len to,čo sa hodí vládnucim silám,vymýšľajú si krkolomné a už ozaj do neba volajúce všelijaké príbehy,len aby nemuseli informovať o ozajstnom a pravdivom svete,ktorý teraz prežívame.Takto okato to nerobila ani „Pravda“ani Rude Právo za najväčšej diktatúru proletariatu.Ako ich nazvať?

  11. Novinári píšu to o čom majú ľudia záujem, t.j. škandály. Tak ako aj v televíznych novinách nepočujete nič pozitívne, len všetko zlé, kto, čo, s kým…, že už sa to nedá počúvať. Podobne aj novinári. Keď niekoho odsúdia, vrhnú sa novinári na neho ako supy na zdochlinu a dávajú mu otázky, prečo…? Mali by vedieť, čo a kedy je vhodné. Mali by poznať novinársku etiku!

  12. Pre názor,keby to bolo aspoň tak,tak to akceptujem.Ale je to oveľa horšie a závažnejšie.Bez ohľadu na pravdu,šíria propagandu,a to v prospech určitých ľudí.Ale sú tu už fakty,ktoré sa už ozaj nedajú ututlať,ale aj tak sa o to snažia.Robia škodu na niekoľko generácii,lebo už málokto verí médiám.K tomu sa počítajú aj verejnopravne.

  13. Niektorí píšu aj klamlivé, dezinformačné správy a lživú propagandu, čiže tvrdenia, ktoré sú v rozpore s faktami, napr. fotografie a videá použité v inom, zavádzajúcom kontexte, vymyslené alebo závažne prekrútené udalosti atď.
    Konšpiračné teórie a “bludy”, ktoré môžu mať vážnejšie politické, ekonomické, zdravotné dôsledky, bez ich kritického zhodnotenia.
    Napríklad: badatel.net, aeronet.cz, zemavek.sk, protiprud.sk, slobodavockovani.sk, slobodnyvysielac.sk, otevrisvoumysl.cz, infovojna.sk

  14. Pre na pravú mieru,zase a zase hrubo zavadzate.Tu bola reč o médiách verejnoprávnych,a médiách,ktoré sú bežne dostupné.Tie menované ani nepoznám a ani vätšina ľudí nie Vaše chytracenie a zavádzanie Vás dobehne.

  15. A okrem toho,koho zaujímajú tieto sukromne blogy,ktoré spomínate,nech si ich číta kto chce,to je každého jeho vec,ale verejnoprávne médiá si platíme my všetci a tie by mali informovať,nie mali,ale musia byt nestranné a nezávislé.Od toho sú ale momentálne veľmi vzdialené,a potom niet divu,že ľudia siahajú po alternatívnach.Odkial sa majú dozvedieť,že pred parlamentom je zhromaždenie ľudí a na miesto toho tu dostaneme predostrety ironicky článok o Tom ,že či je sexuálny styk s neockovanou osobou nákazlivý,pretože si nejaký blbeček napísal status na Facebooku.Je to normálne?

  16. 😀Nie je to normalne a je to chora propaganda. Zvrhle sprostosti su dolezitejsie ako objektívne a vcas informovat obyvatelstvo o demonstracii ktora sa prave kona a tazkoodenci sa prave chystaju na tvrde represie proti obyvatelom co vyjadrujú svoju nespokojnosť.

  17. Policajtka, ktorú mali údajne napadnúť pri proteste pred Národnou radou SR, je pri vedomí. Takto vyjadrili nespokojnosť.

    Dav prišli podporiť aj poslanci opozičného Smeru Ľuboš Blaha, Ladislav Kamenický a Richard Takáč. V dave sa tiež objavil Marian Kotleba. To je ono.

    Gréci včera použili slzný plyn a vodné delá.

    Každý kto si váži hodnoty európskeho priestoru, váži si slobodu a demokraciu, hodnoty ktoré prináša NATO, mal by sa postaviť proti týmto dezolátom z LSNS, prokremelskej propagande, ktorej cielom je poškodiť EÚ. Inak o všetko prídeme a skončíme ako Bielorusko.

  18. Dezolat attack,nezavadzaj,kde bola demonštrácia? Pred budovou parlamentu.TO K TEJ informácií,kto sa tam všetko objavil.!!!

  19. Takže zraz LSNS nebol pred národnou radou ale pred parlamentom??? Tak preto ich tam bolo tak málo, viaceri asi netrafili 🙂

  20. Dezolat attack,Ty už si tomu rozumel,ako som to myslel,poslanci išli do práce,preto tam boli.Ked budeš na takej úrovni,ako vyplýva z Tvojich diskusných príspevkov,tak vôbec neviem,prečo sa s Tebou vôbec bavím.Tu si nenatrafil na nejakého blbecka,ako si Ty.Ty môžeš akurát tak cuchat,kde som sa ja vysral.

