ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

Očkovacia prémia a sprostredkovateľský bonus pre zaočkovaných

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

MF SR |MM|  Ministerstvo financií SR pripravuje očkovaciu prémiu a sprostredkovateľský bonus. Ide o podporné nástroje, aby sme motivovali čo najväčšie množstvo ľudí k očkovaniu proti ochoreniu Covid-19. Veríme, že aj tento krok pomôže ochrániť životy a zdravie nás všetkých.

Očkovacia prémia

Každý, kto sa už dal, alebo sa ešte len dá zaočkovať, bude môcť získať finančnú výhru. Princíp očkovacej prémie bude jednoduchý. Osoba by mala byť zaočkovaná, následne sa zaregistruje a bude zaradená do žrebovania o finančné výhry.

Dôležité je, že do očkovacej prémie sa budú môcť zapojiť všetci zaočkovaní, bez ohľadu na to, kedy a aká vakcína im bola podaná. Registrovať sa teda budú môcť aj ľudia, ktorí boli zaočkovaní medzi prvými. Keď sa zaočkovaní prihlásia do systému na získanie prémie, automaticky v nej zostávajú počas všetkých kôl žrebovania. Čím skôr sa teda zaočkujú, tým budú mať väčšiu šancu na výhru.

Všetci zaregistrovaní budú po overení údajov automaticky zaradení do žrebovania už po prvej dávke vakcíny, alebo po podaní jednodávkovej vakcíny od spoločnosti Johnson & Johnson. Ak sa dajú zaočkovať druhou dávkou, budú mať dvakrát vyššiu šancu na výhru.

Prihlasovanie (registráciu) plánuje ministerstvo financií spustiť od 1.8.2021 prostredníctvom internetovej stránky www.bytzdravyjevyhra.sk

Sprostredkovateľský bonus

Sprostredkovateľský bonus je finančná odmena pre ľudí, ktorí motivovali iných vo svojom okolí, aby sa dali zaočkovať. Sprostredkovateľ môže získať odmenu tak, že zaočkovaná osoba sa od 1.8.2021 zaregistruje na stránke www.bytzdravyjevyhra.sk, získa špecifický kód a ten následne odovzdá osobe (sprostredkovateľovi), ktorá ju motivovala k očkovaniu.

Bonus si môže sprostredkovateľ uplatniť až vtedy, keď osoba, ktorú motivoval k očkovaniu, absolvovala obe dávky vakcíny, (alebo jednu dávku vakcíny od spoločnosti Johnson & Johnson), najneskôr však do 31.10.2021.

Ľudia, ktorí absolvujú kompletné očkovanie ešte pred spustením systému, teda v termíne od 1.7.2021 do 1.8.2021, budú musieť svojho sprostredkovateľa prihlásiť do 7 dní od spustenia registrácie, teda do 7.8.2021.

Aj v tomto prípade tak platí, že záujemcovia o očkovanie nemusia čakať na spustenie registrácie, ale môžu sa očkovať už teraz.

  Očkovacia prémia - postup

ČASTO KLADENÉ OTÁZKY – OČKOVACIA PRÉMIA

Kto sa bude môcť prihlásiť do žrebovania o očkovaciu prémiu?

Do súťaže o očkovaciu prémiu sa môže zaregistrovať každá fyzická osoba s trvalým pobytom na území Slovenskej republiky, ktorá absolvovala očkovanie proti ochoreniu COVID-19 a dovŕšila vek aspoň 18 rokov a je registrovaná v databáze Národného centra pre zdravotnícke informácie.

Každý zaočkovaný sa registruje len raz. Všetci zaregistrovaní budú po overení údajov zaradení do žrebovania už po prvej dávke vakcíny. Ak sa dajú zaočkovať druhou dávkou, budú mať dvakrát vyššiu šancu na výhru. Ak ide o očkovanie jednodávkovou očkovacou látkou Janssen (od spoločnosti Johnson & Johnson) do žrebovania bude zaočkovaný zaradený automaticky dvakrát.

Ako sa môžem prihlásiť do žrebovania o očkovaciu prémiu?

Každá fyzická osoba sa od 1.8.2021 (po spustení registrácie), bude môcť prihlásiť do žrebovania o očkovaciu prémiu na internetovej stránke www.bytzdravyjevyhra.sk. Po splnení podmienok a overení údajov bude jeho prihláška automaticky posunutá do žrebovania o finančnú odmenu. Registrovanej osobe následne príde potvrdzujúca SMS na telefónne číslo, ktoré uviedla pri registrácii.

Kedy bude spustené prihlasovanie do žrebovania o očkovaciu prémiu?

Ministerstvo financií SR spustí špeciálnu internetovú stránku www.bytzdravyjevyhra.sk od 1.8.2021.

Dokedy sa môžem prihlásiť do žrebovania o očkovaciu prémiu?

Zaočkovaní sa môžu registrovať do 15.10.2021.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Zase vyhodené peniaze. Však ich máme nazvyš, tak môžeme rozmýšľať, ako a komu ich prerozdeľovať. Ale zato zamestnané deti začnite šetriť pre rodičov, lebo asi už na dôchodky im nezostane!

  2. Daniel teraz je to lakave, ale este vydrz. Casom pride k 50 eur aj poukaz na pivko a cigansku, potom uz nevahaj. Lepsia ponuka uz nebude.

  3. Ty s tým dlhým menom,neboj ! Nikdy v živote si nedám do seba pichnúť akúsi chemickú sračku. Ja mám peňazí dosť,nepotrebujem ich úplatky. A tých mutácií vírusu tu bude ešte veľmi veľa. Zapredanci ho vyrobia toľko,koľko bude treba. A ty si daj ešte aspom 20.vakcín,určite ti to pomôže.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img