ISSN 1337-8481

štvrtok, 18. apríla, 2024

Kde sa môžete zaočkovať počas najbližšieho víkendu

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

TT SK |MM|   V piatich veľkokapacitných očkovacích centrách sa počas najbližšieho víkendu budú môcť záujemcovia nechať zaočkovať proti ochoreniu Covid-19 aj bez predchádzajúcej registrácie. Vo vybraných časoch bude zabezpečená prítomnosť pediatrov, takže príležitosť nechať sa zaočkovať majú aj záujemcovia vo veku od 12 rokov v sprievode zákonného zástupcu.

HARMONOGRAM OČKOVANIA

Sobota 24. júla 2021

VKOC Dunajská Streda SOŠ rozvoja vidieka

Čas očkovania: 7:00 -15:00

Vakcína: Pfizer/BioNTech (od 12 rokov vrátane)

 

VKOC Piešťany, Kúpeľný ostrov

Čas očkovania: 8:00 – 16:00

Vakcína: Pfizer/BioNTech (od 16 rokov vrátane)

 

VKOC Skalica, Stredná zdravotnícka škola

Čas očkovania: 8:00 – 15:00

Vakcína: Pfizer/BioNTech (od 12 rokov vrátane)

 

VKOC Trnava, športová hala Družba

Čas očkovania: 7:00 – 17:00

Vakcína: Pfizer/BioNTech (od 16 rokov vrátane), Moderna (od 18 rokov vrátane)

 

VKOC Trnava, Stredná zdravotnícka škola

Čas očkovania: 8:00 – 16:00

Vakcína: Pfizer/BioNTech (od 12 rokov vrátane)

 

 

Nedeľa 25. júla 2021

VKOC Trnava, Stredná zdravotnícka škola

Čas očkovania: 8:00 – 15:00

Vakcína: Janssen – jednodávková vakcína z portfólia Johnson & Johnson (od 18 rokov vrátane)

 

V uvedených časoch sa môžu dostaviť aj ľudia na podanie druhej dávky vakcín Pfizer/BioNTech alebo Moderna, ktorí sú viac ako štyri týždne po prvom očkovaní a preukážu sa potvrdením o prvom očkovaní.

Je potrebné priniesť si so sebou platný doklad totožnosti, preukaz poistenca a vyplnené dotazníky. Neplnoletí záujemcovia musia prísť v sprievode svojho zákonného zástupcu, a to aj na podanie druhej dávky vakcíny.
Dotazník – Anamnestické otázky pre pacienta: https://www.health.gov.sk/Zdroje?/Sources/tlacove_spravy/covid-19/Dotaznik_Anamnesticke_otazky.pdf
Poučenie a písomný informovaný súhlas pacienta o očkovaní: https://www.health.gov.sk/Zdroje?/Sources/tlacove_spravy/covid-19/poucenie-a-pisomny-informovany-suhlas-pacienta-o-ockovani.pdf

Informácie o očkovaní, ako aj mapy očkovacích centier trnavskej župy sú dostupné na https://zdravazupa.sk/korona/#ockovanie.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Keď sa začalo s očkovaním, bolo nato treba vytvoriť špeciálne očkovacie centrá, kde budú mať mrazáky na vakcíny a vyškolený personál. Zrazu už nie je potreba nič? Pomaly sa bude očkovať aj na stanici, či v hypermarketoch pri zelenine?

  2. Napr. Comirnaty moze byt uchovavana po roztopeni v obyc. chladnicke 5 – 31 dni. Co pred dvomi mesiacmi este nevedeli. Preto aj kdekolvek.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img