ISSN 1337-8481

štvrtok, 18. apríla, 2024

Omše s pápežom Františkom budú sprístupnené len tým, ktorí sú plne očkovaní

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Svätý Otec František pricestuje na návštevu Slovenska od 12. do 15. septembra 2021.

„Dohodli sme sa, že povolíme účasť vysoko nad rámec platných opatrení, podmienkou účasti na svätých omšiach a iných podujatiach bude plná zaočkovanosť účastníkov,“ oznámil minister Lengvarský po dohode s predsedom Konferencie biskupov Slovenska arcibiskupom Stanislavom Zvolenským.

 

Viac vo vyhlásení ministerstva zdravotníctva a KBS k návšteve pápeža Františka na Slovensku vo videu:

 

 

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Veď to je úplne jasné. Z tohoto rozhodnutia, že nezaočkovaní nemôžu ísť pozdraviť pápeža logicky plynie, že pápež aj s celou cirkvou sú zapojení do celosvetového sprisahania farmaceutických firiem, ktoré chcú zarobiť na nás zúbožených holými rukami ťažko pracujúcich slovákoch!! ( pre húpacieho koníka – text vnímaj ako satiru)

  2. Ja mám taký dojem,že ak sa to papezova kancelária dozvie,že sa tu segreguje,tak určite s tým nebude súhlasiť.Lebo to je proti všetkým zásadám kresťanstva a to nielen kresťanstva.To odkedy rozhodujú úrady o Tom,kto môže a nemôže navštíviť omšu,ktorá sa koná vonku.Vy ste sa už načisto zbláznili.

  3. Daniel, aká diskriminácia? Opatrenia doteraz vždy platili pre nezaočkovaných. A tie budú pre nich platiť aj naďalej. Takže pre nezaočkovaných sa vlastne nič nemení. Zaočkovaných si nevšímaj, veď tí ťa nezaujímajú.

  4. S najvyšším predstaviteľom cirkve sa budú môcť stretnúť iba zaočkovaní. Veriaci nezaočkovaní majú smolu, práve boli segregovaní ako občania 2.triedy. Testy nakúpené za peniaze daňových poplatníkov, čiže nás všetkých si budeme musieť platiť ešte raz 😀 A zdraví ľudia, musia dokazovať, že sú zdraví. Ako pardon, ale v tejto republike už niekomu riadne j..e na hlavu. Ale, ako sa vraví, každý pohár rez pretečie a pohár trpezlivosti Slovákov s touto chamraďou, čo je vo vláde už preteká. Zajtra sa chystajú štrajky a blokády hraničných prechodov a dúfam, že to prerastie v štrajky generálne. Inak sa v tejto banánovej republike, nezmení nič. Táto vláda, je to najhoršie, čo tu kedy bolo. V porovnaní s nimi, boli aj komunisti a ŠTBáci, slabý odvar.

  5. anonym 21:02 papez a papezova kancelaria tak hlboko serie na slovakov,bezak ked sa stazoval na arcibiskupa sokola a poukazoval na podvody,tak ho svata stolica z vatikanu vysmiala,papez fero je len zapredana falosna loudka,ide na nastevu len k svojim,svina svinu vynucha.

  6. to pisete preto lebo vam komunisti nezavreli otca na 20 rokov ako kulaka a triedneho nepriatela a vam vo vazeni pri vysluchu nemlatíli hlavu o stenu az ste zamdlel a potom aby vas prebrali vam nepolamali vsetky prsty na rukach

  7. Tak v Trnave pred pár storočiami jedinou modlitbou komplet odvrátili epidémiu moru (ako nám vyrozprával istý minister a pár poslancov) a tuto títo pochybovační, mdlej viery heretici prídu s tým, že na svätého headlinera len s očkovaním. Pche, to si hovoríte veriaci?!

  8. Vlado máš pravdu ! Ak je niekto silne veriaci a nie je opichaný,tak ani nesmie naživo vidieť svojho milovaného svätého otca !
    Ide tu o čistý nátlak. Chceš vidieť pápeža ? Daj sa zaočkovať ! To je hnus čo sa tu už deje.
    Za každú cenu chcú do ľudí napichať to svinstvo. Po dobrom,po zlom prosbami aj vyhrážkami a dokonca aj úplatkami. Cigáni z luníka IX majú ohromnú radosť a najradšej by boli keby im pichli aj 10.vakcín… šak prečo nie ? 30.-evri za kus je dobrý kšeft.
    No ale keď sme mali prezidenta daňového podvodníka a úžerníka a nikomu to nevadilo,tak už sa nečudujem ničomu. Dobrú noc !

  9. pre Pavol Kurbel pre Vlada 20. júla 2021, 23:25
    Pán Kurbel, títo vám síce hlavu o stenu trieskať nebudú, ale cez svojich mopslíkov v médiách vám dokážu nádherne zničiť život aj bez fyzického násilia. Stačí málo, nesúhlasiť so stádom a voilá, ste konšpirátor, extrémista a pod. Takže veľký rozdiel medzi nimi nie je.