  21. Keďže počet úmrtí na covid je rádovo 1000 násobne vyšší ako počet úmrtí po podaní vakcíny, tak nerozumiem, čo chcel článkom jeho autor zdelit. Je to ukážková manipulacia jednoduchších ľudí.

  22. Kazdy normalny clovek je uz davno zaockovany,to len kotlebovci,komunisti a facebookari,ktori veria tym nezmyslom maju potrebu furt do toho rypat..

  23. naozaj?ja som sa práve dočíatal,že v USA nie že plačú od ľútosti kvôli tomu že sú zaočkovaní,ale plačú v nemocniciach a prosia o vakcínu:
    Lekárka Brytney Cobiaová z Alabamy žiada ľudí, aby sa zaočkovali. Vraví tak po skúsenostiach zo svojho oddelenia, na ktorom ležia – až na jedinú výnimku – nezaočkovaní proti covidu. Viacerí z nich zomreli.

    „Do nemocnice prijímame mladých zdravých ľudí s veľmi vážnym priebehom covidu,“ napísala lekárka v pondelok na Facebooku.

    „Jedna z posledných vecí, ktorú spravia predtým, než ich intubujeme, je, že ma prosia o vakcínu. Držím im ruku a hovorím im, že je mi to ľúto, ale je už neskoro,“ dodala lekárka v statuse, ktorý sa stal v Spojených štátoch virálnym.

    O príbehu lekárky písali aj noviny Boston Globe či Washington Post.
    https://dennikn.sk/2478631/nezaockovani-vo-vaznom-stave-ju-prosia-o-vakcinu-lutujem-je-neskoro-vravi-lekarka-z-alabamy/?ref=tit

  24. Ahojte pacienti! Musím Vám oznámiť, že liečivo už je dostupné aj u mňa v ambulancii! Sľubujem že nebute na nič čakať, moja sestrička si vás opichá a všetci budete nesmrteľný, takže šup šup pekne doradu ide sa pichať 😂😘

  25. Neviem, príspevok nado mnou chcel byť vtipný? A to si vymyslel sám? Vtipy ti moc nejdu, fakt tráv čas niečím iným, vtipy nevymyslaj.

  26. Pan doktor havz,, tebe nielenže není trápno ale ešte dostaneš odvahu znova zavtipkovat? Ušetri nas. Už to nerob. Vyzývam ta po druhý raz.

  27. Členka komisie expertov výboru gréckeho ministerstva zdravotníctva Vana Papaevangeluová zdôraznila, že 99 percent pacientov s ochorením COVID-19 napojených na umelú pľúcnu ventiláciu tvoria nezaočkovaní.

    Myslím, že máš v tejto veci prednosť, vačšie šance. Stúpajúci počet hospitalizácií zadre slovenske zdravotníctvo. To mi je najviac lúto.

    Skús sa vžiť do pozície lakárov a sestier, ako v skafandroch s obmedzením dýchaním ta intubujú, vyvíjajú enormne úsilie a v zdravotnej dokumentácii svieti neočkovaní. Reprofilizoval by si oddelenia, bol by si mesiac v službe keď 99% by boli nezaočkovaní? Čo myslíš ako bude ten vyčerpaný lekár ma teba pozerať? No môžem sa ti na to vieš čo…, je tam dosť inej roboty, ako sa srať s tvojím rozhodnutím. Úplne slobodne ste sa rozhodli. Takto ste si to želali. Všetko ma svoje limity.

  28. Dezolát,ja zas verím že tie „vakcíny“ sú úplne k ničomu ! Dojde ďalšia vlna covidu,teda nasáčkuju ju sem a tá doterajšia vakcína nezaberie. Načo to vôbec riešime ? Čas ukáže kto mal pravdu. Už sa viac k tejto téme nevyjadrím lebo vy liberálni čaputovci aj tak nič nechápete !

  29. Počuj bráško to čo si myslíš si prosím len mysli a nerozširuj to medzi druhých, nás normálnych…
    Ďakujem pekne

  30. Keďže Daniel je odborník na vakcináciu, študoval mikrobiológiu, má 30rocnu prax vo vývoji vakcín, analyzach a dopade na spoločnosť, tak je veľmi dôležité brať jeho názor za relevantny a názory nejakých slnieckarskych vedcov nepocuvajte, ti vodiča oproti Danielovi úplne hovno. Áno Daniel máš pravdu, čas ukáže.

