ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Našli ste ihlu? Takto ju bezpečne odstránite aj sami. Pozrite si inštruktážne video

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Ing. Zuzana Slahučková, referent komunikácie MÚ a projektov mesta /19 JÚL 2021/
Združenie STORM pôsobí aj v našom meste. V prípade, ak nájdete voľne pohodenú ihlu, či injekčnú striekačku a zavoláte im na tel. +421 917 816 654, alebo ich skontaktujete cez Bezpečne v komunite Sereď (FB), prídu ihlu bezpečne odstrániť. Prispievajú tak k verejnému zdraviu v Seredi.

Nedávno tiež vytvorili inštruktážne video, ktoré ukazuje, ako zlikvidovať nebezpečnú injekčnú striekačku, ak ju nájdete voľne pohodenú kdekoľvek. Možno sa s takouto situáciou stretnete počas svojej dovolenky, možno pri návšteve iného mesta, či zahraničného miesta. Správnym postupom a so správnymi informáciami sa aj Vy osobne môžete pričiniť o zachovanie verejného zdravia.

 

Inštruktážne video si pozriete tu.

 

 

zdroj: seredskenovinky.sk

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Vy dilina,sa fajci,šnupe a v poslednom rade si to pichaju.nerozumiete tomu.tych so striekackami je asi „12“pre demeňtnejsich 12 bolo obrazne.štat musi ludom viac pomahat a „starat sa o nich“ ponuknut istotu a oni budu potom produkovat.inak sa peeeeeeeťa nezbavime.

  2. pre Dilino (ani nadávku ti netreba vymýšľať), kľudne fajčite, šňupajte, šľahajte, pichajte si a čo najrýchlejšie a čo najviac nech vás pokape. Aj tak ste len odpad spoločnosti, ktorí nezvláda triezvou hlavou nástrahy doby a preto ako labilní jedinci hľadáte možnosti úniku z reality, lebo ste slaboši. Ste nuly. Každému feťákovu prajem zlatú dávku, aspoň nebudete silným jedincom dýchať vzduch.

  3. Dilinko áno stat ti dá všetko do papule a ty si potom budeš fetovat kvôli nude, lebo cely den nebudeš mat čo robiť.

  4. Nechápem SOL, načo povoľuje diskusiu k videu o tom, ako sa zbaviť použitých ihiel. Co ma takáto diskusia priniesť? O čom budú asi diskutujúci ‚diskutovat‘ pod týmto videom? Ze hm, pekne natočené? Uniká mi logika. Stále len prispievate k rozdeľovaniu spoločnosti a to len preto, lebo z toho mate veľa pozretí, keď sa sem tzv.diskutukuci vracajú a vzájomne na seba útočia. Osobne si vážim názory pána M. M., ale som presvedčený ze SOL robí veľkú chybu, keď umožňuje anonymne diskusie. Ľudí to rozdeľuje. Nič viac. Len rozdeľuje. A to je to posledné, čo v tejto dobe potrebujeme.

  5. Anonym 20. júla 2021, 0:40 – zaujimavy diskusny prispevok a v nom prezentovany nazor. Nebudem Vam Vas pohlad nijako vyvracat, len –

    – priatelia, nevolajte po pausalnych obmedzeniach vsetkych ludi (aj slusnych a nazorovo vyzretych) za ucelom eliminacie niekolkych jednoduchych jedincov, problemytiky neznalych, polodebilov a hulvatov.

    Aka je cesta? Slusnym sposobom eliminovat spomenutu jednoduchu skupinu z verejneho priestoru argumentami nielen z dovodu psychohygieny, ale aj zachovania slobody, po ktorej sme po desatrocia totality tak volali.

    Obmedzenie prav je vela krat najjednoduchsie, rychle a efektivne, no ma aj vedlajsie nasledky. Dnes velmi rad obmedzuje prava inych kazdy – od statu, cez uradnikov, az po starostov najmensich obci.

    … az sa ludia raz prebudia a pridu na to, ze vlastne uz ziadne prava nemaju. No povinnosti zostanu …

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img