  10. Tu si niekto pletie pojmy a dojmy, že Vlado. Takže, ty si myslíš, že táto vláda je oveľa, oveľa horšia ako celý bývalý režim. No tak ja ti to vysvetlím polopatisticky. Za tieto tvoje chujoviny by si za bývalého režimu ošťával múry Leopoldova, vlastne nie, lebo to by si taký hrdina vtedy nebol, takéto typy poznám na prvú dobrú. To len dnes sa ti dobre nadáva na všetko z pohodlia vlastnej teplej obývačky, keď správne predpokladáš, že ti ani vlas na hlave nikto neskriví, ty hrdina.

  11. pre tomáš
    Keď niekto niekomu zlomí prsty, je to omnoho horšie ako keď ťa niekto zničí mediálne vo verejnom priestore, medzi ľuďmi, v práci, proste všade? Kedysi sa to dialo za múrmi väzníc, dnes sa likvidujú ľudia v pohodlí kyberpriestoru, bez možnosti obrany, lebo….Takže ako sa vraví, nájdi 10 rozdielov. Špinavosti sa robili ale dnes to dotiahli do dokonalosti. Ale ty to spochybníš, lebo tomáš 😀 Vy ste proste partička, ktorá zožrala všetku múdrosť sveta a budete velebiť bandu vydrbancov, ktorá dala behom 1,5 roka, do kolien tisíce ľudí. Bezdôvodne!

  12. To sú porovnania úplne scestné, úplne mimo realitu. Ty sám si toho dôkazom. Za takéto protivládne nactiutŕhačné rečičky by si si za totáča obzeral svet spoza mreží v pruhovanom pyžame (resp. ako som už napísal, vôbec by si sa k ničomu takému nieže neodhodlal, ani by si na to nepomyslel), kdežto dnes si tu slobodne vypisuješ, nadávaš, prskáš s krvavými očami a navretou žilou a čo sa ti stane? No čo? Vôbec nič. Absolútne nič. Takže tu netrep sprostosti. Výdobytky slobodnej doby si rád užívaš, ale akurát ju zneužívaš na šírenie poloprávd a dokonca dementných klamstiev.

  13. pre tomáš
    Výdobytky slobodnej doby 😀 Si ma pobavil. Samozrejme, všetko čo sa nestotožní s jediným správnym názorom – tvojím, je scestné a mimo realitu. Ako inak. Veď to napísal…..tomáš 😀 V pohode, mňa nerozhádžeš. Teším sa, vlastne už na dnes, keď budú podľa teba asi tiež mimo realitu ľudia, blokovať hranice, lebo im výdobytky slobodnej doby a idioti vo vláde komplikujú život na každom kroku. Tak sa maj, ty výdobytok 😀

  14. Vypisovať beztrestne, hoci aj čistý hnoj a perverznosti typu, že medzi trieskaním niekoho hlavy o stenu a označením niekoho za konšpirátora nie je veľký rozdiel, je výdobytok slobodnej doby, ktorý, ako vidieť, si naplno užívate na šírenie naprostých nezmyslov. No ale pokojne si chráňte svoje krehké ego, pred uvedomením si rozdielov a posúvajte tú guľku ďalej súdruženko.

  15. Dúfam že ten svatý oný tu vysvetlí ako je to tam hore s príjmom do neba. Ak zomriem a čiste náhodou sa tam dostanem ,tak aj tam bude treba nejaký doklad že som opichaný ?

  16. Tomáš,veľa ľudí i za komunistov protestovalo proti režimu,to čo dávate sú také všeobecné frázy.Lenze to bolo inak.Ziadne Soľ,ani sociálne médiá neexistovali,Ani za komunizmu ťa hneď nestrčili do basy.Kazda doba mala svoje veľké nedostatky, vždy to je o ľuďoch.Inak pan Kurbel s tym prípadom operuje pri každej prilezitosti.Niektore media sa veru ale v ničom nelíšia od tych komunistických.Su sama propaganda.

  17. Vidím, že svojim prispevkom, ktorý je prvý v poradí, som odštartoval smršť zvratkov. V podstate som si robil malú sociologicku štúdiu. Najviac a zároveň najdebilnejsich reakcií vyzvracal zo seba pán Daniel, známy grcáč nezmyslov a bludov, ktoré nedávajú zmysel, často si protirečia a sú založené na nevedomosti, lžiach a negatívnych emóciách. Daniel týmto vyhrávate za kýbel uprimneho polutovania.

  18. chcel som byt dnes k Danovi dobry, kedze ma tie meniny, ale nezasluzi si to.
    A ano, ked ta nahodou vezmu do neba, tak budu vediet, ze si píchly.

  19. Ach vy trúby Jehovove ! Alebo to boli Jerichove ? No to je jedno,ja sa do náboženstva nemiešam. Ďakujem Anonymovi za poklonu ,prečítal odo mňa veľa pravdy a je jasné že pravda bolí.
    Jozef neboj,ja do neba nechcem. Naveky držať zopnuté ruky a vyspevovať aleluja,tak to by ma fakt nebavilo.
    Teraz si idem vypiť na moje zdravie,tak si tu píšte na mňa hocijaké bludy,po opici sa rád na tom zasmejem.

  20. Pápež navštívi štyri mestá,kedže sa tvrdí,že aj očkovaní môžu byť prenášačmi,tak môžme čakať daľšiu atomovku..

  21. Ja som hlboko presvedčený,že pápež nebude určite súhlasiť(ak sa to teda dozvie),s tým,že sa má stretnúť len s ľuďmi,ktoré určila vláda SR.Je to nehanebne a hnusne,ako využívajú pápeža na svoju politiku.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img