  31. Anonym 11:15,Daniel robí to isté čo Ty.Zastava určitý názor,a Ty vieš tiež hovno,či Tvoj je správnejšie.40.procent je zaočkovanych, 60 nie.A nemalú zásluhu má na Tom naša vláda,ktorá namiesto toho,aby vysvetľovala,a robila osvetu,šikanuje,zastrašuje a hrozí.Peniaze danovych poplatnikov dali médiám na reklamu,a to nemalé milióny, a namiesto toho,aby ozaj informovali ,tak píšu,však si stačí prečítať ich obsah.A to za naše peniaze.A keď to inak nejde,tak vydajú zákon a prinútia ľudí.Je to ozaj hnus.Preto ľudia protestujú a budú ešte viacej.

  32. Izraelská štúdia – vedci vydali správu , že ľudia, ktorí sa dali zaočkovať v januári, tak len 16% z nich má teraz dostatočnú hladinu protilátok proti covidu.
    Chorvátski vedci zistili, že tieto protilátky pretrvávajú v priemere najviac 7 mesiacov. A to stále hovoríme o očkovacej látke na úplne prvý variant covidu, pričom už máme niekoľko mutácií.
    Preto teraz začínajú hovoriť o tretej dávke, lebo hladina protilátok s časom klesá. Preto sa napr. aj proti chrípke očkuje na jeseň, pretože tak to má zmysel na nasledujúcu zimnú sezónu. Ale tí, čo ste sa očkovali na jar a pred letom, by ste mali dostať ďalšiu dávku. Na budúci rok, na budúcu sezónu bude treba pripraviť ďalšiu vakcínu z mutácii, ktoré kolujú najviac vo svete. A bude treba sa očkovať stále ako proti chrípke.
    Takže toto nie je jednorázová záležitosť, otázka je ako sa k tomu ako spoločnosť postavíme, či to budeme už brať ako iné respiračné vírusy, alebo budeme donekonečna robiť manévre.
    Pridávam linky, kde si to môžete prečítať https://cnn.iprima.cz/izrael-hlasi-klesajici-ucinnost-vakcin-pfizer-pred-nakazou-chrani-jen-z-39-procent-30119
    https://svet.sme.sk/c/22705299/chorvatsko-koronavirus-covid-ockovanie-cestovanie.html

  33. Pre dezolátov….

    23. júla 2021 14:31
    V Rusku covid rekordne zabíja aj v lete, niekde pacienti ležia na matracoch na chodbách
    TOMÁŠ VASILKO

    Zdravotníci v Moskve berú do sanitky muža s podozrením na covid. Foto – tasr/ap
    Zdravotníci v Moskve berú do sanitky muža s podozrením na covid. Foto – tasr/ap
    Tretia vlna epidémie sa veľmi nelíši od druhej, hovorí ruský epidemiológ Vasilij Vlasov. Dôvodom je rozšírený delta variant a málo zaočkovaných ľudí.

    Koncom júna sa na ruských sociálnych sieťach objavilo video z nemocnice č. 15 v Petrohrade. Krátky snímok ukazuje chodbu, na ktorej sú po oboch stranách na zemi matrace a postele, kde ležia prevažne starší pacienti.

    Natočil ho brat jedného z nich, ktorému zdravotníci povedali, aby ležal na bruchu a zhlboka dýchal, kým sa na neho príde pozrieť lekár.

    Snímky z tretej vlny pandémie v Rusku nie sú veľmi originálne. Podobné zábery bolo vidno aj počas predchádzajúcich vĺn. Ukazuje to však, že zdravotníci v ruských nemocniciach si ani v lete neoddýchli.

    [ To najdôležitejšie z každého regiónu sveta v jednom súhrne každý piatok. Ak vás zaujíma svetové dianie, aktivujte si odber Svetového newsfiltra na e-mail. ]
    Práve naopak. Počas tretej vlny, ktorú naštartovalo najmä šírenie infekčnejšieho variantu delta, sú nemocnice preťažené podobne ako v zime. Koncom júna hlásil minister zdravotníctva, že v ruských nemocniciach je s covidom 151-tisíc pacientov.

    Vzhľadom na počet obyvateľov je to podobné, ako keby u nás bolo 5700 hospitalizovaných (najviac to v zime bolo okolo 4-tisíc)

  34. Nerobím to isté, čo dement Daniel. Prosím neuraz sa, ale nepochopil si ma. Ja tvrdím, že navzdory zlému postupu štátu a chaotickej informovanosti vždy budem rešpektovať názor odborných inštitúcií, ktoré sa špecializujú na danú problematiku. Čiže..ja si tvorím svoj názor na základe analýz odborníkov. Daniel si tvorí svoj názor na základe emócií, je manipulovany kadekym, od ruskej propagandy až po bohvie koho cez televíziu, FB, atď.. Ja telku nemám, ani žiadne soc.siete. Snažím sa vyhľadávať len oficiálne odborné zdroje. Takže nie, nerobím to isté čo Daniel. Som o tom hlboko presvedčený.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img