ISSN 1337-8481

utorok, 19. marca, 2024

„Keby sme zastavili o 30 sekúnd neskôr, asi by som už tento status nepísal“ – vodič zhoreného auta z R1

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Dnes popoludní sme priniesli správu o horiacom aute na rýchlostnej komunikácii R1 v smere z Trnavy do Nitry pri odbočke na Dolnú Stredu. Na mieste udalosti zostalo úplne zhorené osobné motorové vozidlo a okoloidúcim len zostávalo dúfať, že osádka tohto vozidla pri tejto nešťastnej udalosti prežila bez ujmy na zdraví.

Na sociálnej sieti vodič zhoreného auta uverejnil verejné poďakovanie záchranárom, hasičom, policajtom, odťahovke ako aj osádke ďalšieho vozidla, ktorá v núdzi pomohla.

Takéto správy patria medzi tie príjemnejšie, a to napriek tomu, že vychádzajú z nešťastnej udalosti. Ako sa však zvykne hovoriť, pokiaľ ide len o pokrivené plechy, alebo nie úmyselne podpálené auto a nedôjde k zraneniam ľudí, vlastne nejde (takmer) o nič.

Poďakovanie vodiča auta radi uverejňujeme:

„Práve som sa znovu narodil, aj s najlepším kamošom a kamoškou. Po ceste z kamarátovej svadby, na ktorej sme hrali, nám začalo na diaľnici horieť auto. Chcem sa zo srdca poďakovať hasičom, ktorí prišli takmer okamžite a z fleku hasili – úplní profíci a policajtom, ktorí boli maximálne profesionálni a milí, pomohli s čím vedeli, kým ja som bol vyklepaný jak babkine rezne, odťahovákovi, čo bol maximálne ústretový, chlapom z NDS, čo upratovali bordel a typkom zo ZH, čo hneď zastavili, začali pomáhať a zobrali nás do ZH.

Keby sme zastavili o 30 sekúnd neskôr, asi by som už tento status nepísal. So stay safe a vy, čo pijete s mierou, pripite si dnes s tou mierou na moje zdravie a zdravie mojich priateľov a na zdravie všetkých, čo mi dnes pomohli. ĎAKUJEM ❤️

Jakub Pohle, hudobník a stand up komik“

 

 

 

Informáciu o požiari vozidla sme priniesli v tomto článku:

PRÁVE TERAZ: Na R1 pri odbočke na Dolnú Stredu zhorelo osobné auto – AKTUALIZOVANÉ

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img